Kael Goodnight House
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 6 din 26
Pagina 6 din 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Re: Kael Goodnight House
^Zambi si il saruta pasional.Dupa cateva minute incepu sa il sarute pe gat si ii simti sangele pulsand sub buzele ei.Umezi usor locul cu limba si musca^
*inchise ochii si o stranse in brate lasand-o sa bea*
The darkness is falling.
And you’re still happy.
You still don’t know what will happen.
Still don’t know anything.
Soon you’ll learn...
You’ll learn to love eternal life.
You’ll learn to love the night.
You’ll learn to hate the day.
Same as I did.
And you’ll learn to love me.
And maybe, someday, I´ll tell you...
tell you why you had to die...
tonight.
*Recita in minte calm alungand senzatia ciudata din corp*
The darkness is falling.
And you’re still happy.
You still don’t know what will happen.
Still don’t know anything.
Soon you’ll learn...
You’ll learn to love eternal life.
You’ll learn to love the night.
You’ll learn to hate the day.
Same as I did.
And you’ll learn to love me.
And maybe, someday, I´ll tell you...
tell you why you had to die...
tonight.
*Recita in minte calm alungand senzatia ciudata din corp*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Mai bau putin apoi isi departa buzele de gatul lui si il saruta^Multumesc,love. ^Zambi,bucurandu'se ca nu a mai trebuit sa vaneze.Chicoti usor la versurile pe care le recita el in minte^
*se lasa slabit pe podea si zambi usor spre ea* Asta mi-a spus cea care m-a transformat inainte... *inchise ochii* Tineam sa ti-l spun si tie... E ca o "initiere" *chicoti* Vampirul care a transformat-o i-a spus asta, ea mi l-a spus mie, eu ti-l spun tie, iar tu celui pe care il vei transforma.
^Zambi^ Eu nu voi transforma pe nimeni..Pe am pe tine si asta imi e de ajuns. ^Ii sarut usor buzele^
Nu sti niciodata... Ai o eternitate in fata... *zambi si o saruta si el usor pe buze apoi pe umar. Isi lasa capul pe umarul ei si incepu sa se joace cu o ata de pe marginea pantalonilor.*
*rase cu pofta* Nu... Deloc. Nu vreau sa scap de tine... niciodata... *zambi si o saruta pe gat apoi isi trecu limba peste buzelei ei gustand aroma sangelui ce ramasese inca vie*
^Zambi usor si isi lasa capul pe o parte,descoperindu'si gatul^ Astazi la cina avem bufet suedez ^Chicoti^
*rase cu pofta si o saruta pe gat apoi o musca usor lasand sangele sa curga pe gatul ei. Linse cateva picaturi si chicoti* Foarte bun bufetul... *rase si musca din nou acum band cu pofta*
Apropo... vroiam sa-ti dau ceva. *Vampirul Kael se ocupa sa blocheze orice gand despre ce avea sa ii dea Kael ei.* Afli imediat...
Apropo... vroiam sa-ti dau ceva. *Vampirul Kael se ocupa sa blocheze orice gand despre ce avea sa ii dea Kael ei.* Afli imediat...
*rase si isi retrase coltii. Zambi larg si o trase in picioare* Asteapta aici... *ii dadu un sarut scurt apoi se duse in camera lui si lua "ceva" invelit in catifea neagra. Se reintoarse in sufrageri si se posta in fata Rebecai. Se lasa intr-un genunchi zambind* Rebeca... vrei sa te mariti cu mine? *dezveli verighetele de platina si zambi larg asteptand raspunsul*
^Ingheta efectiv in fata lui^ D-da... ^Rosti usor tremurand si il lua in brate,strangandu'l cu drag^
*zambi larg si o imbratisa apoi ii strecura inelul pe deget si si-l puse si pe al lui. O saruta cu pasiune si chicoti usor*
^Zambi si privi spre inelul ei.Isi impreuna degetele cu ale lui si zambi larg,privindu'le mainile^
Se potrivesc... *zambi copilaresc si o saruta cu dragoste* Ehm... suntem oficial sot si sotie de vreme ce nu putem intra intr-o afurisita de biserica... doar sa ne facem actele... dar la cat traim noi nu sunt prea importante... *chicoti si o saruta din nou cu pasiune*
^Rase usor^ Chiar nu conteaza actele. ^Zambi larg si il mai saruta odata si vazu soarele rasarind.Ofta usor^ Tre sa ma intalnesc cu Kate..
*ii sopti usor la ureche* Pot sa vin si eu? *o saruta cu pasiune strangand-o strans in brate*
^Inghiti in sec^ Aa..Nu stiu.Sa nu se supere. ^OFta usor apoi il saruta^ Ok..Mergem amandoi..Dar mai intai tre sa facem baitza. ^Chicoti usor^
*rase si topai dupa ea* Vin si eu! Vin si eu! Iti dau samponul nu de alta... *rase cu pofta si o urma vesel*
^Rase cu pofta si se intoarse brusc,privindu'l serioasa^ Si daca nu vvreau sa vii?
*ofta si se se opri. Dadu din umeri* Cum vrei... Mai am o baie jos... Deci pot sa ma duc sa fac acolo daca te deranjeaza... *zambi si ridica din sprancene*
^Ofta usor putin dezamagita.Se intoarse cu spatele si ridica din umeri.^ Bine.. ^Intra in baie si inchise usa^
*ofta si clatina din cap exasperat. Nu stia cum sa raspunda la jocurile ei. Nu inca... Se duse in baia cealalta si facu un dus rapid apoi isi alese hainele . Se reintoarse in sufragerie si o astepta pe Rebeca*
^Facu o baie lunga apoi iesi din baie cu un prosop pe ea.Merse langa valiza ei si o desfacu.Se lasa pe ine si incepu sa cotrobaie prin haine^
Pagina 6 din 26 • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 26
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 6 din 26
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum