J.C's
5 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 6 din 19
Pagina 6 din 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Re: J.C's
^Se uita la el^
-Sti decat sa provoci^isi sterse repede lacrimile si isi puse iar mainile pe fata^
-Sti decat sa provoci^isi sterse repede lacrimile si isi puse iar mainile pe fata^
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 29
Localizare : Craiova
^Dadu din umeri^
-Multumesc...cred.
^Dadu din nou de umeri,apoi ii sterse lacrimile de pe fata^
-Ai nevoie de odihna.Vorbim maine,da?
^O lua pe bratele sale si o duse pana in camera lui^
^Ii mai sterse o data lacrimile,apoi o aseza pe pat^
-Linisteste-te acum si mediteaza daca nu poti sa dormi.Nu e ca si cum m-ai iubi,de te fac atat sa suferi.
^Rase^
-Multumesc...cred.
^Dadu din nou de umeri,apoi ii sterse lacrimile de pe fata^
-Ai nevoie de odihna.Vorbim maine,da?
^O lua pe bratele sale si o duse pana in camera lui^
^Ii mai sterse o data lacrimile,apoi o aseza pe pat^
-Linisteste-te acum si mediteaza daca nu poti sa dormi.Nu e ca si cum m-ai iubi,de te fac atat sa suferi.
^Rase^
.Heroin- Admin
- Numarul mesajelor : 504
Data de inscriere : 12/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Closer than you think.
^Rase si ea cu el^
-Dar nu te iubesc^scoase limba la el^Te plac...
^Se aseza cu capul pe perna^
-A fost o noapte perfecta...pe iaht...cel putin pentru mine^tonul vocii ii era dulce^
-Dar nu te iubesc^scoase limba la el^Te plac...
^Se aseza cu capul pe perna^
-A fost o noapte perfecta...pe iaht...cel putin pentru mine^tonul vocii ii era dulce^
Catalina- Publicity Team
^Zambi^
-Si pentru mine..doar ca nu s-a terminat cum as fi vrut.
6Dadu din umeri^
-Vorbim maine,bine?odihneste-te.
^Ii saruta fruntea si-i intinse un cearsaf pe ea,apoi iesi din camera si inchise lumina si usa in urma lui^
-Si pentru mine..doar ca nu s-a terminat cum as fi vrut.
6Dadu din umeri^
-Vorbim maine,bine?odihneste-te.
^Ii saruta fruntea si-i intinse un cearsaf pe ea,apoi iesi din camera si inchise lumina si usa in urma lui^
.Heroin- Admin
-Hmm..da ar fi trebuit sa ii gasim alt sfarsit^chicoti si se baga sub cearsaf^
-Si..poti dormi in camera ta^zambi ^
-Nu o sa te musc^rase^
^Incerca sa adoarma si in cele din urma reusi.Parfumul lui J.C. o linistea^
-Si..poti dormi in camera ta^zambi ^
-Nu o sa te musc^rase^
^Incerca sa adoarma si in cele din urma reusi.Parfumul lui J.C. o linistea^
Catalina- Publicity Team
^Cobori in sufragerie si intra in "biroul" lui.Cauta prin arhivele pe care le detinea,printre dosare si informatii toti cei care avusesera legatura cu mafia.facu lista cu date despre fiecare in parte si despre activitatea lor,apoi se duse la el in camera,isi facu un dus,se schimba in
http://www.cruiseclothing.co.uk/images/products/gstar/138161/138161_z1.jpg
apoi lua dosarele si se indrepta spre camera lui Claire.Ciocani^
-Claire?Dormi?
http://www.cruiseclothing.co.uk/images/products/gstar/138161/138161_z1.jpg
apoi lua dosarele si se indrepta spre camera lui Claire.Ciocani^
-Claire?Dormi?
.Heroin- Admin
*doar ce iesise din dush, infasurata in prosop si statea pe margine apatului, uitandu-se pe niste foi*
Nu! Intra!
Nu! Intra!
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
^Intra si se facu comod pe fotoliu^
-Am facut lista.
^Ii zambi,aratandu-i dosarele^
-Am facut lista.
^Ii zambi,aratandu-i dosarele^
.Heroin- Admin
*se uita cateva secunde la dosare*
-aa..ok....serioasa lista*chicoti. se ridica si merse langa el., se aseza pe manerul fotoliului*
sa vedem ce ai aici...
-aa..ok....serioasa lista*chicoti. se ridica si merse langa el., se aseza pe manerul fotoliului*
sa vedem ce ai aici...
-Pai..hai sa-ti explic.
^O lua de mana si se asezara pe pat^
-Asa,sa avem loc de desfasurare.
^Deschise prima serie de foi capsate^
-Ai pe prima pagina numele si datele genereale..locurile unde au umblat,afacerile importante.
^mai dadu paginile^
-Ai apoi locurile care le freceventau,oamenii cei mai cunoscuti cu care intrau in legatura...nume,date,adrese.
6Se uita la ea si-i zambi^
-Sunt arhive ale mafiei,foloseste-le cu cap si inteligenta.
^O lua de mana si se asezara pe pat^
-Asa,sa avem loc de desfasurare.
^Deschise prima serie de foi capsate^
-Ai pe prima pagina numele si datele genereale..locurile unde au umblat,afacerile importante.
^mai dadu paginile^
-Ai apoi locurile care le freceventau,oamenii cei mai cunoscuti cu care intrau in legatura...nume,date,adrese.
6Se uita la ea si-i zambi^
-Sunt arhive ale mafiei,foloseste-le cu cap si inteligenta.
.Heroin- Admin
*il asculta atenta, uitandu-se pe foi*
Inteleg... ok, e ceva. Ma asteptam ca o sa imi dai pur si simplu miste nume. e mult mai bine asa. Multumesc. Mi-ai usurat cu adevarat munca*ridica capul si il privi in ochi zambindui recunoscatoare*
Mi-ar fi luat saptamani sa fac singura rost de toate astea
Inteleg... ok, e ceva. Ma asteptam ca o sa imi dai pur si simplu miste nume. e mult mai bine asa. Multumesc. Mi-ai usurat cu adevarat munca*ridica capul si il privi in ochi zambindui recunoscatoare*
Mi-ar fi luat saptamani sa fac singura rost de toate astea
-Imi pare bine ca am putut sa te ajut.
^Chicoti^
-Sunt chestii la care se ajunge cu greu,dar sunt sigur ca te vor ajuta sa il gasesti pe cel pe care il vanezi.
^Chicoti^
-Sunt chestii la care se ajunge cu greu,dar sunt sigur ca te vor ajuta sa il gasesti pe cel pe care il vanezi.
.Heroin- Admin
- Si eu sunt sigura, cu toate astea*arata spre dosare* in maxim 2-3 saptamani, am terminat in orasul asta, si dispar.*zambi*
Nu iti mai stau mult timp pe cap*chicoti*
Nu iti mai stau mult timp pe cap*chicoti*
^Statu putin pe ganduri,apoi stranse dintr-o miscare dosarele si se ridica chicotind^
-Daca stau sa ma gandesc bine,as putea sa-ti fac o lista numai cu nume.Prea multe informatii pot sa te debusoleze.
-Daca stau sa ma gandesc bine,as putea sa-ti fac o lista numai cu nume.Prea multe informatii pot sa te debusoleze.
.Heroin- Admin
Ce?*se ridica brusc*
Nu te prosti, de ce sa nu imi dai toate alea? Tu nu o sa patesti nimic, iar ideea ca prea multe informatii am pot debusola, e absurda. Oricum, niciodata nu e prea mult. Nu e nici macar suficient. * il privea putin speriata* De ce nu mi-le-ai da? Nu vrei sa scapi mai repede de mine?
J.C. De ce naiba mi-ai mai spus ca ai atatea infos\rmatii daca nu vrei sa mi le dai? Ce naiba e cu el?
Nu te prosti, de ce sa nu imi dai toate alea? Tu nu o sa patesti nimic, iar ideea ca prea multe informatii am pot debusola, e absurda. Oricum, niciodata nu e prea mult. Nu e nici macar suficient. * il privea putin speriata* De ce nu mi-le-ai da? Nu vrei sa scapi mai repede de mine?
J.C. De ce naiba mi-ai mai spus ca ai atatea infos\rmatii daca nu vrei sa mi le dai? Ce naiba e cu el?
^Ridica o spranceana,apoi ii arunca dosarele pe pat^
-Prezenta ta aici..ma incanta.E clar insa ca sentimentul nu-i deloc reciproc.
6Ii zambi si se indrepta spre usa^
-Speer ca-ti vor fi de folos.Noapte buna.
6Iesi si se duse in sufragerie^
-Prezenta ta aici..ma incanta.E clar insa ca sentimentul nu-i deloc reciproc.
6Ii zambi si se indrepta spre usa^
-Speer ca-ti vor fi de folos.Noapte buna.
6Iesi si se duse in sufragerie^
.Heroin- Admin
*ramase in mijlocul camerei, uitandu-se in gol*
ok..asta a fost ciudat...
*vru sa mearga dupa el, sa ii mai ceara ceva explicatii, dar cand ajunse in dreptul usii isi dadu seama ca nua re decat un prosop pe ea. Isi puse repede o roche alba, lunga, aproape transparenta, si cobora in living*
- Nu am zis ca vreau sa plec pentru ca nu imi face placere sa stau cu tine.Doar ca asa am hotarat din prima zi cand am venit aici. Termin cat mai repede si plec exact cum am venit.Nu ai de ce sa te superi pe mine*se pusese in fata lui, cu mainile incrucisate sub sani, privindul in ochi*
ok..asta a fost ciudat...
*vru sa mearga dupa el, sa ii mai ceara ceva explicatii, dar cand ajunse in dreptul usii isi dadu seama ca nua re decat un prosop pe ea. Isi puse repede o roche alba, lunga, aproape transparenta, si cobora in living*
- Nu am zis ca vreau sa plec pentru ca nu imi face placere sa stau cu tine.Doar ca asa am hotarat din prima zi cand am venit aici. Termin cat mai repede si plec exact cum am venit.Nu ai de ce sa te superi pe mine*se pusese in fata lui, cu mainile incrucisate sub sani, privindul in ochi*
^Se puse pe canapea fara sa o priveasca.Isi luase deja sticla de whisky langa el si incepu sa bea fara sa-si mai toarne in pahar^
-Am zis eu ceva?Fa ce vrei.
Nu e ca si cum ar conta daca ma supar sau nu.
-Am zis eu ceva?Fa ce vrei.
Nu e ca si cum ar conta daca ma supar sau nu.
.Heroin- Admin
*se incrunta*
Incredibil. nu inteleg la ce ma mai agit atat. Pana la urma ce imi pasa mie daca se supara sau nu.Ma descurc si fara el.
Bine.* fugi pe scari si se auzi cum tranteste usa camerei. statu cateva minute, apoi cobora iar cu dosarele in brate. intra iar in living, si arunca dosarele pe masa din fata lui.*
Poftim. Nu mai am nevoie de ele. Am pastrat doar numele.*vorbi fara sa se uite la el, in timp ce isi aprinse o tigara*
Incredibil. nu inteleg la ce ma mai agit atat. Pana la urma ce imi pasa mie daca se supara sau nu.Ma descurc si fara el.
Bine.* fugi pe scari si se auzi cum tranteste usa camerei. statu cateva minute, apoi cobora iar cu dosarele in brate. intra iar in living, si arunca dosarele pe masa din fata lui.*
Poftim. Nu mai am nevoie de ele. Am pastrat doar numele.*vorbi fara sa se uite la el, in timp ce isi aprinse o tigara*
^Nu se misca si nici nu se uita la ea^
-Parca vroiai sa pleci mai repede de aici.
^bau aproape jumatate de sticla fara suflare,apoi se tranti de-a lungul canapelei^
-Parca vroiai sa pleci mai repede de aici.
^bau aproape jumatate de sticla fara suflare,apoi se tranti de-a lungul canapelei^
.Heroin- Admin
O sa plec, nu iti face griji.Numele imi sunt suficiente. Restul aflu prin metodele mele*se duse langa fereastra si se uita la strada in timp ce trase din tigare*
Plec maine.
Plec maine.
^Se ridica furios^
-Tu esti mai incapatanata decat mine.
^se duse la ea,ii lua tigara din mana si o stinse pe podea,apoi isi puse mana dupa gatul ei si-o trase spre el,sarutand-o scurt cu foc^
-Nu trebuie..^Incerca sa o opreasca,sa nu plece,dar renunta si se duse inapoi spre canapea^
Ce rost are?Nu sunt eu ala fara sentimente?
-Imi pare rau daca te-am suparat.Poti sa faic ce vrei,banuiesc..
-Tu esti mai incapatanata decat mine.
^se duse la ea,ii lua tigara din mana si o stinse pe podea,apoi isi puse mana dupa gatul ei si-o trase spre el,sarutand-o scurt cu foc^
-Nu trebuie..^Incerca sa o opreasca,sa nu plece,dar renunta si se duse inapoi spre canapea^
Ce rost are?Nu sunt eu ala fara sentimente?
-Imi pare rau daca te-am suparat.Poti sa faic ce vrei,banuiesc..
.Heroin- Admin
*ramase blocata de tupeul lui*
De ce ai facut asta? * se uita la el ridicand o spranceana*
STai o secunda. Tocmai ai zis ca iti pare rau?*il privi zambind rece, cu superioritate.*
CE naiba...ciudat mod de asi cere scuze...de parca eu vroiam sa ma sarute...sau chiar vroiam...
De ce ai facut asta? * se uita la el ridicand o spranceana*
STai o secunda. Tocmai ai zis ca iti pare rau?*il privi zambind rece, cu superioritate.*
CE naiba...ciudat mod de asi cere scuze...de parca eu vroiam sa ma sarute...sau chiar vroiam...
-IMi pare rau daca te-am enervat cu..sarutul meu.Si imi pare rau daca am exagerat.Nu-i nevoie sa pleci,poti sa stai cat vrei.Poti sa te folosesti de tot ce vrei de aici.
^Continua sa bea^
^Continua sa bea^
.Heroin- Admin
* isi misca capul dintro parte in alta in semn ca"nu"*
Nu multumesc. O sa plec oricum. M-ai ajutat destul. Un sfat...nu mai bea atat, nu reusesti decat sa te autodistrugi lent.
*pleca din camera fara sa se uite la el. urca scarile si intra in camera, trantind usa. Se arunca pe pat, cu fata in sus, lua lista cu nume si isi trcu privirea peste ea. Doar cateva ii se pareau cunoscute, si ii lua in calcul ca posibilitati. nu se putu concentra asa ca mototoli nervoasa foaia*
Prostule!!*arunca cu ghemotocul de hartie in usa*
Nu multumesc. O sa plec oricum. M-ai ajutat destul. Un sfat...nu mai bea atat, nu reusesti decat sa te autodistrugi lent.
*pleca din camera fara sa se uite la el. urca scarile si intra in camera, trantind usa. Se arunca pe pat, cu fata in sus, lua lista cu nume si isi trcu privirea peste ea. Doar cateva ii se pareau cunoscute, si ii lua in calcul ca posibilitati. nu se putu concentra asa ca mototoli nervoasa foaia*
Prostule!!*arunca cu ghemotocul de hartie in usa*
Pagina 6 din 19 • 1 ... 5, 6, 7 ... 12 ... 19
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 6 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum