Adam Murren
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 10 din 13
Pagina 10 din 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Re: Adam Murren
*se uită la el*
- Gelos? Dar nu ai de ce.
*se apropie de el şi îl sărută scurt pe buze. apoi se uită în ochii lui*
- Adam, tu eşti singurul care contează pentru mine. Dacă am un şef tânăr, care mi-a dat o brăţară cu nu ştiu ce diamante, nu înseamnă că pe tine te-am uitat. Nu mă interesează altul, decât tu.
*se desprinse de el*
- Am să mă duc acasă.
*dădu din umeri*
- Acolo e şi prietena mea cea mai bună... A venit o dată cu mine.
- Gelos? Dar nu ai de ce.
*se apropie de el şi îl sărută scurt pe buze. apoi se uită în ochii lui*
- Adam, tu eşti singurul care contează pentru mine. Dacă am un şef tânăr, care mi-a dat o brăţară cu nu ştiu ce diamante, nu înseamnă că pe tine te-am uitat. Nu mă interesează altul, decât tu.
*se desprinse de el*
- Am să mă duc acasă.
*dădu din umeri*
- Acolo e şi prietena mea cea mai bună... A venit o dată cu mine.
Vizitato- Vizitator
-Stiu.*o prinde de talie si ii lipeste trupul de al lui*
-Sper ca nu e la fel de antipatica precum Chris
-O sa trec pe la tine,dupa ce termin.*o priveste in ochi si o saruta lung*
-Sper ca nu e la fel de antipatica precum Chris
-O sa trec pe la tine,dupa ce termin.*o priveste in ochi si o saruta lung*
Alexandra.- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 420
Data de inscriere : 22/08/2009
*zâmbi*
- Crezi că dacă ar mai fi, ar mai fi prietena mea cea mai bună? Nu cred.
*ridică o sprânceană*
- Treci pe la mine mai exact pentru cine? Pentru mine sau pentru prietena mea?
- Crezi că dacă ar mai fi, ar mai fi prietena mea cea mai bună? Nu cred.
*ridică o sprânceană*
- Treci pe la mine mai exact pentru cine? Pentru mine sau pentru prietena mea?
Vizitato- Vizitator
-De ce strici momentul?*rade si da dezaprobator din cap*
-Pentru tine!*o saruta*
*se uita la ceas*
-Eu am cam intarziat.*se schimba rapid.o mai saruta o data pasional si se desprinde cu greu de ea*
-Gata trebuie sa plec.
-Pentru tine!*o saruta*
*se uita la ceas*
-Eu am cam intarziat.*se schimba rapid.o mai saruta o data pasional si se desprinde cu greu de ea*
-Gata trebuie sa plec.
*zâmbi larg*
- Am vrut să mă asigur.
*dădu din umeri şi îl sărută şi ea lung. apoi îl privi. ridicând o sprânceană râzând*
- Tu? La costum? Îţi stă perfect.
*îl sărută pe obraz. şi îi şopti la ureche*
- Ai grijă ce faci.
*se depărtă de el*
- O i-au înainte. Ne vedem mai târziu.
*plecă de lângă el şi se duse în living de unde îşi luă geanta. şi apoi plecă*
- Am vrut să mă asigur.
*dădu din umeri şi îl sărută şi ea lung. apoi îl privi. ridicând o sprânceană râzând*
- Tu? La costum? Îţi stă perfect.
*îl sărută pe obraz. şi îi şopti la ureche*
- Ai grijă ce faci.
*se depărtă de el*
- O i-au înainte. Ne vedem mai târziu.
*plecă de lângă el şi se duse în living de unde îşi luă geanta. şi apoi plecă*
Vizitato- Vizitator
-Ok*se uita in directia ei pana aude usa inchizandu-se apoi isi cauta telefonul*
-Rahat!Am uitat de el
*ofteaza nervos isi ia cheile si iese trantind usa*
*ajunge acasa,tranteste usa se duce la bar isi desface o sticla de vodka si isi aprinde un trabuc b-)*
Nu e bine*trage un fum in piept si il da afara,uitandu-se in gol* nu mai sunt eu de cand a aparut ea. *scutura putin capul*
-Dar totusi?! *ia o gura de vodka* nu!asta nu e Adam!
*se ridica de la bar ia telefonul si o suna pe Sophia acasa*
Raspunde,pana nu ma razgandesc *nu raspunde nimeni,tranteste telefonul isi face rapid un dus si pleaca*
-Rahat!Am uitat de el
*ofteaza nervos isi ia cheile si iese trantind usa*
*ajunge acasa,tranteste usa se duce la bar isi desface o sticla de vodka si isi aprinde un trabuc b-)*
Nu e bine*trage un fum in piept si il da afara,uitandu-se in gol* nu mai sunt eu de cand a aparut ea. *scutura putin capul*
-Dar totusi?! *ia o gura de vodka* nu!asta nu e Adam!
*se ridica de la bar ia telefonul si o suna pe Sophia acasa*
Raspunde,pana nu ma razgandesc *nu raspunde nimeni,tranteste telefonul isi face rapid un dus si pleaca*
*taxiul o lăsă în faţa blocului. intră şi urcă. apoi sună la sonerie. dar nu răspunse nimeni. mai sună iar. şi iar nu răspunse nimeni. se aşeză pe scări în faţa liftului şi oftă*
"Pe unde o fi?"
"Pe unde o fi?"
Vizitato- Vizitator
*iese din lift lasand usa sa se tranteasca si se indreapta spre usa*
-Ce faci aici? *scutura putin capul*
-Ce faci aici? *scutura putin capul*
Ultima editare efectuata de catre Alexandra. in Joi Oct 08, 2009 2:56 am, editata de 1 ori
*tresări când auzi uşa trântindu-se şi se ridică. uitându-se la el încruntată*
- Ce fac aici? Adam ai telefonul închis. Au trecut 2 zile... şi nici o veste de la tine. Acasă nimeni. Am crezut că ai păţit ceva... De asta mă vezi aici.
- Ce fac aici? Adam ai telefonul închis. Au trecut 2 zile... şi nici o veste de la tine. Acasă nimeni. Am crezut că ai păţit ceva... De asta mă vezi aici.
Vizitato- Vizitator
-Nu am patit nimic.Sunt bine*intra in apartament si lasa usa lipita de perete*
*isi da sacoul jos,largeste cravata si isi desface cativa nasturi de la camasa*
*isi da sacoul jos,largeste cravata si isi desface cativa nasturi de la camasa*
*oftă şi se duse după el. închise uşa. şi se apropie de el şi simţi un alt parfumul de cât al lui pe lângă mirosul de băutură. dar încercă să îl ignore*
- Cum adică nimic? Adam... de ce te comporţi aşa cu mine?
*se uită la el din cap până în picioare şi privirea îi rămase pe semnul pe care îl avea la gât. se uită la el. pierdută şi îl întrebă cu glas stins*
- Adam... ce ai făcut?
- Cum adică nimic? Adam... de ce te comporţi aşa cu mine?
*se uită la el din cap până în picioare şi privirea îi rămase pe semnul pe care îl avea la gât. se uită la el. pierdută şi îl întrebă cu glas stins*
- Adam... ce ai făcut?
Vizitato- Vizitator
-Nu am facut nimic! *ridica tonul vocii*
*isi duce mana la gat si isi acopera semnul*
-Am baut cam mult aseara,nu s-a intamplat nimic.*isi da ochii peste cap si se aseaz ala bar cautand ceva de baut*
*isi duce mana la gat si isi acopera semnul*
-Am baut cam mult aseara,nu s-a intamplat nimic.*isi da ochii peste cap si se aseaz ala bar cautand ceva de baut*
*se uită la el blocată. dar îşi reveni şi ridică tonul*
- Cum poţi nega asta, când e absolut evident? Adam eşti beat, şi m-ai... înşelat... Mirosul ăla ieftin de parfum se simte de la o poştă...
*se opri*
- De ce mi-ai făcut asta? De ce tocmai mie?
- Cum poţi nega asta, când e absolut evident? Adam eşti beat, şi m-ai... înşelat... Mirosul ăla ieftin de parfum se simte de la o poştă...
*se opri*
- De ce mi-ai făcut asta? De ce tocmai mie?
Vizitato- Vizitator
-Bine recunosc! *se ridica de la bar si darama cateva pahare*
*se intoarce spre ea*
-Sunt barbat Sophia si am trait in Las Vegas de cand m-am nascut.De ce crezi ca i se spune Sin City?Sigur nu pentru barbatii care cauta o relatie de durata.*isi da seama ca a exagerat si se aseaza pe canapea evitandu-i privirea*
-Nu sunt pregatit pentru o relatie de durata,nu pot sa fiu fidel.*priveste in gol*Am incercat sa cred ca m-ai schimbat,dar degeaba.Sunt acelasi.
*se intoarce spre ea*
-Sunt barbat Sophia si am trait in Las Vegas de cand m-am nascut.De ce crezi ca i se spune Sin City?Sigur nu pentru barbatii care cauta o relatie de durata.*isi da seama ca a exagerat si se aseaza pe canapea evitandu-i privirea*
-Nu sunt pregatit pentru o relatie de durata,nu pot sa fiu fidel.*priveste in gol*Am incercat sa cred ca m-ai schimbat,dar degeaba.Sunt acelasi.
*închise ochii şi apoi se uită în altă parte. privind fix. plină de furie*
- Deci, m-ai minţit în tot acest timp.
*se uită la el cu ură*
- Ţi-am repetat de atâtea ori că am fost doar o aventură, dar tu nu. Tu ai continuat să mă minţi. Sper să te simţi mai bine acum că eşti liber.
*se duse la uşă. ieşi. în tot acest timp încercând să nu plângă. sună la o firmă de taxi în timp ce coborî scările şi când ajunse jos. un taxi venise. intră în el. spuse adresa unde vroia să ajungă. în tot acest timp. lacrimile curgându-i involuntar*
- Deci, m-ai minţit în tot acest timp.
*se uită la el cu ură*
- Ţi-am repetat de atâtea ori că am fost doar o aventură, dar tu nu. Tu ai continuat să mă minţi. Sper să te simţi mai bine acum că eşti liber.
*se duse la uşă. ieşi. în tot acest timp încercând să nu plângă. sună la o firmă de taxi în timp ce coborî scările şi când ajunse jos. un taxi venise. intră în el. spuse adresa unde vroia să ajungă. în tot acest timp. lacrimile curgându-i involuntar*
Vizitato- Vizitator
*inchide usa in urma ei si se tranteste pe canapea*
Nu te-am mintit*ofteaza uitandu-se in gol*
-Asta se intampla cand ai orgoliul mai mare decat..*nu mai spune nimic,se ridica rasturnand masa din living,geamul facandu-se bucati si intra in dormitor*
off: eu raman cu mucii mei!
Nu te-am mintit*ofteaza uitandu-se in gol*
-Asta se intampla cand ai orgoliul mai mare decat..*nu mai spune nimic,se ridica rasturnand masa din living,geamul facandu-se bucati si intra in dormitor*
off: eu raman cu mucii mei!
off: normal=)) ce să-ţi fac=))? eu nu te-am înşelat:>=)) încă=))))))))
Vizitato- Vizitator
*intra in apartament trantind usa de perete*
Poate ca am exagerat*se uita in gol*
Chiar am exagerat*se intinde pe canapea privind tavanul* pana la urma e vina mea si totusi orgoliul meu e mult prea mare pentru a recunoaste ca inca o iubesc *se ridica si isi cauta ceva prin buzunare,scoate o punga cu cateva pastile in ea isi pune 2 in mana,le inghite si pleaca in dormitor*
off: b-)
Poate ca am exagerat*se uita in gol*
Chiar am exagerat*se intinde pe canapea privind tavanul* pana la urma e vina mea si totusi orgoliul meu e mult prea mare pentru a recunoaste ca inca o iubesc *se ridica si isi cauta ceva prin buzunare,scoate o punga cu cateva pastile in ea isi pune 2 in mana,le inghite si pleaca in dormitor*
off: b-)
*ajunse în faţa blocului său, dar ezită şi vru să meargă mai departe, dar apoi se răzgândi şi intră; urcă pe scări până la etajul unde stătea şi se opri în faţa uşii, din nou ezitând*
El ar vrea ca tu să fi ultima persoană care îl vizitează. Deci cu singuraţă nu îţi va deschide. Pentru ce ar face asta?
*oftă şi sună la uşă, apoi aşteptă*
El ar vrea ca tu să fi ultima persoană care îl vizitează. Deci cu singuraţă nu îţi va deschide. Pentru ce ar face asta?
*oftă şi sună la uşă, apoi aşteptă*
Cenuşă de zahăr ars.- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 366
Data de inscriere : 31/10/2009
Varsta : 30
Localizare : Pe undeva prin Bucureşti.
*aude soneria se ridica din pat isi pune un tricou pe el si se duce la usa*
Cine dracu` e la ora asta?*casca si deschide usa*
-Sophia? *ramane uimit cand o vede in prag*
-Aaa,ti-ai uitat ceva aici?
Cine dracu` e la ora asta?*casca si deschide usa*
-Sophia? *ramane uimit cand o vede in prag*
-Aaa,ti-ai uitat ceva aici?
*rămase surprinsă când îi deschise, şi îşi lăsă privirea în jos, devenind serioasă*
- Nu... Nu mi-am uitat nimic. Voiam sa te intreb... dar cu siguranţă îmi vei închide uşa în nas... dar...
*se opri şi îşi ridică privirea*
- Ai putea să mă laşi să stau la tine două zile? Eu am o mică problemă cu casa... şi trebuie să îmi caut o altă casă... şi de-abia mâine o să reuşesc să fac asta. Am vrut să stau la un hotel, dar nu am destui banii. Promit că după două zile dispar de tot, dar dacă nu vrei, pot înţelege...
Nu o să vrea. Poţi fi sigură de asta.
- Nu... Nu mi-am uitat nimic. Voiam sa te intreb... dar cu siguranţă îmi vei închide uşa în nas... dar...
*se opri şi îşi ridică privirea*
- Ai putea să mă laşi să stau la tine două zile? Eu am o mică problemă cu casa... şi trebuie să îmi caut o altă casă... şi de-abia mâine o să reuşesc să fac asta. Am vrut să stau la un hotel, dar nu am destui banii. Promit că după două zile dispar de tot, dar dacă nu vrei, pot înţelege...
Nu o să vrea. Poţi fi sigură de asta.
-Aaa,da*ridica din umeri*Asta nu o sa compenseze ce am facut ieri,dar cel putin incerc.
*o ajuta cu bagajele [daca ai asa ceva:))] si o conduce spre camera de oaspeti*
-Poti sta aici.* vede o poza cu ei doi pe noptiera si o intoarce invers cat timp ea isi desfacea bagajele*
-Eu sunt la mine in camera daca ai nevoie de ceva *zambeste usor si iese din dormitor inchizand usa dupa el*
*o ajuta cu bagajele [daca ai asa ceva:))] si o conduce spre camera de oaspeti*
-Poti sta aici.* vede o poza cu ei doi pe noptiera si o intoarce invers cat timp ea isi desfacea bagajele*
-Eu sunt la mine in camera daca ai nevoie de ceva *zambeste usor si iese din dormitor inchizand usa dupa el*
*se uită în urma lui*
Dar am crezut că... Las-o baltă.
*oftă şi îşi dădu haina şi fularul jos de gât, unde avea o tăietură, şi îşi duse mâna la gât, oftând din nou*
Nu trebuia să calc în cazinoul acela sau cel puţin nu trebuia să mă apuc să joc dacă nu ştiu cum se joacă destul de bine încât să îi pot învinge. Mai ales pe tipul ăla.
*se aşeză pe pat, şi rămase gânditoare, dar apoi se ridică şi se duse la uşa camerei lui, apoi bătu încet în ea, o deschise şi se uită la el*
- Pot intra?
Dar am crezut că... Las-o baltă.
*oftă şi îşi dădu haina şi fularul jos de gât, unde avea o tăietură, şi îşi duse mâna la gât, oftând din nou*
Nu trebuia să calc în cazinoul acela sau cel puţin nu trebuia să mă apuc să joc dacă nu ştiu cum se joacă destul de bine încât să îi pot învinge. Mai ales pe tipul ăla.
*se aşeză pe pat, şi rămase gânditoare, dar apoi se ridică şi se duse la uşa camerei lui, apoi bătu încet în ea, o deschise şi se uită la el*
- Pot intra?
*inchide televizorul si isi intoarce privirea spre ea*
-Da..
-S-a intamplat ceva?*ii face loc langa el *
[btw nu avea tricou b-) ]
-Da..
-S-a intamplat ceva?*ii face loc langa el *
[btw nu avea tricou b-) ]
off: păi să nu-i pui:))
*intră în cameră şi se opri la vreo 2 paşii de locul unde era el, şi apoi se uită uită la el*
- Eu voiam doar să îţi mulţumesc. Având în vedere cearta pe care am avut-o... am crezut că o să-mi îmi închizi uşa în nas.
*lasă privirea în jos, tristeţea îi reveni pe chip, dar încercă să şi-o îndepărteze şi apoi se uită la el*
- Şi... îmi pare rău.
*se întoarse şi apoi ieşi din cameră*
*intră în cameră şi se opri la vreo 2 paşii de locul unde era el, şi apoi se uită uită la el*
- Eu voiam doar să îţi mulţumesc. Având în vedere cearta pe care am avut-o... am crezut că o să-mi îmi închizi uşa în nas.
*lasă privirea în jos, tristeţea îi reveni pe chip, dar încercă să şi-o îndepărteze şi apoi se uită la el*
- Şi... îmi pare rău.
*se întoarse şi apoi ieşi din cameră*
Pagina 10 din 13 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 10 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum