J.C's
5 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 5 din 19
Pagina 5 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Re: J.C's
* se uita nedumerita dupa inghetata , apoi vazu cutia. O scoase si lua paharul intro mana si cutia cu o lingurita in cealalta.Merse in living, si spre surpriza ei, se impiedica de marginea covorului,sucindu-si piciorul si, cazand peste J.C. care statea pe marginea canapelei. Varsa toata apa pe ea [si pe el bineinteles] iar cutia cu inghetata zbura sub maza*
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009
^Claire ateriza peste picioarele lui,asa ca se grabi s-o prinda sa nu se loveasca la coaste de pciioarele lui.Incepu sa rada cand apa ii stropi pa amandoi,apoi o indrepta pe Claire pe canapea^
-Cred ca trebuie sa luam covoarele din casa.
^Rase tare,aratandu-si gropitele^
-Cred ca trebuie sa luam covoarele din casa.
^Rase tare,aratandu-si gropitele^
.Heroin- Admin
- Numarul mesajelor : 504
Data de inscriere : 12/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Closer than you think.
ups*incepu si ea sa rada*nu cred ca e ceva in neregula cu covoarele*spuse incercand sa isi stearga apa de pe abdomen si de pe picioare*
Scuze..ti-am facut dus fara intentie:))
Scuze..ti-am facut dus fara intentie:))
6Rase din nou^
-Nu ma supar.Insa sper din tot sufletul ca inghetata e intreaga.Sunt mare fan si risipa sa pierzi vreo lingurita.
^Se apleca sub masa,cautand inghetat.Cand se ridica insa cu cutia cu inghetata,se lovi de marginea canapelei si ateriza exact langa Claire,inghetata picand exact peste ei^
-UUups.
-Nu ma supar.Insa sper din tot sufletul ca inghetata e intreaga.Sunt mare fan si risipa sa pierzi vreo lingurita.
^Se apleca sub masa,cautand inghetat.Cand se ridica insa cu cutia cu inghetata,se lovi de marginea canapelei si ateriza exact langa Claire,inghetata picand exact peste ei^
-UUups.
.Heroin- Admin
*incepu sa rada*impachetari cu inghetata...super:)))Parca si o lingurita era o risipa:)))*isi baga degetul plin de ionghetata in gura..vrei si tu?*rase si ii intinse si lui un deget de ingetata*
Asa imi trebuie daca nu stau potolit.
^Intra cu Sara in brate si o duse la ea in camera.O puse pe pat si-o lasa in halat^
-Dormi.Vorbim maine.
^iesi si se duse in sufragerie,unde se tranti mai mult nervos pe canapea^
Asa imi trebuie daca nu stau potolit.
.Heroin- Admin
^Statu un timp in camera si ii facu ocolul de cateva ori^
Ok...eu nu stau aici^iesi si se duse la baie.Facu un dush cu apa rece si isi reveni.Capul era singura problema^
^Verifica rochita si vazu ca mai era putin uda.O lasa si iesi in halat si cu parul ud^
-J.C....pe unde naiba te`ai ascuns?^se uita prin toata casa cand dadu de sufragerie^
^Se duse la el si il saruta delicat pe buze apoi zambi^
-Scuze pentru faza aia^flutura din mana^
Ok...eu nu stau aici^iesi si se duse la baie.Facu un dush cu apa rece si isi reveni.Capul era singura problema^
^Verifica rochita si vazu ca mai era putin uda.O lasa si iesi in halat si cu parul ud^
-J.C....pe unde naiba te`ai ascuns?^se uita prin toata casa cand dadu de sufragerie^
^Se duse la el si il saruta delicat pe buze apoi zambi^
-Scuze pentru faza aia^flutura din mana^
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Varsta : 29
Localizare : Craiova
^Se uita suspect la ea^
-Nu pot sa cred ca inca te gandesti la chestii d'astea.Ar trebui sa te gandesti cum sa scapi mai repede de aici.Sara..nu sunt genul tau,crede-ma.
-Nu pot sa cred ca inca te gandesti la chestii d'astea.Ar trebui sa te gandesti cum sa scapi mai repede de aici.Sara..nu sunt genul tau,crede-ma.
.Heroin- Admin
-Ok atunci^se sterse pe buze^
^Se aseza langa el pe canapea^
-Nu am de gand sa plec de aici
-Poti sa chemi politia pentru ca ti`am invadat spatiul,numai asa poti sa scapi de mine^ii facu cu ochiu`^
-Desi...nu stiu daca iti convine sa apara politia pe aici^zambi si se facu comoda^
^Se aseza langa el pe canapea^
-Nu am de gand sa plec de aici
-Poti sa chemi politia pentru ca ti`am invadat spatiul,numai asa poti sa scapi de mine^ii facu cu ochiu`^
-Desi...nu stiu daca iti convine sa apara politia pe aici^zambi si se facu comoda^
Catalina- Publicity Team
-Cine ti-a zis sa pleci?
^Dadu din umeri absent^
-poti sa stai cat vrei,n-o sa te dau afara.Poti sa te bucuri de "spatiul" meu ca si cum ar fi al tau.Numai sa nu mai aud ca ma placi sau alte expresii care incep cu 'te...'
^Ii facu cu ochiul^
-vrei sa trimit pe cineva dupa hainele tale?
^Dadu din umeri absent^
-poti sa stai cat vrei,n-o sa te dau afara.Poti sa te bucuri de "spatiul" meu ca si cum ar fi al tau.Numai sa nu mai aud ca ma placi sau alte expresii care incep cu 'te...'
^Ii facu cu ochiul^
-vrei sa trimit pe cineva dupa hainele tale?
.Heroin- Admin
*puse brusc frana, oprind masina in fata casei.. se dadu jos si tranti portiera, apoi merse repede spre casa*
pff...cacat de zi...traficant de doi bani .
*deschise usa si o inchise violent in urma ei, apoi intra in living *
-aa..Buna.*ii zice rece lui j.c. si prietenei lui cand ii vazu.*
pff...cacat de zi...traficant de doi bani .
*deschise usa si o inchise violent in urma ei, apoi intra in living *
-aa..Buna.*ii zice rece lui j.c. si prietenei lui cand ii vazu.*
^Rase^
-Rochita e in camera...am luat`o eu...nu stiu exact cum^chicoti^
-As vrea totusi o pastila...se gaseste in spatiul...hmm...nostru?^rase si se ridica de pe canapea^
-Imi placi^il ciupi usor de obraz ^
-Buna^zambi si o examina rapid^
-Rochita e in camera...am luat`o eu...nu stiu exact cum^chicoti^
-As vrea totusi o pastila...se gaseste in spatiul...hmm...nostru?^rase si se ridica de pe canapea^
-Imi placi^il ciupi usor de obraz ^
-Buna^zambi si o examina rapid^
Catalina- Publicity Team
^Isi dadu ochii peste cap in directia Sarei^
-Du-te si dormi.
^Se intoarse spre Claire si se apropie de ea.O intreba in soaptea^
-Ai aflat ceva?vreun indiciu?
-Du-te si dormi.
^Se intoarse spre Claire si se apropie de ea.O intreba in soaptea^
-Ai aflat ceva?vreun indiciu?
.Heroin- Admin
-Nu...chiar nu am somn^dadu din umeri^
-Vreau o pastila...daca se poate^se aseza undeva intr`un colt si incepu sa fredoneze ceva^
-Vreau o pastila...daca se poate^se aseza undeva intr`un colt si incepu sa fredoneze ceva^
Catalina- Publicity Team
*ofta scurt, apoi ii sopti la ureche. Voceai ii fu ceva mai seducatoare decat ar fi vrut*
-Nu prea. Am dat de o fundatura, trebuie sa o iau de la capat*ridica din umeri absenta*Tu ce faci?
-Nu prea. Am dat de o fundatura, trebuie sa o iau de la capat*ridica din umeri absenta*Tu ce faci?
^Vorbi incet,aratand spre Sara^
-Dadacesc.
^Ofta scurt,apoi o privi in ochi^
-Uite ce m-am gandit.Nu stiu de ce cauti pe cel care il cauti,dar ar fi de mare ajutor sa stim in ce an s-a intamplat ce vrei tu sa razbuni.Sunt multi mafioti noi aici si pot sa-ti fac o lista cu "veteranii".
-Dadacesc.
^Ofta scurt,apoi o privi in ochi^
-Uite ce m-am gandit.Nu stiu de ce cauti pe cel care il cauti,dar ar fi de mare ajutor sa stim in ce an s-a intamplat ce vrei tu sa razbuni.Sunt multi mafioti noi aici si pot sa-ti fac o lista cu "veteranii".
.Heroin- Admin
^Vazu ca J.C. arata spre directia ei asa ca se indrepta spre ei^
-Mi`ati rostit cumva numele?^zambi ironic ^
-Mi`ati rostit cumva numele?^zambi ironic ^
Catalina- Publicity Team
*incepu sa rada*dadacesti? ciudata meserie*chicoti*
Pai s-a intamplat acum exact...7 ani. Da stiu...cam de mult...Cred ca o lista m-ar ajuta. Poti sa faci asta?*statu cateva secunde privindu-l in ochi*
Parca ramasese ca ma descurc singura, doar cu aparatura ta...*ridica o spranceana privindul banuitoare* Ce te face sa vrei sa ma ajuti?
Pai s-a intamplat acum exact...7 ani. Da stiu...cam de mult...Cred ca o lista m-ar ajuta. Poti sa faci asta?*statu cateva secunde privindu-l in ochi*
Parca ramasese ca ma descurc singura, doar cu aparatura ta...*ridica o spranceana privindul banuitoare* Ce te face sa vrei sa ma ajuti?
-Incepand de azi am o pasiune pentru femeile hotarate si sigure pe ele,cu dorinta de razbunare si dure.
^Chicoti^
-Pana maine o sa fie gata.
6Se intoarse spre sara^
-Du-te la mine in baie ca sunt acolo pastile cate vrei.Si nu,nu ti-a spus nieni numele.
^Ii zambi din nou lui Claire^
-Ignor-o pe ea.E beata.
^Chicoti^
-Pana maine o sa fie gata.
6Se intoarse spre sara^
-Du-te la mine in baie ca sunt acolo pastile cate vrei.Si nu,nu ti-a spus nieni numele.
^Ii zambi din nou lui Claire^
-Ignor-o pe ea.E beata.
.Heroin- Admin
^Rolling eyes^
-Nu sunt beata...am facut un dush^se duse catre baie si lua 2 pastile de cap apoi se intoarse in living si incepu sa se uite la tv^
-Aveai dreptate^ii striga de pe canapea lui J.C.^
-Nu esti genul meu^intoarse capul si ii zambi apoi isi lua capul in maini si incepu sa planga in tacere^
-Nu sunt beata...am facut un dush^se duse catre baie si lua 2 pastile de cap apoi se intoarse in living si incepu sa se uite la tv^
-Aveai dreptate^ii striga de pe canapea lui J.C.^
-Nu esti genul meu^intoarse capul si ii zambi apoi isi lua capul in maini si incepu sa planga in tacere^
Catalina- Publicity Team
*zambi*
Pasiune zici?..dragut*se intoarse pentru prima data si se uita la Sara, cercetand-o.*
Iti dau eu o pastila*ii zambi, si incepu sa caute in geanta, fara sa isi ia ochii de pe ai ei vre o secunda. In final scoase o cutie mica si i-o arunca*
Poftim. O sa te ajute. *ii facu cu ochiul si se intoarse catre J.C. zambind usor*
Perfect. MAine astept lista ,d aca e gata. Si ..mersi pentru ca ma ajuti*se apropie de el, pacna cand doar cativa centimetrii ii despartea. Isi lipi buzele de obrazul lui, le tinu acolo cateva secunde*
Pasiune zici?..dragut*se intoarse pentru prima data si se uita la Sara, cercetand-o.*
Iti dau eu o pastila*ii zambi, si incepu sa caute in geanta, fara sa isi ia ochii de pe ai ei vre o secunda. In final scoase o cutie mica si i-o arunca*
Poftim. O sa te ajute. *ii facu cu ochiul si se intoarse catre J.C. zambind usor*
Perfect. MAine astept lista ,d aca e gata. Si ..mersi pentru ca ma ajuti*se apropie de el, pacna cand doar cativa centimetrii ii despartea. Isi lipi buzele de obrazul lui, le tinu acolo cateva secunde*
^Isi puse o mana pe spatele lui,tragand-o spre el.Ii sopti la ureche^
-Oricand,cu placere.Daca reusesc sa o fac in seara asta,o sa te deranjez in camera ta.E in regula?
^Chicoti,apoi ii spuse Sarei^
-Ti-am spus eu!
-Oricand,cu placere.Daca reusesc sa o fac in seara asta,o sa te deranjez in camera ta.E in regula?
^Chicoti,apoi ii spuse Sarei^
-Ti-am spus eu!
.Heroin- Admin
^Nu ii zise multumesc pentru ca nu voia sa isi dea nimeni seama ca plangea^
^Ramase asa timp de minute secunde^
^Cand auzi ce zisese J.C. incepu si mai rau si scapa un suspin^
^Ramase asa timp de minute secunde^
^Cand auzi ce zisese J.C. incepu si mai rau si scapa un suspin^
Catalina- Publicity Team
E in regula*zambi, apoi se departa de el si merse spre scari*
Eu merg sus, am...ceva treaba. Noapte buna* iuncepu sa urce scarile incet, gandindu-se la fundatura in care intrase azi, si la lista pe care i-o promisese j.c.**
Eu merg sus, am...ceva treaba. Noapte buna* iuncepu sa urce scarile incet, gandindu-se la fundatura in care intrase azi, si la lista pe care i-o promisese j.c.**
-Ok.Posibil sa ne vedem mai tarziu.
^Chicoti,apoi se duse spre Sara^
-Ce faci aici?
^Ii dadu mainile la o parte si vazu ca plangea^
-Sara...ce dracu`.Nu stiu sa alung lacrimi.
^Chicoti,apoi se duse spre Sara^
-Ce faci aici?
^Ii dadu mainile la o parte si vazu ca plangea^
-Sara...ce dracu`.Nu stiu sa alung lacrimi.
.Heroin- Admin
Pagina 5 din 19 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12 ... 19
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 5 din 19
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum