Drake Miles House
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 5 din 32
Pagina 5 din 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32
Re: Drake Miles House
^Isi lua iaurtul si o lingurita.Le lasa pe blatul de la bucatarie si merse in spatele lui.Il saruta usor pe gat^
*chicoti usor simtindu-i buzele calde pe gatul lui. Se intoarse si o saruta cu pasiune* La ce te gandesti? *se uita in ochii ei apoi rase* Ah... la somn probabil...
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
*se uita la ea. Impaturi ziarul tacticos si sorbi si ultima gura de cafea apoi se ridica si merse in spatele. O trase de pe scaun luand-o pe brate si o duse afara. Merse incet spre piscina zambetul usor malitios tradandu-i intentia.*
-Nu! NU Drake!!Nici nu mi-am terminat cafeaua!!
^Dadea din picioare incercand sa se elibereze^
^Dadea din picioare incercand sa se elibereze^
*chicoti* Nici nu mai trebuie cafea... Te trezesti mai repede. *spuse calm tinand-o cu usurinta pe brate in ciuda faptului ca se zbatea. Se pozitiona cu grija pe marginea piscinei si zambi spre Angel.* Neatza! *sari impreuna cu ea in piscina*
^Avu timp doar sa'si ascunda capul la pieptul lui.Tipa enervata^
-Doamne Drake!!! S'au inventat dusurile pentru asta! Sau nu ai asa ceva si au vrut sa compensezi?
^Se departa usor de el si il stropi^
-Doamne Drake!!! S'au inventat dusurile pentru asta! Sau nu ai asa ceva si au vrut sa compensezi?
^Se departa usor de el si il stropi^
*rase cu pofta* Dusul e neincapator... *rase si se scufunda aparand in fata lui Angel.* Plus... *lovi cu palma in apa stropind-o* E mai amuzant aici... *rase din nou apoi o ajuta sa iasa din apa*
^Inota departe de el,incelalalt capat al piscinei^
-Inainte de asta speram ca mai ai o sansa..Dar nu.Ti'ai pierdut mintile total!
^Se scufunda putin apoi iesi la suprafata.Isi trecu mainile peste fata apoi il privi^
-Inainte de asta speram ca mai ai o sansa..Dar nu.Ti'ai pierdut mintile total!
^Se scufunda putin apoi iesi la suprafata.Isi trecu mainile peste fata apoi il privi^
Numai mintile nu mi le-am pierdut Angel. *inota pana la ea si se scoase din piscina intrand in casa expresia fetei lui stergandu-se, revenind la cea normala si rece. Ignora faptul ca apa se scurgea siroaie din hainele lui si intra in sufragerie*
^Iesi enervata din piscina.Se tranti pe canapea^
-Sper sa iti stric canapeaua!!
^Ofta^
-La cat tre sa fiu gata?
-Sper sa iti stric canapeaua!!
^Ofta^
-La cat tre sa fiu gata?
Cam pe acum... *spuse si puse telefonul pe masa. O impinse usor ceva mai incolo pe canapea si se aseza langa ea*
Domnilor vi-o prezint pe Angel Robinson... Asociata mea...
*vorbi calm Drake spre telefon de unde trei voci spusera un "Incantat" care dadea de inteles ca numai incantati nu erau*
Domnilor vi-o prezint pe Angel Robinson... Asociata mea...
*vorbi calm Drake spre telefon de unde trei voci spusera un "Incantat" care dadea de inteles ca numai incantati nu erau*
^Chicoti usor in sinea ei^
-Buna dimineata..
^Isi sprijini capul de umarul lui,injurandu'l in gand^
-Buna dimineata..
^Isi sprijini capul de umarul lui,injurandu'l in gand^
Domnilor as vrea sa va anunt ca de acum incolo primiti ordine la fel de importante si de urgente atat de la mine cat si de la ea... *vorbi Drake rece*
*cei de la telefon incuvintara* Bun... As vrea pana cand domnisoara Robinson se va acomoda cu statutul pe care il are sa ii spuneti ce este mai bine sau nu.
*Drake astepta "da"-urile usor pline de entuziasm fals. Se intinse spre butonul de inchis dar se opri usor* Ah... da! Era sa uit... Inca ceva: Aflu ca ati condus-o pe drumuri gresite voi muriti primii... *zambi si inchise telefonul*
*cei de la telefon incuvintara* Bun... As vrea pana cand domnisoara Robinson se va acomoda cu statutul pe care il are sa ii spuneti ce este mai bine sau nu.
*Drake astepta "da"-urile usor pline de entuziasm fals. Se intinse spre butonul de inchis dar se opri usor* Ah... da! Era sa uit... Inca ceva: Aflu ca ati condus-o pe drumuri gresite voi muriti primii... *zambi si inchise telefonul*
^Inchise ochii,lasandu'si capul pe umarul lui^
-Mersi ca m'ai anuntat dinainte,Drake.Esti un dulce.
-Mersi ca m'ai anuntat dinainte,Drake.Esti un dulce.
Ca un cubulet de zahar corect? *se intoarse spre ea usor. Se ridica si se apleca spre ea tintuind-o pe canapea* Eu nu umblu cu dulcegarii cand vine vorba de afaceri, Angel... *spuse aspru apoi se ridica si zambi* Bine ai venit partenere!
Bun... Ma bucur ca m-am facut inteles... *spuse zambitor apoi se uita la ea si chicoti* Acum sincer... nu mai suntem in afaceri... momentan... *se uita la expresia* Chill... *chicoti si se duse la bar.* Ah... Vad ca Walter a adus ceea ce mi-ai spus... Ii turna un cola apoi rom si i-l intinse*
-Nu,mersi.
^Se ridica si merse in camera lui apoi in baie.Dadu drumu la dus si lasa apa calduta sa ii relaxeze muschii incordati^
^Se ridica si merse in camera lui apoi in baie.Dadu drumu la dus si lasa apa calduta sa ii relaxeze muschii incordati^
*bau din pahar si il puse pe masa razand usor* Prea dulce pentru mine se pare... raman la vechiul si prietenescul whiskey! *isi spuse pentru el si urca in camera lui. Aseza pe pat niste haine ceva mai mici pentru Angel si iesi ducandu-se in sufragerie luandu-si o carte si incepand sa o citeasca*
^Dupa ce termina dusul se imbraca in hainele ei si cobora in living.^
-Eu am plecat..
-Eu am plecat..
*lasa cartea jos si o conduse pana la masina. Ii deschise portiera si astepta sa intre* Ai grija ... cum conduci... *chicoti usor apoi zambi fermecator*
^Il privi serioasa apoi intra in masina.Scoase din geanta un pachet de guma si lua una apoi inchise portiera^
-PA..
-PA..
Ah... Numarul tau... *spuse amintindu-si apoi zambi. Baga capul pe geamul deschis si o saruta scurt* Doar nu te astepti sa ne intalnim la club iarasi nu? Sau poate avem norocul asta... *chicoti*
^Gasi o bucata de hartie si ii scrise numarul.Scoase mana pe geam si i'l dadu fara sa'l priveasca^
-Lectura placuta.
-Lectura placuta.
Pagina 5 din 32 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 5 din 32
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum