J.C's
5 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 18 din 19
Pagina 18 din 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Re: J.C's
*temperatura corpului ei scazuse deja prea mult si risca un soc hipotermic, asa ca opri apa, si iesi din baie. Se dezbraca si isi infasura un prosop in jurul corpului Isi trecu o mana prin parul lui, inspirand adanc*
Inuil. ..il vreau pentru mine...
*auzi zgomot pe scara, si se uita ion stre usa. J.C. tocmai urca spre camea lui.*
Se uita la el, cercetandui parca fiecare parte din corp, incerca sa se miste , sa isi ia [privirea de la el dar degeaba , ramasese parca blocata. Singura miscare era tremurul pe care nu il putea controla*
Inuil. ..il vreau pentru mine...
*auzi zgomot pe scara, si se uita ion stre usa. J.C. tocmai urca spre camea lui.*
Se uita la el, cercetandui parca fiecare parte din corp, incerca sa se miste , sa isi ia [privirea de la el dar degeaba , ramasese parca blocata. Singura miscare era tremurul pe care nu il putea controla*
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009
^Intra in camera si dadu iama in sertarul cu droguri.LE avea asezate pe categorii,asa ca lua cel mai puternic drog si fara sa mai pregateasca nimic,desfacu punguta si trase pe nas o cantitate mare.Nu simti nimic,asa ca tranti prafurile pe jos si iesi din camera.Cand ajunse in dreptul scarilor,il lua o ameteala cumplita.Incerca sa se tina de bara,dar nu mai putu,caci ii slabira orice puteri;pica pe scari,prabusindu-e de colo-colo pana ajunse jos.Deschise oshii usor,dar o noua durere ii sageta capul,apoi lesina^
.Heroin- Admin
- Numarul mesajelor : 504
Data de inscriere : 12/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Closer than you think.
*il vazu cum se dezehilibreaza si cade pe scari, si nu reusi decat sa tipe. Se ripezi pe usa camerei si cobora repede scarile. Se aseza ingenunchi langa el, si ii lua fata intre maini, dandui usor cateva palme*
J.C. ce ai??!! Trezeste-te!!
* isi puse urechea pe pieptul lui sa ii auda bataile inii mii. Parea in regula. Se ridica si il tara pana langa canapea, apoi se chinui sa il ridice. il intinse pe canapea si fugi in bucatarie. Pue mai multe cuburi de gheta intr-o punga , apoi i le puse pe frunte lui J.C.*
Haide,, tresete-te..nu imi afce asta J.C.
J.C. ce ai??!! Trezeste-te!!
* isi puse urechea pe pieptul lui sa ii auda bataile inii mii. Parea in regula. Se ridica si il tara pana langa canapea, apoi se chinui sa il ridice. il intinse pe canapea si fugi in bucatarie. Pue mai multe cuburi de gheta intr-o punga , apoi i le puse pe frunte lui J.C.*
Haide,, tresete-te..nu imi afce asta J.C.
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAUUUUUUUU!
^Fu tot ce reusi sa spuna cand isi recapata usor constienta si deschise ochii.ii inchise repede,caci capul aproape ii bubuia de durere.Vroia sa urle,sa tipe,sa se zbata,dar nu putea^
^Fu tot ce reusi sa spuna cand isi recapata usor constienta si deschise ochii.ii inchise repede,caci capul aproape ii bubuia de durere.Vroia sa urle,sa tipe,sa se zbata,dar nu putea^
.Heroin- Admin
* se dadu un pas inapoi, cand il auzi tipand*
O doamne, ce are??ce a facut?*Vazu pe jos sticla de wishky goala*
Ok..nu cred ca e asta suficient sa i se faca rau..
O doamne, ce are??ce a facut?*Vazu pe jos sticla de wishky goala*
Ok..nu cred ca e asta suficient sa i se faca rau..
^Isi simti trupul greu,receBrusc isi recapa gandurile,asa ca realiza tot ce se intampla in jurul lui.totusi,nu putea sa vorbeasca^
Drace.O sa mor singur!Cui o sa-i ramana tot?
^In acelasi timp un soc ii strabatu corpul.Incepu sa tremure,apoi intregul corp ii zvacnea^
Drace.O sa mor singur!Cui o sa-i ramana tot?
^In acelasi timp un soc ii strabatu corpul.Incepu sa tremure,apoi intregul corp ii zvacnea^
.Heroin- Admin
* intra in panica. nu stia ce sa faca. statu cateva secunde privindu-l;, apoi se repezi la un sertar unde gasi mai multe cutii si tuburi cu pasile. Lua cele mai piternice calmante, , scoase dpoua si se puse iar in genunchi langa canapea.*
Uite, ia astea*ii ii dadu pii ridica incet capul, si ii intinse pastilele si un pahar cu apa*
o, haide, ia-le, revino-ti de tog...nu imi face asta, nu vreaus a te pierd!!
Uite, ia astea*ii ii dadu pii ridica incet capul, si ii intinse pastilele si un pahar cu apa*
o, haide, ia-le, revino-ti de tog...nu imi face asta, nu vreaus a te pierd!!
^mai se zvarcoli putin,apoi incepu sa respire normal^
De cate ori am fost invatat sa nu iau supradoze?De cate ori am calculat pana la cel mai mic miligram cum sa nu depasesc?Desi..nu e chiar atat de rau pe cat imi imaginam.Probabil n-am depasit limita cu mult.Altfel eram deja mort.
^Tusi de cateva ori,apoi mii ochii,incercand sa-i deschida^
De cate ori am fost invatat sa nu iau supradoze?De cate ori am calculat pana la cel mai mic miligram cum sa nu depasesc?Desi..nu e chiar atat de rau pe cat imi imaginam.Probabil n-am depasit limita cu mult.Altfel eram deja mort.
^Tusi de cateva ori,apoi mii ochii,incercand sa-i deschida^
.Heroin- Admin
*se enerva cca nu o ia in seama asa ca ii baga pastilele pe gat si il ajuta sa bea niste apa*
off...tot ce ating pateste ceva...acum mai mult ca oricand stiu ca trebuie sa plec.
* ramase in genunchi langa canapea, cu painile pe picioare si cu privirea in jos*
off...tot ce ating pateste ceva...acum mai mult ca oricand stiu ca trebuie sa plec.
* ramase in genunchi langa canapea, cu painile pe picioare si cu privirea in jos*
^Pastilele mai mult il ameteau.Ii potoleau corpul,dar durerea devenea din ce in ce mai tare.Incerca sa tipe,dar nu putu.Un cutit parea sa-i fi strapuns teasta,iar din picioare ii veneau alte dureri.Abia acum simtea loviturile de pe scari^
Cred ca asta e..mor..Mor fara sa fi lasat ceva in urma.
^Sufletul lui mai ofta odata,apoi deschise usor gura.Incerca sa articuleze singurele cuvinte ce mai contau pentru elatunci^
-Cl...Clai..Claaire...t..ttt.te iub...esc.
6Apoi stranse tare ochii,asteptandu-si parca sfarsitul.Cu toate astea,simtea doar o durere tot mai mare.Nu stia prea bine de unde vine-de la cap,din corp sau din inima.^
Cred ca asta e..mor..Mor fara sa fi lasat ceva in urma.
^Sufletul lui mai ofta odata,apoi deschise usor gura.Incerca sa articuleze singurele cuvinte ce mai contau pentru elatunci^
-Cl...Clai..Claaire...t..ttt.te iub...esc.
6Apoi stranse tare ochii,asteptandu-si parca sfarsitul.Cu toate astea,simtea doar o durere tot mai mare.Nu stia prea bine de unde vine-de la cap,din corp sau din inima.^
.Heroin- Admin
* ridica privirea auzindu-l*
Nu imi poti face asta J.C...nu poti!!
* isi puse o mana pe fruntea lui, privindul.Ar fi vrut sa ia ea toate durerile lui, Isi dorea sa fie ea in locul lui*
Si eu te iube4sc...sopti incet, inspirand adanc*
Nu imi poti face asta J.C...nu poti!!
* isi puse o mana pe fruntea lui, privindul.Ar fi vrut sa ia ea toate durerile lui, Isi dorea sa fie ea in locul lui*
Si eu te iube4sc...sopti incet, inspirand adanc*
^Nu mai auzea nimic.Nu mai simtea nimic.isi mai auzi inima batand trei batai rapide,apoi oprindu-sr brusc.Desi nu il mai durea nimic,incepea sa realizeze lucruri^
Gata?Asta a fost?Asta e moartea?Usoara..si lipsita de durere?Adio,iubirea mea..adio Claire..
^Mai reusi sa gandeasca pentru ca apoi,inima lui s-o iau din nou la goana,c-o viiteza incredibila.Trupul i se zvarcoli de cateva ori violent apoi se calma si incepu sa se linisteasca.Isi relua respiratia normala,in timp ce unele dureri se mai potoleau^
Gata?Asta a fost?Asta e moartea?Usoara..si lipsita de durere?Adio,iubirea mea..adio Claire..
^Mai reusi sa gandeasca pentru ca apoi,inima lui s-o iau din nou la goana,c-o viiteza incredibila.Trupul i se zvarcoli de cateva ori violent apoi se calma si incepu sa se linisteasca.Isi relua respiratia normala,in timp ce unele dureri se mai potoleau^
.Heroin- Admin
*nu stia ce sa gfaca, cum sa il ajute. Statea pur si simplu in genunchi , langa el.Cand il vazu ca incepe sa se zvarcoleasca iar, il prinse de manini, ca sa nu cada de pe canapea. ofta cand vazu ca se calmeaza. Se aseza iar langa canapea pe covor si puse capul pe umarul lui*
Nu pleca...te rog..
Nu pleca...te rog..
^Ramase in aceeasi stare cateva zeci de minute,apoi incepu sa distinga lucrurile din jurul lui.Incerca sa isi miste capul.Il ridica intr-o parte,vazand-o pl Claire^
-Claire..
^Incerca sa isi intinda mana sa o mangaie dar nu reusi,o scapa jos la jumatatea drumuli.Il mai strabatu un val de durere^
-AU!
-Claire..
^Incerca sa isi intinda mana sa o mangaie dar nu reusi,o scapa jos la jumatatea drumuli.Il mai strabatu un val de durere^
-AU!
.Heroin- Admin
*tresari si se ridica, il privi in ochi si puse o mana peste mana lui*
Esti bine? J.C., spune ceva, cum te simti? ce ai patit?*toate intrebarile ii iesira fara sa le poata opri*
Nu conteaza, Ai nevoie de ceva?Ce sa fac?
*disperarea se citea clar in ochii ei*
Esti bine? J.C., spune ceva, cum te simti? ce ai patit?*toate intrebarile ii iesira fara sa le poata opri*
Nu conteaza, Ai nevoie de ceva?Ce sa fac?
*disperarea se citea clar in ochii ei*
^Incerca sa deschida ochii putin cate putin^
-N-ai..ce sa faci..supradoza..de drogu..AAAUUUU...uri.Si lovituri..pe scari..Au!!
Trece..singur.Stai cu..mine doar.
6Incerca sa zambeasca,dar chipul i se schimonosi de durere^
-N-ai..ce sa faci..supradoza..de drogu..AAAUUUU...uri.Si lovituri..pe scari..Au!!
Trece..singur.Stai cu..mine doar.
6Incerca sa zambeasca,dar chipul i se schimonosi de durere^
.Heroin- Admin
Supradoza/De ce...pareai ca sti sa te descurci cu droguri destul de bine incat sa nu iei o supradoza* ii lua mana intre ale ei, strangandul usor*
Stau aici.Nu plec nicaieri. Nu inca..
Stau aici.Nu plec nicaieri. Nu inca..
^Inchise ochii inca o data,in incercarea de a uita de durere^
-Ajuta..ma sa ajung..la mine..in camera.
6Se ridica cu greu.sprijinindu-se de ea.Il dureau toate dar isi tinea buzele strans,sa nu inceapa sa urle de durere^
-Ajuta..ma sa ajung..la mine..in camera.
6Se ridica cu greu.sprijinindu-se de ea.Il dureau toate dar isi tinea buzele strans,sa nu inceapa sa urle de durere^
.Heroin- Admin
*isi puse o mana in jurul taliei lui, si il prinse strans.Il ajuta sa ajunga la el in camera si il intinse pe patul lui. Il acoperi cu patura, si ramase langa pat, mangaindu-l din cand in cand pe par*
Nu il pot lasa asa...
Nu il pot lasa asa...
^Incerca sa adoarma.Mai spuse cateva cuvinte,simtind-o pe Claire langa el^
-Claire..te rog...nu pleca..niciodata.Te iubesc.
^Inchise apoi ochii,caci durerea era prea mare si adormi curand^
-Claire..te rog...nu pleca..niciodata.Te iubesc.
^Inchise apoi ochii,caci durerea era prea mare si adormi curand^
.Heroin- Admin
* adormise si ea langa el. se trezi cand soarele era pe punctul sa apuna. se ridica brusc, apoi isi aminti tolul si il vazu pe J.C. dormind langa ea. Isi puse capul pe pieptul lui, ascultndui cateva minute bataile inimii.Parea in regula.
Se uita la el zambind. PArea asa de linistit, si lumina rosiatica data de soare il face si mai frumos*
De ce sa nu raman...Ce poate fi asa rau...si daca totusi nu e adevarat tiot ce spune el...nu am crezut niciodata in vorbele barbatilor...nu marita nici unul, oricat de buni ar parea...Si totusi...
* ii mangaie obrazul cu degetele ei reci*
Se uita la el zambind. PArea asa de linistit, si lumina rosiatica data de soare il face si mai frumos*
De ce sa nu raman...Ce poate fi asa rau...si daca totusi nu e adevarat tiot ce spune el...nu am crezut niciodata in vorbele barbatilor...nu marita nici unul, oricat de buni ar parea...Si totusi...
* ii mangaie obrazul cu degetele ei reci*
^Se trezi oarecum vesel si vru sa-si ridice mainile sa le intinda,sa se intinda.Atunci o durere cumplita ii injunghie trupul si deshise ochii brusc.Scrasni puternic din dinti,in incercarea de a nu tipa.Se llinisti si inchise ochii la loc.Apucase sa o vada pe Claire^
-Multumesc..ca esti inca aici.
-Multumesc..ca esti inca aici.
.Heroin- Admin
*vazu icnercarea lui de a se intinde, si durerea care ii sageta chipul.il privi zambind trista*
Unde as putea sa fiu daca nu aici?
*dadu sa se ridice de langa el*
Unde as putea sa fiu daca nu aici?
*dadu sa se ridice de langa el*
^Incerca sa zambeasca dar mai mult se stramba^
-Acasa...la tine.
^Isi aminti de discutia lor inainte sa ia supradoza^
-Ai spus ca pleci..
-Acasa...la tine.
^Isi aminti de discutia lor inainte sa ia supradoza^
-Ai spus ca pleci..
.Heroin- Admin
Si sa te las asa?*il privi usor surprinza, apoi zambi slab*
Nu sunt chiar asa indiferenta...nu intr-atat incat sa te las singur dupa ce aproape am crezut ca o sa mori
*se ridica in picioare langa pat, si privi in gol*
Nu sunt chiar asa indiferenta...nu intr-atat incat sa te las singur dupa ce aproape am crezut ca o sa mori
*se ridica in picioare langa pat, si privi in gol*
Pagina 18 din 19 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 18 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum