J.C's
5 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 15 din 19
Pagina 15 din 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: J.C's
Multumesc ca vrei s ama ajuti, dar cred c amai bine nu te bagi si tu in asta. E destul ca stau aici.*zambi calma, si scoase o tigara*
Planuri nu am...decat poate sa dorm, daca se poate*facu uns emn cu capul spre cei doi din living* De ce? Ai vre o idee mai buna??
Planuri nu am...decat poate sa dorm, daca se poate*facu uns emn cu capul spre cei doi din living* De ce? Ai vre o idee mai buna??
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009
- Pai, nimic deosebit... stiu doar ca faceam o multime de prostii. Ei, cred ca ar cam trebui sa plec. ^Se ridica de pe canapea.^ -Poate ne vedem maine... ^Zambi siret.^
Andu.Andrushka- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 337
Data de inscriere : 21/08/2009
Localizare : Bucuresti, pe la scoala cu nasul intr-o carte :(
-Crezi ca nu sunt bagat in destule?
^Rase^
-O sa te ajut sa-i vii de hac tipului.Oricine-ar fi.Si..ma gandeam daca vrei sa..iesim undeva.
^Zambi cu speranta^
^Rase^
-O sa te ajut sa-i vii de hac tipului.Oricine-ar fi.Si..ma gandeam daca vrei sa..iesim undeva.
^Zambi cu speranta^
.Heroin- Admin
- Numarul mesajelor : 504
Data de inscriere : 12/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Closer than you think.
Pai banuiesc ca esti bagat in suficiente, de asta am zis.*ridica din umeri indiferenta * cum vrei tu.
Aaa...pai...iesim, daca vrei..
Aaa...pai...iesim, daca vrei..
-Uhm..ok ^zambi fortat^
-Pe maine^il conduse pana la usa si il pupa pe obraz apoi se duse la J.C. si la Claire^
-Buna J...^se uita cand la unu cand la altu`^
-Eu ma duc la somn ^ii zambi lui J.C.^
-Poate ar trebui sa nu fi asa cu o persoana care se intereseaza de tine Claire
-Noapte buna!^urca scarile si se puse in pat si adormi^
-Pe maine^il conduse pana la usa si il pupa pe obraz apoi se duse la J.C. si la Claire^
-Buna J...^se uita cand la unu cand la altu`^
-Eu ma duc la somn ^ii zambi lui J.C.^
-Poate ar trebui sa nu fi asa cu o persoana care se intereseaza de tine Claire
-Noapte buna!^urca scarile si se puse in pat si adormi^
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Varsta : 29
Localizare : Craiova
^Se uita la ea si vazu ca nu prea ii suna bine.Zambi^
-Lasa.Mai bine stam aici si te odihnesti..imi povestesti de tipul asta.
^Ii zambi cald^
-Lasa.Mai bine stam aici si te odihnesti..imi povestesti de tipul asta.
^Ii zambi cald^
.Heroin- Admin
*ii arunca niste sageti din priviri Sarei*
Proasta. De aia nu mai p[ot eu ca se intereseaza ea de mine...supravietuiesc si fara grija ei. Ma rog probabil e inviidioasa...*ridica privirea din pahar sis e uita la J.C. * sti ca t4 place? poate chiar mai mult decat atat...* isi dadu ochii peste cap.*
Sper ca nu te superi...dak ramanem...* se duse si scoase din frigider niste gheata pentru bautura*
Vrei si tu?
Proasta. De aia nu mai p[ot eu ca se intereseaza ea de mine...supravietuiesc si fara grija ei. Ma rog probabil e inviidioasa...*ridica privirea din pahar sis e uita la J.C. * sti ca t4 place? poate chiar mai mult decat atat...* isi dadu ochii peste cap.*
Sper ca nu te superi...dak ramanem...* se duse si scoase din frigider niste gheata pentru bautura*
Vrei si tu?
^Se uita la ea si la Sara^
-Am pierdut ceva?
^Rase^
-Stiu ca ma place,mi-a aratat-o de la inceput.sper doar c ai-am bagat mintile in cap.E un copil bun.Cuminte.
^Lua niste pahare^
-Vrei sa mergem in dormitor?
^Se uita putin la ea^
-...Aa..sa vorbim..nu..aa..stii tu.
-Am pierdut ceva?
^Rase^
-Stiu ca ma place,mi-a aratat-o de la inceput.sper doar c ai-am bagat mintile in cap.E un copil bun.Cuminte.
^Lua niste pahare^
-Vrei sa mergem in dormitor?
^Se uita putin la ea^
-...Aa..sa vorbim..nu..aa..stii tu.
.Heroin- Admin
*se uita cateva secunde a el , serioasa apoi o bufni rasul*
Da, hai sa merge imn dormitor...sa facem...stii tu, nu sa..vorbim*ii facu cu ochiul continuand sa rada*
Da, hai sa merge imn dormitor...sa facem...stii tu, nu sa..vorbim*ii facu cu ochiul continuand sa rada*
^Zambi putin stramb,nestiind ce sa zica,apoi o lua de mana si se indreptara spre dormitor.Intrara,isi lua o perna si se aseza turceste pe covor^
-Deci.Zi-mi tot.
-Deci.Zi-mi tot.
.Heroin- Admin
* se aseza langa el*
Ok...sa vedem...am gasit un articol intr-un ziar vechi in care se presupunea ca poate fi vorba despre crima , in cazul parintilor mei, si apareau doua nume. Am pelcat si am investigat. Una dinc ele doua persoane, nu a avut nicipodata legatura cu parintii mei, dar celalalt, Kurt Amstell...imi parea cunoscut numele, si avusese ceva afaceri in orasul meu. Deci el e tipul. Am facut alte cateva investigatii, am intrebat pe ici pe colo, si am alfat ca fregventeaza clumul Maxx...si am mers acolo...nu stiu de ce, dar nu am gasit tipul acolo...nu a fost si am o vaga impresie ca am intrat intr-un mare rahat daca tipul s-a prins ca il caut...sintr-un motiv sau altul...*ramase privind in gol spre fereastra*
Ok...sa vedem...am gasit un articol intr-un ziar vechi in care se presupunea ca poate fi vorba despre crima , in cazul parintilor mei, si apareau doua nume. Am pelcat si am investigat. Una dinc ele doua persoane, nu a avut nicipodata legatura cu parintii mei, dar celalalt, Kurt Amstell...imi parea cunoscut numele, si avusese ceva afaceri in orasul meu. Deci el e tipul. Am facut alte cateva investigatii, am intrebat pe ici pe colo, si am alfat ca fregventeaza clumul Maxx...si am mers acolo...nu stiu de ce, dar nu am gasit tipul acolo...nu a fost si am o vaga impresie ca am intrat intr-un mare rahat daca tipul s-a prins ca il caut...sintr-un motiv sau altul...*ramase privind in gol spre fereastra*
^Se uita la ea suspect^
-Kurt Amstell?Glumesti,nu?
^Rase^
-crede-ma,singurul loc unde o sa ajungi e pe strazi.
-Kurt Amstell?Glumesti,nu?
^Rase^
-crede-ma,singurul loc unde o sa ajungi e pe strazi.
.Heroin- Admin
* se uita la el uimita*
Ce vrei sa spui??
* ridica o spranceana*
Ce vrei sa spui??
* ridica o spranceana*
-Pe Kurt il stie toata lumea,mai ales cei din Maxx.A fost capul multor retele in multii ani ai existentei lui.A avut drogurile in sange de cand s-a nascut.Insa s-a insurat cu o tanara care i-a facut un copil,apoi i-a furat toata averea si l-a lasat pe drumuri.Acum a ajuns un betiv care doamrme pe unde apuca si bea pentru ca fostii aliati isi fac pomana cu el.
^Rase^
-E un mos prapadit si distrus.O sa fie usor.
^Rase^
-E un mos prapadit si distrus.O sa fie usor.
.Heroin- Admin
*se holba cateva secunde, incercand sa inteleaga ttot ce tocmai aflase*
Se pare ca a platit cu varf si indesat...dar ai mei sunt morti. Deci el trebuie sa fie mort.*se ridica*
Putem sa facem asta acum??
Se pare ca a platit cu varf si indesat...dar ai mei sunt morti. Deci el trebuie sa fie mort.*se ridica*
Putem sa facem asta acum??
^Isi musca buza incantat^
-Asa te vreau.
^O lua de mana si coborara in sufragerie^
-Stiu unde il gasim.Doarme pe strada,singur.
^Intra in 'camera" lui cu armament si alese un pistol silentios,perfect pentru asta.O lua pe Claire spre motor^
-Hai.
^In voce i se simtea incantarea^
-Asa te vreau.
^O lua de mana si coborara in sufragerie^
-Stiu unde il gasim.Doarme pe strada,singur.
^Intra in 'camera" lui cu armament si alese un pistol silentios,perfect pentru asta.O lua pe Claire spre motor^
-Hai.
^In voce i se simtea incantarea^
.Heroin- Admin
*chicotii increzatoare cand vazu cat de incatat era J.C. de toata treaba asta*
Imi palce entuziastul tau. * se apropie de el, si il saruta , apoi se urcara pe motor*
O sa trebuiasca sa ma lasi pe mine sa fac asta* se uita la pistol cu subanteles*
Imi palce entuziastul tau. * se apropie de el, si il saruta , apoi se urcara pe motor*
O sa trebuiasca sa ma lasi pe mine sa fac asta* se uita la pistol cu subanteles*
^Se intrista putin,dar accelera motorul si pleca spre locul unde stia ca il va gasi pe Kurt^
.Heroin- Admin
^Opri motorul,o lua pe Claire pe bratele sale si o purta asa pana in camera ei.O duse la baie si ii pregati apa,apoi ii zambi spunand^
-Odihneste-te,iubito.Uita,iarta,linisteste-te.Lasa in urma suferinta si durerea.
^II mangaie obrazul murdar de sange,o saruta pe frunte si iesi,lasand-o sa faca baie.Se opri sa-i faca patul,atent sa nu murdareasca ceva,zambi,uitandu-se spre baie si iesi^
-Odihneste-te,iubito.Uita,iarta,linisteste-te.Lasa in urma suferinta si durerea.
^II mangaie obrazul murdar de sange,o saruta pe frunte si iesi,lasand-o sa faca baie.Se opri sa-i faca patul,atent sa nu murdareasca ceva,zambi,uitandu-se spre baie si iesi^
.Heroin- Admin
* ar fi vrut sa mai zica ceva, dar renunta curand la idee. se dezbraca si lasa apa fierbintesa ii relaxeze muschii. iesi repede si mers in camera. j.C. nu mai era acolo, dar patul era desfacut. Se aseza pe margine, privind in gol*
Mi-am terminat si misiune...cine ar fi crezut ca va fi asa de simplu...porc nenorocit, ce bine ca esti mort.*incepura sa ii teraca princ apt toate segventele infioratoare, cu omulc e o privea fix in ochii in timp ce ultimele picaturi de viata se scurgeau din corpul lui, sangele, corpul sfasiat, si apa neagra..*
*se intinse si isi ascunse fata in perina, incerand sa alunge toate asta din mintea ei, soptind incontinu pana adormi*
Merita, merita, merita,. merita, merita...
Mi-am terminat si misiune...cine ar fi crezut ca va fi asa de simplu...porc nenorocit, ce bine ca esti mort.*incepura sa ii teraca princ apt toate segventele infioratoare, cu omulc e o privea fix in ochii in timp ce ultimele picaturi de viata se scurgeau din corpul lui, sangele, corpul sfasiat, si apa neagra..*
*se intinse si isi ascunse fata in perina, incerand sa alunge toate asta din mintea ei, soptind incontinu pana adormi*
Merita, merita, merita,. merita, merita...
Sms pt Sara: Hey! Ai vrea sa ne vedem undeva?
Sms back: Buna Rick...da...oricum ma plictisesc in casa
Catalina- Publicity Team
Sms: OK. Ajung la tine in 10 minute. ^Parca masina langa a ei. Urca grijuliu scarile si apasa pe butonul soneriei. Isi drese glasul si astepta sa i se deschida usa. Era imbracat asa: http://www.sprintseetv.com/wp-content/uploads/2009/06/goi_chace_crawford_11.jpeg , iar intr-o mana tinea un buchet frumos de flori: http://www.florarie.ro/img_floare.php?floare=165&marime=mare ^
^Deschise usa.Era inca in pijama nici nu apucase sa se schimbe^
-Hey^zambi cand il vazu^
^Lua incet buchetul de flori si il mirosi^
-Multumesc^chicoti si il pofti inauntru^
-Scuze pentru...tinuta asta^rase^
-Hey^zambi cand il vazu^
^Lua incet buchetul de flori si il mirosi^
-Multumesc^chicoti si il pofti inauntru^
-Scuze pentru...tinuta asta^rase^
Catalina- Publicity Team
- Nu-i nimic. ^Zambi, apoi ii ridica mana si i-o saruta. Intra in casa.^ - desi cred ca o camasa de noapte mi-ar fi placut mai mult... ^O privi din cap pana in picioare admirativ.^
Pagina 15 din 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 15 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum