Lilith Lee's house
5 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 5 din 5
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Lilith Lee's house
*zambi si o se duse in fata ei folosindu-si puterea* Sincer nici nu cred ca poti sa te certi cu Rebeca... *zambi fermecator*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
*isi intoarse capul oftand*
nu-ti eise cu mine.,...am stat cateva saptamani in padure,printre vampri*ii facu cu ochiul*
nu-mi iese?asa crezi?
*ofta si merse in camera;isi schimba hainele,apoi se intoarse la lilith*
multumesc mult pentru tot...trebuie sa plec*o imbratisa,apoi privi urat spre kael si iesi*
nu-ti eise cu mine.,...am stat cateva saptamani in padure,printre vampri*ii facu cu ochiul*
nu-mi iese?asa crezi?
*ofta si merse in camera;isi schimba hainele,apoi se intoarse la lilith*
multumesc mult pentru tot...trebuie sa plec*o imbratisa,apoi privi urat spre kael si iesi*
*scoase limba copilareste spre kate si chicoti. Se intoarse spre Lilith si zambi stanjenit*
Scuze pentru mica cearta... Sper sa mai ne intalnim... *dadu din umeri si iesi si el din casa*
Scuze pentru mica cearta... Sper sa mai ne intalnim... *dadu din umeri si iesi si el din casa*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
*Dupa ce privi oarecum amuzata toata mica lor discutie,Kat veni si o imbratisa multumindu-i pentru tot.
-Cu mare placere draguta.Cand mai ai nevoie de mine stii unde ma gasesti.
-Da kael,si eu sper sa ne revedem...poate in niste circumstante mai calme.*zambi,dupa care ii privi pe cei 2 cum iesira pe usa.*
Si acum sunt iar singura...ce grea e si viata asta,*ofta dupa care iesi pe usa.*
-Cu mare placere draguta.Cand mai ai nevoie de mine stii unde ma gasesti.
-Da kael,si eu sper sa ne revedem...poate in niste circumstante mai calme.*zambi,dupa care ii privi pe cei 2 cum iesira pe usa.*
Si acum sunt iar singura...ce grea e si viata asta,*ofta dupa care iesi pe usa.*
Rain of sorrow- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 107
Data de inscriere : 10/09/2009
Localizare : With Lilith
Dragut cartier.Putin cam modern, dar dragut.Mai bine stai ca mine. In capatul Londrei ,decat sa ai vecini ,alea alea.
*Ophelia se plimba de ceva timp.O casa ii atrase atentia .Era inconjurat de un parfum de..vampir?Da,vampir.Se indrepta cu pasi usor spre usa si se pregati sa sune cand deodata cineva se tranti in ea.*
*Ophelia se plimba de ceva timp.O casa ii atrase atentia .Era inconjurat de un parfum de..vampir?Da,vampir.Se indrepta cu pasi usor spre usa si se pregati sa sune cand deodata cineva se tranti in ea.*
Waiting.in.Vain- The New One
- Numarul mesajelor : 48
*Lilith facu cativa pasi dupa care se izbi puternic de cineva,aterizand pe jos.
Aceasta uimita se ridica de jos si o ajuta si pe persoana darmata sa faca acelasi lucru.*
-Hey...imi pare rau.nu te-am vazut...ai aparut din senin.
Si vad ca si tu stii ceva ce stiu si eu corect?*intreba ea dupa care zambi usor.*
-decy cine esti si ce e cu tine aici?
Aceasta uimita se ridica de jos si o ajuta si pe persoana darmata sa faca acelasi lucru.*
-Hey...imi pare rau.nu te-am vazut...ai aparut din senin.
Si vad ca si tu stii ceva ce stiu si eu corect?*intreba ea dupa care zambi usor.*
-decy cine esti si ce e cu tine aici?
Rain of sorrow- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 107
Localizare : With Lilith
*Kat era bucuroasa.In sfarsit intalnise pe cineva ca ea.*
-Buna!Pai sunt Ophelia.Locuiesc in apropiere si cand zic apropiere ma refer cam al un kilometru distanta.*rase*M`am mutat de curand si mi`am zis ca ar fi bine sa dau o raita prin oras.Deci,pe tine cum te cheama,daca nu te retin cumva...
-Buna!Pai sunt Ophelia.Locuiesc in apropiere si cand zic apropiere ma refer cam al un kilometru distanta.*rase*M`am mutat de curand si mi`am zis ca ar fi bine sa dau o raita prin oras.Deci,pe tine cum te cheama,daca nu te retin cumva...
Waiting.in.Vain- The New One
- Numarul mesajelor : 48
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum