Chuck Westwick's House
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Chuck Westwick's House
dormitoare:
baie:
bucatarie:
living:
curte:
Camera de lucru :
camera de oaspeti
balcon:
baie:
bucatarie:
living:
curte:
Camera de lucru :
camera de oaspeti
balcon:
Re: Chuck Westwick's House
*intra in casa,isi lasa haina la intrare si se duse sa isi puna niste wisky,se aseza pe canapea si incepu sa bea*
E ata...de plictisitor aici...am sa sun niste puicute...am un chef nebun
*incepu sa rada si se uita la Jake*
Tu ce stai acolo...cauta niste numere si suna...nu'mi place sa astept.
E ata...de plictisitor aici...am sa sun niste puicute...am un chef nebun
*incepu sa rada si se uita la Jake*
Tu ce stai acolo...cauta niste numere si suna...nu'mi place sa astept.
*parca masina in fata casei,o ajuta sa iasa din masina si intrara in acsa*ma duc dupa ceva de baut...fa'te comoda.
* intra cu el in casa si privi in jur*
ok...... e chiar frumos aici....
* lua o gura de aer si dadu din cap zambindu.i...apoi facu cativa pasi prin living*
oh God...Kat!! * isi acoperi fata cu mainile si ofta usor apoi incepu sa se uita prin prejur.. nu ii adrea sa se faca comoda in momentul asta asa ca mai bine il astepta pe Chuck*
ok...... e chiar frumos aici....
* lua o gura de aer si dadu din cap zambindu.i...apoi facu cativa pasi prin living*
oh God...Kat!! * isi acoperi fata cu mainile si ofta usor apoi incepu sa se uita prin prejur.. nu ii adrea sa se faca comoda in momentul asta asa ca mai bine il astepta pe Chuck*
Paradise.Seeker- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 292
Data de inscriere : 23/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Cluj
*veni cu cocktail-urile fara alcool*
Deci?iti place??nu e cine stie ce...adik...era mia frumos ceva simplu...e prea,mare casa si prea goala...
Deci?iti place??nu e cine stie ce...adik...era mia frumos ceva simplu...e prea,mare casa si prea goala...
* tresari cand ii auzi vocea*
da normal c aimi place... cum sa nu imi placa??e superb
prea mare si prea goala * repeta ea privind in jur*
stiu cum e..* ofta apoi se intoarse spre el zambind*
e foarte frumos aici..
da normal c aimi place... cum sa nu imi placa??e superb
prea mare si prea goala * repeta ea privind in jur*
stiu cum e..* ofta apoi se intoarse spre el zambind*
e foarte frumos aici..
*se aseza pe canmapea,puse inainte cele doua pahare pe masa*Daca vrei poti ramane aici peste noapte...si sa stai linistita...nu o sa iti fac nimic...sunt baiat cumint.mi-ar place sa am cu cine sta de vorba.
* rase* sa raman aici???
* se uita la ceas*
e putin tarziu si masina mea a ramas la restaurant...
* ofta si se aseza pe canapea* esti mai mult decat cuminte...esti interesant... si special...si.* isi adu seama ca gandea cu voce tare apoi se opri si se ridica de pe canapea luand un pahar cu ea*
scuze... nu ma lua in seama..am avut o zi proasta * isi dadu seama ca se repeta aidica ca mai zise asta o data* nu maiz ic nimic.. nu trebuia sa zic asta....* bau din cocktail si mormai ceva de genu " mm foarte bun" *
* se uita la ceas*
e putin tarziu si masina mea a ramas la restaurant...
* ofta si se aseza pe canapea* esti mai mult decat cuminte...esti interesant... si special...si.* isi adu seama ca gandea cu voce tare apoi se opri si se ridica de pe canapea luand un pahar cu ea*
scuze... nu ma lua in seama..am avut o zi proasta * isi dadu seama ca se repeta aidica ca mai zise asta o data* nu maiz ic nimic.. nu trebuia sa zic asta....* bau din cocktail si mormai ceva de genu " mm foarte bun" *
Stai putin sa dau un telefon*vorbi cu unul dintre soferii lui acre stiau cum sa deschida o masina*O aduci in fata casei mele ai auzit...da ma bucur ca stii,in 6-7 minute esti aici cu masina...iti raman dator...doar stii.ok multumesc.pa.*se intoarse si zambi*nu mai ai masina acolo...in 6-7 minute*se uita la ceasul de la mana*e aici*zambi din noiu*
aha..deci acum pot sa merg.. * rase*...
multumesc mult...
* facu o pauza apoi spuse nemaisuportant linistea....incerca din greu sa faca conversatie..dar nureusea...era absolut secata de subiecte de conversatie... nu ajungea ca e cu moralul la pamant dar nici nu stia sa vorbeasca*
ok..so nu o sa stam aici uitandu.ne unul la altul * rase nestiind ce sa zica sa alunge atmosfera de monotonie*..
multumesc mult...
* facu o pauza apoi spuse nemaisuportant linistea....incerca din greu sa faca conversatie..dar nureusea...era absolut secata de subiecte de conversatie... nu ajungea ca e cu moralul la pamant dar nici nu stia sa vorbeasca*
ok..so nu o sa stam aici uitandu.ne unul la altul * rase nestiind ce sa zica sa alunge atmosfera de monotonie*..
Spune tu ce vrei sa facem...si eu fac..orice*zambi si ii saruta mana*
Daca vrei sa mergem cu masina mergem.
Daca vrei sa mergem cu masina mergem.
* zambi...si totusi era marcata de gestul lui*..nici eu nu stiu ce vreau..poate s ama evapor...sau sa plec...sau sa fug...sau sa dispar...
* rase apoi facu o pauza privind in pamant*
cred ca mai bine plec...decat sa iti stric seara...
* rase apoi facu o pauza privind in pamant*
cred ca mai bine plec...decat sa iti stric seara...
*rase*
De ce vrei sa ma alungi mereu?eu...eu doar vreau sa te cunosc...Imi placi.chiar daca nu crezi asa e...imi placi*se uita in ochii ei*daca ai timp si nu ai ce face poti sta si 3 luni aici si cat vrei tu...dar daca ai treaba...nu te pot retine.
De ce vrei sa ma alungi mereu?eu...eu doar vreau sa te cunosc...Imi placi.chiar daca nu crezi asa e...imi placi*se uita in ochii ei*daca ai timp si nu ai ce face poti sta si 3 luni aici si cat vrei tu...dar daca ai treaba...nu te pot retine.
Chuck nu e asta....adica nu te alung....ci doar...
nu, nu mai bine nu * clatina din cap*..
* se indeparta putin i se uita pe geam..volvo.ul ei era acolo in perfecta stare...ofta*
mai bine nu...
nu te alung deloc ... pentur c anu pot si nu vreau.....dar mai bine nu...
nu, nu mai bine nu * clatina din cap*..
* se indeparta putin i se uita pe geam..volvo.ul ei era acolo in perfecta stare...ofta*
mai bine nu...
nu te alung deloc ... pentur c anu pot si nu vreau.....dar mai bine nu...
Ce nu???*se uita la ea apoi la geam*ce e??spune...ma innebunesti...in sensul bun...
cine?? eu?? * se uita la el chicotind* fii serios.....
mai bine....mai bine nu mai zic nimic..* termina ea intr.un final*
nu mai conteaza..nu are rost si numa vorbesc tampenii...
mai bine....mai bine nu mai zic nimic..* termina ea intr.un final*
nu mai conteaza..nu are rost si numa vorbesc tampenii...
*se duse langa ea,vru sa o imbratiseze dar ezita*ti-e frica de ceva???de cineva?*zambi si isi lua inima in dinti si o imbratisa*daca e asta...spune'mi.
**ii simti bratele in jurul ei si tremura usor.....apai parca de nicaieri ii cursera niste lacrimi pe obraz dar apuca sa le stearga la timp ca sa nu vada Chuck.. il imbratisa si ea oarecum motivata*
nu,, adica da... de mine insumi.. * spuse cu o voce scazuta* nu ar fi trebuit sa fiu aici si totusi ma simt bine langa tine...
nu,, adica da... de mine insumi.. * spuse cu o voce scazuta* nu ar fi trebuit sa fiu aici si totusi ma simt bine langa tine...
*zambetul de pa fata ii disparu*daca ...vrei poti sa pleci...nu vreau sa crezi ca te tin cu forta aici...
nu vreau sa plec..Chuck tocmai asta e..ca eu nu vreua ar defapt nu ar fi trebuit sa fiu aici..
off da.le dracu de treburi..daca vrei raman..daca nu, nu!!
nu conteaza...
* rase*.. raman daca vrei...si iti sunt recunoascatoare ca esti asa de cumse cade..* ii zambi si il prinse usor de mana dar ii dadu drumul dupa cateva secunde*
off da.le dracu de treburi..daca vrei raman..daca nu, nu!!
nu conteaza...
* rase*.. raman daca vrei...si iti sunt recunoascatoare ca esti asa de cumse cade..* ii zambi si il prinse usor de mana dar ii dadu drumul dupa cateva secunde*
*se uita la ea si zambi*o mangaie pe fata si di o saruta pe obraz*nu te oblig...si nu iti cer sa iti placa de mine...vreau doar sa am si eu pe cineva...cu care sa vorbesc...cu care sa ma inteleg...pe care sa'l iubesc...
* rase amar* inteleg ce vrei sa zici.....dar nu inteleg...
Chuck daca mai faci asta mult o sa ajung sa ma indragostesc de tine * rase ea*...stiu c asunt o peroasa ciudata....defapt numai azi sunt asa..
dar deobicei citesc usor caracterul unui om... si stiu cum e si la ce s ama astept..
dar tu esti foarte imprevizibil...si ma tii in suspans in fiecare secunda...
nu te intleg...dar poate ca asta e doar acum.. * ridica din umeri*
si vorbesc serios cand iti spun ca si eu te plec...doar ca nu ar trebui...adica...viata mea e asa de incurcata...* clatina din cap*
Chuck daca mai faci asta mult o sa ajung sa ma indragostesc de tine * rase ea*...stiu c asunt o peroasa ciudata....defapt numai azi sunt asa..
dar deobicei citesc usor caracterul unui om... si stiu cum e si la ce s ama astept..
dar tu esti foarte imprevizibil...si ma tii in suspans in fiecare secunda...
nu te intleg...dar poate ca asta e doar acum.. * ridica din umeri*
si vorbesc serios cand iti spun ca si eu te plec...doar ca nu ar trebui...adica...viata mea e asa de incurcata...* clatina din cap*
Daca ai stii ca si a mea e si mai incurcata...nici nu te-ai mai uita la mine...defapt ai dreptate...ai nevoie de ceva mi bun...nu te merit*ii mangaie pata si ii dadu parul dupa ureche*
nu e adevarat...e chiar invers... eu nu te merit...
si stiu ca defapt tu ai vrea poate altceva... mai bun * ridica din umei*.. Sra poate..ceva in genul ei...
si mai stiu ca te plac....dar pe de alta parte tot timpul imi suna in minte ceva de genu " Chuck o place pe Sara.. iar tu nu esti Sara...sau niciuna dintre acele fete pe care le place Chuck" ....* acum se descarcase si o spuse*.. dar nu o sa ma amestec in viata ta..* zambi trist*..
si stiu ca defapt tu ai vrea poate altceva... mai bun * ridica din umei*.. Sra poate..ceva in genul ei...
si mai stiu ca te plac....dar pe de alta parte tot timpul imi suna in minte ceva de genu " Chuck o place pe Sara.. iar tu nu esti Sara...sau niciuna dintre acele fete pe care le place Chuck" ....* acum se descarcase si o spuse*.. dar nu o sa ma amestec in viata ta..* zambi trist*..
*isi dadu ochii peste cap*pai nu ai pus bine problema faza e ca Chuck s'a cam saturat de fete ca Sara...si ca pt el fetele ca sara sunt niste...soricei...iar tu esti diferita...asta te afce speciala si ma atarage*rase apoi se uita la ea*Chiar credeai ca o plac pe Sara???prostuta mica*o lua in brate si o stranse incet*off....ca sara pot sa am in fiecare zi...ca tine...pot sa am 1 data in viata.
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum