Katry's Apartment
5 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Katry's Apartment
*parca masina ,claxona apoi cobira din ea,tranti usa si in cateva minute era la usa sunand*
ohh...doamne...fata asta ma innebuneste*zambi asteptand sa-i deschida usa*
ohh...doamne...fata asta ma innebuneste*zambi asteptand sa-i deschida usa*
* cand auzi claxonul o pufni rasul....se ridica de pe canapea inca razand si merse la usa si deschise apoi se sprijini de tocul usii u umarul.... inca radea...il privi cateva fractiuni de secunda apoi dintr.o data sari pe el si il saruta plina de dorinta...il trase si mai aproape de ea luandu.l usor de ceafa*
La naiba, chiar mi.ai lipsit...
* spuse rasufland parca putin mai greu si razand*
Haide inauntru...
* il lua de mana si inchise usa dupa ea*
La naiba, chiar mi.ai lipsit...
* spuse rasufland parca putin mai greu si razand*
Haide inauntru...
* il lua de mana si inchise usa dupa ea*
Paradise.Seeker- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 292
Data de inscriere : 23/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Cluj
*o trase mai aproape de el,se uita la ea *am ceva pentru tine*lua mana de la spate si ii intinse buchetul de flori , isi aseza papionul apoi se apropie de fata ei si o saruta pasional*You're driving me crazy...You're lookin' amazing
* ramase pur si simplu uimita...nu se astepta la asta nici in ruptul capului...il privi in ochi si inghiti in sec.... lua buchetul de flori si il privi apoi isi muta privirea in ochii lui *
nu imi vine sa cred....
-Doamne..Chuck....dar e....adica.. vaii..dar nu trebuiaa...
* privi buchetul*
-sunt minunati...extraordinari...multumesc...
* clatina din cap*
-esti nebun..
* ii raspunse la sarut mult mai inseata ca si prima data....si il si prelungi aproape lasandu.l fara aer...se departa usor de el inca cu ochii inchisi*
-Te iubesc....
* deschise ochii si il privi*
-esti superb, esti perfect... prea perfect pentru mine...
* ochii ii straluceau de fericire...nici nu stia pe ce lume e...se destepta usor la un moment dat si merse in living*
-Simte.te ca si acasa..*
* ii spuse neputand sa isi ia privirea de la el...scutura din cap si puse buchetul de tradafiri intr.o vazu mare si il aduse pe masa in living*
- Spune.mi cu ce sa te servesc...am de toate...
* incepea sa isi revina desi mai delira putin din cand in cand*
* ii zambi dulce*
nu imi vine sa cred....
-Doamne..Chuck....dar e....adica.. vaii..dar nu trebuiaa...
* privi buchetul*
-sunt minunati...extraordinari...multumesc...
* clatina din cap*
-esti nebun..
* ii raspunse la sarut mult mai inseata ca si prima data....si il si prelungi aproape lasandu.l fara aer...se departa usor de el inca cu ochii inchisi*
-Te iubesc....
* deschise ochii si il privi*
-esti superb, esti perfect... prea perfect pentru mine...
* ochii ii straluceau de fericire...nici nu stia pe ce lume e...se destepta usor la un moment dat si merse in living*
-Simte.te ca si acasa..*
* ii spuse neputand sa isi ia privirea de la el...scutura din cap si puse buchetul de tradafiri intr.o vazu mare si il aduse pe masa in living*
- Spune.mi cu ce sa te servesc...am de toate...
* incepea sa isi revina desi mai delira putin din cand in cand*
* ii zambi dulce*
*se scarpina in cap cand ii zise de perfect*perfect..o da...
*ii zambi si o saruta*vreau...ceva....*se gandi*hmmm...dulce*se uita la ea si zambi*defapt am ceva dulce.
*ii zambi si o saruta*vreau...ceva....*se gandi*hmmm...dulce*se uita la ea si zambi*defapt am ceva dulce.
* isi incolaci bratele in jurul gatului lui*
-serios vorbesc..
* chicoti si il saruta scurt*
- eu nu glumesc...
* il mai saruta o data*
- si da, esti perfect!
* isi apropie buzele de ale lui si il saruta lung*
- nu imi vine sa cred ca...ca estia cum aici cu mine..
* ii mai fura un sarut scurt*
-so...vrei ceva de baut, orice??
* intreba ea zambind*
-serios vorbesc..
* chicoti si il saruta scurt*
- eu nu glumesc...
* il mai saruta o data*
- si da, esti perfect!
* isi apropie buzele de ale lui si il saruta lung*
- nu imi vine sa cred ca...ca estia cum aici cu mine..
* ii mai fura un sarut scurt*
-so...vrei ceva de baut, orice??
* intreba ea zambind*
*zambi si el si ii raspunse la saruturi*un wsuc ceva?de protocale*rase din nou,ii dadu o suvita de per de pe fata*esti superba.
* ii dadu peste mana razand*
- nu, nu sunt... taci..
* il saruta pe obraz *
- un suc de portocale zici?? ma gandeam la altceva... un mafiot ar trebui sa bea alte chestii...
* deveni serioasa....*
-lasa.ma sa iti prepar eu ceva..dar pastrez sucl de portocale ca si ingredient principal...o sa iti placa..
* ii facu cu ochiul si merse in bucatarie luandu.l de mana... Kat incepu sa faca un fel de cocktailuri adaugase tot felul d inrediente specifice Finlandei si facuse o combinatie de gusturi...era o specialitate..ei ii placea mult...din cand in cand mai vorbeau si radeau.. la un moment dat se intoarce si pune paharele pe masa...aratau ceva de genu http://www.scienceofdrink.com/wp-content/uploads/2009/02/zombie-stroh.jpg
- ok..sa vedem daca iti place...* rase*
- nu, nu sunt... taci..
* il saruta pe obraz *
- un suc de portocale zici?? ma gandeam la altceva... un mafiot ar trebui sa bea alte chestii...
* deveni serioasa....*
-lasa.ma sa iti prepar eu ceva..dar pastrez sucl de portocale ca si ingredient principal...o sa iti placa..
* ii facu cu ochiul si merse in bucatarie luandu.l de mana... Kat incepu sa faca un fel de cocktailuri adaugase tot felul d inrediente specifice Finlandei si facuse o combinatie de gusturi...era o specialitate..ei ii placea mult...din cand in cand mai vorbeau si radeau.. la un moment dat se intoarce si pune paharele pe masa...aratau ceva de genu http://www.scienceofdrink.com/wp-content/uploads/2009/02/zombie-stroh.jpg
- ok..sa vedem daca iti place...* rase*
*se sprijini de mobila din bucatarie,isi puse mainile in san si astepta,vazu paharele*superb*lua unul din pahare si bau*hmmm*il degusta ca pe un vin zsi rase*perfect*se duse si o saruta*te pricepi la toate.
* il privi apoi zambi *
- ma bucur mult ca iti place...
* in bucatarie era un miros puternic de portocale... Kat il inspira usor apoi bau cumva lent...parca incercand sa defineasca gustul.*
* ii raspunse la sarut acum impartasind acelasi gust..se desprinse cumva razand*
-nu stiu daca ma pricep la toate...
* ofta zambind*
- defapt nu e deloc asa..dar venind din partea ta o sa il iau drept adevar
* isi lasa privire ain jos apoi dupa cateva clipe o irdica in ochii lui...privrea aceea ce o innebunea...zambi si mai lua o gura apoi puse paharul pe masa*
- da oare de ce stam noi in picioare? * rase*
- ma bucur mult ca iti place...
* in bucatarie era un miros puternic de portocale... Kat il inspira usor apoi bau cumva lent...parca incercand sa defineasca gustul.*
* ii raspunse la sarut acum impartasind acelasi gust..se desprinse cumva razand*
-nu stiu daca ma pricep la toate...
* ofta zambind*
- defapt nu e deloc asa..dar venind din partea ta o sa il iau drept adevar
* isi lasa privire ain jos apoi dupa cateva clipe o irdica in ochii lui...privrea aceea ce o innebunea...zambi si mai lua o gura apoi puse paharul pe masa*
- da oare de ce stam noi in picioare? * rase*
*se apropie de ea,ii managaie obrazul drept,mana ii aluneca pe gat apoi pe spate,o saruta pasional,o apuca cu mainile de fund.ii dadu un impuls ca sa se sara pe el,ea il prinse cu picioarele de mijloc,isi incolaci mainile de catul lui,traversa cu ea toata bucataria apoi ajunse in living,o lasa usor pe canape,se tranti si el peste ea si incepu s'o sarute pe gat,pe piept ,pe maini*
*marai incet sub atingerile lui ....il prinse usor de dupa ceafa tragandu.l si mai aproape.......isi musca usor buza de jos si il trase in sus ca sa ajunga la buzele lui...isi baga mainile in parul lui si incepu sa il sarute french apoi se desprinse usor de buzele lui si continua cu sarutari lungi si lente spre maxilar si pe gat*
*se uita in ochii ei si zambi*Esti...superba*o mangaie pe gat si cobora pana la abdomen,incepu sa o sarute unde o mangaie*Te iubesc.
* il musca usor de gat apoi rase*
- si eu te iubesc Chuck... mult de tot..
* inchise ochii savurand fiecare atingere a lui....se juca cu papionul de la gatul lui si il dadu jos la un moment dat apoi il mai sarut o data lung si dezlipi usor*
-cum poti fi asa de...de..de nemaipomenit.....??
* il mangaie usor pe obraz prvindu.l*
- si eu te iubesc Chuck... mult de tot..
* inchise ochii savurand fiecare atingere a lui....se juca cu papionul de la gatul lui si il dadu jos la un moment dat apoi il mai sarut o data lung si dezlipi usor*
-cum poti fi asa de...de..de nemaipomenit.....??
* il mangaie usor pe obraz prvindu.l*
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum