Abel Nightroad
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 2 din 7
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Abel Nightroad
A renuntat la ideea asta... de ceva vreme... *zambi. Abel isi facuse de treaba curatand si incarcand un pistol*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
Cine a incercat sa o transforme?! 6O privi pe Kate^ Kate as putea sa vorbesc doua minute cu tine? Daca nu te deranjeaza..
Un vampir... Am vazut in gandurile ei... Cand ne-am certat am vrut sa aflu ... motivul si am inspectat un picut mintea ei. *chicoti*
^Ofta usor^ Lasa..Nu mai conteaza.. 6Se ridica usor si merse in camera bebelusilor.Se aseza langa ei pe pat,privindu;i^
Scuza-ma Abel... *zambi spre el. Abel incunviinta si isi continua "ritualul" de vanator. Kael urca in camera lor si se duse langa Rebeca luand-o in brate*
Nimic Kate..Nu s'a intamplat nimic..Iarta'ma ca te'am deranjat.. 6Spuse privind in jos,suparata.Ofta si se trase din bratele lui Kael.Se aseza pe marginea patului^
*isi dadu ochii peste cap*
nu m-ai deranjat..spune ce s-a intamplat
*privi urat spre kael*
nu m-ai deranjat..spune ce s-a intamplat
*privi urat spre kael*
*zambi spre Kate si ii lua pe gemeni in brate asezandu-se pe pat si privindu-i cu drag*
^Ofta usor si o lua de mana pe Kate.Iesi cu ea din camera^ Vreau sa iii las pe aia mici sa doarma de asta am plecat.. Nu stiu Kate..De unde pana unde ai devenit tu vanator?Ce treaba ai cu Abel?Ce cauti tu in lumea asta? ^Arata cu mainile in jurul ei^ Nu e sigur pentru tine Kate.. Off..
*ofta*
m-0am bagat in lumea asta de gand ma stiu,rebeca
stii asta..stii cat d emult m-au fascinat vampirii
apoi..totul a venit de la sine
m-0am bagat in lumea asta de gand ma stiu,rebeca
stii asta..stii cat d emult m-au fascinat vampirii
apoi..totul a venit de la sine
^Ofta usor^ Da Kate..Dar una e sa citesti carti despre vampiri sau sa scrii articole si alta e sa iei contact cu noi..Imi fac griji pentru tine Kate..
*siid adu ochii peste cap*
te-ai molipsit de la kael sau ce?
imi pot purta singura de grija,rebeca
si daca o sa mor,nu imi simte nimeni lipsa...asa ca..
te-ai molipsit de la kael sau ce?
imi pot purta singura de grija,rebeca
si daca o sa mor,nu imi simte nimeni lipsa...asa ca..
^Marai usor fara sa vrea^ Nu mai vorbi prostii,KAte! Esti prietena mea cea mai buna fie ca vrei sau nu si tin la tine...Ce ti'a facut vampirul asta?Spune'mi si te ajut sa te razbuni..
*ofta,privind in gol*
cand o sa inceteze nesuferitul ala de sot al tau sa imi mai invadeze mintea?
cand o sa inceteze nesuferitul ala de sot al tau sa imi mai invadeze mintea?
Sigur Kate.. ^Isi dadu ochii peste cap^ Nu inteleg cum am ajuns noi doua asa..Chiar nu inteleg. ^Se sprijini de perete apoi isi lasa trupul sa cada jos^
^Ofta usoer privind'o in ochi^ Dar pe cine deranjeaza,Kate?Nu dau vina pe tine..Dar de cand l'am cunoscut pe Kael te comporti..altfel.Diferit..Rece..
^O auzi pe Aeris plangand si se ridica rapid^ Vorbim mai incolo Kate.. ^Merse in camera lor si o lua peAeris pe bratele ei.O legana usor,vorbind cu ea.Se aseza pe un fotoliu si ii dadu sa suga.Il privi pe Kael si zambi cu dragoste&
^O auzi pe Aeris plangand si se ridica rapid^ Vorbim mai incolo Kate.. ^Merse in camera lor si o lua peAeris pe bratele ei.O legana usor,vorbind cu ea.Se aseza pe un fotoliu si ii dadu sa suga.Il privi pe Kael si zambi cu dragoste&
Pagina 2 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 2 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum