Role-Play
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Lilith Lee's house

5 participanți

Pagina 1 din 5 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos

Lilith Lee's house Empty Re: Lilith Lee's house

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 14, 2009 3:30 am

*Tranti usa de perete speriindu-l pe Ma'at*
-Taci din gura Ma'at...nu am chef acum,*se rasti ea la biata pasare ce se agita speriata pe coltul unui scaun.*
-Luati loc va rog,*le spuse ea*
-Deci....ce vrei sa stii?*o intreba ea pe Deyenara.*

off...scz...nici eu nu mai stau...scrie ce vrei sa stii si iti raspund dupa ce vin maine de la scoala...sau dimineata...
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 10/09/2009
Localizare : With Lilith

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Lun Sept 14, 2009 4:01 am

]off.]:ok, no problem..si eu o sterg.Maine..servici din pacate

Later edit:

-Frumoasa casa,trebuie sa recunosc. Ma asteptam la un sicriu ceva prin colt.*gandi amuzata.*
-Deci...sa incepem cu inceputul... E amuzant chiar, aproape ireal, trebuie sa recunosc. Mai ca nu imi vine sa cred, dar dovezile ce apar zilnic imi poarta pasii spre aceasta teorie.
Temperatura corpului sub normalul acceptat, mult sub cea normala, soare cauzatoer de probleme.
-Daca acum as scoate pistolul -sa presupunem- si v-as zice ca toate gloantele din el sunt din argint pur, cum ati rectiona? Ati risca sa vedeti ce se intampla?
-Pana ieri, nici eu nu credeam ca asa ceva este posibil, dar toti martorii cu care am discutat, si toate dovezile, arata ca cel care omoara, nu este uman.

-Deci, va rog..ce se intampla. Daca este unul dintre voi, de ce nu este oprit? Voi ati reusi mult mai usor sa il opriti decat noi.
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Numarul mesajelor : 103
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 14, 2009 8:25 pm

-Multumesc de compliment!...
-Bun...deci...stai mai usor cu intrebarile...ma ametesti.......Daca acum ne-ai ameninta cu un pistol cu gloante de argint nu ar fi mare lucru...nu cred ca stii toata povestea...
Deci...gloantele de argint intradevar ne ranesc...defapt in general argintul...dar probabil nu ai vazut cat de rapid este unul dintre noi....ar fi o sansa de 1 la 1000 sa poti sa ne nimeresti.
Da...cel care a faptuit crimele nu este uman...se prea poate sa fie unul de-al nostru...dar noi nu avem sanse sa il prindem atata timp cat nu stim cine este sau altceva despre el.
Stiu ca nu o sa fii de acord cu asta dar eu sunt oarecum de partea lui....pe de o parte il inteleg...suntem ce suntem si nu putem supravietui altfel...este si asa destul de greu de supravietuit.
Pe cealalta parte nu sunt de acord cu el...putem vana si animale...putem supravietui si altfel.
Dar trecand cu vederea peste asta...eu nu cred ca o face pentru a supravietui....poate si pentru distractie...
Ce tot spun....nu am habar de nimic...nici macar nu stiu daca este unul sau mai multi,*spuse ea dupa care Ma'at veni si se aseza pe umarul ei.Isi dadea seama si el ca stapana lui era nefericita.*
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Lun Sept 14, 2009 8:54 pm

-Ok, bun, asta vroiam sa stiu. Nu am gloante de argint...momentan, de fapt ce zic, am venit complet neajutorata, ca sa zic asa, bazandu-ma doar pe instinct. Stupid...nu?
Dar acum ca stiu adevarul voi putea fi pregatita. Ma bucur ca nu ai legatura cu ce s-a intamplat, sincer. Mi-ar fi displacut enorm sa trebuiasca sa te vanez,pe tine sau pe D-soara Margot.
-Poate sunteti voi rapizi, si mult superiori celor ca noi, dar atata timp cat si voi puteti muri...exista o sansa de a-l prinde.
Incerc sa va inteleg setea, desi mi-e cam imposibil sa stiu prin ce treceti, dar intrebarea mea este:
-Ok, va hraniti cu sange, daca e si de om e perfect.Dar de ce nu incercati sa luati doar atat cat va trebuie?de ce trebuie sa il si omorati? Puteti foarte bine sa il hipnotizati, dupa aceea sa nu isi aminteasca,nu? sau asta e doar pentru filme?
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 14, 2009 9:41 pm

*Lilith incerca sa asculte cu atentie ceea ce ii spunea Deyenara.Intre timp pasarea neastamparata de pe umarul ei incerca de ceva timp sa o muste de deget dar fara nici un rezultat.*
-Doamne..da prostut mai esti....vad ca nu te-ai invatat minte,*rase ea.*
-Revenind la subiectul discutiei...Mi-am dat seama ca nu ai venit inarmata...orice om normal la cap ne-ar fi amenintat deja cu moartea.
Ai oarecare dreptate in ceea ce spui.Da...am putea ademeni oamenii...dar nu imi dau seama daca cinea se poate opri...eu daca am omorat pe cineva am facut-o in trecut pentru a ma razbuna...nici nu m-as atinge de sangele vreunui misel.
Totusi...am o nelamurire...de unde stim ca nu ne vei turna?...la cate persoane vei spune despre noi?...Si asa specia noastra probabil va fi periclitata in cele din urma...dar unii din noi chiar ar putea trai fara sa cauzeze probleme.
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Lun Sept 14, 2009 10:38 pm

-In ceea ce priveste secretul vostru , puteti sta linistite amandoua.Si pentru ca ma ingrijoreaza specia voastra ci sanatatea mintale a oamenilor. Iti dai seama ce as cauza daca as divulga secretul? Foarte multa PANICA!!!*puse special accentul pe ultimul cuvant*
-Lumea nu ar mai iesi din case, ar fi terorizata, ar incepe sa apara semne de paranoia, si ar incepe sa se omoare si intre ei, probabil. Nestiind care e om si care nu.
-Am ajunge sa disparem, nu din cauza voastra ci din cauza stupizeniei noastre.
-Deci, momentan sunteti in siguranta. Dar daca "prietenul " vostru continua in acelasi ritm de pana acum cu crimele, nu stiu cat timp veti mai fi in siguranta.
-Voi nu aveti un loc, ceva unde va intalniti cu totii, incercati si voi sa ii dati de urma, altfel...veti ajunge sa fiti si voi vanati, daca se afla. Poate ca sunteti rapizi, dar sunteti in inferioritate numerica...si daca omenirea afla despre voi, o sa va vaneze si in gaura de sarpe...
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 14, 2009 11:32 pm

-Sa speram ca te vei tine de cuvant .Ai mare dreptate in ceea ce spui.Oamenii o vor lua razna cu siguranta.Oamenii sunt prea preocupati de propriile vieti ca sa le mai pese de noi.Si nu cred ca ne va asculta cineva oricum.In primul rand noi suntem doar niste mituri inventate cu mult timp in urma,dar probabil daca ne-ar cunoaste puterile si-ar da seama ca e adevarat.In al doilea rand vampirii sunt insetati de sange si probabil s-ar teme pentru vietile lor si nu le-ar pasa de ceilalti.Fiinte egoiste ce sunt...imi pare rau pentru tine ca te numeri printre ei.
-Ar fi o idee buna sa avem un loc special unde sa ne intalnim cu ceilalti ca sa putem vedea care e problema,dar eu nu o cunosc decat pe Felicia si pe tine.Ceilalti vampiri pe care i-am intalnit erau prea preocupati de actele lor ucigase pentru a le pasa de mine.
Si oricum...sa fim realiste....Cine ar asculta 2 fete vampir si una care pe deasupra muritoare si ne cunoaste si secretul?
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Lun Sept 14, 2009 11:54 pm

-Ai mare dreptate :3 persoane nu sunt suficiente pentru a face ceva.Si in plus mai sunt si muritoare. Trebuie sa am grija peste cine dau, eu si gura mea mare. Asta daca vrea sa mai am ce dona si pe la Crucea Rosie, pentru cei cu nevoi.
-Dar tu nu poti sa ii simti pe cei ca tine? Ar fi mult mai usor sa ii descoperi, si cine stie, poate ne vor da o mana de ajutor in descoperirea criminalului. La urma urmei toti ar trebui sa fie interesati sa coopereze.
-Daca i-as putea simti eu, fii sigura ca i-as aborda pe toti, dar asa, de unde naiba sa-i iau?Poate Felicia are mai multe cunostinte de acest gen...cum e cunoscuta ca peste tot..
*....dupa o pauza de gandire...*

-Stiu cine ar mai putea sa ne ajute. Ieri cand eram in cafenea...preocupata de cazul acesta nenorocit, am cunostut o tanara...si mi s-a parut foarte ciudata.Acum mi-am data seama de ce...avea pielea foarte rece...extrem de rece
-Ayame Seo...
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Mar Sept 15, 2009 12:01 am

-Ba da...bineinteles ca ii putem simti pe ceilalti ca noi dar mi se pare ciudat sa merg ca o nebuna pe strada si sa ma holbez la toata lumea sa vad daca e ceva in neregula cu ei.Tu ai spus ca incerci sa te documentezi despre crimele din ziare si incerci sa cauti eventuali suspecti.
Pana acum nu ai nici o pista pe care am putea-o urma? Sau nu ai gasit pe cineva care ti s-a parut ca se purta ciudat...cam ca noi?

-Stiu cine ar mai putea sa ne ajute. Ieri cand eram in cafenea...preocupata de cazul acesta nenorocit, am cunostut o tanara...si mi s-a parut foarte ciudata.Acum mi-am data seama de ce...avea pielea foarte rece...extrem de rece
-Ayame Seo...

-Pai e un inceput destul de bun.Ai idee unde am putea-o gasi sau ai macar ceva de la ea pentru a-i putea lua urma?

-Laas asta acum...Felicia are nevoie de ajutor...merg inainte...tu vin-o din urma mea.Uite cheile,*spuse Lilith aruncandui Deyenarei cheile de la casa si lasandu-l pe scaun pe Ma'at.*
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Mar Sept 15, 2009 5:51 pm

[offf] Scuze pentru lipsa de activitate, doar ca in cadrul saptamanii imi este destul de greu. Serviciul ma tine destul de ocupata. Daca dispar din peisaj o zi, nu ma luati in seama...si postati fara mine...va ajung din urma. Thanks

*Lua cheile si se grabi sa incuie usa in urma sa.*
-Oare ce s-a intamplat cu Felicia.Si oare ce face Mark. Of, oare unde sa merg prima data,sa il gasesc pe Mark, sau sa vad ce a patit Felicia. Daca as putea sa ma multiplic, tare bine-ar fi
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 28, 2009 2:52 am

*Deschise larg usa si o lasa pe Kate sa intre inauntru dupa care o invita sa ia un loc.
-Baiaa este sus daca vrei sa te speli,iar alaturi o sa gasesti dulapul si poti sa iti alegi ce haine vrei tu de acolo.
Pana atunci eu ma duc sa iti pregatesc ceva de mancare.
Normal ca si tie*spuse ea adresandu-se pasarii care se zbatea nervoasa deasupra coliviei.*
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Flory Lun Sept 28, 2009 2:57 am

*rase usor*
i-ai dat un nume?
*arata spre pasare*
Flory
Flory
Moderator
Moderator

Numarul mesajelor : 1456
Data de inscriere : 12/08/2009
Varsta : 29
Localizare : pe aici pe undeva :P

http://www.girlsclub.omgforum.net

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 28, 2009 3:00 am

-Normal...I-am spus Ma'at...dupa zeitatea aceea egipteana...Mereu m-a fascinat egiptul si tot ce tine de el.Nu-ti fa griji...de ciupit ma ciupeste numai pe mine..dar nu pricep de ce pana acum nu si-a dat seama ca nu reuseste nimic...pasare zapacita*rase*
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Flory Lun Sept 28, 2009 3:05 am

*rase*
ok..ma duc s ama schimb..ma intorc intr-o secudna
*zambi,mergand in directia aratata de ea;isi lua nsite haien la intamplare si merse la baie;se schimba,lasandu-si hainele intr-o parte,apois e intoarse*
Flory
Flory
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 28, 2009 3:13 am

-Ok*spuse ea dupa care merse in bucatarie.Acolo incepu sa caute prin toate dulapurile si prin frigider,dupa alimente,dupa care incepu sa prepare cina.*
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Flory Lun Sept 28, 2009 3:15 am

*simti mirosul si se ghida dupa el,mergand in bucaatrie;in tot acest timp se uita in jur*
arata atat de..normala pentru un vampir*rase usor*
Flory
Flory
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 28, 2009 3:24 am

-Deci ce e asa de amuzant?
Faptul ca gatesc,sau faptul ca poti gasi mancare in casa mea?*intreba zambind*
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Flory Lun Sept 28, 2009 3:27 am

cred ca amandoua*rase usor*
scuze....dar cand am vazut ca prietena mea a devenit vampir...a fost cxam ciudat...inca ma obisnuiesc cu asta
Flory
Flory
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Lun Sept 28, 2009 3:35 am

-Stiu...e destul de greu sa inghiti asta darmite sa iti mai vezi asa cel mai bun prieten.Este foarte greu.
Nu pot spune ca am simtit asat pentru ca asa zisii mei prieteni sau dovedit a fi tradatori asa ca am hotarat ca e mai bine sa fiu singura pentru binele meu.

-Cina e gata...ok..acum sa imi spui daca e comestibil sau nu*spuse Lilith serioasa*.Si nu incerca sa fiii politicoasa ca nu iti va merge.Si oricum e vorba de sanatatea ta in joc*rase ea dupa care ii puse in fata o farfurie cu un fel de mancare chinezeasca.*
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Flory Lun Sept 28, 2009 3:54 pm

*rase*
o sa fiu sincera,fiindca nu am mai mancat niciodata asa ceva
*rase usor,asezandu-se la masa si luand cateva guri*
nu credeam ca vampirii stiu sa gateasca*arse*
are un gust foarte bun..sincer
Flory
Flory
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Mar Sept 29, 2009 1:40 am

-Defapt nici eu nu stiam ca stiu sa gatesc*rase*.Nu am mai gatit de circa....50 de ani....waw....chiar pare destul de mult...
-Deci....daca nu sunt prea nepoliticoasa...as putea sa te rog sa imi mai spui ceva despre tine?
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Flory Mar Sept 29, 2009 2:15 am

*rase usor*hmm...
sunt jurnalista..desi nu genul acela de persoana bagacioasa,din pacate..m-am ocupat mai mult de articole...cu vamprii*rase*chiar daca toti le catalogau ca fiind inutile
Flory
Flory
Moderator
Moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Rain of sorrow Mar Sept 29, 2009 2:36 am

-Inteleg...Da...intradevar...pentru majoritatea articolele despre vampiri nu valoreaza mai nimic...dar asta doar pentru ca nu cred ca noi am putea exista.
Si daca ar sti ce ar face?Nu ar incerca sa ne ajute sau sa ne lase sa traim in continuare ci ne-ar vana pe rand...unul cate unul....Dar asta este...imi dau seama ca nu toti oamenii ar putea intelege asta.

In orice caz....mi-ai putea spune ceva din ceea ce ai mai aflat?....Sau daca ai mai cunoscut pe altii ca si mine?.De ceva timp incerc sa ii identific pe cei care savarsesc crimele dar nu am nici o pista pana acum.
Rain of sorrow
Rain of sorrow
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Flory Mar Sept 29, 2009 2:40 am

*rase*
cand am fost sa iau un inetrviu plcitisitor..am aflat ca un doctor este vampir,apoi acesta a devenit iubitul prietenei mele..asa ca m-am gandit s aintru in medicina si sa-l ruinez*rase*
dar mi-ams chimbat parerea..zilele trecute....
am fost in padure...si am cunoscut multi vampiri
iar crimele..erau savarsite de una dintre ei,,,,vanatoare se pare..care a disparut..cica a fost ucisa...
miai multe nu stiu
Flory
Flory
Moderator
Moderator

Sus In jos