Drake Miles House
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 16 din 32
Pagina 16 din 32 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32
Re: Drake Miles House
De ce? Cu ce ti-as putea eu dauna? *spuse razand amuzat* Poti sa-ti ofer orice, iar dragostea se include... *chicoti* Ah... stai! Nu vrei sa suferi *dadu din cap si se intoarse mergand spre sufragerie* O sa suferi si mai mult daca o sa te tot intrebi "ce ar fi fost daca ramaneam..."
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Ofta^
-Eu am numai de castigat..Dar tu?Tu ce castigi din toata afacerea asta?Gloante,probleme si foarte posibil de asemenea ca in cateva saptamani sa mori.De ce nu ma asculti cand iti spun ca nu e bine sa raman?
^Statea in pragul sufrageriei,priindu'l^
-Eu am numai de castigat..Dar tu?Tu ce castigi din toata afacerea asta?Gloante,probleme si foarte posibil de asemenea ca in cateva saptamani sa mori.De ce nu ma asculti cand iti spun ca nu e bine sa raman?
^Statea in pragul sufrageriei,priindu'l^
*se intoarse spre ea si topai pana in fata ei* Pe tine... *o saruta cu pasiune* Asta castig... nu-mi pasa ce trebuie sa fac sa te am... ii ucid pe toti, inchei afacerile si inscenez uciderea noastra... nu stiu... dar te vreau... *spuse cu un entuziasm nebun uitand de faptul ca tocamai calcase pe piciorul lovit.*
^Ofta si privi in jos.Incepu sa se joace nervoasa cu degetele;ridica usor capul intalnindu'i privirea^
-Ce sunt eu? Un obiect? O sa te plictisesti rapid de mine...Si atunci o sa realizezi ca toate chestiile la care ai renuntat pentru mine s'au dus..Si ca nu mai ai cum sa le iei inapoi...
^Ofta usor si isi dadu o suvita dupa ureche^
-Ce sunt eu? Un obiect? O sa te plictisesti rapid de mine...Si atunci o sa realizezi ca toate chestiile la care ai renuntat pentru mine s'au dus..Si ca nu mai ai cum sa le iei inapoi...
^Ofta usor si isi dadu o suvita dupa ureche^
Argh! De ce nu iti asumi riscul!? *rase usor* Nu-mi pasa ce pierd. Urasc ca m-am nascut in familia in care m-am nascut... Desi am avut tot ce mi-a trebuit as vrea sa am si ce imi doresc... dar nu sa cumpar cu bani sau cu cardul de credit... ci cu inima... *rase de cuvintele lui si realiza ca statea pe piciorul lovit. Se uita la el asteptand ca durerea sa izbucneasca si nu dura mult. Cazu pe podea*
-Holly crap!!
^Il ajuta sa se ridice si sa se aseze pe canapea^
-Ok..O chestie de tinut minte.Lasam discurusurile de genu asta pentru momente in care nu ai cum sa cazi sau sa te ranesti..Imi e incredibil de greu sa ma cert sau sa discut in contradictoriu cu tine atunci cand suferi..Sau cand te doare ceva.
^Il privi zambind si se aseza in fata lui,pe masuta^
^Il ajuta sa se ridice si sa se aseze pe canapea^
-Ok..O chestie de tinut minte.Lasam discurusurile de genu asta pentru momente in care nu ai cum sa cazi sau sa te ranesti..Imi e incredibil de greu sa ma cert sau sa discut in contradictoriu cu tine atunci cand suferi..Sau cand te doare ceva.
^Il privi zambind si se aseza in fata lui,pe masuta^
*zambi spre ea durerea incepand sa se raspandeasca.* Deci accepti? Vedem cum merge macar... *dadu din umarul sanatos si o privi calm asteptandu-i raspunsul* Ok... ok... spun cuvintele magice! *facu niste ochi de catelus* ... Te rog? *rase cu pofta*
Perfect! *spuse zambitor si se uita la baston. Ofta prelung* Sper ca n-o sa raman cu ala pe cap toata viata... *rase iarasi si se uita la Angel cu o spranceana ridicata* Hai sa facem ceva... ma plictisesc...
^Rase usor si se ridica.Ii intinse mana pentru a se ridica^
-Am eu o idee super..
^Zambi^
-Ce ai spune daca...
^Il conduse spre scari^
-Am merge in dormitorul tau si ne'am odihni putin?
-Am eu o idee super..
^Zambi^
-Ce ai spune daca...
^Il conduse spre scari^
-Am merge in dormitorul tau si ne'am odihni putin?
*rase cu pofta zgomotos* Zau ca tu esti moartea pasiunii... *rase tinandu-se de burta* Doare... *spuse printre hohotele de ras si se sprijini de perete* Eu zic ca ma plictisesc de moarte tu hai sa stam... *il bufni din nou rasul*
^Rase si dadu din maini a scuza^
-Scuze..In cazul in care memoria mea nu ma inseala aseara ai incasat trei gloante!! Trebuie sa te odihnesti..
-Scuze..In cazul in care memoria mea nu ma inseala aseara ai incasat trei gloante!! Trebuie sa te odihnesti..
*se uita la ea si dadu din cap. Se ridica si o urma docil* Bine sefa... te ascult ... dar numai azi... *o saruta pe gat*
^Rase usor si il ajuta sa se aseze pe pat^
-Poate si maine..
^Zambi jucaus si isi dadu adidasii jos apoi se aseza pe pat,priind tavanul^
-Inca nu'mi vine sa cred ca au vrut sa ma omoare..
-Poate si maine..
^Zambi jucaus si isi dadu adidasii jos apoi se aseza pe pat,priind tavanul^
-Inca nu'mi vine sa cred ca au vrut sa ma omoare..
*rase si o imbratisa culcandu-si capul pe umarul ei* Crede-ma... eu stiu asta de mult... *rase* Nu ca vor sa te omoare... ci ca vor sa ma omoare si pe mine... deaia nu-mi permit sa gresesc...
Am spus ca ei vor sa ma omoare si pe mine, numai ca le trebuie un motiv... Iar pe tine vor sa te omoare probabil ca ai inceput sa ai succes in afaceri... *o saruta usor pe gat*
^Ofta usor^
-Invidiosii..
^Isi dadu ochii peste cap si il saruta pasional^
-Mm..Bun.
^Zambi si il mai saruta odata^
-Invidiosii..
^Isi dadu ochii peste cap si il saruta pasional^
-Mm..Bun.
^Zambi si il mai saruta odata^
Stiu ca sunt bun... *chicoti si o trase la pieptul lui sarutand-o cu pasiune* Tu esti... dulce... dulce-amarui... ca ciocolata... e preferata mea... *zambi fermecator* Ok... chiar cred ca drogurile mi-au luat mintile... nu am mai spus asta nimanui... *rase cu pofta*
^Il prii amuzata dar totusi mirata^
-Ok..Amaruie?
^Ridica din umeri^
-Se vede ca nu ai mai spus asta nimanui.
^rase cu pofta^
-Punem pariu ca daca i'ai fi zis alteia chestia asta nu mai aveai parte de o a doua intalnire?
^Zambi amuzata^
-Ok..Amaruie?
^Ridica din umeri^
-Se vede ca nu ai mai spus asta nimanui.
^rase cu pofta^
-Punem pariu ca daca i'ai fi zis alteia chestia asta nu mai aveai parte de o a doua intalnire?
^Zambi amuzata^
Daca as fi spus alteia asa ceva probabil m-ar fi crezut nou in oras... *rase cu pofta. O saruta cu pasiune. Continua sa o sarute din cand in cand apoi inchise ochii usor. Ofta* M-am plictisit si mai rau... *rase*
^rase^
-Imi pare rau ca te plictisesc.
^Ofta emn ca cedase^
-Bine..Sa aud ce vrei sa facem. Apoi o sa hotarasc daca starea ta ne permite.
^Zambi si incepu sa se joace cu un deget pe pieptul lui^
-Imi pare rau ca te plictisesc.
^Ofta emn ca cedase^
-Bine..Sa aud ce vrei sa facem. Apoi o sa hotarasc daca starea ta ne permite.
^Zambi si incepu sa se joace cu un deget pe pieptul lui^
*rase cu pofta si o saruta cu pasiune apoi buzele lui coborara pe gat apoi pe pieptul ei* Hmm... Sa cantam? Neee... *chicoti* Sa... stam? In nici un caz... Sa ne uitam la tv sau sa citim... *il bufni rasul* Sa inotam nu putem... Nu pot eu ma rog... *zambi usor si o saruta pe abdomen. Ridica usor bluza lipindu-si buzele pe pielea ei calda* Mai ramane cred un singur lucru... *zambi provocator apoi incepu sa rada*
^Rase cu pofta si isi trase bluza la loc^
-Nu..Cu siguranta nu.
^Rase^
-Cand o sa te vindeci.
^Scoase limba la el^
-Nu..Cu siguranta nu.
^Rase^
-Cand o sa te vindeci.
^Scoase limba la el^
Awww... *se bosumfla in joaca* Asta poate dura saptamani... *ii ridica din nou bluza cu o incapatanare copilaroasa. Zambi si incepu sa desfaca blugii*
Pagina 16 din 32 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 16 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum