Drake Miles House
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 12 din 32
Pagina 12 din 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Re: Drake Miles House
*chicoti* Sigur... *zambi larg si o saruta lung* O sa ma grija sa nu... cazi... *zambi*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Zambi si il saruta si ea,punandu'si mainile pe abdomenul lui^
-Sper ca maine o sa iti amintesti de asta.
^Rase usor^
-Sper ca maine o sa iti amintesti de asta.
^Rase usor^
*chicoti* Am prizat doar o doza... Nu sunt chiar atat de drogat incat sa nu-mi amintesc nimic... *o saruta pe gat*
^Zambi si il saruta^
-Ma bucur.Eu oricum o sa-mi amintesc.
^Il saruta scurt pe buze apoi merse in sufragerie si isi lua geanta.Scoase un joint si il aprinse apoi se aseza pe canapea^
-Ma bucur.Eu oricum o sa-mi amintesc.
^Il saruta scurt pe buze apoi merse in sufragerie si isi lua geanta.Scoase un joint si il aprinse apoi se aseza pe canapea^
*zambi si merse incet spre ea. Nu stia de ce dar avea o presimtire foarte urata... Se uita pe geam incruntandu-se usor si clatina din cap* Stai calm, Drake... *se uita la Angel si zambi.*
Si ce vrei... *nu reusi sa mai rosteasca toata propozitia ca geamul se sparse, iar el se prabusi urland tinandu-se de genunchi*
Si ce vrei... *nu reusi sa mai rosteasca toata propozitia ca geamul se sparse, iar el se prabusi urland tinandu-se de genunchi*
^Privi pentru o secunda in directia zgomotului apoi lua pistolul de pe masa si il incarca.Il lua pe celalt si il arunca la mana lui Drake^
-Prinde.
^Merse langa el si il ajuta sa se ridice^
-Haide.
^Privi in jur,incercand sa isi dea seama unde este atacatorul^
-Prinde.
^Merse langa el si il ajuta sa se ridice^
-Haide.
^Privi in jur,incercand sa isi dea seama unde este atacatorul^
*prinse pistolul si se ridica strangand din dinti uitandu-se la genunchiul spulberat de glont. O trase pe Angel dupa el si se ascunse dupa canapea gloantele lovind perete din spate.* Trage pe geamul spart. E pe casa de alaturi, 40 de grade ca unghi... *spuse serios vazand cum sangele ii umezeste pantalonii. Se ridica si incepu sa traga*
^Il asculta atenta si incerca sa nu se gandeasca la rana lui.Pleca imediat ce se ridica el si incepu sa traga^
*Se auzi un declic metalic la amandoua pistoalele.* La naiba... *suiera Drake si se lasa in spatele canapelei. Ofta.* Trebuie sa plecam de aici... *Incarca arma cu glontul lui. Se ridica si o trase pe Angel dupa el.*
Angel Robinson! *se auzi o voce grava din care se putea distinge entuziasmul nebun. Un alt glont il lovi pe Drake in umar trimitandu-l la podea. Asasinul intra in casa tinand pistolul atintit spre Angel* Ordine de la sefu sa te ucid, frumoaso! Ce pacat... *rase uitandu-se la chipul ei. Drake se ridica repede si se puse in fata lui Angel in momentul in care asasinul apasa pe tragaci.*
Oups... a gresit omul... *zambi si tusi gura umplandu-i-se de sange. Se intoarse si trase cu glontul lui spre asasin acesta cazand pe podea mort.*
Angel Robinson! *se auzi o voce grava din care se putea distinge entuziasmul nebun. Un alt glont il lovi pe Drake in umar trimitandu-l la podea. Asasinul intra in casa tinand pistolul atintit spre Angel* Ordine de la sefu sa te ucid, frumoaso! Ce pacat... *rase uitandu-se la chipul ei. Drake se ridica repede si se puse in fata lui Angel in momentul in care asasinul apasa pe tragaci.*
Oups... a gresit omul... *zambi si tusi gura umplandu-i-se de sange. Se intoarse si trase cu glontul lui spre asasin acesta cazand pe podea mort.*
^Ingheta cand auzi vocea asasinului.Singurul lucru la care se gandea era Drake.Spera din tot sufletul sa scape viu.Il privea furioasa pe asasin,direct in ochi.Cand ucigasul trase in el injura.Lua telefonul si suna la salvare apoi isi scoase tricoul de pe ea si il apasa pe pieptul lui pentru a opri sangerarea^
-Drake nu trebuia sa te bagi..Nu pe tine vroia.
^Ofta privindu'l ingrijorata.Vorbi la telefon atunci cand raspunse centralista^
-O ambulanta la adresa ^ii spuse adresa^ ACUM! ^Tipa ea la centralista^
^Inchise telefonul si il privi pe Drake^
-Ajung imediat..
-Drake nu trebuia sa te bagi..Nu pe tine vroia.
^Ofta privindu'l ingrijorata.Vorbi la telefon atunci cand raspunse centralista^
-O ambulanta la adresa ^ii spuse adresa^ ACUM! ^Tipa ea la centralista^
^Inchise telefonul si il privi pe Drake^
-Ajung imediat..
*zambi slab tusind sange* Nu era treaba mea, dar ... *se opri tusind. Chicoti* ... m-am gandit ca ar trebui sa incasez odata un glont cu gravura pe el... *rase si incepu sa respire sacadat suierand. Clipi greoi uitandu-se la Angel* Nu te mai chinui... *spuse slab si inchise ochii *
-Drake!!Drake deschide ochii!
^Ambulanta veni si paramedicii in pusera pe targa plecara la spital^
^Ambulanta veni si paramedicii in pusera pe targa plecara la spital^
*se uita la ea si ofta masandu-si piciorul* Ce s-a mai intamplat acum, Angel? *spuse sfarsit lasandu-si capul pe spatarul banchetei*
Nu multumesc... *spuse usor trist. O lua de mana si ii trase fata spre el punandu-i un deget sub barbie* Nu ma minti... Nu e nimic... S-a intamplat ceva si vreau sa stiu... *se uita in ochii ei*
^Tresari usor cand ii simti mainile pe chipul lui.Ofta privind in jos^
-Gandul ca ai incasat trei glonturi din cauza mea nu ma face sa vreau sa zburd de fericire..IArta'ma daca nu reactionez cum trebuie.
-Gandul ca ai incasat trei glonturi din cauza mea nu ma face sa vreau sa zburd de fericire..IArta'ma daca nu reactionez cum trebuie.
*Se apleca si ii saruta buzele* Nu te scuza... mai bine zi un "multumesc ca mi-ai salvat funduletul" si lasa depresia pe alta data... *chicoti si se trase la loc inchizand ochii incercand sa ignore durerea ce ii pulsa acum in corp*
^Isi intoarse capul si reveni la privitul pe geam^
-Mersi..
Cine dracu m'a pus pe mine sa vin in Vegas?!
-Mersi..
Cine dracu m'a pus pe mine sa vin in Vegas?!
Cu mare placere... *chicoti si ramase tacut privind pe geam pana ajunsera acasa. Deschise usa si scoase piciorul ranit afara. Se ridica si se lasa pe el uitand ca era aproape sfaramat. Urla si topai in spate incercand sa-si pastreze echilibrul. Se ajuta de baston si se indrepta.*
Mortii masii ... *injura pe infundate iar expresia lui deveni rece*
Mortii masii ... *injura pe infundate iar expresia lui deveni rece*
^Iesi rapid din masina si merse langa el.Il ajuta sa mearga^
-Usurel tigrule.
^Zambi usor^
-Usurel tigrule.
^Zambi usor^
*zambi usor spre ea si intra in casa chinuindu-se cel mai mult la scari. Intra in casa si se uita pe podea. Inca se vedeau cioburi pe jos, dar sangele si corpul asasinului disparuse*
*Drake se uita la Walter si incepu sa rada* Nici nu vreau sa intreb... *chicoti, iar Walter izbucni in ras*
*Drake se uita la Walter si incepu sa rada* Nici nu vreau sa intreb... *chicoti, iar Walter izbucni in ras*
^Ii privi pe cei doi chicotind^
-Nici eu nu vreau sa aud..Vreau sa dorm la noapte.
^Ofta usor si il ajuta sa ajunga in dormitor^
-Pat sau canapea?
-Nici eu nu vreau sa aud..Vreau sa dorm la noapte.
^Ofta usor si il ajuta sa ajunga in dormitor^
-Pat sau canapea?
Nicaieri... *spuse aspru si merse schiopatand luandu-si telefonul pe care i-l adusese Walter. Forma un numar si incepu sa se plimbe prin camera nervos schiopatand*
...
Nu-mi pasa daca e in sedinta! Poate sa fie si in baie cu 10 tipe! *urla Drake furios*
...
*Drake astepta*
Salut, cretinule! *spuse Drake*
...
O da! Am nevoie de favorul ala...
...
Taci si asculta! *spuse Drake poruncitor*
...
Afla cine a dat ordinul sa o ucida pe Angel Robinson. R-O-B-I-N-S-O-N... *marai Drake*
...
Bun... Astept cu nerabdare... *inchise telefonul si forma alt numar*
...
Nu-mi pasa daca e in sedinta! Poate sa fie si in baie cu 10 tipe! *urla Drake furios*
...
*Drake astepta*
Salut, cretinule! *spuse Drake*
...
O da! Am nevoie de favorul ala...
...
Taci si asculta! *spuse Drake poruncitor*
...
Afla cine a dat ordinul sa o ucida pe Angel Robinson. R-O-B-I-N-S-O-N... *marai Drake*
...
Bun... Astept cu nerabdare... *inchise telefonul si forma alt numar*
^Il privi pentru cateva secunde apoi cobora in sufragerie.Merse la bar si puse doua pahare de whisky cu gheata.Privi putin spre cioburile de pe jos,amintindu'si toate cele petrecute.Isi scutura usor capul si urca scarile.Intra direct in dormitorul lui si lasa pe biroul de langa el paharul.Lua o gura din al ei si il privi^
Da... Tine politia departe de incident... Spune ca am aruncat eu de nervi in geam...
...
Vecini? *rase cu pofta* Faceam floricele... *rase din nou* Si am cazut pe scari mi-am facut farame genunchiul, mi-am rupt clavicula si coastele... *rase cu pofta*
...
Nu stiu... te descurci! Doar tine-i departe de incident...
...
Multumesc.
...
*Drake inchise si se uita la Angel. Ofta si inchise ochii*
...
Vecini? *rase cu pofta* Faceam floricele... *rase din nou* Si am cazut pe scari mi-am facut farame genunchiul, mi-am rupt clavicula si coastele... *rase cu pofta*
...
Nu stiu... te descurci! Doar tine-i departe de incident...
...
Multumesc.
...
*Drake inchise si se uita la Angel. Ofta si inchise ochii*
Pagina 12 din 32 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 22 ... 32
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 12 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum