Sophia Van der Berg's place
+3
^Secsi.Bitch^
SWEETdreamsLiNNA.
Alexandra.
7 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 2 din 25
Pagina 2 din 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Re: Sophia Van der Berg's place
*se trezi in bratele lui. deschise ochii si il privi zambind. nu se ridica deloc din pat. asteptand ca si el sa se trezeasca*
Vizitato- Vizitator
*clipeste de cateva ori si deschide ochii.o vede pe Sophia langa el si ii apare un zambet in coltul gurii. o priveste pret de cateva secunde apoi o saruta scurt pe obraz*
-Neata!
-Iar am dormit mult ? *rade*
-Neata!
-Iar am dormit mult ? *rade*
Alexandra.- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 420
Data de inscriere : 22/08/2009
*zambi si il saruta pe buze*
- Neata tigrule. Uhm...am dormit amandoi mult de data asta.
*chicoti*
- Ce vrei sa facem azi? M-am plictisit sa stau numai in casa. Vreau sa ma distrez.
- Neata tigrule. Uhm...am dormit amandoi mult de data asta.
*chicoti*
- Ce vrei sa facem azi? M-am plictisit sa stau numai in casa. Vreau sa ma distrez.
Vizitato- Vizitator
-Dar ce,in casa nu te distrezi? *ridica o spranceana zambind seducator*
-Ok,mergem unde vrei tu,nu am preferinte*o saruta scurt si rade*
-Deci ai vro idee?
-Ok,mergem unde vrei tu,nu am preferinte*o saruta scurt si rade*
-Deci ai vro idee?
*chicoti*
- Ba ma distrez, si inca foarte mult.
*se ridica si se duse in baie*
- Ce zici de un club?
*isi facu un dus rapid si apoi se duse in dressing*
- Ba ma distrez, si inca foarte mult.
*se ridica si se duse in baie*
- Ce zici de un club?
*isi facu un dus rapid si apoi se duse in dressing*
Vizitato- Vizitator
-Your wish is my command*se imbraca si intra dupa ea in dressing*
-Dar,va trebui sa fac dus si sa ma schimb.*ajunge in spatele ei,o imbratiseaza si o saruta scurt pe gat*
-Deci..esti gata?
-Dar,va trebui sa fac dus si sa ma schimb.*ajunge in spatele ei,o imbratiseaza si o saruta scurt pe gat*
-Deci..esti gata?
*era imbracata intr-o rochie neagra scurta*
- Dapz. Sunt gata.
*il saruta scurt pe buze*
- Vrei sa merg cu tine...sau ma duc singura la club?
*se uita in ochii lui*
- Dapz. Sunt gata.
*il saruta scurt pe buze*
- Vrei sa merg cu tine...sau ma duc singura la club?
*se uita in ochii lui*
Vizitato- Vizitator
-Cam lunga rochia.Nu crezi?*ranji*
-Hmm cum vrei *ridica din umeri*
-Oricum am ceva de rezolvat
-Hmm cum vrei *ridica din umeri*
-Oricum am ceva de rezolvat
*se uita la el nedumerita*
- Ce ai de rezolvat, daca se poate sti? Si mie mi se pare perfecta rochia.
*se departa putin de el si il privi in ochii*
- Ce ai de rezolvat, daca se poate sti? Si mie mi se pare perfecta rochia.
*se departa putin de el si il privi in ochii*
Vizitato- Vizitator
-De ce iubito?Putin mai scurta si era perfecta.
-Ofereai barbatilor din o priveliste de neuitat *ii face cu ochiu*
-Afaceri,nimic important de care sa iti faci griji
-Ofereai barbatilor din o priveliste de neuitat *ii face cu ochiu*
-Afaceri,nimic important de care sa iti faci griji
- Gelos cumva?
*ridica o spranceana amuzata*
- Si nu pot sti si eu de ce afaceri te ocupi? Chiar e dosar secret?
*chicoti*
*ridica o spranceana amuzata*
- Si nu pot sti si eu de ce afaceri te ocupi? Chiar e dosar secret?
*chicoti*
Vizitato- Vizitator
-Nu..*ridica din umeri* ziceam doar.
-Oarecum *iese din dressing*
-Nu vreau sa te implic in afacerile mele.
-Mult prea periculos. *zambeste si se aseaza pe pat*
-Oarecum *iese din dressing*
-Nu vreau sa te implic in afacerile mele.
-Mult prea periculos. *zambeste si se aseaza pe pat*
*iesi din dressing si isi puse mana in sold. privindu-l cu o spranceana ridicata*
- Mult prea periculos, pentru mine, cea care se joaca mereu cu focul? Nu cred. Dar, dupa cate vad, te-ai trezit cam ironic.
*se stramba usor si iesi din camera. se duse in bucatarie si isi lua un mar. se aseza pe blat si incepu sa il manance*
- Mult prea periculos, pentru mine, cea care se joaca mereu cu focul? Nu cred. Dar, dupa cate vad, te-ai trezit cam ironic.
*se stramba usor si iesi din camera. se duse in bucatarie si isi lua un mar. se aseza pe blat si incepu sa il manance*
Vizitato- Vizitator
*isi da ochii peste cap si se duce dupa ea*
-Am spus ca e periculos .Amsterdam nu se compara cu Vegas.Nu sti niciodata peste ce dai aici.*se aseaza pe scaun*
-Si ar fi mai bine sa nu mai pui atatea intrebari!*se stramba usor*
-Ai ceva de baut?
-Am spus ca e periculos .Amsterdam nu se compara cu Vegas.Nu sti niciodata peste ce dai aici.*se aseaza pe scaun*
-Si ar fi mai bine sa nu mai pui atatea intrebari!*se stramba usor*
-Ai ceva de baut?
*se inneca cu bucata de mar si tusi puternic. se uita la el nedumerita*
- De cand esti asa badaran? De unde sti tu ca Amsterdamul e mai putin periculos?
"Se pare ca cineva a renuntat la masca. Cum am putut sa cred ca e diferit de ceilalti? M-am inselat, si iar m-am ars. Si de data asta...m-am ars cel mai rau."
*se ridica de pe blat si deschise frigiderul. lua o sticla de sampanie. si i-o puse pe masa. apoi pleca din bucatarie. fara sa mai spuna un cuvant. si se duse in living. se aseza pe o canapea din cele doua si deschise televizorul*
- De cand esti asa badaran? De unde sti tu ca Amsterdamul e mai putin periculos?
"Se pare ca cineva a renuntat la masca. Cum am putut sa cred ca e diferit de ceilalti? M-am inselat, si iar m-am ars. Si de data asta...m-am ars cel mai rau."
*se ridica de pe blat si deschise frigiderul. lua o sticla de sampanie. si i-o puse pe masa. apoi pleca din bucatarie. fara sa mai spuna un cuvant. si se duse in living. se aseza pe o canapea din cele doua si deschise televizorul*
Vizitato- Vizitator
-Pentru ca am fost acolo!
Orasul ala e capitala sexului si a drogurilor.Ce ti se pare atat de periculos?*isi da ochii peste cap*
*ia sticla de pe masa si se duce dupa ea in living*
-Glumesti?Sampanie la..*ii observa expresia fetei,lasa sticla jos si se aseaza langa ea*
*ofteaza* Imi pare rau..nu am vrut sa fiu atat de dur...dar intelege,e periculos.*isi lipeste fruntea de a ei*
Orasul ala e capitala sexului si a drogurilor.Ce ti se pare atat de periculos?*isi da ochii peste cap*
*ia sticla de pe masa si se duce dupa ea in living*
-Glumesti?Sampanie la..*ii observa expresia fetei,lasa sticla jos si se aseaza langa ea*
*ofteaza* Imi pare rau..nu am vrut sa fiu atat de dur...dar intelege,e periculos.*isi lipeste fruntea de a ei*
*se retrase si se uita drept in fata. se musca de buza. incercand sa-si opreasca lacrimile. si se ii vorbi cu glasul spart*
- Mai ai multe mistouri de spus pe ziua de azi, sau ai terminat? Daca nu, sa sti ca usa e descuiata, din cate imi amintesc, asa am lasat-o. A! Si in legatura cu bautura. Asteapta vreo trei minute.
*se ridica. si se duse inapoi in bucatarie. lua o sticla de gin si una de vin din frigider si reveni in living. i le puse in brate. si apoi se aseza pe cealalta canapea*
- Bea, ignora-ma, sau fa-ma in toate felurile, ca de, ai chef de misto-uri, si apoi cara-te.
*se intoarse cu spatele la el. si se uita pe fereastra. nu se mai putu abtine. si lacrimile incepura sa ii curga pe obraji*
"Acum isi bate joc de mine. Mai bine era doar o simpla aventura. Pentru ce a trebuit sa ma implic eu in asa ceva? Ca sa sufar?"
*isi sterse lacrimile rapid. si se uita absenta pe geam*
- Mai ai multe mistouri de spus pe ziua de azi, sau ai terminat? Daca nu, sa sti ca usa e descuiata, din cate imi amintesc, asa am lasat-o. A! Si in legatura cu bautura. Asteapta vreo trei minute.
*se ridica. si se duse inapoi in bucatarie. lua o sticla de gin si una de vin din frigider si reveni in living. i le puse in brate. si apoi se aseza pe cealalta canapea*
- Bea, ignora-ma, sau fa-ma in toate felurile, ca de, ai chef de misto-uri, si apoi cara-te.
*se intoarse cu spatele la el. si se uita pe fereastra. nu se mai putu abtine. si lacrimile incepura sa ii curga pe obraji*
"Acum isi bate joc de mine. Mai bine era doar o simpla aventura. Pentru ce a trebuit sa ma implic eu in asa ceva? Ca sa sufar?"
*isi sterse lacrimile rapid. si se uita absenta pe geam*
Vizitato- Vizitator
-Bine,daca tu vrei sa plec...*ridica din umeri vrand sa para neafectat*
De ce imi face asta?Chiar nu intelege ca ii vreau binele
-Poate o sa gasesti pe cineva mai bun decat mine.*ii zambi si se indrepta spre usa strangand din dinti*
De ce imi face asta?Chiar nu intelege ca ii vreau binele
-Poate o sa gasesti pe cineva mai bun decat mine.*ii zambi si se indrepta spre usa strangand din dinti*
*se intoarse si se uita la el*
- Foarte bine! Invinuieste-ma pe mine acum ca te-am ironizat si te-am facut sa te simti ca un idiot!
*lacrimile ii curgeau iar pe obraji*
- Nu inteleg ce ti-am facut... Daca te-ai plictisit de mine, de ce nu pleci pur si simplu? De ce m-ai lasat sa cred ca nu sunt o aventura, cand, de fapt, asta am fost pentru tine? De ce esti asa badaran cu mine? De ce m-ai facut sa cred ca esti diferit, cand tu de fapt, doar purtai o masca? Ce obitineai? Sa vezi cum plang dupa tine? Perfect. Ai reusit.
*pufni*
- Foarte bine! Invinuieste-ma pe mine acum ca te-am ironizat si te-am facut sa te simti ca un idiot!
*lacrimile ii curgeau iar pe obraji*
- Nu inteleg ce ti-am facut... Daca te-ai plictisit de mine, de ce nu pleci pur si simplu? De ce m-ai lasat sa cred ca nu sunt o aventura, cand, de fapt, asta am fost pentru tine? De ce esti asa badaran cu mine? De ce m-ai facut sa cred ca esti diferit, cand tu de fapt, doar purtai o masca? Ce obitineai? Sa vezi cum plang dupa tine? Perfect. Ai reusit.
*pufni*
Vizitato- Vizitator
-Stai linistita plecam de mult,daca erai o simpla aventura *se intoarce din drum nervos*
-Nu inteleg ce ti-am facut! Stiu ca am fost dur,dar nu vreau sa patesti nimic.
Nu mi-as ierta-o niciodata,sa stiu ca ai patit ceva din cauza mea*incearca sa se calmeze*
-Chiar daca erai o aventura,nu ma purtam asa cu tine,fac asta pentru ca iti vreau binele,dar tu nu vrei sa intelegi.*se uita la ea*
-Nu inteleg ce ti-am facut! Stiu ca am fost dur,dar nu vreau sa patesti nimic.
Nu mi-as ierta-o niciodata,sa stiu ca ai patit ceva din cauza mea*incearca sa se calmeze*
-Chiar daca erai o aventura,nu ma purtam asa cu tine,fac asta pentru ca iti vreau binele,dar tu nu vrei sa intelegi.*se uita la ea*
*se ridica*
- Nu eu sunt cea care nu intelege, ci tu! Tu ai inceput cu ironiile si ai devenit badaran, nu eu!
*simti cum camera se invarte cu ea si se aseza la loc pe canapea. privindu-l. apoi isi lasa privirea in jos. oftand*
- Dar...poate am fost, si nu mi-am dat eu seama. Si tu acum, esti paralel. Nu m-am suparat pentru ca ai fost dur cu mine, ci pentru ca ai fost badaran.
*il privi dar inchise ochii. si isi duse mana la cap*
- Nu eu sunt cea care nu intelege, ci tu! Tu ai inceput cu ironiile si ai devenit badaran, nu eu!
*simti cum camera se invarte cu ea si se aseza la loc pe canapea. privindu-l. apoi isi lasa privirea in jos. oftand*
- Dar...poate am fost, si nu mi-am dat eu seama. Si tu acum, esti paralel. Nu m-am suparat pentru ca ai fost dur cu mine, ci pentru ca ai fost badaran.
*il privi dar inchise ochii. si isi duse mana la cap*
Vizitato- Vizitator
-Ok..imi pare rau,dar credeam ca te-ai obisnuit cu mine.Cine stie poate poate chiar asta te-a atras la mine *chicoteste* ah o fac din nou!
-Mda scuze..*o priveste fara nici o expresie pe fata*
*se aseaza langa ea*
-Esti bine?*o priveste ingrijorat si o mangaie usor pe spate*
-Mda scuze..*o priveste fara nici o expresie pe fata*
*se aseaza langa ea*
-Esti bine?*o priveste ingrijorat si o mangaie usor pe spate*
*deschise ochii si il privi*
- Poate. Si acum iti pare rau... dupa toate vorbele pe care mi le-ai aruncat.
*inchise ochii si se rezema cu spatele de spatarul canapelei. incercand sa isi revina*
- Nu am nimic.
"De ce ametesc? Doar nu am ramas cu el... Nu! Nu vreau un copil... I-a stai putin... El macar s-a protejat?"
*incerca sa-si aminteasca*
- Poate. Si acum iti pare rau... dupa toate vorbele pe care mi le-ai aruncat.
*inchise ochii si se rezema cu spatele de spatarul canapelei. incercand sa isi revina*
- Nu am nimic.
"De ce ametesc? Doar nu am ramas cu el... Nu! Nu vreau un copil... I-a stai putin... El macar s-a protejat?"
*incerca sa-si aminteasca*
Vizitato- Vizitator
-Da,chiar imi pare rau*ofteaza*
-Esti sigura ca esti bine? *isi da seama de la ce ar putea sa ii fie rau*
Oo nu! Nu!Un copil e ultimul lucru pe care mi-l doresc!
off: te calca masina=))
-Esti sigura ca esti bine? *isi da seama de la ce ar putea sa ii fie rau*
Oo nu! Nu!Un copil e ultimul lucru pe care mi-l doresc!
off: te calca masina=))
*isi mai reveni si se uita la el*
- Vrei sa-ti spun pe litere ca sa pricepi? N-am absolut nimic. A fost doar o ameteala, nimic special.
*dadu din umeri si ofta*
- Si daca iti pare rau, de ce imi faci asta? Chiar iti place sa ma vezi cum sufar?
off: poate te bag in masina de spalat=))
- Vrei sa-ti spun pe litere ca sa pricepi? N-am absolut nimic. A fost doar o ameteala, nimic special.
*dadu din umeri si ofta*
- Si daca iti pare rau, de ce imi faci asta? Chiar iti place sa ma vezi cum sufar?
off: poate te bag in masina de spalat=))
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 25 • 1, 2, 3 ... 13 ... 25
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 2 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum