Spitalul
+2
JustSayIt
:M!run@:
6 participanți
Pagina 2 din 10
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Spitalul
*zambi impresionat* Si care ar fi acestea? *ridica o spranceana intrebator intorcandu-se spre ea.*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
*se ridica,privind in alta parte*frumusetea..agilitatea..simturi dezvoltate,intr-un cuvant,perfectiune
Ati uitat ceva... nemurire... *zambi larg si isi dezveli coltii involuntar* Bine ati venit in lumea mea, domnisoara Hall... *chicoti si se posta in spatele ei mutandu-se din fata ei in locul unde era ea intr-o fractiune de secunda. O prinse usor de talie si isi sprijini barbia de umarul ei* Da... Perfectiune... *isi aproprie buzele de gatul ei si o zgarie putin pe gat... un mm. Ii dadu drumul*
Interviul s-a sfarsit... Il voi cauta eu insumi pe cel care omoara studenti... *spuse rece si se aseza pe scaun incercand sa se calmeze.* Stiti unde e usa...
Interviul s-a sfarsit... Il voi cauta eu insumi pe cel care omoara studenti... *spuse rece si se aseza pe scaun incercand sa se calmeze.* Stiti unde e usa...
*rase cu pofta* Oare? *chicoti si ii arunca o batista* Stergete inainte sa sangerezi pe covorul meu... *spuse si se aseza pe scaun tragand saluzelele facand intuneric*
"eram sigura ca jurnalismul ma face sa innebunesc"
*isi simti sangele curgand,abia atunci realizand ce se intampla cu adevarat;se sterse,privind pe degete sangele sau,apoi din nou spre doctor*
"nu poate fi adevarat...e clar ca am innebunit de la prea multe articole si carti cu vampiri"
*isi simti sangele curgand,abia atunci realizand ce se intampla cu adevarat;se sterse,privind pe degete sangele sau,apoi din nou spre doctor*
"nu poate fi adevarat...e clar ca am innebunit de la prea multe articole si carti cu vampiri"
*rase* Aveti noroc ca m-am hranit inainte si ca ati venit dupa o operatie... *pufni razand* Daca mi-era foame deveneati hrana mea... *zambi larg* N-aveti grija... Daca va simtiti rau va rog sa va asezati...
*isi scutura capul de cateva ori,vazandu-si carnetelul pe jos*nu se poate..adik...sunt doar legende..*isi lua carnetelul,privind in jos*
Tocmai dumneavoastra ati spus ca ati vrea sa existe... exista... *chicoti si se ridica asezandu-se in fata ei. Zambi linistitor* Unii dintre noi au invatat sa-si continue viata normala... unii inca sunt ceva mai salbatici...
*respira putin,api il privi mult mai atent pe doctor*
"asa se explica..fata perfecta"
deci...e....adevarat ca vampirii....*arata spre carnetel,vorbind cu greu*
"asa se explica..fata perfecta"
deci...e....adevarat ca vampirii....*arata spre carnetel,vorbind cu greu*
I-au ucis pe studenti... Da... dar presupun ca lumea nu ar crede asemenea poveste nu? In fact vampirii sunt doar legende *zambi fermecator si o trase pana la un scaun asezand-o* Dati-mi voie sa ma uit la rana... *isi spuse doua degete in jurul ranii oprind sangerarea usoara. Scoase din buzunarul pantalonilor un leucoplast si il puse pe gat* Ca nou... *zambi*
*rase cu pofta* Am 132 de ani, domnisoara Hall... *chicoti din nou* M-am obisnuit. Cum credeti ca reusesc sa fiu chirurg? Da... mai am scapari dar numai atunci cand n-am mancat de mult... ceea ce se intampla foarte rar. *zambi* Va rog sa va calmati... *spuse ascultandu-i bataia inimii* Nu va fac nici un rau...
*ii venea sa rada,dar se abtinu,incercand sa isi revina*
"acum chiar ca am innebunit..cum ajung..arunc tot...imi dau demisia..ah.."
nu pot sa...c....
"acum chiar ca am innebunit..cum ajung..arunc tot...imi dau demisia..ah.."
nu pot sa...c....
Credeti? *rase* Credeti-ma ca nici mie nu mi-a venit sa cred prima oara cand m-am trezit cu un set nou de canini si cu pofta pentru o dieta ceva mai speciala... *chicoti usor si isi trase un scaun in fata ei* Imi aminteste de "Interviu cu un vampir" daca ati citit cartea... *rase*
*inghiti in sec*imi pare rau..trebuie...nu poate fi posibil..sunt doar carti si..dar..*privi usor uimita si fascinata*
*zambi* Chiar vreti sa va musc sau sa beau sange ca sa va dovedesc ca sunt vampir? *chicoti usor* Intrebati-ma tot ce doriti sa stiti daca va intereseaza natura vampirilor... *ofta usor dandu-si seama ca probabil isi va pierde timpul cu nenumarate intrebari. Se resemna* Deci? Intrebari?
aa...nu..cred ca e..de ajuns pentru astazi?*se ridica brusc,privind fix pentru o clipa*
"trebuie sa imi spun discursul si sa plec de aici.."
aa..m..multumesc pentru inform..atiile si timpul acordat..*ies brusc,privind spre doctor;pe holuri era complet socata*
"gata..cred ca am avut vedenii..acum ma trezesc..sau nu?"
*se uita la telefon,apoi o suna din nou pe Rebeca,complet socata si privind speriata in jur*
"trebuie sa imi spun discursul si sa plec de aici.."
aa..m..multumesc pentru inform..atiile si timpul acordat..*ies brusc,privind spre doctor;pe holuri era complet socata*
"gata..cred ca am avut vedenii..acum ma trezesc..sau nu?"
*se uita la telefon,apoi o suna din nou pe Rebeca,complet socata si privind speriata in jur*
*ii auzi vocea si parca se trezi,lovindu-se de o asistenta*
imi pare ..
aa....rebeca...imi pare rau..a durat mai mult..decat credeam
imi pare ..
aa....rebeca...imi pare rau..a durat mai mult..decat credeam
^Rase usor,lasand nervii sa dispara^
-Hei..Daca e din cauza unui tip o sa ma fac ca am uitat.
^Chicoti^
-Eu sunt acasa..Ma plictisisem de asteptat.In cat timp ajungi la cafenea?
-Hei..Daca e din cauza unui tip o sa ma fac ca am uitat.
^Chicoti^
-Eu sunt acasa..Ma plictisisem de asteptat.In cat timp ajungi la cafenea?
tip?A?*era cat pe ce sa dea o masina peste ea in fata spitalului*
aaa///cafenea?care cafenea?
"off...revino-ti odata"
aaa///cafenea?care cafenea?
"off...revino-ti odata"
^Rase cu pofta^
-Unde esti Kate?Vin sa te iau..Apropo stii chestiile alea asfaltate pe care trec niste masini?Incearca sa te tii departe de ele,te rog.Pentru sanatatea ta.
^Chicoti^
-Unde esti Kate?Vin sa te iau..Apropo stii chestiile alea asfaltate pe care trec niste masini?Incearca sa te tii departe de ele,te rog.Pentru sanatatea ta.
^Chicoti^
sunt..stai*se uita in jur8aa..sunt la sital..am avut o zi..nici nu stiu cum sa o numesc...
Pagina 2 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum