Abel Nightroad
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Abel Nightroad
^Ii raspunse la sarut fara sa poata sa se impotriveasca^ Da'mi drumu idiotule!! Nu sunt jucaria ta!
Dar esti... *ii dadu bluza jos si ii rupse pantalonii. Chicoti usor si o saruta pe gat apoi pe piept si pe abdomenul. Isi dadu bluzonul negru jos aruncandu-l pe podea descoperindu-si toate cicatricile. Zambi usor si isi desfacu pantalonii*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
*isi inclesta mana in parul ei si-l trase pe spate. Intra in ea cu putere si o musca de gat. Lua o gura de sange si mari ritmul intrand adanc in ea*
^O lacrima ii cazu pe obraz,nereusind sa o opreasca.Gemu fara sa vrea.Inchise ochii usor^ Te roog..
*rase* Nu te impotrivi... Esti a mea in momentul asta, zeito! *rase din nou si o saruta cu pofta continuand in acelasi fel salbatic*
^Ii raspunse cu pofta la sarut,trupul ei spunand altceva decat mintea ei^ Nu!Nu sunt a ta si nu o sa fiu niciodata..Sunt a lui Kael,oricat de mult ti-ar displacea asta!@
*rase din nou si se impinse din nou in ea cu putere. O privi zambind* Zau? Atunci de ce faci asta? *rase cu pofta si o saruta pe piept arcuindu-si corpul rapid marind ritmul*
*rase. mana lui cobora pe abdomen si mai jos. Zambi diabolic* Ma implori? *rase cu pofta si se impinse cu putere de mai multe ori* Imi pare atat de rau... sau nu... *chicoti si o saruta pe gat apoi musca din nou luand doar o gura*
*rase* Sti pentru asta o sa te fac sa urli de placere... *chicoti si continua in stilui lui salbatic. O prinse de incheieturi si inchise ochii concentrandu-se numai pe ceea ce facea*
^Prinse momentul cand nu se mai concentra sa o seduca si isi smulse mana dintr'a lui,luandu'l prin surprindere.Ii fripse o palma puternic si il impinse de pe ea^Dobitoculee!
*rase si o trase inapoi o privi in ochi seducand-o* Acum esti cu mine ai inteles? *zambi cu falsa blandete si ii prinse din nou incheieturile impingandu-se cu mai mult putere in ea. Isi lasa puterea sa actioneze in continuare. Zambi larg cand simti ca Rebeca mai avea putin si facea exact ceea ce el ii spusese*
^IsI lasa capul pe o parte si inchise ochii,strangand din dinti si incercand sa se impotriveasca^ Nu sunt a ta!! Da'mi drumu Abel.. Te implor da'mi drumu.. ^In ochi ii sclipira cateva lacrimi^
Am zis nu... *spuse aspru si isi proiecta toata puterea spre ea inabusind orice gand de impotrivire. Mari ritmul si se arcui impreuna cu Rebeca*
^Lacrimile continuara sa cada^ Lasa'mi macar gandurile.. ^Spuse inainte sa isi foloseasca puterea.Ii trase buzele peste ale ei si il saruta cu pasiune^
*zambi si ii raspunse cu pasiune la sarut. Se arcui intrand in ea adanc incercand sa o faca sa urle* Hai fetito... Doar sa am de ce sa-l omor pe Kael... *rase si o musca usor de umar*
Taci! *urla cu toata puterea de convingere si isi impleti mainile cu ale ei* Taci si fa ce iti zic...
^Urla de placere si il saruta cu pasiune^ Nici nu te compari cu el..Nu'i ajungi nici la degetul mic!Rau ai ajuns..Sa obligi pe cineva sa se culce cu tine...
*rase si o saruta salbatic apoi o musca band cu pofta* Sincer asta e ceea ce un vampir ar trebui sa fie... Ma dezgusta cei care inca vor sa-si pastreze umanitatea. *se retrase si zambi. O linse usor pe gat* Sa vedem cu ii ascunzi gandurile lui Kael... *chicoti si se dadu jos. Isi culese hainele de pe jos si se imbraca* Deabia astept sa creasca fiica ta... *chicoti*
^Se ridica rapid si isi acoperi pieptul cu bluza^ Idiotule!! ^Ii fripse o palma peste fata^ N'o sa te mai apropii vreodata de copii mei!Esti un monstru!Pentru ce traiesti?! Ce ai realizat?! Nimic! Faci umbra degeaba pamantului!
*o prinse de gat si o ridica de pe podea* Un monstru care traieste cum vrea el... Nu trebe sa-ti dau tie socoteala, fetito! *o smuci spre cel mai apropriat perete. O lasa sa cada pe jos.* Si ma aproprii de cine vreau eu!
^Zambi batjocoritor si se ridica,ignorand durerea de spate^ Te'am enervat,motanel? Te deranjeaza adevarul? Gresesti! O sa fac orice sa nu te apropii de ei! ^Il privi din cap pana in picioare,dezgustata^ Esti jalnic! Poate daca as avea suflet mi'ar fi mila de tine.Trebuie sa fie ingrozitor sa nu ai pentru ce sa traiesti!
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum