Sophia Van der Berg's place
+3
^Secsi.Bitch^
SWEETdreamsLiNNA.
Alexandra.
7 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 15 din 25
Pagina 15 din 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Re: Sophia Van der Berg's place
off: scuze de dublu post.
on: *ajunse acasă şi se aşeză pe canapea. îşi aminti că trebuie să îl sune pe Jesse în legătură cu job-ul ei. scoase cartea de vizită din geantă şi îl sună*
*după ce termină de vorbit. îşi făcu un duş şi apoi se schimbă. după care se întinse pe pat şi adormi*
*se trezi şi îşi dădu seama că era trecut de ora 20. se ridică din pat. şi se duse să îşi facă un duş. apoi se schimbă. şi se aranjă. şi plecă*
on: *ajunse acasă şi se aşeză pe canapea. îşi aminti că trebuie să îl sune pe Jesse în legătură cu job-ul ei. scoase cartea de vizită din geantă şi îl sună*
*după ce termină de vorbit. îşi făcu un duş şi apoi se schimbă. după care se întinse pe pat şi adormi*
*se trezi şi îşi dădu seama că era trecut de ora 20. se ridică din pat. şi se duse să îşi facă un duş. apoi se schimbă. şi se aranjă. şi plecă*
Vizitato- Vizitator
*rade*
Eu nu renunt asa de repede la parteneri mei.
*zambi si ajunge acasa*
Eu nu renunt asa de repede la parteneri mei.
*zambi si ajunge acasa*
*se uită la el confuză*
- Partener? Adică?
*descuie uşa şi se uită la el*
- Vrei să intri?
- Partener? Adică?
*descuie uşa şi se uită la el*
- Vrei să intri?
Vizitato- Vizitator
*se uita la ea*
Mai am ceva treaba o alta facere
*zambi* ne vedem maine!
Mai am ceva treaba o alta facere
*zambi* ne vedem maine!
*se uită la el*
- Cum vrei. Merci din nou... că m-ai calmat... oarecum... Ne vedem mâine... şi baftă la afacerea aia a ta...
*încercă să îi zâmbească şi apoi intră. închise uşa după ea. şi se duse direct în camera ei. după ce îşi făcu o baie lungă şi fierbinte. se întinse pe pat. închise ochii încercând să adoarmă. dar nu putea. luă perna în braţe. şi se ghemui. începând să plângă*
"De ce numai eu trebuie să mă cert cu toată lumea? De ce pe mine trebuie să mă mintă toată lumea? De ce tocmai eu? Cu ce i-am greşit să mă înşele? Până la urmă... toate vorbele alea pe care mi le spunea, erau doar minciuni... Am fost o simplă aventură... nu ma iubit... şi nici nu mă va iubi..."
*nu reuşi să adormă. se ridică într-un final din pat. având cearcăne sub ochii. se duse şi îşi făcu un duş. apoi se duse în dressing şi se schimbă iar apoi ieşi din casă. se duse la aeroport şi îşi luă un bilet pentru ca să se întoarcă în Olanda. se întoarse înapoi acasă. şi îşi luă actele care îi trebuiau. apoi plecă din nou. având biletul de avion în geantă*
- Cum vrei. Merci din nou... că m-ai calmat... oarecum... Ne vedem mâine... şi baftă la afacerea aia a ta...
*încercă să îi zâmbească şi apoi intră. închise uşa după ea. şi se duse direct în camera ei. după ce îşi făcu o baie lungă şi fierbinte. se întinse pe pat. închise ochii încercând să adoarmă. dar nu putea. luă perna în braţe. şi se ghemui. începând să plângă*
"De ce numai eu trebuie să mă cert cu toată lumea? De ce pe mine trebuie să mă mintă toată lumea? De ce tocmai eu? Cu ce i-am greşit să mă înşele? Până la urmă... toate vorbele alea pe care mi le spunea, erau doar minciuni... Am fost o simplă aventură... nu ma iubit... şi nici nu mă va iubi..."
*nu reuşi să adormă. se ridică într-un final din pat. având cearcăne sub ochii. se duse şi îşi făcu un duş. apoi se duse în dressing şi se schimbă iar apoi ieşi din casă. se duse la aeroport şi îşi luă un bilet pentru ca să se întoarcă în Olanda. se întoarse înapoi acasă. şi îşi luă actele care îi trebuiau. apoi plecă din nou. având biletul de avion în geantă*
Vizitato- Vizitator
Sms for So
Secretaro hai la work need help! You boss....nea just Jesse
Secretaro hai la work need help! You boss....nea just Jesse
*ajunse acasă. se aşeză pe canapea obosită. cu cearcăne adânci subochii. nemâncată. şi îşi auzi telefonul. citi mesajul şi plecă iar*
Vizitato- Vizitator
*ajunse acasă şi se aşeză pe canapea. deschise televizorul şi se uită absentă la el. după vreo două ore. cineva sună la uşă. se duse încet şi deschise uşa. fără să se uite pe vizor. la uşă era tipul care o împuşcase. intră rânjind. ea privindu-l nedumerită. el închise uşa. şi se uită prin cameră în timp ce îi vorbea*
- Se pare că glonţul ăla nu te-a omorât. Atunci, trecem la altceva.
*rămase blocată şi el o luă în braţe şi o duse în living unde o trânti pe o canapea şi îi sfâşie hainele de pe ea şi o violă. ea zbătându-se în zadar să scape. după tipul plecă rânjind mult mai larg. ea îşi strânse hainele sfâşiate de pe ea. şi se ghemui. plângând şi tremurând toată. rana durând-o*
"De ce eu? De ce nu mă lasă în pace? Cine e?"
- Se pare că glonţul ăla nu te-a omorât. Atunci, trecem la altceva.
*rămase blocată şi el o luă în braţe şi o duse în living unde o trânti pe o canapea şi îi sfâşie hainele de pe ea şi o violă. ea zbătându-se în zadar să scape. după tipul plecă rânjind mult mai larg. ea îşi strânse hainele sfâşiate de pe ea. şi se ghemui. plângând şi tremurând toată. rana durând-o*
"De ce eu? De ce nu mă lasă în pace? Cine e?"
Vizitato- Vizitator
*opreste masina in fata casei,coboara alergand spre intrare.bate puternic in usa si se sprijina de un perete asteptand sa deschida cineva *
Alexandra.- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 420
Data de inscriere : 22/08/2009
*adormise pe canapea. tresări când auzi bătăiile în uşă. începu iar să tremure. dar se ridică şi se duse cu greu la uşă. o întredeschise şi apoi o deschise încet şi se uită la el încă tremurând şi cu hainele rupte pe ea. şi îi vorbi cu glasul spart. gâtul durând-o*
- Ce cauţi aici?
- Ce cauţi aici?
Vizitato- Vizitator
*intra in casa,inchide usa cu cheia si ramane acolo privind-o fara cuvinte*
-Am ajuns prea tarziu...*priveste in gol pret de cateva secunde,strangand din dinti,apoi ridica privirea spre ea*
-Nu trebuia sa ..*face o pauza si o strange puternic in brate *e numai vina mea,nu stiu cum a aflat de tine
*ii da drumu indepartandu-se putin de ea*
-Oricum,nu mai prinde dimineata.*se intoarce spre usa si roteste cheia de cateva ori* ai grija te rog,pana ma intorc sa nu mai iesi din casa.
-Am ajuns prea tarziu...*priveste in gol pret de cateva secunde,strangand din dinti,apoi ridica privirea spre ea*
-Nu trebuia sa ..*face o pauza si o strange puternic in brate *e numai vina mea,nu stiu cum a aflat de tine
*ii da drumu indepartandu-se putin de ea*
-Oricum,nu mai prinde dimineata.*se intoarce spre usa si roteste cheia de cateva ori* ai grija te rog,pana ma intorc sa nu mai iesi din casa.
*rămase blocată. amintindu-şi prin îmbrăţişarea lui ce îi făcuse tipul ăla şi tremura şi mai mult. lacrimile cugându-i involuntar pe obraji şi îl privi fix*
- Să nu mai faci asta niciodată...
*rana îi dădu un junghi puternic. suspină puţin cam tare de durere şi îşi puse mâna la rană*
- Să nu mai faci asta niciodată...
*rana îi dădu un junghi puternic. suspină puţin cam tare de durere şi îşi puse mâna la rană*
Vizitato- Vizitator
*isi da seama ce ia facut si loveste cu pumnul peretele lasand o gaura in el* [ e din gips =)) ]
-Nu stiu,cheama un doctor..pana ma intorc,dupa te duc eu la spital.*deschide usa trantind-o de perete*
*inchide ochii si incearca sa se calmeze pentru cateva secunde apoi se indrapta spre usa*
-Nu stiu,cheama un doctor..pana ma intorc,dupa te duc eu la spital.*deschide usa trantind-o de perete*
*inchide ochii si incearca sa se calmeze pentru cateva secunde apoi se indrapta spre usa*
*se uită la el*
- De ce ai mai venit dacă pleci din nou? Ca să îmi arăţi că nu m-ai uitat?
*îşi lăsă privirea în jos*
- Ai venit ca să îmi aminteşti că sunt un nimeni de care nu îi pasă nimănui? Ai reuşit...
*se întoarse pe canapea. strângându-şi genuchii la piept. tremurând toată din nou. rana dându-i alte junghiuri*
- De ce ai mai venit dacă pleci din nou? Ca să îmi arăţi că nu m-ai uitat?
*îşi lăsă privirea în jos*
- Ai venit ca să îmi aminteşti că sunt un nimeni de care nu îi pasă nimănui? Ai reuşit...
*se întoarse pe canapea. strângându-şi genuchii la piept. tremurând toată din nou. rana dându-i alte junghiuri*
Vizitato- Vizitator
*ofteaza si se aseaza langa ea pe canapea,pastrand distanta *
-Logic ca nu te-am uitat...nici nu am mai iesit din casa de cand ai plecat.
-Vrei sa raman cu tine?
-Logic ca nu te-am uitat...nici nu am mai iesit din casa de cand ai plecat.
-Vrei sa raman cu tine?
*se uită la el tristă. şi îşi şterse lacrimile*
- Atunci unde erai când am avut nevoie de tine?
*îşi puse capul pe genuchii. încă privindu-l*
- Faci ce vrei... Oricum tipul ăla o să omoare într-un final... a încercat de două ori până acum... a treia oară e cu noroc, nu?
*spuse cu ironie şi încercă să îşi calmeze tremuratul*
- Atunci unde erai când am avut nevoie de tine?
*îşi puse capul pe genuchii. încă privindu-l*
- Faci ce vrei... Oricum tipul ăla o să omoare într-un final... a încercat de două ori până acum... a treia oară e cu noroc, nu?
*spuse cu ironie şi încercă să îşi calmeze tremuratul*
Vizitato- Vizitator
-Nenorocitul ala nu va mai fi in viata ca sa iti mai faca ceva.*se uita nervos spre usa*
-O sa ii scot inima si dintii si cu intestinul gros o sa-l spanzur.*rade usor*
-Scuze ..stiu nu e momentul *strange din ochii scuturandu-si usor capul*
-Cred ca stai mai confortabil la tine in camera*o ia usor in brate,urca scarile,intra in camera,o lasa usor pe pat si o inveleste*
-O sa ii scot inima si dintii si cu intestinul gros o sa-l spanzur.*rade usor*
-Scuze ..stiu nu e momentul *strange din ochii scuturandu-si usor capul*
-Cred ca stai mai confortabil la tine in camera*o ia usor in brate,urca scarile,intra in camera,o lasa usor pe pat si o inveleste*
*se uită la el din nou speriată*
- Te rog... nu mai îmi face asta...
*se ghemui din nou. începând din nou să plângă*
- Nu mai vreau să faci asta... pentru că...
*se opri pentru câteva secunde şi închise ochii*
- Eu am fost violată... şi toate asta îmi amintesc de...
*se opri din nou şi se gemuii şi mai mult. având ochii încă închişi*
- Te rog... nu mai îmi face asta...
*se ghemui din nou. începând din nou să plângă*
- Nu mai vreau să faci asta... pentru că...
*se opri pentru câteva secunde şi închise ochii*
- Eu am fost violată... şi toate asta îmi amintesc de...
*se opri din nou şi se gemuii şi mai mult. având ochii încă închişi*
Vizitato- Vizitator
*se aseaza pe partea cealalta a patului,departe de ea*
-Stiu.*strange din dinti,uitandu-se in jos*
-Am vrut doar sa te ajut sa ajungi mai repede in pat..*ridica privirea spre ea*
-Acum incearca sa dormi.*zambeste usor* o sa am eu grija sa nu patesti nimic.
-Stiu.*strange din dinti,uitandu-se in jos*
-Am vrut doar sa te ajut sa ajungi mai repede in pat..*ridica privirea spre ea*
-Acum incearca sa dormi.*zambeste usor* o sa am eu grija sa nu patesti nimic.
*deschise ochii şi se uită la el*
- Merci...
*îi închise la loc. stând încă ghemuită. şi într-un final adormiră amândoi*
*a doua zi se trezi şi se uită la Adam care încă dormea. oftă şi se duse în baie. făcu o baie lungă şi se schimbă. apoi coborî şi se duse în bucătărie*
- Merci...
*îi închise la loc. stând încă ghemuită. şi într-un final adormiră amândoi*
*a doua zi se trezi şi se uită la Adam care încă dormea. oftă şi se duse în baie. făcu o baie lungă şi se schimbă. apoi coborî şi se duse în bucătărie*
Vizitato- Vizitator
*ajunge la usa ei si suna*
Sper sa o prind pe acasa...nu a mai dat pe la job.
Sper sa o prind pe acasa...nu a mai dat pe la job.
*auzi soneria. se duse şi întredeschise uşa. iar când îl văzu pe Jesse o deschise mai larg*
- Tu ce cauţi aici? Parcă v-aţi vorbit amândoi să apăreţi în acelaşi timp...
- Tu ce cauţi aici? Parcă v-aţi vorbit amândoi să apăreţi în acelaşi timp...
Vizitato- Vizitator
*se uita la ea mirat*
Eu si cu cine?? Eu am venit sa vad cum te mai simti si de ce nu ai venit la job....
Eu si cu cine?? Eu am venit sa vad cum te mai simti si de ce nu ai venit la job....
- Tu şi cu Adam... iubitul... sau mă rog... fostul meu iubit...
*oftă şi lăsă privirea în jos*
- Eu... am avut o problemă... şi oricum... am crezut că nu mai sunt angajată...
*se uită în altă parte*
*oftă şi lăsă privirea în jos*
- Eu... am avut o problemă... şi oricum... am crezut că nu mai sunt angajată...
*se uită în altă parte*
Vizitato- Vizitator
Pagina 15 din 25 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 20 ... 25
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 15 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum