Katry's Apartment
5 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 1 din 5
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Katry's Apartment
* ajunse in cele din urma si acasa.... soferul o ajutase cu bagajele pana la usa apoi o lasa salutand.o cu o plecaciune usoara...* Noapte buna Marco!
* ii zambi si baga cheia in brasca...apoi aprinse lumina si ramase masca....*
ok.. asta nu e casa mea.... Isi ce ai facut??? de ce ai dat atatia bani pe mine???
* isi baga bagajele in casa si inchise bine usa in urma ei apoi facu un tur al apartamentului*
Livingul:
http://www.scandesign.com/images/uploaded/101_Entertainment%20Center_5226.jpg
Bucataria
http://www.flickr.com/photos/30792449@N07/3236539620/
Dormitorul ei
http://www.digsdigs.com/photos/bedroom-design-huelsta.jpg
Baia ei
http://www.quaillodge.com/media/images/photogallery/main/Luxury_Bathroom.jpg
si inca3 incaperi neamenajate
oh Jumala !!!!
* tocmai ii suna telefonul*
-Halo?? Isii????
-....
-kyllä!!!
-....
-Isi!! ei täytyä.....
-minä ei tahto pysyä sisällä Las Vegas!!
-...
- yksituhatta ei pitää ....rukoilla papaaaa * e planse ea*
-....
-Tahto koti papa!!!
-...
-ok...ok ymmärtää....
-...
- minä rakastan... Bye!!! * inchise telefonul si privi nadajuita in jur.... *
perfect.... * se tranti pe canapea...dupa un timp isi despacheta lucrurile si facu un dus apoi se culca*
off:traducerea e ceva e genu :
alo? tata??
taaataa.. nu imi place...
nu mai vreau sa stau in Las Vegas
vreau acasaaa... nu o sa ma descurc aici...
ok ... ok am inteles....
te iubesc Bye
=)) mda talentele finlandeze din mine ies la lumina ))
* ii zambi si baga cheia in brasca...apoi aprinse lumina si ramase masca....*
ok.. asta nu e casa mea.... Isi ce ai facut??? de ce ai dat atatia bani pe mine???
* isi baga bagajele in casa si inchise bine usa in urma ei apoi facu un tur al apartamentului*
Livingul:
http://www.scandesign.com/images/uploaded/101_Entertainment%20Center_5226.jpg
Bucataria
http://www.flickr.com/photos/30792449@N07/3236539620/
Dormitorul ei
http://www.digsdigs.com/photos/bedroom-design-huelsta.jpg
Baia ei
http://www.quaillodge.com/media/images/photogallery/main/Luxury_Bathroom.jpg
si inca3 incaperi neamenajate
oh Jumala !!!!
* tocmai ii suna telefonul*
-Halo?? Isii????
-....
-kyllä!!!
-....
-Isi!! ei täytyä.....
-minä ei tahto pysyä sisällä Las Vegas!!
-...
- yksituhatta ei pitää ....rukoilla papaaaa * e planse ea*
-....
-Tahto koti papa!!!
-...
-ok...ok ymmärtää....
-...
- minä rakastan... Bye!!! * inchise telefonul si privi nadajuita in jur.... *
perfect.... * se tranti pe canapea...dupa un timp isi despacheta lucrurile si facu un dus apoi se culca*
off:traducerea e ceva e genu :
alo? tata??
taaataa.. nu imi place...
nu mai vreau sa stau in Las Vegas
vreau acasaaa... nu o sa ma descurc aici...
ok ... ok am inteles....
te iubesc Bye
=)) mda talentele finlandeze din mine ies la lumina ))
Ultima editare efectuata de catre Paradise.Seeker in Sam Sept 05, 2009 2:48 am, editata de 1 ori
Paradise.Seeker- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 292
Data de inscriere : 23/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Cluj
Re: Katry's Apartment
* intra in casa inchizand cu piciorul usa.... isi tranti cheile de la masina si geanta pe o masuta langa hol si merse sa isi faca o cafea*
ce o fi cu mine azi??? abia imi tin ochi deschisi...* casca apoi dadu drumul la aparatul de cafea si merse sa faca o baie...dupa juma de ora iesi cu un halat alb pe ea si merse sa isi ia cafeaua*
oara ce o fi facut Sara aseara??* gandi ea cu voce tare* ah se descurca ea..* se aseza pe canapea in living dadu drumul la TV si sorbi din cafea linistita!! auttaa !!
* ii suna telefonul din buzunarul halatului.. era tatal ei ca deobicei*
Halo??? hyvä Isi!!
....
mitä?
....
Minä olivat jo... * isi dadu ochii peste cap*
....
Minä sanoi nimellä ei Minä pitää tässä !!! ei ymmärtää????
...
ei asia !!! äiti mitä tehdä??
....
aha hyvin.....ja... ja... * isi drese glasul* ja Tuomas???
....
ovat varma??? oli erittäin päällä minua milloin Minä vasen....
....
oo Minä Hyvä voidaan kuulla tämä...toukokuu voidaan il Aurinko???
...
täydellistä !!!kiitos papa!! minä rakastan....
* inchise telefonul si il arunca pe canapea mutandu.si privirea la televizor*
daa... nemaipomenit papa..ce sa zic??? zici ca ma tii prinzoniera aici.. * isi dadu ochii peste cap si ofta...deja nu maia vea cafea.. merse sa isi spele cana si isi lua o rochita pe ea http://lookbook.nu/look/232790-Navy-Ballerina si se puse din nou pe canapea asteptand ceva... ce?? nici ea nu stia...*
ce o fi cu mine azi??? abia imi tin ochi deschisi...* casca apoi dadu drumul la aparatul de cafea si merse sa faca o baie...dupa juma de ora iesi cu un halat alb pe ea si merse sa isi ia cafeaua*
oara ce o fi facut Sara aseara??* gandi ea cu voce tare* ah se descurca ea..* se aseza pe canapea in living dadu drumul la TV si sorbi din cafea linistita!! auttaa !!
* ii suna telefonul din buzunarul halatului.. era tatal ei ca deobicei*
Halo??? hyvä Isi!!
....
mitä?
....
Minä olivat jo... * isi dadu ochii peste cap*
....
Minä sanoi nimellä ei Minä pitää tässä !!! ei ymmärtää????
...
ei asia !!! äiti mitä tehdä??
....
aha hyvin.....ja... ja... * isi drese glasul* ja Tuomas???
....
ovat varma??? oli erittäin päällä minua milloin Minä vasen....
....
oo Minä Hyvä voidaan kuulla tämä...toukokuu voidaan il Aurinko???
...
täydellistä !!!kiitos papa!! minä rakastan....
* inchise telefonul si il arunca pe canapea mutandu.si privirea la televizor*
daa... nemaipomenit papa..ce sa zic??? zici ca ma tii prinzoniera aici.. * isi dadu ochii peste cap si ofta...deja nu maia vea cafea.. merse sa isi spele cana si isi lua o rochita pe ea http://lookbook.nu/look/232790-Navy-Ballerina si se puse din nou pe canapea asteptand ceva... ce?? nici ea nu stia...*
*Intra in casa cu Kat. Fura urmate de niste femei care adusera geamantane imense cu haine si le dusera in camera care o arata Vivien.*
- Multumesc Lucy, Jane*le imbratisa*...imi va fii dor de voi.*zambi*
- Si noua domnisoara.
- Nu bociti acum, ca voi mai veni in vizita.*le mai imbratisa o data apoi le conduse la iesire*
- Well...acum ma simt muult mai bine.*chicoti*
- Let's watch a movie! Ce zici? Si povestim... si...mancam pocorn..*rade*
- Multumesc Lucy, Jane*le imbratisa*...imi va fii dor de voi.*zambi*
- Si noua domnisoara.
- Nu bociti acum, ca voi mai veni in vizita.*le mai imbratisa o data apoi le conduse la iesire*
- Well...acum ma simt muult mai bine.*chicoti*
- Let's watch a movie! Ce zici? Si povestim... si...mancam pocorn..*rade*
Lauryta- The New One
- Numarul mesajelor : 46
Data de inscriere : 04/09/2009
Varsta : 32
Localizare : Neverland.
* le zambi fetelor apoi o ajuta cu bagajele...isi puse geanata pe masuta din hol si o pofta inauntur*
sper sa te simti ca si acasa...o sa iti placa aici!!... o sa fie super sa stam numa noi.. ne facem de cap * ii facu cu ochiul razand*
ok acum sa iti arata camera si baia ta..* lua o parte din bagaje si mersera spre camera ei*
sper sa te simti ca si acasa...o sa iti placa aici!!... o sa fie super sa stam numa noi.. ne facem de cap * ii facu cu ochiul razand*
ok acum sa iti arata camera si baia ta..* lua o parte din bagaje si mersera spre camera ei*
Camera:
- Camera asta e superba! *o imbratiseaza pe Kat*
- Multimesc Katry! Esti grozava!*rade*
- Acum ce zici de filmu ala?*zambeste larg*
off: Baia:
- Camera asta e superba! *o imbratiseaza pe Kat*
- Multimesc Katry! Esti grozava!*rade*
- Acum ce zici de filmu ala?*zambeste larg*
off: Baia:
Lauryta- The New One
off: ok )))... imi place =))=)) so....girly
on:
* rase* mda...filmul asa e am uitat...pai am cateva aduse de mine in living in sertarul de sub televizor...asa ca esti invitata mea sa alegi * rase si arata spre living* dar nu iti e foamne??? sau...* ridica din umeri*
on:
* rase* mda...filmul asa e am uitat...pai am cateva aduse de mine in living in sertarul de sub televizor...asa ca esti invitata mea sa alegi * rase si arata spre living* dar nu iti e foamne??? sau...* ridica din umeri*
*Zambi cand ii chioraira matele*
- Uhmm...ce ai de papa?*chicoti luand doua filme in mana- The Dutchess si Marie Antoinette-*
- Adoor filmele astea. Pe care vrei sa-l vedem?*rade*
- Uhmm...ce ai de papa?*chicoti luand doua filme in mana- The Dutchess si Marie Antoinette-*
- Adoor filmele astea. Pe care vrei sa-l vedem?*rade*
Lauryta- The New One
* ii lua filmele din mana razand* hai la papa...
* o duse in bucatarie si deschise frigiderul* hmm avand in vedere ca este cam tarziu pentru papa....o sa mananc ceva usor..dar tu poti manca ce iti pofeste inima...am si pizza...si platou rece..si ciocolata * rase* orice
* se uita pe acolo*
eu o sa imi iau din salata asta.. e facut de mine...e specific Finalndez...si e superba ..adica foarte buna * arata spreun bol mare de cruditati*
your turn * rase*..
si cat despre film... Marie Antoinette !!! * zambi apoi merse in living si se aseza pe canapea*
* o duse in bucatarie si deschise frigiderul* hmm avand in vedere ca este cam tarziu pentru papa....o sa mananc ceva usor..dar tu poti manca ce iti pofeste inima...am si pizza...si platou rece..si ciocolata * rase* orice
* se uita pe acolo*
eu o sa imi iau din salata asta.. e facut de mine...e specific Finalndez...si e superba ..adica foarte buna * arata spreun bol mare de cruditati*
your turn * rase*..
si cat despre film... Marie Antoinette !!! * zambi apoi merse in living si se aseza pe canapea*
Ultima editare efectuata de catre Paradise.Seeker in Sam Sept 05, 2009 3:35 am, editata de 1 ori
*Rade*
- Marie Antoinette sa fie! *pune filmul incantata in dvd apoi isi incalzeste o Greek pizza. Dupa ce o taie in felii mari se aseaza langa Kat pe canapea*
- Oh God...ce rau imi pare ca am plecat din San Francisco. Orasul asta mi se pare atat de...ciudat.*ofta* Si totusi...pare fascinant. Atatea lumini...atatea mistere.*rade*. Deja sunt melodramatica.*chicoteste fiind atenta la partea casatoriei ddintre Marie si Louis.*
- Marie Antoinette sa fie! *pune filmul incantata in dvd apoi isi incalzeste o Greek pizza. Dupa ce o taie in felii mari se aseaza langa Kat pe canapea*
- Oh God...ce rau imi pare ca am plecat din San Francisco. Orasul asta mi se pare atat de...ciudat.*ofta* Si totusi...pare fascinant. Atatea lumini...atatea mistere.*rade*. Deja sunt melodramatica.*chicoteste fiind atenta la partea casatoriei ddintre Marie si Louis.*
Lauryta- The New One
* lua din salata ei privind la film apoi spuse*
well...si mie imi e ador de Finlanda mea... foarte mult...as vrea sa merg inapoi... dar tata nu vrea..cred ca ti.am zis asta...* ridica din umeri*
sper ca o sa ma obisnuiesc repede....daca nu, imi pare rau ptr tata dar eu merg inapoi ..
dar daca suntem amandoua si asa...poate e mai bine.. * urmari filmul cu mare interes esi il mai vazuse de cateva ori..dar ii placea mult*
delfinul si delfina ))... imi place...
well...si mie imi e ador de Finlanda mea... foarte mult...as vrea sa merg inapoi... dar tata nu vrea..cred ca ti.am zis asta...* ridica din umeri*
sper ca o sa ma obisnuiesc repede....daca nu, imi pare rau ptr tata dar eu merg inapoi ..
dar daca suntem amandoua si asa...poate e mai bine.. * urmari filmul cu mare interes esi il mai vazuse de cateva ori..dar ii placea mult*
delfinul si delfina ))... imi place...
*Zambi trista*
- Si spune-mi.*ii face cu ochiul*
- Nu te-ai gandit vreodata sa treci peste...Tuomas? La urma urmei...daca a ales formatia si nu pe tine, este un nesimtit.*rolling eyes*. Dupa atata timp petrecut impreuna...sa va despartiti asa...*o privi ingrijorata*
- Si spune-mi.*ii face cu ochiul*
- Nu te-ai gandit vreodata sa treci peste...Tuomas? La urma urmei...daca a ales formatia si nu pe tine, este un nesimtit.*rolling eyes*. Dupa atata timp petrecut impreuna...sa va despartiti asa...*o privi ingrijorata*
Lauryta- The New One
* se uita la ea ca traznita*.
nu e asta...
* clatina din cap*
... adica formatia aia e din '96... tine enorm la ea...e ca si familia pentru el...dar nu e asta...nu a ales formatia * se incrunta usor*..doar ca....eu l.am refuzat...
asta e.... adica...ti.am zis... m.a cerut de sotie si eu am refuzat sub pretextul ca vin sa invat aici...* clatina din cap*
am fost o idioata.... nu trebuia sa il refuz dar.....* ofta* am vrut medicina si tata m.a trimis aici.. nu am avut ce sa fac...
si il iubesc de nu mai pot..doar ca avand in vedere alegerea mea si el a ales formatie.. mi se pare si logic...
* lua din salata ei apoi o puse pe masuna din fata canapelei*....
e vina mea....si acum suntem certati...
nu e asta...
* clatina din cap*
... adica formatia aia e din '96... tine enorm la ea...e ca si familia pentru el...dar nu e asta...nu a ales formatia * se incrunta usor*..doar ca....eu l.am refuzat...
asta e.... adica...ti.am zis... m.a cerut de sotie si eu am refuzat sub pretextul ca vin sa invat aici...* clatina din cap*
am fost o idioata.... nu trebuia sa il refuz dar.....* ofta* am vrut medicina si tata m.a trimis aici.. nu am avut ce sa fac...
si il iubesc de nu mai pot..doar ca avand in vedere alegerea mea si el a ales formatie.. mi se pare si logic...
* lua din salata ei apoi o puse pe masuna din fata canapelei*....
e vina mea....si acum suntem certati...
*Rolling eyes*
- Si ai incercat sa-l suni? Sa vezi...poate ...*Ofta adanc*...ce tot zic eu aici? Sunt in aceeasi situatie.*suspina*
- Well...c'est la vie.*ridica din umeri apoi chicoti*
- Sa speram ca Vegasul va fii bun cu noi.*zambi larg si dupa ce isi termina pizza si filmul casca*
- Oh Good! Cred ca Ouzo ala m-a ametit rau de tot.*rade*
- Cred ca in seara asta ma voi culca mai devreme.*casa* Ce zici Kat? Tu mai stai?*zambeste*
- Si ai incercat sa-l suni? Sa vezi...poate ...*Ofta adanc*...ce tot zic eu aici? Sunt in aceeasi situatie.*suspina*
- Well...c'est la vie.*ridica din umeri apoi chicoti*
- Sa speram ca Vegasul va fii bun cu noi.*zambi larg si dupa ce isi termina pizza si filmul casca*
- Oh Good! Cred ca Ouzo ala m-a ametit rau de tot.*rade*
- Cred ca in seara asta ma voi culca mai devreme.*casa* Ce zici Kat? Tu mai stai?*zambeste*
Lauryta- The New One
off: fetele...eu ies ....nb
vorbim maine daca mai intru
vorbim maine daca mai intru
MatzulaK- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 204
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 29
Localizare : Sin City....Craiova Baaa!!!
off: oki nick.. nb
on:
....sunt terminata din punctul asta de vedere...si am de gand sa il iau inapoi.. nu vreau sa il las... nu acum
* clatina din cap si ii curse o lacrima pe fata dar o sterse repede*
nu nu mai stau....nici eu... maine nu am cursuri dar am un fel de practica asa ca ar trebui sa merg....sa dorum putin * strase de pe masa farfuriile.... si le spala... pana veni ea filmul se terminase *.. ok so.. ne vedem pe dimineata ... noapte buna V.!!!
* inchise televizorul si stinse luminile in timp ce mergeau fiecare la camera ei*
on:
....sunt terminata din punctul asta de vedere...si am de gand sa il iau inapoi.. nu vreau sa il las... nu acum
* clatina din cap si ii curse o lacrima pe fata dar o sterse repede*
nu nu mai stau....nici eu... maine nu am cursuri dar am un fel de practica asa ca ar trebui sa merg....sa dorum putin * strase de pe masa farfuriile.... si le spala... pana veni ea filmul se terminase *.. ok so.. ne vedem pe dimineata ... noapte buna V.!!!
* inchise televizorul si stinse luminile in timp ce mergeau fiecare la camera ei*
( scz de dublu post)
* intra in apartament si isi tranti cheile de la masina pe masuta din hol, se descalta de sabotii ei inalti si merse direct in living... isi dadu jos sacoul si il aseza frumos pe un umeras inspirandu.i aroma*
ce faci Katry??? ai uitat de Tuomas deja??? cui il lasi???
* acest gand ii taie tot elanul dintr.o data.. lasa sacoul pus frumos pe umeras si se duse in bucatarie....*
Vivien???? esti pe aici???
* dar nu raspunse nimeni asa ca isi lua niste stake din frigider si salata ei Finlandeza sis e puse la masa rasfoind revista Marie Claire.. da aceeasi revista de ieri desi gandul nu ii era la ce vedea in revista aceea idioata....*
Ce fac??? ...a ramas cu Sara.. poate cine stie, si.a schimbat gandul...sau...
* tranti furculita pe farfurile si se ridic de la masa... merse la bar si isi lua un pahar de Jagermeister... il dadu tot pe gat*
de ce dracu nu m.am concentrat azi la practica aia????????
* se enerva si mai tare..telefonul ii suna in servieta dar nu raspse... merse in camera inchise usa si se tranti pe pat si adormi un cateva minute fara sa mai fie atenta la alte ganduri sau framantari*
* intra in apartament si isi tranti cheile de la masina pe masuta din hol, se descalta de sabotii ei inalti si merse direct in living... isi dadu jos sacoul si il aseza frumos pe un umeras inspirandu.i aroma*
ce faci Katry??? ai uitat de Tuomas deja??? cui il lasi???
* acest gand ii taie tot elanul dintr.o data.. lasa sacoul pus frumos pe umeras si se duse in bucatarie....*
Vivien???? esti pe aici???
* dar nu raspunse nimeni asa ca isi lua niste stake din frigider si salata ei Finlandeza sis e puse la masa rasfoind revista Marie Claire.. da aceeasi revista de ieri desi gandul nu ii era la ce vedea in revista aceea idioata....*
Ce fac??? ...a ramas cu Sara.. poate cine stie, si.a schimbat gandul...sau...
* tranti furculita pe farfurile si se ridic de la masa... merse la bar si isi lua un pahar de Jagermeister... il dadu tot pe gat*
de ce dracu nu m.am concentrat azi la practica aia????????
* se enerva si mai tare..telefonul ii suna in servieta dar nu raspse... merse in camera inchise usa si se tranti pe pat si adormi un cateva minute fara sa mai fie atenta la alte ganduri sau framantari*
^Dupa ce trecuse pe acasa sa se schimbe http://www2.victoriassecret.com/commerce/onlineProductDisplay.vs?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=ED-246366&page=1&cgname=OSCLODRSDAY&rfnbr=3205 ,Sara se indrepta catre apartamentul lu` Kat^
Ceva e neinregula cu ea^batu la usa si astepta^
-Kat?^mai batu de cateva ori ^
Probabil nu e acasa...^vru sa plece dar atunci Kat ii deschise usa^
Ceva e neinregula cu ea^batu la usa si astepta^
-Kat?^mai batu de cateva ori ^
Probabil nu e acasa...^vru sa plece dar atunci Kat ii deschise usa^
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Localizare : Craiova
* deschise usa dandusi parul de pe fata si rezemandu.se intr.un cot de tocul usii...apoi cand o vazut pe Sara si se indrepta de spate si lua o pozitie normala*
Saraa... Buna! imi pare rau... * se da din usa* hai inauntru..
Saraa... Buna! imi pare rau... * se da din usa* hai inauntru..
-Sper ca nu te deranjez^o examina^
-Dormeai?^chicoti^
-Scuzeee...of..scuze Kat^o lua in brate ^
-Dar m`am gandit sa vad ce faci...nu pari prea in regula^dadu din umeri si intra^
-Dormeai?^chicoti^
-Scuzeee...of..scuze Kat^o lua in brate ^
-Dar m`am gandit sa vad ce faci...nu pari prea in regula^dadu din umeri si intra^
Catalina- Publicity Team
nuu, nu ma deranjezi.. chiar deloc..
* clatina din ca si inchise usa in urma ei*
m.am aszat putin pepat ..dar nu.. chiar ma bucur ca ai venit ... nu ai de ce sa iti ceri scuze
* o imbratisa si ea*
da api nu am avut o zi tocmai prielnica...
* raspunse ea aranjandu.si hainele pe ea si mersera in living*
vrei s ate servesc cu ceva?? de baut sau de mancat...am de toate..
* se oferi zambind Katry*
* clatina din ca si inchise usa in urma ei*
m.am aszat putin pepat ..dar nu.. chiar ma bucur ca ai venit ... nu ai de ce sa iti ceri scuze
* o imbratisa si ea*
da api nu am avut o zi tocmai prielnica...
* raspunse ea aranjandu.si hainele pe ea si mersera in living*
vrei s ate servesc cu ceva?? de baut sau de mancat...am de toate..
* se oferi zambind Katry*
-Da..ceva de mancat daca se poate^chicoti^
-Gatim ceva?^rase^
-Pai ce ai avut azi?Ai fost distanta sau cel putin asa mi s`a parut mie^zambi cu jumatate de gura^
-Din cauza lu` Chuck sau ai patit ceva la facultate?
-Gatim ceva?^rase^
-Pai ce ai avut azi?Ai fost distanta sau cel putin asa mi s`a parut mie^zambi cu jumatate de gura^
-Din cauza lu` Chuck sau ai patit ceva la facultate?
Catalina- Publicity Team
>o suna pe Sara<
>aceasta se sperie cand auzii telefonul<
>aceasta se sperie cand auzii telefonul<
MatzulaK- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 204
Localizare : Sin City....Craiova Baaa!!!
ok hai in bucatarie...am tot ce vrei
* ii facu semn cu mana sa vina zambind... apoi isi prinse parul sus*
daca vrei tu ceva neaparat putem gati * rase* dar am destule in frigider daca vrei sa veiz... am de la pizza pana la ciocolata * chicoti*....asta e o salata cu speciifc finalndez daca vrei sa gusti..e facuta de mine * rase* sau stake.ul asta e foarte bun...
da defapt zi.mi tu ce vrei..
* se uite la ea si ofta* si una si alta.....ca s aiti raspund la ultima intrebare..
* ii facu semn cu mana sa vina zambind... apoi isi prinse parul sus*
daca vrei tu ceva neaparat putem gati * rase* dar am destule in frigider daca vrei sa veiz... am de la pizza pana la ciocolata * chicoti*....asta e o salata cu speciifc finalndez daca vrei sa gusti..e facuta de mine * rase* sau stake.ul asta e foarte bun...
da defapt zi.mi tu ce vrei..
* se uite la ea si ofta* si una si alta.....ca s aiti raspund la ultima intrebare..
^Gusta din fiecare^
-Foarte bun^chicoti^
-Pai...ma gandeam sa gatim ca pe vremuri...clatite^rase si incepu sa se uite dupa ingrediente^
^Auzi ca suna telefonu si raspunse calma^
-Alo?Nick?^vocea ii era plicitsita^
-Foarte bun^chicoti^
-Pai...ma gandeam sa gatim ca pe vremuri...clatite^rase si incepu sa se uite dupa ingrediente^
^Auzi ca suna telefonu si raspunse calma^
-Alo?Nick?^vocea ii era plicitsita^
Catalina- Publicity Team
* rase *
ca pe vremuri atunci ...
* ii facu cu ochiul si scoase pe masa faina, lapte doua oua untura si uleiul pentru tigaie*
sa vedem...
* vorbi mai mult ptr ea vazand ca Sara vorbeste la telefon*
* scuase un castron mare si o tigaie....umpluse tigaia cu ulei si o puse pe soba apoi merse si deschise geamul larg din cauza mirosuui care avea sa impanzeasca bucataria*
* apoi lua doua sorturi si zise incet * ai nevoie??
ca pe vremuri atunci ...
* ii facu cu ochiul si scoase pe masa faina, lapte doua oua untura si uleiul pentru tigaie*
sa vedem...
* vorbi mai mult ptr ea vazand ca Sara vorbeste la telefon*
* scuase un castron mare si o tigaie....umpluse tigaia cu ulei si o puse pe soba apoi merse si deschise geamul larg din cauza mirosuui care avea sa impanzeasca bucataria*
* apoi lua doua sorturi si zise incet * ai nevoie??
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum