Adam Murren
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 4 din 13
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Adam Murren
*se ridica si se aseza tot turceste*
- Da. Putem trece.
*ii puse mana pe obraz si il saruta cu pasiune*
- Da. Putem trece.
*ii puse mana pe obraz si il saruta cu pasiune*
Vizitato- Vizitator
-In sfarsit * rade si se pune peste ea raspunzandui la sarut*
Dar totusi..sa nu ne grabim,nu vreau sa mai stric nimic de data asta *o saruta delicat pe gat apoi isi rezeama capul de umarul ei*
Dar totusi..sa nu ne grabim,nu vreau sa mai stric nimic de data asta *o saruta delicat pe gat apoi isi rezeama capul de umarul ei*
Alexandra.- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 420
Data de inscriere : 22/08/2009
*se uita prin camera*
- Ok.
"Ma intreb ce o face J.C.... Oare macar ii mai pasa? Presupun ca nu..."
*se uita la el*
- Si acum ce facem?
- Ok.
"Ma intreb ce o face J.C.... Oare macar ii mai pasa? Presupun ca nu..."
*se uita la el*
- Si acum ce facem?
Vizitato- Vizitator
Hmm ce vrei tu *ridica din umeri*
La ce te gandesti? *se ridica din pat ,se duce in dressing si isi cauta ceva de imbracat *
La ce te gandesti? *se ridica din pat ,se duce in dressing si isi cauta ceva de imbracat *
- Ganduri trecatoare...
*zambi*
- Eu nu am nici o idee. Sau...du-ma intr-un cazino. Vreau sa vad unul de Las Vegas.
*zambi*
- Eu nu am nici o idee. Sau...du-ma intr-un cazino. Vreau sa vad unul de Las Vegas.
Vizitato- Vizitator
*se intoarce cu o camasa in mana,la bustul gol*
-Intr`un cazino zici?*sta putin pe ganduri si dupa cateva secunde ii raspunde*
Ok... Sper sa nu ne intalnim cu el
-Ma intorc imediat *intra in baie si sa drumu la apa*
-Intr`un cazino zici?*sta putin pe ganduri si dupa cateva secunde ii raspunde*
Ok... Sper sa nu ne intalnim cu el
-Ma intorc imediat *intra in baie si sa drumu la apa*
*se ridica de pe pat si isi dadu bluza jos. si dupa si pantaloni in drum spre baie si intra dupa el in baie. il gasi la dus si intra in cabina. sarutandu-l*
- Credeai ca scapi de mine? Poate...mergem mai tarziu la cazino...
- Credeai ca scapi de mine? Poate...mergem mai tarziu la cazino...
Vizitato- Vizitator
*ramase putin surprins*
Cum vrei *ridica o spranceana zambind*
Chiar nu vrea sa scap de tine *isi rezema mainile in jurul ei. ii saruta decolteul delicat urcand spre gat unde o musca usor apoi urca mai sus jucandu`se cu lobul urechii il atinge usor cu varful limbii*
*se apropie de buzele ei,atat de aproape ca ea sa creada ca o saruta,apoi se retrage usor muscandusi buza de jos si uitandu`se in ochii ei*
Cum vrei *ridica o spranceana zambind*
Chiar nu vrea sa scap de tine *isi rezema mainile in jurul ei. ii saruta decolteul delicat urcand spre gat unde o musca usor apoi urca mai sus jucandu`se cu lobul urechii il atinge usor cu varful limbii*
*se apropie de buzele ei,atat de aproape ca ea sa creada ca o saruta,apoi se retrage usor muscandusi buza de jos si uitandu`se in ochii ei*
*il saruta si se uita la el nedumerita*
- S-a intamplat ceva?
*se retrase putin*
- S-a intamplat ceva?
*se retrase putin*
Vizitato- Vizitator
off: eu vroiam sa te tachinez si tu ce faci =))
-Nu. *rade si o saruta scurt pe nas*
-Daca nu esti sigura..poti sa imi spui de acum,nu vreau sa te grabesti si sa face ceva de care o sa iti para rau
-Nu. *rade si o saruta scurt pe nas*
-Daca nu esti sigura..poti sa imi spui de acum,nu vreau sa te grabesti si sa face ceva de care o sa iti para rau
*isi dadu ochii peste cap*
- Daca nu mai vroiam sa fac asta, crezi ca mai intram in baie dupa tine?
*il saruta pe buze scurt*
- Daca nu mai vroiam sa fac asta, crezi ca mai intram in baie dupa tine?
*il saruta pe buze scurt*
Vizitato- Vizitator
off: atunci ia initiativa:)) ca eu vb la telefon.
-Atunci... *da drumu la apa calda si o trage sub dus,lipind`o de el*
*o saruta pe gat in timp ce o mangaie cat mai pasional pe spat. ii desface sutienul lasandul sa alunce pe corpul ei*
*o satura din nou pe gat iar corpul ei se arcuieste sub mainile lui,coboara cu saruturile pana la sanii ei apetisanti,apoi spre abdomen si continua sa o sarute in spirala*
off: mai mult de atat nu pot sa scriu,chiar daca gandesc=)) e ciudat:))
-Atunci... *da drumu la apa calda si o trage sub dus,lipind`o de el*
*o saruta pe gat in timp ce o mangaie cat mai pasional pe spat. ii desface sutienul lasandul sa alunce pe corpul ei*
*o satura din nou pe gat iar corpul ei se arcuieste sub mainile lui,coboara cu saruturile pana la sanii ei apetisanti,apoi spre abdomen si continua sa o sarute in spirala*
off: mai mult de atat nu pot sa scriu,chiar daca gandesc=)) e ciudat:))
*il lua in brate si isi incolaci picioarele in jurul talie lui. lipindu-se cu spatele de peretele cabinei de dus. ii puse o mana pe obraz si cu cealalta se plimba pe spatele lui*
- Hai sa vedem cat de bun esti.
*ranji si il saruta iar*
off: mi-am stors creeri=))
- Hai sa vedem cat de bun esti.
*ranji si il saruta iar*
off: mi-am stors creeri=))
Vizitato- Vizitator
-Hm..vei vedea*se apleaca ,apuca elasticul chilotilor cu dintii ,trage de el si se rupe*
*se ridica din nou la nivelul ei,ii musca buza inferioara si se apropie de urechea ei soptindui ceva*Promit sa iti cumpar altii *ii musca lobul urechii apoi ii saruta sanii plimbandu`si limba in jurul sfarcurilor,in timp ce unghile ei patrunsera in prim primul strat de piele de pe spatele lui*
*ii departa delicat picioare,o penetra usor trecand treptat la miscari mai rapide in timp ce o o saruta,un sarut plin de pasiune si pofta*
off: nici nu stiu daca m`am exprimat cum trebuie .e atat de ciuuuuudat =)))
*se ridica din nou la nivelul ei,ii musca buza inferioara si se apropie de urechea ei soptindui ceva*Promit sa iti cumpar altii *ii musca lobul urechii apoi ii saruta sanii plimbandu`si limba in jurul sfarcurilor,in timp ce unghile ei patrunsera in prim primul strat de piele de pe spatele lui*
*ii departa delicat picioare,o penetra usor trecand treptat la miscari mai rapide in timp ce o o saruta,un sarut plin de pasiune si pofta*
off: nici nu stiu daca m`am exprimat cum trebuie .e atat de ciuuuuudat =)))
*suspina de placere. muscandu-si buza inferioara din cand in cand. si apoi il saruta. muscandu-l si pe el de buza inferioara usor*
- Doar de atat esti in stare, tigrule?
*ranji si suspina iar de placere. in timp ce isi lasa capul pe spate. respirand sacadat*
- Doar de atat esti in stare, tigrule?
*ranji si suspina iar de placere. in timp ce isi lasa capul pe spate. respirand sacadat*
Vizitato- Vizitator
-Asta nu e nimic. *ranjeste si o lipeste de peretele rece si ii sprijina un picior de marginea cabinei*
*mainile lui ii explorau trupul in voie, ii atinge delicat sanii incepand sa`i maseze.o patrunde din nou,mai puternic si mai adanc decat prima oara,isi pastra ritmul pentru cateva zeci de minute si intr`un final ajung simultan la orgasm*
off: sunt spiciles=)))
*mainile lui ii explorau trupul in voie, ii atinge delicat sanii incepand sa`i maseze.o patrunde din nou,mai puternic si mai adanc decat prima oara,isi pastra ritmul pentru cateva zeci de minute si intr`un final ajung simultan la orgasm*
off: sunt spiciles=)))
*gemu tare. si isi arcui spatele. cu unghiile trasand pe spatele lui linii rosiatice. si dupa cateva secunde revini in pozitia de mai devreme. isi muta mainile de pe spate pe fata lui. si il saruta cu pasiune. jucandu-se cu limba lui*
- N-a fost rau. Chiar perfect.
*il saruta iar. inclestandu-si o mana in parul lui. si cu cealalta ii mangaie muschii. indepartand apa de pe ei. care venea la loc*
off: uh sigur ai baut ceva=))
- N-a fost rau. Chiar perfect.
*il saruta iar. inclestandu-si o mana in parul lui. si cu cealalta ii mangaie muschii. indepartand apa de pe ei. care venea la loc*
off: uh sigur ai baut ceva=))
Vizitato- Vizitator
-Doar perfect. *o mai saruta o data scurt si apasat.O ia in brate, iese cu ea de sub dus si o duce in camera lasand`o delicat pe pat*
*intra in dressing isi pune o pereche de boxeri pe el si ii aduce ei o camasa*
-Din partea mea poti sa dormi si asa *chicoteste* dar m-am gandit sa iti aduc asta *o lasa pe pat si se aseaza langa ea*
*intra in dressing isi pune o pereche de boxeri pe el si ii aduce ei o camasa*
-Din partea mea poti sa dormi si asa *chicoteste* dar m-am gandit sa iti aduc asta *o lasa pe pat si se aseaza langa ea*
*ranji si se puse peste el. privindu-l cu o spranceana ridicata*
- Nu vrei sa fie si mai perfect?
*se apleca si il saruta pe buze. in timp ce isi tinea mainile pe pectorali lui. iar dupa ii sopti la ureche. ranjind*
- Sau poate ai obosit?
*chicoti inca la urechea lui. si il musca usor de ea*
- Nu vrei sa fie si mai perfect?
*se apleca si il saruta pe buze. in timp ce isi tinea mainile pe pectorali lui. iar dupa ii sopti la ureche. ranjind*
- Sau poate ai obosit?
*chicoti inca la urechea lui. si il musca usor de ea*
Vizitato- Vizitator
-Obosit?!*pufni* niciodata *rade*
-O sa fie din ce in ce mai perfect,pe masura ce te cunosc mai bine.*se rostogoli pana ajunse deasupra ei si ii zgarie usor cu dintii buzele*
-O sa fie din ce in ce mai perfect,pe masura ce te cunosc mai bine.*se rostogoli pana ajunse deasupra ei si ii zgarie usor cu dintii buzele*
*zambi larg*
- Nu crezi ca m-ai dominat destul pentru o noapte?
*isi incolaci mainile in jurul gatului sau. si il trase mai aproape de ea. il saruta scurt pe buze*
- De ce nu ma lasi si pe mine sa te domin?
*casca usor fara sa vrea*
- Nu crezi ca m-ai dominat destul pentru o noapte?
*isi incolaci mainile in jurul gatului sau. si il trase mai aproape de ea. il saruta scurt pe buze*
- De ce nu ma lasi si pe mine sa te domin?
*casca usor fara sa vrea*
Vizitato- Vizitator
-O sa te las,dar nu acum.*o saruta pe frunte*Vad ca esti obosita*o strange in brate*Maine poti sa faci ce vrei cu mine *trage cearceaful peste ei si stinge veioza*
*ofta*
- Eu n-am dormit azi-noapte, ca tine...remeber? Deci...am o scuza...
*zambi trista. apoi inchise ochii si se cuibarii la pieptul lui. strangandu-l in brate*
- Eu n-am dormit azi-noapte, ca tine...remeber? Deci...am o scuza...
*zambi trista. apoi inchise ochii si se cuibarii la pieptul lui. strangandu-l in brate*
Vizitato- Vizitator
-In seara asta o sa dormim bine *o saruta scurt*
-Noapte buna! *o strange in brate,inchide ochii si in cateva minute adorm amandoi*
-Noapte buna! *o strange in brate,inchide ochii si in cateva minute adorm amandoi*
*se trezi intr-un final. si deschise ochii. studiindu-i chipul zambind. apoi isi apropie usor fata de a lui si il saruta usor pe buze. se ridica si lua camasa pe care i-o daduse azi-noapte. se duse la baie si facu un dus rapid. se imbraca cu. camasa. si se duse in bucatarie. la frigider. cautand ceva ca sa faca micul dejun...sau mai bine zis pranzul. ramase ganditoare*
"Sigur a luat-o ca pe o aventura... E din Vegas...ce naiba? Pentru toti am fost o simpla aventura... si la fel sunt si pentru el..."
"Sigur a luat-o ca pe o aventura... E din Vegas...ce naiba? Pentru toti am fost o simpla aventura... si la fel sunt si pentru el..."
Vizitato- Vizitator
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 4 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum