Role-Play
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ophelia Olsen`s House

2 participanți

In jos

Ophelia Olsen`s House Empty Ophelia Olsen`s House

Mesaj Scris de Waiting.in.Vain Mar Sept 29, 2009 12:53 am

Micutul ei palat vechi de circa 100 de ani,primit cadou de la ducesa,ce arata cu totul altfel pe exterior decat pe interior:Casa
Dormitoarele:1.preferatul ei
2.Mai mult pentru oaspeti
Bucataria,Baia 1,Baia 2,Dining Room,Living Room,Biroul,Gradina,Piscina si
masina Bazat>,
Osiris

Ultima editare efectuata de catre Waiting.in.Vain in Vin Oct 02, 2009 7:56 pm, editata de 1 ori
Waiting.in.Vain
Waiting.in.Vain
The New One
The New One

Numarul mesajelor : 48
Data de inscriere : 10/09/2009

Sus In jos

Ophelia Olsen`s House Empty Re: Ophelia Olsen`s House

Mesaj Scris de Akane_san Vin Oct 02, 2009 1:30 am

Ajunse in fata casei...si ramase stupefiata.
-Damn , nu trebuia sa ma uit la Dracula. Acum ma simt de parca as fi un personaj din film, si acesta ar fi castelul sau.Ihhh, arata "groaznic de ingrozitor".
Oare are tunele, sicrie, si lilieci?
Doamne Dey, revino-ti. Si a naibii sa fiu daca ma mai uit la filme de groaza.
Parca masina si se uita sa vada daca "noua sa prietena a ajuns".
Incercase sa se tina dupa ea, dar la un moment dat o pierduse. Noroc ca stia zona.
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Numarul mesajelor : 103
Data de inscriere : 12/09/2009
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Waiting.in.Vain Vin Oct 02, 2009 8:05 pm

*Ophelia aparu de nicaieri.*
-Dracula...Am fost o data in Romania.Draguta tara,dar ce se compara cu Marea Britanie?Nimic!Deci,intram?Nu am lilieci.Am doar cateva sicrie,asa ,de dragul traditiei.*rase*Glumeam.
*Deschise usa.Primul lucru pe care il vazu fu pisica ei.Alerga repede la ea si o lua in brate.*
-Osiris!Unde ai fost?Nu te`am mai vazut de o saptamana!*Se intoarse sper musafir*Ia un loc..oriunde..
*ea se tranti pe o perna pufoasa din livingul ei si o mangaie usor pe Osiris.*
Waiting.in.Vain
Waiting.in.Vain
The New One
The New One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Vin Oct 02, 2009 10:18 pm

Deyenara intra si ea si ii urma exemplul.
-Auzi, din curiozitate, nu imi amintesc sa imi fi spus cum te numesti.
Si bine imi sta...uite-ma in casa unui vampir,pe care nici macar nu stiu cum il cheama. Frumos. Si..pisica e prieten...sau mancare?
*Un zambet i se asternu in coltul gurii.*
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Waiting.in.Vain Sam Oct 03, 2009 6:59 pm

-Ophelia..Ophelia Olsen.Te`as servi cu ceva,dra nu am decat niste sange in frigider..Nu cred ca ti`ar placea.Dar sa trecem peste partea introductiva.Ca sa iti raspund la intrebari am o regula:si tu imi vei raspunde la ale mele.Deci,ce vrei sa afli?
Stie adevarul de la cineva si oricine ar fi acel cineva ,trebuie omorat inainte ca oamenii sa afle de noi...
Waiting.in.Vain
Waiting.in.Vain
The New One
The New One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Sam Oct 03, 2009 9:33 pm

-Ok, mi se pare corect.
Deci? De cat timp esti in oras, daca ai vreo legatura cu toate acele crime din aceasta luna, daca stii pe cineva care ar face acest lucru...si cam cat ca si tine sunt printre noi? Asta ca sa imi fac asa o impresie genera. Dupa asta, mai vedem.
[/i]Pun orice la bataie ca este curioasa sa afle cum de mi-am dat seama ce e, si de unde am informatiile.Zambi in sinea ei[/i]
Si ar mai fi o curiozitate a mea: de ce esti atat de ostila cu oamenii?La urma urmei si tu ai fost unul dintrenoi.Si nu atrecut chiar atat de mult timp de atunci.
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Waiting.in.Vain Sam Oct 03, 2009 10:50 pm

-Mai usor daca se poate data viitoare .Sunt de circa...o saptamana aici.Daca am legatura cu crimele?Depinde.In primul rand nici nu stiu exact despre ce crime vorbesti.Oamenii sunt ucisi de noi zilnic.Evident ca m`am hranit si eu.Iar in legatura cu cam cati suntem,cred ca,cam un sfert din numarul oameniilor.Si ca sa`ti aduc aminte ceva,curiozitatea a omorat pisica.Poti sa ma iei drept curiozitatea,iar tu poti fi pisica.Dar o sa`ti spun,de ce nu?Pentru ca oamenii nu m`au ajutat niciodat pe vremea cand eram unul de`al lor.Parintii m`au parasit,la orfelinat am dus o viata umilitoare,iar pana la urma am fost salvata de un vampir.Deci cu cine crezi ca ar trebui sa tin?Cu cei care si`au batut joc de mine sau cu cei care m`au ajutat?
Waiting.in.Vain
Waiting.in.Vain
The New One
The New One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Dum Oct 04, 2009 12:08 am

-Hmm..aici iti dau dreptate, dar prin ceea ce faci nu esti cu nimic mai buna decat cei care te-au abandonat. Eu au avut de ales, si au ales. Acum tu ai de ales...intrebarea este daca te cobori si tu la acelasi nivel, sau nu. Totul tine de alegerile pe care le facem. Deciziile pe care le luam, modul de a gandi, simti si actiona ne ifeentiaza, ne transforma in "ingeri sau demoni". Cu totii suntem oameni. Chiar daca nu iti mai bate inima in piept, tot om esti:gandesti, simti, actionezi.
La fel cum un criminal poate alege daca sa ucida sau nu, la fel puteti si voi alege.Alternative exista pentru a putea supravietui.
-In ceea ce priveste crimele, in tot decursul lunii au existat foarte multe asasinate, in urma carora decedatii ramaneau goliti complet de sange si cu doua urme de colti pe gat.Asasinate care pana acum o luna nu au existat, sau nu au iesit la iveala, si nu atat de multe.
-Sincer, numarul vostru e suficient de mare, ma asteptam sa fie mai mic. Dealungul istoriei nu ati fost vanati?

Acum e randul tau.Mi-ai raspuns la niste intrebari, acum intreaba-ma
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Waiting.in.Vain Dum Oct 04, 2009 6:54 pm

-Eu personal nu am fost vanata,dar am auzit de clanuri intregi ucise.Nu`mi fac griji pentru mine .Cea care m`a salvat e mai mult decta influenta in viata vampirilor.Dar lasand asta la o parte,ce ai vrut sa zici prin..alternativa?
Waiting.in.Vain
Waiting.in.Vain
The New One
The New One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Dum Oct 04, 2009 11:15 pm

-Pai alternative, ia sa vedem: ca sa traiesti, sa supravietuiesti ai nevoie de sange. Uman sau nu, dar sa fie sange. Unul ca voi, poate influenta usor, manipula, si sa ii faca pe oameni sa uite.
Deci, variante: sa iti faci propria ta banca de sange- spitalele au rezerve la care ai putea avea acces foarte usor. Sa iti iei necesarul de la oameni, insa fara a-i omori. Sange de la animale..etc.
A..nici nu ma asteptam ca tu sa fii vanata...poate doar ..vanatorul.
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Waiting.in.Vain Lun Oct 05, 2009 10:29 pm

-Ah!M`ai dat gata cu alternativele tale..Si eu care speram ca zvonul despre vampirii care pot trai fara sange e adevarat..Si snagele de la animale.Cine ti`a spus ca e adevarat,vre`un fan Twilght?Sangele animalelor te face destul de puternic incat sa te tarasti toata viata .Oricum,nu crezi ca a cam venit randul meu sa pun intrebarea pentru care am vrut sa vii aici?
Waiting.in.Vain
Waiting.in.Vain
The New One
The New One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Mar Oct 06, 2009 1:39 pm

-Of..nu esti singurul vampir pe care il cunosc, sa stii. Nu toti omoara oameni, unii se si controleaza...
Apropo, daca animalele nu sunt bune, de ce nu iti iei necesarul dintr-un spital:sange suficient, poti sa iti procuri usor...ca doar de asta esti diferita.
Nu e musai sa omori oameni. Ia gandeste-te putin: voi sunteti un sfert din numarul nostru-pai daca ati incepe cu totii sa va hraniti, omorandu-ne, in mai putin de jumatate de an, oamenii nu ar mai exista.Cu ce v-ati mai hrani atunci?

Dar sa trecem momentan peste asta. Deci, astept si intrebarea ta..
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Waiting.in.Vain Mar Oct 06, 2009 9:39 pm

-Si unde e adrenalina?Deocamdata inca imi permit sa va omor.Si stiti ceva?De ce voi aveti voie sa omorati tot felul de animale si nu numai ca sa va hraniti,iar noi nu putem sa va ucidem pe voi?Nu asa e corect?Sa fiti si voi ucisi?Ma rog,intrebarea mea acum...De unde stii de noi?
Waiting.in.Vain
Waiting.in.Vain
The New One
The New One

Sus In jos

Mesaj Scris de Akane_san Mier Oct 07, 2009 1:41 pm

-Eh...asta e o poveste lunga.Daca mi-ai fi spus acum cateva luni de existenta vampirilor, as fi zis ca ai scapat recent de la un spital. Sincer, o persoana a incercat sa imi atraga atentia asupra voastra...si nu am crezut-o. Ca mai apoi sa descopar singura ca era adevarat.

Da, noi omoram animale ptr a supravietui.Dar noi crestem animalele alea exact ptr asta. Nu stricam cu nimic echilibru natural .Si noi nu omoram neincetat acelasi tip de animal.Daca ne-am hotara sa mancam doar carne de pasare:ar trebui sa ne producem carnea aceea de pasare,caci daca am vana toate pasarile existente,neincetat, in 6 luni nu ar mai exista pasari.

Voi insa...omorati din ce in ce mai multi oameni...si atat.
Noi nu omoram speciile pe cale de disparitie. Si din cate vad in scurt timp ne vom numara si noi pe lista.

Later edit

*telefonul incepu sa sune insistent.Isi ceru scuze, si raspunse cu un ton grav*
-Alexievici la telefon..Da, inteleg.Chiar acum? Hmmm..acum nu pot. Intr-o ora e bine? Ok, atunci.
hmmm, de unde naiba o avea numarul meu de telefon. Ciudat, dar in fine.Voi vedea mai tarziu.
-Auzi, eu trebuie sa fiu intr-o ora la club.O intalnire importanta se pare.
Daca vrei poti sa mergi cu mine, si vorbim dupa,sau ne putem vedea acolo intr-o ora jumate.Cum preferi.
Cartea mea de vizita e pe masuta. Daca nu vrei sa ma urmezi acum, suna-ma dupa aceea. Iti voi raspunde la intrebari mai tarziu.

*Iesi din casa si se urca in masina*
Oare ce o fi fost atat de important... la club?
Akane_san
Akane_san
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos