Rebeca's House
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 12 din 40
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Re: Rebeca's House
*o mangaie pe Rose,apoi privi suparata spre doctor*
daca pateste ceva,stim cine este de vina...si o sa-ti para rau*ofta si iesi,privind suparata spre Rebeca*
"nu o s ate las sa faci prostia asta"
daca pateste ceva,stim cine este de vina...si o sa-ti para rau*ofta si iesi,privind suparata spre Rebeca*
"nu o s ate las sa faci prostia asta"
^Alerga dupa ea si o prinse de mana^ Kate..Hai sa stam sa vorbim..Ai venit aici cu un motiv..
ce sa mai vorbim,Rebeca?iti semnezi singura moartea..atat///am venit sa iti spun..aa...ca plec..atat
*o imbratisa grabita*acum plec..ai grija de tine..
*o imbratisa grabita*acum plec..ai grija de tine..
-Si tu.. ^Ofta si ramase afara pana pleca apoi intra in casa si se tranti pe canapea^
*se duse langa ea si o lua in brate sarutand-o usor pe gat* Imi pare rau... *ofta si se resemna*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
Pentru... *arata spre usa* Kate... *ofta si o saruta cu pasiune*
*o stranse usor de mana simtindu-i pulsul in degete. Chicoti usor neauzibil pentru ea. O saruta pe gat* Ma duc sa vanez... *ofta si se ridica de langa ea* Ai grija... *chicoti si iesi din casa*
^Ofta usor^ Si tu.. ^Se ghemui pe canapea,cu Rose in brate si adormi in scurt timp^
*intra in casa si vazu ca Rebeca dormea. Se aseza pe jos si astepta sa se trezeasca. Zambi usor cand Rose incepu sa maraie*
Hey... *zambi usor si se ridica. O saruta usor si o mangaie pe Rose pe spate aceasta calmandu-se* Cum te simti?
-Bine.. ^Ii puse usor mana pe obraz si observa muscaturile.Ramase uimita,holbandu'se la gatul sau^
Stiu... Un mic accident cu un vampir mai tanar. *ofta si clatina din cap amuzat* A muscat dar n-a baut... *chicoti* Nu-ti face griji... *o saruta cu pasiune*
^Il indeparta usor si se ridica.Merse la bucatarie si isi lua un pahar cu suc si se aseza pe tejghea,band incet^
*merse dupa ea* S-a intamplat ceva? *intreba putin nelamurit*
*chicoti si se aproprie de ea. O privi intens abuzand de farmecul de vampir* S-a intamplat ceva? *repeta din nou si o lua in brate* Crezi ca am facut ceva cu vampirul ala? *rase cu pofta apoi o saruta pe gat* Contesa... eu nu fac asa ceva... *zambi*
Vrea sa revin in amintiri... Ma insotesti? *ii transmise mintal*
Vrea sa revin in amintiri... Ma insotesti? *ii transmise mintal*
*ofta* Stiu cand esti suparata si cand nu... Deci? Ce s-a intamplat? *ii ridica fata privind-o in ochi* N-am facut nimic... daca vrei intra in amintirile mele si iti arat...
^Intra in amintirile lui si vazu cele doua saruturi.Il indeparta rapid si se ridica^
-Nu e problema mea ce faci!Si nici nu'mi pasa.Daca ai venit sa afli daca sunt bine,raspunsul e eident.Sunt foooaarte bine.Acum poti sa pleci!
^Intra in dormitor si tranti usa^
-Nu e problema mea ce faci!Si nici nu'mi pasa.Daca ai venit sa afli daca sunt bine,raspunsul e eident.Sunt foooaarte bine.Acum poti sa pleci!
^Intra in dormitor si tranti usa^
*intra prin pereti asa cum facea in casa lui si chicoti amuzat* E vampir... m-a sedus... *rase din nou si clatina din cap* Cat de usor te superi... *o prinse de talie si o saruta pe gat* Saruta-ma si tu... Fa-ma sa nu o mai accept in casa din cauza ta... *o intoarse si o saruta cu pasiune* Sa te vad... *sopti dulce la urechea ei *
^Ofta usor si incerca sa il impinga de langa ea^ Nu trebuie sa iti dovedesc nimic. Esti vampir si locul tau e langa ea,nu langa mine. ^Privi in alta parte^
*marai putin enervat* Ma lasi pe mine sa decid asta? *o saruta pe gat. Simti cum vampirul din el se trezeste incetul cu incetul*
Pagina 12 din 40 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 12 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum