J.C's
5 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 17 din 19
Pagina 17 din 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: J.C's
* zambi, apoi ii saruta din nou gatul , lobul urechii si se oprii in coltul gurii, privindu-l in ochi. reactia lui o facu sa rada*
Vrei sa pleci?
Vrei sa pleci?
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009
^Isi apropie aproape imperceptibil buzele de ale ei^
-Tu vrei sa plec?
^isi ridica mana mai sus,pe spatele ei^
-Tu vrei sa plec?
^isi ridica mana mai sus,pe spatele ei^
.Heroin- Admin
- Numarul mesajelor : 504
Data de inscriere : 12/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Closer than you think.
Nu.*il saruta cu pasiune si ura, violent si totusi calm, o multime de sentimente ce se contraziceau au incaput intr-un singur sarut*
^Ii priinse trupul fierbinte in mainile lui,in acelsi sarut pasional,puternic si incins,dar totusi rece.Nu inchise ochii nicio clipa,doar privi spre pielea ei,spre parul,spre fata ei.Nu-i dadu drumul,continua sa o sarute cu tot mai multa psaiune^
.Heroin- Admin
*il privea fix in ochi in timp ce ii sfarama buzele cu ale ei, pasiunea din sarut inghetandui fiecare parte din corp. isi puse degetele unei maini pe gatul lui, managaindul usor*
^In mijlocul sarutului,isi trecu usor mana pe sub bluza sa,atingandu-i pielea calda,rece..pielea perfecta.Ii venea sa urle de placere si in acleasi timp sa ii sfasie hainele,cerand mai mult.Isi scoase mana si i-o puse pe talie,ca sa-si alunge acel gand^
.Heroin- Admin
*Isi infipse o mana in parul lui, cand simti mna lui pe pielea i. isi trecu cealalta mana peste pieptul lu, conturandui cu degetle subtiti, muschi bine definiti*
De ce ezita..nu inteleg...de ce pe el nu il inteleg...dece doar pe el..
De ce ezita..nu inteleg...de ce pe el nu il inteleg...dece doar pe el..
^Vibra usor sub atingerile ei fierbinti,dar nu putea sa se hotarasca^
E doar...ranita.Speriata.O sa-i para rau dupa..
^Gandurile il chinuiau tot mai tare,asa ca isi puse mainile pe fata ei,izbindu-si buzele de ale ei intr-un alt sarut,incomparabil cu ce fusese mai devreme^
E doar...ranita.Speriata.O sa-i para rau dupa..
^Gandurile il chinuiau tot mai tare,asa ca isi puse mainile pe fata ei,izbindu-si buzele de ale ei intr-un alt sarut,incomparabil cu ce fusese mai devreme^
.Heroin- Admin
^Ajunsera amandoi la Sara acasa. Rick isi trecu mana prin parul ei, privind-o fix in ochi pentru cateva minute, apoi o saruta pe obraz.^- Noapte buna, frumoaso! ^Se intoarse si pleca, nemaiasteptand raspunsul ei.^
Andu.Andrushka- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 337
Data de inscriere : 21/08/2009
Localizare : Bucuresti, pe la scoala cu nasul intr-o carte :(
-Noapte buna^striga in urma lui si intra in apartament^
^Se duse incet in camera si se schimba de rochita^
^Se puse in pat si adormi^
^Se duse incet in camera si se schimba de rochita^
^Se puse in pat si adormi^
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Varsta : 29
Localizare : Craiova
* se cutremura*
Nu mai simtise niciodata asa ceva...toata increderea, ardoarea si pasiunea din sarut o speriau si ii palceau in acelasi timp.Vroia mai mult, dar era constinta ca j.c. nu e al ei.*
Claire, ce naiba faci? Ai scapat de cea mai apasatoare problema din viata ta, dar acum ce faci? Tu os a pleci, nu poti sa il faci sa te vrea si apoi sa dispari pur si simplu
Nu mai simtise niciodata asa ceva...toata increderea, ardoarea si pasiunea din sarut o speriau si ii palceau in acelasi timp.Vroia mai mult, dar era constinta ca j.c. nu e al ei.*
Claire, ce naiba faci? Ai scapat de cea mai apasatoare problema din viata ta, dar acum ce faci? Tu os a pleci, nu poti sa il faci sa te vrea si apoi sa dispari pur si simplu
^Simti trumurul corpului ei,apoi ezitarea buzelor.Inchise ochii^
Stiam eu..
^isi puse mainile in parul ei,o saruta pasional,plin de dorinta,bucurandu-se de fiecare clipa,apoi se departa de buzele si chicpul ei,privindu-i ochii^
Stiam eu..
^isi puse mainile in parul ei,o saruta pasional,plin de dorinta,bucurandu-se de fiecare clipa,apoi se departa de buzele si chicpul ei,privindu-i ochii^
.Heroin- Admin
* trase aer inpiept si il expira incet. se rostogoli langa el, si privi in gol spre tavan*
O sa plec peste cateva zile...
O sa plec peste cateva zile...
^Se departa mai mult,pe marginea patului^
-Mai am si--a doua sansa sa incerc sa te opresc?
^Vorbi grav,serios,dar trist^
-Mai am si--a doua sansa sa incerc sa te opresc?
^Vorbi grav,serios,dar trist^
.Heroin- Admin
*zambi*
Am venit aici ca sa ii omor pe omul ala...am facut asta.Acum ma pot intoarce acasa...si asa am stat destul aici..* se uita la el zambind trista*
J.C. nu te poti indragostii de mine. Sunt prea imprevizibila pentru ca o relatie cu mine sa mearga... de asta plec. Nu vreau sa te ranesc. Nu stiu de ce, dar tie nu vreau sa iti fac rau. In nici un sens.
Am venit aici ca sa ii omor pe omul ala...am facut asta.Acum ma pot intoarce acasa...si asa am stat destul aici..* se uita la el zambind trista*
J.C. nu te poti indragostii de mine. Sunt prea imprevizibila pentru ca o relatie cu mine sa mearga... de asta plec. Nu vreau sa te ranesc. Nu stiu de ce, dar tie nu vreau sa iti fac rau. In nici un sens.
Sms pt Sara: Parc. In 10 minute.
Andu.Andrushka- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 337
Data de inscriere : 21/08/2009
Localizare : Bucuresti, pe la scoala cu nasul intr-o carte :(
nah..acuma sa tot suferi.Ca un idiot..ce esti.
-Nu mai conteaza,nu?Nu mai conteaza ce simt eu.Conteaaza doar ca tu nu smti nimic.
^Se ridica sa plece^
-Nu mai conteaza,nu?Nu mai conteaza ce simt eu.Conteaaza doar ca tu nu smti nimic.
^Se ridica sa plece^
.Heroin- Admin
*cuvintele lui o lovira din plin, si nu intelegea de ce o doare. se ridica in fund, cu picioarele sub ea, privind in gol*
Pentru ca, conteaza ce simti tu plec. Eu nu sunt asa J.C. Niciodata nu am primit iubire si nici nu am oferit. Cum as putea sa fac asta acum??
*ridica capul si se uita adanc in ochii lui, cu o privire rece, salbatica, dureroasa*
Pentru ca, conteaza ce simti tu plec. Eu nu sunt asa J.C. Niciodata nu am primit iubire si nici nu am oferit. Cum as putea sa fac asta acum??
*ridica capul si se uita adanc in ochii lui, cu o privire rece, salbatica, dureroasa*
^Se intoarse privind-o furios^
-Si crezi ca eu am mai simtit vreodata asta?Crezi ca am mai fost vreodata atat de prost incat sa sufar atat degeaba?De ce nu..vrei sa deescoperim impreuna?
^Se apropie de ea si ii mangaie obrazul cu doua degete^
-Si crezi ca eu am mai simtit vreodata asta?Crezi ca am mai fost vreodata atat de prost incat sa sufar atat degeaba?De ce nu..vrei sa deescoperim impreuna?
^Se apropie de ea si ii mangaie obrazul cu doua degete^
.Heroin- Admin
Nu am de unde sa stiu toate astea.*intoarse capul, evitand atingerea lui**
Sa descoperim? Ce e de descoperit J.C.?
*se ridica din pat si merse langa fereastra. dadu putin la o parte perdeaua si se uita in gol, stand cu spatele la el**
Sa descoperim? Ce e de descoperit J.C.?
*se ridica din pat si merse langa fereastra. dadu putin la o parte perdeaua si se uita in gol, stand cu spatele la el**
^Se ridica,iesi din camera si ii spuse din prag^
-Imi pare rau..ca..ti-am..deranjat planurile.
-Imi pare rau..ca..ti-am..deranjat planurile.
.Heroin- Admin
* se intoarse incet, privindu-l cum pleaca.Ochii i se umplura de lacrimi.*
Nu ai incurcat nici un plan...Nu mai am asa ceva...toata existenta mea s-a bazat pe razbunare...Acum ca asta e gata...*ofta*De ce Sufera atat?De ce insist sa pelc cand eu defapt nu vreau asta??* alunec pe langa perete, pana se aseza pe podea, si isi imbratisa genunchii, ascunzandu-si fata* De ce imi e frica?
Ce faci Claire?Astea-s lacrimi?? De cand nu ai avut tu asa ceva?Opreste-te*Incepu sa isi frece violent ograjii si ochii incercand sa scape de picaturile umede*
Nu ai incurcat nici un plan...Nu mai am asa ceva...toata existenta mea s-a bazat pe razbunare...Acum ca asta e gata...*ofta*De ce Sufera atat?De ce insist sa pelc cand eu defapt nu vreau asta??* alunec pe langa perete, pana se aseza pe podea, si isi imbratisa genunchii, ascunzandu-si fata* De ce imi e frica?
Ce faci Claire?Astea-s lacrimi?? De cand nu ai avut tu asa ceva?Opreste-te*Incepu sa isi frece violent ograjii si ochii incercand sa scape de picaturile umede*
^Se duse in sufragerie,isi lua tovarasa,sticla de whisky si se lungi pe canapea.Dadu drumul la muzica si incepu sa bea^
Stiai bine ca nu trebuia sa te indragostesti...acum sufera consecintele..
Stiai bine ca nu trebuia sa te indragostesti...acum sufera consecintele..
.Heroin- Admin
* se ridica si fugi in baie. dadu drumul da dush, si intra fara sa se dezbrace. Apa inghetata ii facea tot corpul sa tremure , din ce in ve mai violent. Statu nemiscata cu mainile pe langa corp , apa rece curgandu-i siroaie pe fata si pe corp.*
Trebuie sa mi-l scot din cap acum! Altfel, daca mai insista o singura data, nu o sa il mai pot refuza... ah!! in vreau,asa de tare...la dracu cu toata porcaria asta!
*tremuratul era din ce in ce mai violent, si corpul icnepuse sa o doara*
Indura! Nu iesid e aici pana nu ti-l scoti din cap...si...de pestetot pe unde a mai intrat!
Trebuie sa mi-l scot din cap acum! Altfel, daca mai insista o singura data, nu o sa il mai pot refuza... ah!! in vreau,asa de tare...la dracu cu toata porcaria asta!
*tremuratul era din ce in ce mai violent, si corpul icnepuse sa o doara*
Indura! Nu iesid e aici pana nu ti-l scoti din cap...si...de pestetot pe unde a mai intrat!
^Bau toata sticla si-si aprinse un joint.vazu ca nimic nu-l atingea,nu-l facu sa uite,asa ca urca pana in camera sa isi ia niste prafuri^
.Heroin- Admin
Pagina 17 din 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 17 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum