Sophia Van der Berg's place
+3
^Secsi.Bitch^
SWEETdreamsLiNNA.
Alexandra.
7 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 6 din 25
Pagina 6 din 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: Sophia Van der Berg's place
-Ti-am aratat deja.*casca plictisit*
-Nu multumesc.Prea puternic pentru mine.*zambeste*
-Simti? *se preface ca miroase* Duhneste aici.
*rade si se uita spre ea* Iti simt hormonii de la o posta.Clocotesc in tine,doar cand ma vezi. *zambeste seducator*
-Asa ca renunta!sau cred ca ma duc acasa*se uita la mana stanga,dar nu avea ceas* e trecut de mult de ora de culcare.
-Nu multumesc.Prea puternic pentru mine.*zambeste*
-Simti? *se preface ca miroase* Duhneste aici.
*rade si se uita spre ea* Iti simt hormonii de la o posta.Clocotesc in tine,doar cand ma vezi. *zambeste seducator*
-Asa ca renunta!sau cred ca ma duc acasa*se uita la mana stanga,dar nu avea ceas* e trecut de mult de ora de culcare.
Alexandra.- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 420
Data de inscriere : 22/08/2009
*se uita la el cu o spranceana ridicata*
- Hormonii mei? Stau foarte linistiti. Eu sunt suta la suta sigura ca pot sa-ti rezist, dar ma intreb daca tu o sa poti.
*zambi la fel de seducator ca si el. si se aseza pe masa. langa el. si incepu sa soarba din pahar*
- Data trecuta, daca imi aduc aminte bine, stiu ca tu ai venit sa dormi langa mine. Deci, ai pierdut o data.
*sorbi din nou din pahar*
- Hormonii mei? Stau foarte linistiti. Eu sunt suta la suta sigura ca pot sa-ti rezist, dar ma intreb daca tu o sa poti.
*zambi la fel de seducator ca si el. si se aseza pe masa. langa el. si incepu sa soarba din pahar*
- Data trecuta, daca imi aduc aminte bine, stiu ca tu ai venit sa dormi langa mine. Deci, ai pierdut o data.
*sorbi din nou din pahar*
Vizitato- Vizitator
-Am vrut sa fiu dragut.*ridica din umeri si se aseaza pe scaun* [am uitat unde lam pus=))]
-E cald aici nu crezi? *isi desface cativa nasturi de la camasa dezvelindu-si abdomenul perfect b-) *
-Hmm si ce faci? *isi pune mainile dupa gat,isi lasa capul pe spate si se uita la ea cu un zambet in coltul gurii*
-E cald aici nu crezi? *isi desface cativa nasturi de la camasa dezvelindu-si abdomenul perfect b-) *
-Hmm si ce faci? *isi pune mainile dupa gat,isi lasa capul pe spate si se uita la ea cu un zambet in coltul gurii*
- Jucam murdar? Se pare ca ai cam castingat.
*isi termina bautura. si se dadu jos de pe masa. apropiindu-se de el. soptindu-i la ureche*
- 1 la 1 deocamdata. Si altul mai bun decat tine ar fi... fratele tau geaman invizibil.
*il saruta pasiosional pe buze. in timp ce avea mainile pe pieptul lui bine facut*
- Jucam murdar? Se pare ca ai cam castingat.
*isi termina bautura. si se dadu jos de pe masa. apropiindu-se de el. soptindu-i la ureche*
- 1 la 1 deocamdata. Si altul mai bun decat tine ar fi... fratele tau geaman invizibil.
*il saruta pasiosional pe buze. in timp ce avea mainile pe pieptul lui bine facut*
Vizitato- Vizitator
*cobori din limuzina luxoasa,soferul luandu-i bagajele*
-Punele aici*ii spuse soferului unde sa puna bagajele,apoi suna la usa si astepta*
-Punele aici*ii spuse soferului unde sa puna bagajele,apoi suna la usa si astepta*
-Stiam ca nu poti sa imi rezisti.*rade si ii raspunde la sarut.o prinde de coapse tragand-o mai aproape de el*
*isi da camasa jos,isi strecoara mainile pe sub bluza ei in timp ce o saruta pe gat urcand treptat spre ureche,se opreste pentru cateva secunde pentru ai da bluza jos*
*isi ridica privirea,uitandu-se in ochii ei apoi coboara din nou sarutand-o intre sani*
*aude soneria si tresare*
-Cine dracu e la ora asta? *se stramba usor*
off: dupa ce ca e greu sa fiu barbat=)) imi strici ideea:))
*isi da camasa jos,isi strecoara mainile pe sub bluza ei in timp ce o saruta pe gat urcand treptat spre ureche,se opreste pentru cateva secunde pentru ai da bluza jos*
*isi ridica privirea,uitandu-se in ochii ei apoi coboara din nou sarutand-o intre sani*
*aude soneria si tresare*
-Cine dracu e la ora asta? *se stramba usor*
off: dupa ce ca e greu sa fiu barbat=)) imi strici ideea:))
*se uita la el*
- Sincera sa fiu habar n-am. Revin.
*il saruta lung pe buze. si se duse sa deschida. zambind. dar cand deschise si il vazu pe Christian. zambetul ii pieri de pe fata*
- Chris... ce cauti aici?
*se uita la el blocata*
"Deci...l-au trimis pe el aici. Eram sigura ca nu o sa ma lase in pace pana nu obtin ce vor."
- Sincera sa fiu habar n-am. Revin.
*il saruta lung pe buze. si se duse sa deschida. zambind. dar cand deschise si il vazu pe Christian. zambetul ii pieri de pe fata*
- Chris... ce cauti aici?
*se uita la el blocata*
"Deci...l-au trimis pe el aici. Eram sigura ca nu o sa ma lase in pace pana nu obtin ce vor."
Vizitato- Vizitator
*ramase si el blocat cand o vazu in sutien*
-Buna!bine...m`au sunat ai tai...si mi`au spus sa vin aici.Tu?in sutien?*incepu sa rada,apoi isi lua singur bagajele si intra in casa,apoi lasa bagajele jos si se facu comod*
-Apropo..iti sta bine in...sutien.Ma bucur ca-mi mai tii minte numele...*zambi*
-Buna!bine...m`au sunat ai tai...si mi`au spus sa vin aici.Tu?in sutien?*incepu sa rada,apoi isi lua singur bagajele si intra in casa,apoi lasa bagajele jos si se facu comod*
-Apropo..iti sta bine in...sutien.Ma bucur ca-mi mai tii minte numele...*zambi*
*isi ia camasa pe el fara sa ii inchida nasturii si se duce in spatele ei*
-Iar el e? *se uita cu o spranceaza ridicata *
-Iar el e? *se uita cu o spranceaza ridicata *
-Christian Visser.Iubitul ei si viitorul sot.Nu`i asa?*se ridica de pe canapea o trase de talie si o saruta cu pasiune*tu esti..?*il intreba calm*
*se uita la el nedumerita*
"In sutien?"
*se uita in jos si vazu ca nu are bluza pe ea. fugi in bucatarie si isi lua bluza la loc pe ea. se intoarse in living si se uita la Adam trista*
- Christian. Cel cu care trebuie sa ma marit.
*se uita la Chris*
- Cum adica te-au sunat ai mei? Si tu ce ai facut? I-ai ascultat si ai venit dupa mine ca un catelus ascultator, nu? Ma bucur ca-ti place cum arat in sutien.
*spuse ironic si se uita la bagajele lui*
- Si...ce e cu bagajele? Sa nu-mi spui ca te muti aici...
*ramase uimita cand o saruta. si se uita la el urat*
- Chris ce naiba iti veni? El e Adam...iubitul meu.
"In sutien?"
*se uita in jos si vazu ca nu are bluza pe ea. fugi in bucatarie si isi lua bluza la loc pe ea. se intoarse in living si se uita la Adam trista*
- Christian. Cel cu care trebuie sa ma marit.
*se uita la Chris*
- Cum adica te-au sunat ai mei? Si tu ce ai facut? I-ai ascultat si ai venit dupa mine ca un catelus ascultator, nu? Ma bucur ca-ti place cum arat in sutien.
*spuse ironic si se uita la bagajele lui*
- Si...ce e cu bagajele? Sa nu-mi spui ca te muti aici...
*ramase uimita cand o saruta. si se uita la el urat*
- Chris ce naiba iti veni? El e Adam...iubitul meu.
Vizitato- Vizitator
-Nu nu i`am ascultat ca un catelus...stii bine ce simt pentru tine.Poti sta cu el nu`mi pasa *facu un semn cu mana in aer*ma bucur domnule Adam..ea nu e Eva..e Sophia*incepu sa rada*foarte bine ca este iubitul tau eu am plecat sus.*zambi putin dezamagit de Sophia si trist*
-Noapte buna,vorbim maine.Puteti sa va continuati treaba*se stramba,urca scarile si se duse la el in camera*
-Noapte buna,vorbim maine.Puteti sa va continuati treaba*se stramba,urca scarile si se duse la el in camera*
*il prinde de umar tragandu-l de langa ea*
-Usor prietene.*se uita spre el*
-Carter ziceai, nu? *arata cu un deget spre el stramband usor gura*
-Ah scuze,Chris era.*zambeste superior*
*se uita la el cand urca scarile*
-Vrei sa il dau afara?*se uita la ea amuzat*
-Nu credeam ca vine asa repede.
-Usor prietene.*se uita spre el*
-Carter ziceai, nu? *arata cu un deget spre el stramband usor gura*
-Ah scuze,Chris era.*zambeste superior*
*se uita la el cand urca scarile*
-Vrei sa il dau afara?*se uita la ea amuzat*
-Nu credeam ca vine asa repede.
*ofta uitandu-se in la Chris care urca scarile*
"Da...ca inca ma iubesti..."
*se uita la Adam*
- Crezi ca eu stiam? Si eu sunt la fel de uimita... Si nu... Nu vreau sa-l dai afara...
"Da...ca inca ma iubesti..."
*se uita la Adam*
- Crezi ca eu stiam? Si eu sunt la fel de uimita... Si nu... Nu vreau sa-l dai afara...
Vizitato- Vizitator
-Ok.*ridica din umeri*
-Atunci eu o sa plec.*spune in timp ce isi inchide nasturii de la camasa*
-Vezi ce faci.*se uita spre scari*
-Atunci eu o sa plec.*spune in timp ce isi inchide nasturii de la camasa*
-Vezi ce faci.*se uita spre scari*
*se uita la el*
- Pleci? Si eu ce fac la noapte? Dorm cu perna?
*se stramba si se uita in jos trista*
- Pleci? Si eu ce fac la noapte? Dorm cu perna?
*se stramba si se uita in jos trista*
Vizitato- Vizitator
-Poti sa dormi cu..Chad*isi da ochii peste cap*
-Ah! Doamne greu ii retin numele*rade*
-Chris parca. *se scarpina in barba ganditor*
-Sau poti sa dormi la mine.*zambeste*
-Ah! Doamne greu ii retin numele*rade*
-Chris parca. *se scarpina in barba ganditor*
-Sau poti sa dormi la mine.*zambeste*
*ofta*
- Dar poti sa dormi tu cu mine, la mine in camera. Incui usa. Nimeni nu mai are cheia inafara de mine...
*se uita in jos*
- Intre mine si Chris nu e si nici nu va fi vreodata ceva. Sti foarte bine motivul pentru care e aici.
*ofta si se uita in ochii lui*
- Dar poti sa dormi tu cu mine, la mine in camera. Incui usa. Nimeni nu mai are cheia inafara de mine...
*se uita in jos*
- Intre mine si Chris nu e si nici nu va fi vreodata ceva. Sti foarte bine motivul pentru care e aici.
*ofta si se uita in ochii lui*
Vizitato- Vizitator
-Bine,bine*isi da ochii peste cap*
-Oricum nu te lasam singura cu el in casa.*se uita la ea zambind apoi se duce langa ea si o ia in brate,ciupind-o de coapse*
[de cand voiam sa fac asta=))]
*urca scarile si o lipeste de peretele de langa camera lui Chris.o saruta delicat pe gat apoi o musca facand-o sa suspine*
-Sa ii arat ca esti doar a mea.*ranji apoi intra in camera ei trandint usa in urma sa*
-Oricum nu te lasam singura cu el in casa.*se uita la ea zambind apoi se duce langa ea si o ia in brate,ciupind-o de coapse*
[de cand voiam sa fac asta=))]
*urca scarile si o lipeste de peretele de langa camera lui Chris.o saruta delicat pe gat apoi o musca facand-o sa suspine*
-Sa ii arat ca esti doar a mea.*ranji apoi intra in camera ei trandint usa in urma sa*
*se uita la el cu o spranceana ridicata in timp ce se freca la gat*
- Sa sti ca a cam durut...si ce-ti veni sa ma ciupesti tocmai acolo?
*incuie usa. si se uita la el ranjind*
- Acum sa-mi iau revansa, tigrule.
*il saruta pe buze. si il impinse. trantindu-l pe pat. si isi puse mainile in solduri*
- Trebuia sa te trantesc cu scanul ala, ca sa nu ma mai ciupesti. Lasa ca te trantesc data viitoare.
*ranji si se urca pe el. apoi il saruta din nou. si il trase de buza inferioara un pic mai brutal decat de obicei*
- Deci, continuam ce incepusem inainte sa fim intrerupti, sau dormim?
- Sa sti ca a cam durut...si ce-ti veni sa ma ciupesti tocmai acolo?
*incuie usa. si se uita la el ranjind*
- Acum sa-mi iau revansa, tigrule.
*il saruta pe buze. si il impinse. trantindu-l pe pat. si isi puse mainile in solduri*
- Trebuia sa te trantesc cu scanul ala, ca sa nu ma mai ciupesti. Lasa ca te trantesc data viitoare.
*ranji si se urca pe el. apoi il saruta din nou. si il trase de buza inferioara un pic mai brutal decat de obicei*
- Deci, continuam ce incepusem inainte sa fim intrerupti, sau dormim?
Vizitato- Vizitator
-Hai ca stiu ca ti-a placut.*rade*
-Sa dormim?Doamne fereste.Trebuie sa ii uram bun venit lui,C..Chris nu?*zambeste privind-o provocator*
-Si in plus de asta...*o saruta tandru,o ia in brate si se pune deasupra ei*...te vreau
*trage cearceaful peste ei si bla bla bla*
off: se intelege=))
-Sa dormim?Doamne fereste.Trebuie sa ii uram bun venit lui,C..Chris nu?*zambeste privind-o provocator*
-Si in plus de asta...*o saruta tandru,o ia in brate si se pune deasupra ei*...te vreau
*trage cearceaful peste ei si bla bla bla*
off: se intelege=))
*se trezi,se duse la baie,isi facu dush si cobori jos in bucatarie*
aaah..nu prea am dormit bine...de la gemetele Sophiei..sa faca ce vrea..nu ma intereseaza...daca ma enervez,imi iau si eu o gagica si o aduc aici...sa vedem cum se simte..*roll eyes,apoi se duse la frigider,lua o cutie cu lapte isi torna in pahar,apoi isi pregati micul dejun*cred ca am pus de toate..*lua farfuria si paharul apoi se puse la masa,si incepu sa manance*
aaah..nu prea am dormit bine...de la gemetele Sophiei..sa faca ce vrea..nu ma intereseaza...daca ma enervez,imi iau si eu o gagica si o aduc aici...sa vedem cum se simte..*roll eyes,apoi se duse la frigider,lua o cutie cu lapte isi torna in pahar,apoi isi pregati micul dejun*cred ca am pus de toate..*lua farfuria si paharul apoi se puse la masa,si incepu sa manance*
*se trezi si vazu ca Adam plecase*
"Probabil a avut treaba urgenta...iar..."
*ofta si se ridica. se duse in baie si isi facu un dus. apoi se duse in dressing de unde iesi aratand exact asa. cobori sa isi faca ceva de mancare. si inghiti in sec cand il vazu pe Chris*
- Aaa...neata.
*incerca sa-i zambeasca, si trase de maieu mai jos.*
"Probabil a avut treaba urgenta...iar..."
*ofta si se ridica. se duse in baie si isi facu un dus. apoi se duse in dressing de unde iesi aratand exact asa. cobori sa isi faca ceva de mancare. si inghiti in sec cand il vazu pe Chris*
- Aaa...neata.
*incerca sa-i zambeasca, si trase de maieu mai jos.*
Vizitato- Vizitator
*ramase paf *
-Buna dimineata...*roll eyes apoi ofta* gata?ati terminat treaba?toata noaptea nu am putut dormi..*bau putin lapte din pahar*daca te deranjez stand aici..zimi...ca sa plec inapoi in Olanda.In plus nu este spre binele meu sa te casatoresti cu mine,ci spre binele tau si al parintilor tai.*lua o gura din mezel*domnul Adam ce face?a adormit?daaa...la ce noapte a fost..saracu` cred ca este obosit...*incepu sa rada trist,apoi se ridica in picioare de la masa*daca iti provoc scarba,imi pun mancarea si paharul cu lapte pe o tava si ma duc la mine in camera.Nu te rusina...maine poate te vad direct in chiloti=)))),aseara in sutien,acum intr`un maieu care tot tragi de el.Vezi sa nu`l largesti *ii arata spre maieu cu capul*
-Buna dimineata...*roll eyes apoi ofta* gata?ati terminat treaba?toata noaptea nu am putut dormi..*bau putin lapte din pahar*daca te deranjez stand aici..zimi...ca sa plec inapoi in Olanda.In plus nu este spre binele meu sa te casatoresti cu mine,ci spre binele tau si al parintilor tai.*lua o gura din mezel*domnul Adam ce face?a adormit?daaa...la ce noapte a fost..saracu` cred ca este obosit...*incepu sa rada trist,apoi se ridica in picioare de la masa*daca iti provoc scarba,imi pun mancarea si paharul cu lapte pe o tava si ma duc la mine in camera.Nu te rusina...maine poate te vad direct in chiloti=)))),aseara in sutien,acum intr`un maieu care tot tragi de el.Vezi sa nu`l largesti *ii arata spre maieu cu capul*
- Uite ce e. Imi pare rau daca ai auzit ce faceam noi azi-noapte, ok? Nu trebuie sa fi atat de ironic. Si da... casatoria asta e buna pentru parintii mei, nu si pentru mine.
*ofta si isi lua un iaurt si apoi o lingurita si se aseza la masa*
- Stai jos, ca n-am venit sa te mananc.
*isi desfacu iaurtul si incepu sa manance*
- Adam...a plecat mai devreme.
- Uite ce e. Imi pare rau daca ai auzit ce faceam noi azi-noapte, ok? Nu trebuie sa fi atat de ironic. Si da... casatoria asta e buna pentru parintii mei, nu si pentru mine.
*ofta si isi lua un iaurt si apoi o lingurita si se aseza la masa*
- Stai jos, ca n-am venit sa te mananc.
*isi desfacu iaurtul si incepu sa manance*
- Adam...a plecat mai devreme.
Vizitato- Vizitator
Pagina 6 din 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 6 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum