Role-Play
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Spitalul

+4
JustSayIt
:M!run@:
SWEETdreamsLiNNA.
Alexandra.
8 participanți

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul

In jos

Spitalul - Pagina 5 Empty Re: Spitalul

Mesaj Scris de JustSayIt Joi Sept 10, 2009 5:47 pm

*rase* Am supravietuit fiecarui glont... Poate tu nu supravietuiai... *o saruta si el si se lasa la loc pe perne oftand* Chiar o sa-mi faca placere sa aflu ce naibi au cu tine... *rase* O da... *zambi rece, diabolic*
JustSayIt
JustSayIt
The Obssesed One
The Obssesed One

Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.

Sus In jos

Mesaj Scris de :M!run@: Joi Sept 10, 2009 5:48 pm

^Vorbi incet,mai mult pentru ea^
-Si ce daca nu supravietuiam?...
^Ii puse mana pe obrazul ei si inchise ochii^
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 2957
Data de inscriere : 12/08/2009
Varsta : 30
Localizare : In your heart :X

https://role-play.forumgratuit.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de JustSayIt Joi Sept 10, 2009 5:51 pm

*se uita la ea dandu-si seama ca nu avea putine modalitati de a raspunde. Marea majoritate fiind impotriva principiilor lui* Mi-ar fi parut rau ... ca de... tocmai intrase-i si tu bine in afaceri si poc! Dai coltul... *ofta si clatina din cap*

Nu suport sa stau aici... *se ridica pe marginea patului si isi scoase perfuziile. Chicoti vazand cu ce era imbracat*
JustSayIt
JustSayIt
The Obssesed One
The Obssesed One

Sus In jos

Mesaj Scris de :M!run@: Joi Sept 10, 2009 5:52 pm

^Il prinse de mana si il stranse usor^
-Drake..Macar doua zile.Sa te faci bine si dupa aia faci ce vrei tu.Te rog.
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de JustSayIt Joi Sept 10, 2009 5:55 pm

Sunt bine, Angel... *spuse putin aspru si se ridica. In momentul ala Walter intra in salon*
Domnule? *ii intinse bastonul si ii puse pe pat niste haine. Drake se uita la Angel*

Imi pare rau dar nu pot sta in pat ... in orice stare ma aflu... *se imbraca ajutat de Walter si isi lua bastonul*

Hai... *intinse mana spre ea*
JustSayIt
JustSayIt
The Obssesed One
The Obssesed One

Sus In jos

Mesaj Scris de :M!run@: Joi Sept 10, 2009 5:56 pm

^OFta puternic si il lua de mana^
-Cum vrei tu..
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de JustSayIt Joi Sept 10, 2009 6:01 pm

Aici nu stau ... Nu sti ce imi baga astia in perfuzie... *chicoti si se sprijini in baston, genunchiul, pieptul si umarul incepandu-l sa il doara* Deci... o doza de heroina de cum ajung acasa... *rase cu pofta si merse iesind din spital schiopatand*
JustSayIt
JustSayIt
The Obssesed One
The Obssesed One

Sus In jos

Mesaj Scris de :M!run@: Joi Sept 10, 2009 6:02 pm

^Il ajuta sa ajunga la masina apoi plecara.Nu rosti niciun cuvant,fiind prea suparata pentru vorba^
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 5:55 pm

*parca masina in fata spitalului, in dreptul usii de la urgente. se dadu jos si intra repede. se intoarse inc ateva secunde cu un doctor si doua asistente, si o targa. deschise portiera si tinu de ea pana ce doctorii il pusea pe j.c. pe targa si fugira cu el in cladire. urca apoi in masina si o duse in parcare pentru ca blocase intrasea salvarilor.*

* se intoarse repede, si merse in sala de asteptare. se plimba de colo colo ca un titirez, ingrijorata si nerabdatoare sa afle vesti. simtea ca innebuneste *

De ce nu imi spun nimic!!*se aseza pe un scaun si inspira adanc incercand sa se calmeze. ramase privind in gol, asteptand*
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de .Heroin Sam Sept 19, 2009 5:58 pm

^Simea maini si fire si obiecte straine.Stia ca Claire nu mai era langa el si vroia sa tipe dupa ea^
Clairee..unde e?De ce nu-i aici?Lasati-ma,lasati-ma s-o simt pentru ultima data.
^Fara sa realizeze cum a reusit,tipa odata cu toata puterea^
-CLAIRE!
^Apoi isi simti trupul mai greu,tremurand puternic^
.Heroin
.Heroin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 504
Varsta : 31
Localizare : Closer than you think.

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 6:05 pm

* incepea sa se enerveze ca nimeni nu o ia ins eama acolo, asa ce intra pe usa pe acre il dusesera pe J.C. o asistenta veni dupa ea, insistand ca nu are voie acolo. NU o auzea. O lovi cu mana fara intentie, doborando. pe toate partile coridorului erau usi. si in dreptul fiecareia cate o fereastra mare, prin care putea vedea inauntru. Traversa repede holul uitanduse pe fiecare geam.
Curand il vazu. 3-4 medici erau in jurul lui, unii il tineau de maini sa nu se zbada sis a nu se miste. Se apropie de geam si isi lipi mana de sticla rece*

J.C...* balbai, fiori travesandu-i corpul. asistenta aparu cu 2 asistenti, se apropiara de ea. Incepura sa ii vorbeasca dar ea nu ii auzea. continua sa se uite la j.c.*
Cum se simte? *ii intreba, iar cei trei se uitara unii l aaltii.*

Nu stim. Sunteti ruda cu el?Veniti cu noi, o sa vina un doctor sa va spuna curand care e starea lui*o prinse incet de brat si o trase afara . ea continua sa se uite spre geam, lacrimile incepand sa ii curga pe obraji*
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de .Heroin Sam Sept 19, 2009 6:09 pm

^Brusc,nu mai simtea nimic.Nu mai vedea nimic,nu mai avea impresia ca ceva il atingea.Nu stia daca mai traieste sau nu,daca a murit sau a fost anesteziat.Singurul lucru pe care il vedea in intunericul ce il inconjura era fata lui Claire,zambitoare,privindu-l cu dragoste.Incerca sa pastreze maginea aceea si fara sa realizeze ii soptea numele incontinuu^
-Claire,Claire..Claire..
^Incerca sa inchida ochii,desi ii avea inchisi.Sa faca cumva sa adoarma,patrand imaginea ei in gandul si inima lui^
.Heroin
.Heroin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 6:18 pm

* asstenta o aseza pe un scaun si ii aduse u pahar cu apa. O tot intreba diverse lucruri, dar claire nu o asculta. Ii reveneau in minte imegini din seara in care il cunoscuse pe j.c, fata lui zambitoare,*
Un doctor iesi de dupa usile interzise si veni spre ea. tresari cand o atinse pe umar si se ridica*

Sunteti ruda pacientului?

aa...da..adica nu..* se balbai, de ce o intreba tampenia asta? de ce nu ii zicea cum se simte?
Bine..deci tu l-ai adus.nu?
Da, da eu l-am adus, nu tace3ti spuneti-mi, cum se simte?
A luat o supradoza. Nu a intrecut cu mult limita, altfel ar fi fost mort deja. L-am anesteziat ca sa nu mai simta durerile, si o sa ii afcem spalaturi stomacale. Are totusi catev contuzii si fracturi, provocate probabil in urma unei cazaturio. Sit ceva despre asta?
Da..aa..a cazut pe scari..acum cateva zile. o sa se faca bine?*il privi pe medic in ochi, io se putea citi ddisperarea, dar si amenintarile, indirecte pe care i le trimitea medicului*

da..o sa isi revina.
Vreau sa il vad, da-te* trecu pe langa doctor impingandul si intra pe usa revenind in holul alb. merse direct la usa salonului lui J.c. si intra. O asistenta se puse in fata ei incercand s ao dea afara,. dar o impinse izbindo de un perete.
Lasa-ma in pace![tipa la saraca asistenta. se apropie de patul lui j,c, si il privi trista. Dormea, sau sa i se parea ei. ridica mana care incepuse sa ii tremure si op atinse pe a lui, iar cu cealalta ii mangaie obrazul*
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de .Heroin Sam Sept 19, 2009 6:24 pm

^Totul in jurul lui era negru.La inceput credea ca murise,dar isi dadea seama ca moartea nu poate avea forma asta,ca daca ar fi mort n-ar simti nevoia aceea disperata de a o stii pe Claire langa el,de a o atinge,de a o saruta^
Am atatea sa-ti spun..atatea sa-ti impartasesc.Daca as putea doar sa dau timpul inapoi,sa nu te las sa-mi refuzi o alta sansa..doar daca as putea sa-ti mai sarut odata ochii si sa mor dupa..
^Apoi,de nicaieri,o simti langa el.Desi n-o vedea si n-o auzea,o simtea.Nu fizic,ci mai degraba psihic.Stia ca ea era acolo-ceea ce nu stia daca era acolo sa ii aline durerile,sa il astepte sa se trezeasca,sau daca il privea intr-un cosciug.gandul il ingrozi si incerca sa spuna ceva,dar nu reusi^
.Heroin
.Heroin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 6:31 pm

* asistenta se apropie iar de ea, si venise si doctorul*

Domnisoara trebuie sa iesiti!
Nu. De ce nu intelegeti, eu am plecat...de asta..*isi duse o mana la frunte*
Nu merg nicaieri.

Dar intelege-ti, nu aveti voie inpartea asta a spitalului.
Ma doare in cot de spitalul asta nenorocit. Nu ma duc nicaieri.* doctorul si asistenta schimbara rapid cateva priviri, apoi asistenta isi*
Bine. Puteti ramane, darnu faceti galagie, si la orice schimbare a starii pacientului sa am chemati.*asistenta venise cu un scaun*

Claire dadu din cap in semn ca intelesese , apoi ii ignora pe cei doi care mai vorbira ceva si plecara*

Nu mai plec nicaieri...
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de .Heroin Sam Sept 19, 2009 6:34 pm

^Dupa ceva timp,pe care nu-l putuse masura-puteau fi minute,ore sau zile-incepu sa distinga forme in jurul lui.Vazu deasupra ceva drept si alb,si-si dadu seama ca era tavanul alb.Era deci intins,iar mirosulu de medicamene si spirt era inconfundabil.realiza imediat ca era intr-un spital.Nu intelegea de ce era aici sau cum ajunsese,dar ochii i se deshisera,intelegand totul mai bine.Nu putea insa sa-si miste gatul.Nu vroia decat sa vada un lucru-doi ochi^
-Claire?
^Intrebare fu usa incet,caci n-avea putere,dar speranta ca ii va raspunde ii umplu inima intr-o clipa^
.Heroin
.Heroin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 6:38 pm

* statea [pe scaun, cu fruntea sprijinita pe marginea patului. cum il auzi, tresari si se ridica.*

Sunt aici..*ii atinse obrazul cu degetele , nu il putea privi in ochi, asa ca lasa privirea in jos, zambind slab, incurajator*

Sunt aici..
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de .Heroin Sam Sept 19, 2009 6:48 pm

^Zambi multumit.Incepea acum sa revina la realitate.Durerile nu mai erau atat de multe si nici la fel de puternice,dar erau concentrate in anumite puncte.Il injughia undeva piciorul iar capul inca parea ca-i va exploda,dar la o intensitate mai mica.Incerca sa intoarca usor capul,dar nu reusi decat putin^
-Sunt la spital?Ce mi-au facut?
^Vorbea rar si foarte incet,iar vocea ii treumura^
.Heroin
.Heroin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 6:52 pm

Da esti la spital*il mangaie pe par*
Nus tiu...spalaturi stomacale, au avut drija de ranile tale si anestezie. Asta mi-au zis..Cumt e simti? esti bine?

*ofta si se lasa inapoi pe scaun, uitandu-se in jos*

De ce nu imi zice sa plec? A vrut sa plec acum cateva zile...de fapt de ce ma grabesc..intai probabil vrea sa afle cum a ajuns aici si mai mult ce caut eu aici...eh...

te-am adus la spital dupa ce te-ai prabusit in fata casei...Ms ca i-ai speriat pe aia...
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de .Heroin Sam Sept 19, 2009 6:57 pm

^Rase,dar regreta gestul,caci capul i s-a zguduit ingrozitor^
-Macar traiesc.Stii cat mi-am dorit asta?
^Inchise ochii,incercand sa vorbeasca clar si mai tare^
-Mi-am dorit sa mai traiesc,cat sa apuc sa-ti multumesc ca ai aparut in viata mea.Ca mi-ai aratat ce inseamna sa zambesti,ca m-ai facut sa vad ca viata inseamna sentimente,ca m-ai facut sa sufar.Sa apuc sa-ti spun ca te iubesc si ca nu te voi lasa sa pleci de langa mine.Doua ore sau doua veacuri de-ar fi sa mai traiesc,vreau sa ramai langa mine,caci pentru tine sunt facut.
^Deschise ochii,reusind s-o priveasca^
-Multumesc.Pentru tine.
.Heroin
.Heroin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 7:03 pm

*ridica brusc capul, privindu-l in ochi. O surprinsese dureros tot ce ii spunea Vroia sa il opreasca. Se simtea vinovata pana in adancul sufletului pentru tot ce patise el.
J.C...eu *incerca sa ilintrerupa, dar el continua. il lasa sa termine, lasand privirea in jos, jucanduse agitata cu degetele, incercand sa impiedice toate lacrimile sa plece din ochii ei*

Nu ti-am facut nimic pentru care sa imi poti multumi J.C. Ptin toate astea, inveti doars a suferi si sa te doara. *pufni*Nu e nimic bun. Nu ai pentru ce sa imi multumesti.
Si nu vorbi asa. Nu ais a mori, o sa iti revi si o sa iti poti continua viata. Asa a zis doctorul.*inspira adanc, asezandu-se mai bien pe scaun*

De ce imiz ice toate astea...de ce ma doare...sau nu am doare? Ce e chestia asta pe care o simt...de ce vreaus a fug si totusi imi doresc si ami mult sa raman, de ce imie f rica si sunt fericita...de ce?!
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de .Heroin Sam Sept 19, 2009 7:07 pm

^Ramase privind-o.Stia ca n-are cum sa-i explice ce simte,asa ca era pur si simplu hotarat sa-i lupte ca sa-i demonstreze.Zambi^
-te iubesc.Stiu ca nu ma crezi,stiu ca nu ma vrei si ca n-ai nevoie de mine,dar asta nu te va scapa de mine.Sunt ca o scama.Greu de inlaturat.
^Ii facu cu ochiul,chicotind^
-Imi dau astia ceva de mancare sau o sa ma lase sa ma usuc aici?
^Incerca sa se mai ridice putin pe pat,sprijinit de o perna^
.Heroin
.Heroin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 7:09 pm

*ofta*
Nu vreau sa scap de tine J.C. ..am sa raman. M-am convins oricum ca pana nu iti revi complet nu poti sa ramai singur
*il ajuta s ase ridice zambind slab*
O sa ma duc sa intreb...nici nus ti ce lupta am dus sa ma lase sa raman aici...sper sa nu am dea afara acuma*zambi si dadu sa mearga spre usa*
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de .Heroin Sam Sept 19, 2009 7:12 pm

^Zambi^
-Vezi?Am milioane de motive sa te iubesc.Nu numai pentru ca estii atat de frumoasa.
^Ranji,apoi,desi il dureau picioarele ingrozitor,se mai misa putin,pana reusi sa-si ridice perna si sa sa se aseze in fund,cu spatele drept pe perna^
.Heroin
.Heroin
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Simple.Word Sam Sept 19, 2009 7:15 pm

* iesi pe hol, si dadu peste o asistenta. Ii zise ce vrea, si respectiva o privi ciudat, neincrezatoare , apoi ii spuse ca o s a vorbeasca medicul si ca aduce mancare imediat*
*se reintoarse, inchizand usopr usa dupa ea*

daca ai fi vazut ce privire mi-a aruncat asistenta aia... A ais ca iti aduce imeiat si probabil o sa vina si doctorul sa te vada*

* zambi slab si isi relua locul, pe scaun*

Poate ca el nua vrut sa plec atunci...si totusi...
Simple.Word
Simple.Word
The Sleepy One
The Sleepy One

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 7 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Urmatorul