Angel's House
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 5 din 7
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Angel's House
^Rase usor^
-Mai multe..Mai ales are grija sa nu intru eu in vreo belea...
^Ridica din umeri^
-Mai multe..Mai ales are grija sa nu intru eu in vreo belea...
^Ridica din umeri^
Crede-am ca n-ai nevoie de ajutor... *isi puse palmele pe genunchii ei aplecandu-se spre ea* Crede-am ca ai un singur prieten care te ajuta... *ii sopti fetele lor fiind apropiate* Un anume Beretta Tomcat... *chicoti*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Chicoti^
-Am uitat sa pomenesc de Alex..Probleme?
^Il privi cu o spranceana ridicata^
-Am uitat sa pomenesc de Alex..Probleme?
^Il privi cu o spranceana ridicata^
Nici una... *zambi larg, fermecator si o saruta pe gat dulce* Mmm... acelasi parfum cu care m-am obisnuit la tine... Perfect... *spuse sufland pe pielea ei cu fiecare cuvant*
^chicoti si un tremur usor ii traversa trupul^
-Iti e dor de Tom al meu?
^Chicoti amuzata^
-Iti e dor de Tom al meu?
^Chicoti amuzata^
Putin... *ridica din spranceana usor iar buzele lui coborara pe decolteu. Chicoti*
*ii raspunse la sarut si ii departa genunchii cu usurinta plimbandu-si buzele pe gatul ei*
^Tresari usor cand ii simti mainile pe genunchii ei goi.Isi puse mainile in jurul gatului lui,sarutandu'l cu pasiune si jucandu se cu limba lui^
*zambi usor sub saruturile ei, iar mainile lui urcara pe coapse pe sub rochie apucand de marginea chilotilor tragandu-i in jos pe picioare. O saruta cu pasiune* Ce se intampla? Tom a uitat? *chicoti usor privind in coltul ochiului spre poseta ei*
^Ii dadu peste maini si il prvi suparata^
-Fi cuminte,Drake.
^Rase^
-Chiar iti inchipui ca e asa de usor?
-Fi cuminte,Drake.
^Rase^
-Chiar iti inchipui ca e asa de usor?
Si nu este? *ridica o spranceana usor in timp ce isi ocupa buzele cu ale ei.*
^Stranse puternic din dinti,nelasandu'l sa o sarute.Cand se departa rosti^
-Nu,nu este.Daca la asta te asteptai,te informez ca centura e in directia opusa.
^Il impinse departe de ea si se dadu jos.Merse in sufragerie si se aseza pe canapea.Dadu drumu la tv si incepu sa butoneze nervoasa^
-Nu,nu este.Daca la asta te asteptai,te informez ca centura e in directia opusa.
^Il impinse departe de ea si se dadu jos.Merse in sufragerie si se aseza pe canapea.Dadu drumu la tv si incepu sa butoneze nervoasa^
*rase cu pofta si lua pistolul din poseta ei incepand sa se joace cu el trecandu-l dintr-o mana in alta. Se duse in sufragerie si se puse in fata ei. Ii arunca pistolul.*
Cele de pe centura ma dezgusta... *rase cu pofta* Si cine a zis ca te vreau doar o noapte? *chicoti* Prieteniile pot dura pe viata... *dadu din umeri si isi scoase Colt-ul de la spate punandu-l pe masa.*
Cele de pe centura ma dezgusta... *rase cu pofta* Si cine a zis ca te vreau doar o noapte? *chicoti* Prieteniile pot dura pe viata... *dadu din umeri si isi scoase Colt-ul de la spate punandu-l pe masa.*
^Puse pistolul langa ea^
-Unde crezi ca suntem?In vestu salbatic?Poti sa iti pui pistolu la loc.Nu am de gand te omor.Si ar trebui sa stii ca nu imi place sa umble cineva in lucrurile mele,mai ales in poseta mea.Acum da'te.Vreau sa ma uit la televizor.
-Unde crezi ca suntem?In vestu salbatic?Poti sa iti pui pistolu la loc.Nu am de gand te omor.Si ar trebui sa stii ca nu imi place sa umble cineva in lucrurile mele,mai ales in poseta mea.Acum da'te.Vreau sa ma uit la televizor.
*ii respecta dorinta* Nu ai invatat ca nu e bine sa lasi pe cineva cu arma in casa ta... *ridica o spranceana intrebator si se puse langa ea pe canapea privind la televizor*
-Aha..Si ce ai putea sa imi faci?Sa ma omori. Nu'mi pasa..
^ridica din umeri.Isi puse pistolul la spate si lua pistolul lui de pe masa.Se ridica tinandu'l indreptat spre el,zambind^
-Poate ca n'ar fi trebuit sa il lasi asa..Oriunde..
^Zambi departandu'se de el intratat incat sa nu poata sa ii ia arma^
^ridica din umeri.Isi puse pistolul la spate si lua pistolul lui de pe masa.Se ridica tinandu'l indreptat spre el,zambind^
-Poate ca n'ar fi trebuit sa il lasi asa..Oriunde..
^Zambi departandu'se de el intratat incat sa nu poata sa ii ia arma^
Poate... *se ridica zambind larg. O lua de incheieturi cu o mana si ii lua pistolul de la spate. Se departa rapid chicotind si il ridica spre ea* Iti dau 10 secunde... Daca nu apesi pe tragaci mori... 10...
9... 8... 7... 6... *zambi usor si trase siguranta tintind* 5... 4... *continua sa numere*
2...1... *apasa pe tragaci simtind cum glontul paraseste pistolul. Zambi larg cand nimeni vaza de pe raft, glontul trecand la milimetri de capul lui Angel* Nu-ti lasa viata in mana altora... *spuse rece si ii arunca pistolul* E prea valoasa ca sa o pierzi dintr-o prostie de joc... *chicoti si se aseza pe canapea*
^Trecu pe langa el si merse in spatele canapelei.Ii sopti la ureche pe un ton rece^
-Te inseli.Nu valoreaza nimic!
^Pleca in camera ei.Isi lua laptopul apoi reveni in sufragerie si se aseza pe un fotoliu,ignorandu'l.^
-Te inseli.Nu valoreaza nimic!
^Pleca in camera ei.Isi lua laptopul apoi reveni in sufragerie si se aseza pe un fotoliu,ignorandu'l.^
Ultima editare efectuata de catre :M!run@: in Mar Sept 08, 2009 8:37 pm, editata de 1 ori
Te inseli... *zambi larg si se alese doar sa o priveasca tacut jucandu-se cu Colt-ul lui in maini*
^Continua sa caute muzica pe internet si sa vorbeasca cu prietenii ei de acasa,fara sa scoata un sunet.^
Pagina 5 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 5 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum