Rebeca's House
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 11 din 40
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Re: Rebeca's House
-Staai..
^Isi lua un halat pe ea si merse la usa.Ii deschise^
-Hei Kate..Intra.
^Zambi,incercand sa isi ascunda nervozitatea^
^Isi lua un halat pe ea si merse la usa.Ii deschise^
-Hei Kate..Intra.
^Zambi,incercand sa isi ascunda nervozitatea^
off..cat ti-a luat?*o imbratisa entuziasmata*rebeca..am o gramada sa iti povestesc..und e erose?*se uita la ea grabita*aa..te-am deranjat?
Buna ziua... *zambi larg si se sprijini de perete*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
*zambi,apoi il vazu pe Kael si ramase usor nemiscata;se intoarse spre Rebeca si inghiti in sec*
R...
R...
Stie ce sunt, domnisoara Kate... *zambi usor* A aflat pe pielea ei asta... *clatina din cap si ofta. Inchise ochii trist*
*chicoti si se aseza pe un scaun privind toata scena* Nu este nebuna... doar foarte fragila... si buna la gust... *adauga chicotind*
-Kael..
^Il privi mustrator^ Care e problema,Kate? ^Isi stranse capotul in jurul trupului^
^Il privi mustrator^ Care e problema,Kate? ^Isi stranse capotul in jurul trupului^
*rase ironic,privind speriata spre ea*
Rebeca..*o vazu pe rose venind din bucatarie si o privi zambind,uitandu-se urat la Rebeca*
cred ca ar trebui...vorbim mai tarziu*o mangaie pe Rose usor vesela,apoi privi speriata pe Rebeca*
Rebeca..*o vazu pe rose venind din bucatarie si o privi zambind,uitandu-se urat la Rebeca*
cred ca ar trebui...vorbim mai tarziu*o mangaie pe Rose usor vesela,apoi privi speriata pe Rebeca*
Vorbiti... *zambi usor si se ridica* Doar sa-mi spuna rebeca unde tine cearceafurile... *zambi*
^Rase usor^
-Ma ocup eu de asta mai incolo,Kael. ^Zambi^ Si poti ramane..Pe mine nu ma deranjeaza. ^Ii zambi lui Kael^
-Ma ocup eu de asta mai incolo,Kael. ^Zambi^ Si poti ramane..Pe mine nu ma deranjeaza. ^Ii zambi lui Kael^
*ofta si o trase usor de mana pana in bucatarie,lasand-o si pe Rose sa intre,apoi inchise usa*
ai innebunit?
defapt..degeaba..sti ca m aude..e un vampir!*tipa la ea*poate sa te ucida in orice secunda
ai innebunit?
defapt..degeaba..sti ca m aude..e un vampir!*tipa la ea*poate sa te ucida in orice secunda
*isi inclina usor capul ascultator si se aseza la loc pe scaun ramanand nemiscat fixand cu privirea un punct pe podea. Ii auzi cuvintele lui Kate si zambi usor*
^Ofta usor^ Kate nebuna sunt de cand ma stiu..Stiu ca e vampir si stiu ca ma poate omora in orice secunda..Vrei te rog sa te calmezi?
^Deschise frigiderul si lua o cutie de suc.Puse in doua pahare si ii intinse unul^
^Deschise frigiderul si lua o cutie de suc.Puse in doua pahare si ii intinse unul^
sa ma calmez?am fost in padure..pot sa mori ca oricare vstudentse apleca si o mangaie pe rose*e nebuna...foarte nebuna..
*ii vazu muscaturile*astea ce sunt?
*ii vazu muscaturile*astea ce sunt?
^Ofta si se sui pe tejghea^ Ma jucam cu acul si m'am intepat. ^Rase usor^ Erai entuziasmata cand ai venit..Ce s'a intamplat? ^Intreba ea zambind^
*rase ironic*te-a muscat nu-i asa?defapt..probabil ca esti ca si el acum..ce s-a intamplat?am aflat ca ucigasii sunt vampirii...si acum..ma mut..
mai ales ca prietena mea nu ma asculta si sta in casa cu unul dintre ei
mai ales ca prietena mea nu ma asculta si sta in casa cu unul dintre ei
^Ofta^ Nu el e vinovat..Si nu sunt ca el.Sunt tot eu..Rebeca. ^O privi rugator^ Cum sa te muti?Unde?
oriunde nu sunt ucigasi prin preajma...am avut noroc ca n-am fost ucisa aseara..
rebeca..te rog..gandeste...poate nu e asa,dar cand vine vorba de foamel.nus e poate abtine..8ofta*nu vreau sa mori doar iindca te incapatanezi
rebeca..te rog..gandeste...poate nu e asa,dar cand vine vorba de foamel.nus e poate abtine..8ofta*nu vreau sa mori doar iindca te incapatanezi
*ofta si se ridica. Intra in bucatarie* Nu am omorat-o... E indeajuns de buna dovada ca ma pot abtine sa nu o golesc de sange? *o privi pe Kate*
^Ofta si o privi pe Kate^
-Kate stiu ca iti faci griji pentru mine..Dar sunt bine..Si o sa fiu bine.
^Zambi usor^
Stai stai stai!! ce ai zis?Ai fost in padure?Ti'am spus ca merg cu tine!Nu trebuia sa mergi singura,Kate! O Doamne..Esti bine?Ai patit ceva?
-Kate stiu ca iti faci griji pentru mine..Dar sunt bine..Si o sa fiu bine.
^Zambi usor^
Stai stai stai!! ce ai zis?Ai fost in padure?Ti'am spus ca merg cu tine!Nu trebuia sa mergi singura,Kate! O Doamne..Esti bine?Ai patit ceva?
Pagina 11 din 40 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 11 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum