Spitalul
+2
JustSayIt
:M!run@:
6 participanți
Pagina 4 din 10
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Spitalul
*Mirosi aroma vampirului si se ridica panicat din scaun. Deschise usa* Ma scuzati putin! *spuse spre Rebecca* E pe hol... prima usa pe dreapta! Fugi pana nu iti pierzi controlul! *suiera rece*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
- M... Mersi. ^Se balbai, surprinsa de reactia atat de rapida a vampirului. ^Se incrunta putin.^ - Stai linistit, nu-mi pierd eu controlul atat de usor. ^Se intoarse si pasi in ritm normal spre locul indicat. Dorea sa-i demonstreze ca se putea abtine, insa inghitea in sec gandindu-se ce s-ar intampla daca nu ar face-o. Simti miros de sange proaspat si grebi pasul, cotind brusc si intrand in depozitul de sange.^ Ah, la naiba! Iarasi n-am poseta... Nu pot sa beau aici, poate intra cineva... Fir-ar. Ce naiba fac acum? ^Ofta, hotarandu-se sa-l astepte pe vampir la usa. O intredeschise foarte putin, neprivind afara.^
Andu.Andrushka- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 337
Data de inscriere : 21/08/2009
Localizare : Bucuresti, pe la scoala cu nasul intr-o carte :(
*ofta si clatina din cap. Se duse si intra in camera* Bea cat sunt aici... Hai! Am treaba... *spuse calm si astepta* De ce n-ai vanat?
^Se incrunta si mai tare cand auzi tonul rece pe care-i vorbea.^ - Urasc sa vanez. Urasc sa iau vieti. E... E... E drum lung pana la padure. Si... Ma intrebam daca ai si sange artificial? Nu vreau sa consum din alte rezerve... ^Ofta.^
*marai usor putin suparat de naivitatea vampirului* Esti vampir! Accepta asta... *clatina din cap si scoase din buzunar un pix si o foaie. Scrise o adresa pe ea si i-o intinse* Asta e adresa la casa mea. Intra prin spate. La subsol am o rezerva proprie... Servestete! *se intoarse si pleca. Se duse in biroul lui*
Ma scuzati... Un pacient... *se aseza la loc in scaun*
Ma scuzati... Un pacient... *se aseza la loc in scaun*
^Lua foaia si pleca spre casa vampirului.^ Ugh... Esti o proasta, Fel! De-atata timp n-ai invatat ce trebuie sa faci... Ce-o sa faci acum, o sa te muti la vampirul asta ca sa-i golesti toate rezervele fara cel mai mic efort?
Kael atunci... *zambi usor si termina reteta. I-o intinse* Doua-trei pastile pe zi in functie de cat de tare va doare. *isi drese vocea si se ridica* As putea sa ma revansez in privinta prietenei tale? Cu o cina ceva? *zambi fermecator abuzand de sarmul lui de vampir*
^Inghiti in sec si il privi fix in ochi,pierzandu'se si uitand complet de Kate^
-Aa..Sigur.
^Zambi usor^
-Aa..Sigur.
^Zambi usor^
Bun... Maine la 8? *zambi din nou si se aproprie de ea. Isi petrecu o mana in jurul taliei ei si o ridica ajutand-o sa mearga* Vreti sa va duc undeva?
-AA..Maine la opt.La mine daca vrei..Nu cred ca o sa pot sa merg undeva in starea asta..
^Arata spre piciorul ei apoi isi scoase telefonul,incercand sa ii ignore atingerea.Suna la un taxi apoi inchise^
-Daca vrei sa ma ajuti sa ajung jos..Ar fi perfect.
^Zambi usor,incercand sa nu se piarda si mai mult in ochii lui^
^Arata spre piciorul ei apoi isi scoase telefonul,incercand sa ii ignore atingerea.Suna la un taxi apoi inchise^
-Daca vrei sa ma ajuti sa ajung jos..Ar fi perfect.
^Zambi usor,incercand sa nu se piarda si mai mult in ochii lui^
Foarte bine... *zambi usor. Merse pana la taxi si o aseza pe bancheta din spate* Adresa? *chicoti dandu-si seama ca tocmai era pe cale sa nu o intrebe si sa se bazeze pe mirosul lui*
^Ii spuse adresa,era una de la capatul orasului,cu vedere la padure^
-Ne vedem maine..Mersi inca odata..
-Ne vedem maine..Mersi inca odata..
*se duse la traumatologie lucrand acolo pentru cateva ore si intrand in operatii. Era in mijlocul operatiei cand incepu sa ii auda gandurile Rebecai.* Acum s-a gasit sa reactioneze sangele! Firar! *se concentra pe operatie*
Domnule Goodnight... tensiunea si pulsul scad. *spuse un asistent*
Multumesc. Treceti-l pe bypass si hai sa-i coasem odata artera aia pana nu isi pierde tot sangele... *ofta si incepu sa coasa*
Domnule Goodnight... tensiunea si pulsul scad. *spuse un asistent*
Multumesc. Treceti-l pe bypass si hai sa-i coasem odata artera aia pana nu isi pierde tot sangele... *ofta si incepu sa coasa*
* se opri brusc in fata spitalului*
Eh...daca nu imi permit sa vanez ca sa nu fac ceva si sa ne dam de gol, macar pot gasi ceva aici...incep sa urasc pofta asta mai mult ca orice...De ce nu ma obisnuiesc odata...de ce naiba nu pot sa ma abtin..
*intra in spital zambind si tinandusi respiratia. Tot sangele ce zacea acolo, intr-o forma sau alta, o innebunea. Merse pe un coridor lung, apoi urca la etaj. Stia exact unde gaseste rezrva de sange spitalului, tot ce ii trebuia era un moment de neantentie in partea celorlalti.
Se apropie de usa usor deschisa. Arunca o privire inauntru. Nu era nimeni.Se strecura apoi innauntru si incuie usa prininterior*
Hmm...perfect..sa vedem acum* incepu sa studieze diferitele pungi cu sange, zambind*
Eh...daca nu imi permit sa vanez ca sa nu fac ceva si sa ne dam de gol, macar pot gasi ceva aici...incep sa urasc pofta asta mai mult ca orice...De ce nu ma obisnuiesc odata...de ce naiba nu pot sa ma abtin..
*intra in spital zambind si tinandusi respiratia. Tot sangele ce zacea acolo, intr-o forma sau alta, o innebunea. Merse pe un coridor lung, apoi urca la etaj. Stia exact unde gaseste rezrva de sange spitalului, tot ce ii trebuia era un moment de neantentie in partea celorlalti.
Se apropie de usa usor deschisa. Arunca o privire inauntru. Nu era nimeni.Se strecura apoi innauntru si incuie usa prininterior*
Hmm...perfect..sa vedem acum* incepu sa studieze diferitele pungi cu sange, zambind*
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009
*rase cu pofta si se intoarse spre ea* Nu uit, pustoaico! Numai ca nu uita la ce sunt eu bun... *rase* Am mai multi ani ... mult mai multi ani decat ai tu... Ai grija ca sa nu pici in propria ta capcana...
*chicoti*anii tai nu ajuta la nimic?vremurile nu mai sunt cum erau inainte
ar trebui sa tii minte asta..in cazul in care ai de gand sa asemeni anii acestia cu ceilalti
ar trebui sa tii minte asta..in cazul in care ai de gand sa asemeni anii acestia cu ceilalti
*rase din nou apoi clatina din cap amuzat de naivitatea ei* Am mai multa experienta de viata... *dadu din umeri* Am vazut mai multe ca tine, stiu mai multe ca tine... Nu ai sanse sa ma distrugi in ceea ce fac... *rase* Sunt pur si simplu curat ... plus... o stagiara sa stie mai mult decat un medic chirurg de 132 de ani? *pufni*
*chicoti*inca ma mai intreb cum ai putut sa o prostesti pe rebeca...
curat?o creatura cotata ca fiind ucigasa este o imagine curata?ah....sunt curioasa cum arata cea patata
curat?o creatura cotata ca fiind ucigasa este o imagine curata?ah....sunt curioasa cum arata cea patata
*rase cu pofta* Crede-ma... Imi acopar foarte bine urmele. Rebeca? Ne iubim... Incearca sa accepti asta... *marai usor zambitor*
nu am nicio problema..am o problema cu cel care mi-a distrus prietena si care din clipa in clipa o poate ucide
*se aproprie de ea putin enervat* Nu ti-am distrus-o! E aceeasi cu o alta pereche de canini! *pufni amuzat* Si crede-ma... nu o pot ucide atata timp ca o iubesc. *zambi in coltul gurii*
*se rasti la el,incepand sa se enerveze*
i-ai distrus viata..i-ai luat tot ce insemna o fiinta umana..
i-ai distrus viata..i-ai luat tot ce insemna o fiinta umana..
Pagina 4 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 4 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum