Adam Murren
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 7 din 13
Pagina 7 din 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: Adam Murren
*se duce dupa ea si o prinde de mana*
-Daca nu imi amintesc nu inseamna ca nu e adevarat!
-Poti sa imi spui ce am facut?
-Daca nu imi amintesc nu inseamna ca nu e adevarat!
-Poti sa imi spui ce am facut?
Alexandra.- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 420
Data de inscriere : 22/08/2009
*îşi feri privirea de a lui. şi se uită în altă parte*
- Las-o baltă, Adam. Nu contează absolut nimic... Ai fost beat, mi-ai spus nişte vorbe pe care le-am crezut... dar probabil că nu erau adevărate...
*oftă*
- Las-o baltă, Adam. Nu contează absolut nimic... Ai fost beat, mi-ai spus nişte vorbe pe care le-am crezut... dar probabil că nu erau adevărate...
*oftă*
Vizitato- Vizitator
-Ok..faci ce vrei*ii da drumu la mana si se intoarce indreptandu-se spre dormitor*
-M-am saturat sa alerg dupa tine.
-M-am saturat sa alerg dupa tine.
*se uită la el*
- Se pare că am dreptate. Adam cel nepăsător s-a întors înapoi...
*oftă*
- Chiar vrei să şti ce s-a întâmplat azi-noapte?
- Se pare că am dreptate. Adam cel nepăsător s-a întors înapoi...
*oftă*
- Chiar vrei să şti ce s-a întâmplat azi-noapte?
Vizitato- Vizitator
-Adam cel nepasator? *se intoarc spre ea,ridicand o spranceana*
-Ma rog.*isi da ochii peste cap si se tranteste pe canapea*
-Ce s-a intamplat?
-Ma rog.*isi da ochii peste cap si se tranteste pe canapea*
-Ce s-a intamplat?
*se uită la el*
- Cum ai auzit.
*lăsă privirea în jos*
- Am venit la tine, lăsându-l pe tipul ăla singur... Am stat şi am vorbit... şi mi-ai spus că e ziua ta... apropo... la mulţi ani din nou... şi de aceea vroiai să te îmbeţi... eu am plecat la baie... ai venit după mine şi ai început să mă săruţi şi mi-ai spus că mă iubeşti şi că nu te-am pierdut, dar te-am respins... după care te-ai dus să te îmbeţi din nou... eu am venit după tine... în tot acest timp certându-ne... eu am spart vreo câteva sticle şi pahare, atunci când le-am dat la o parte din faţa ta... şi după am plecat... tu m-ai tot oprit...şi în final ai sugerat să o luăm de la 0... adică să ne împăcam... eu am acceptat, şi am plecat cu maşina ta, şi am ajuns aici. Asta ar cam fi tot.
- Cum ai auzit.
*lăsă privirea în jos*
- Am venit la tine, lăsându-l pe tipul ăla singur... Am stat şi am vorbit... şi mi-ai spus că e ziua ta... apropo... la mulţi ani din nou... şi de aceea vroiai să te îmbeţi... eu am plecat la baie... ai venit după mine şi ai început să mă săruţi şi mi-ai spus că mă iubeşti şi că nu te-am pierdut, dar te-am respins... după care te-ai dus să te îmbeţi din nou... eu am venit după tine... în tot acest timp certându-ne... eu am spart vreo câteva sticle şi pahare, atunci când le-am dat la o parte din faţa ta... şi după am plecat... tu m-ai tot oprit...şi în final ai sugerat să o luăm de la 0... adică să ne împăcam... eu am acceptat, şi am plecat cu maşina ta, şi am ajuns aici. Asta ar cam fi tot.
Vizitato- Vizitator
-Ah asta era?*se uita la ea amuzat*
-Stiam deja.*ridica din umeri razand*
-Am vrut sa te enervez..putin.*se ridica de pe canapea si se duce langa ea*
-Te-ai suparat?! *clipeste des*
-Stiam deja.*ridica din umeri razand*
-Am vrut sa te enervez..putin.*se ridica de pe canapea si se duce langa ea*
-Te-ai suparat?! *clipeste des*
*se uită la el cu o sprânceană ridicată*
- Deci, ştiai tot şi m-ai lăsat să mă bâlbâi povestindu-ţi tot?
*se aşeză pe canapea. oftând*
- Eu una nu te mai înţeleg absolut deloc. De ce îmi faci asta?
*se uită la el tristă*
- Deci, ştiai tot şi m-ai lăsat să mă bâlbâi povestindu-ţi tot?
*se aşeză pe canapea. oftând*
- Eu una nu te mai înţeleg absolut deloc. De ce îmi faci asta?
*se uită la el tristă*
Vizitato- Vizitator
-Uhum.*zambeste inocent*
-Iar dramatizezi ?*isi da ochii peste cap si se aseaza langa ea*
-Credeam ca te-ai obisnuit cu mine.*rade usor*
-Iar dramatizezi ?*isi da ochii peste cap si se aseaza langa ea*
-Credeam ca te-ai obisnuit cu mine.*rade usor*
*oftă şi se uită în altă parte*
- Sophia dramatizează, Sophia îi manipulează pe toţi, Sophia e pretenţioasă, Sophia se dă la toţi...
*se uită fix în ochii lui*
- Pentru toate Sophia e de vină, nu?
*închise ochii. întorcându-şi capul. şi îi deschise. având lacrimi în ochii*
- Mai bine murea atunci când am luat pumnul ăla de somnifere...
- Sophia dramatizează, Sophia îi manipulează pe toţi, Sophia e pretenţioasă, Sophia se dă la toţi...
*se uită fix în ochii lui*
- Pentru toate Sophia e de vină, nu?
*închise ochii. întorcându-şi capul. şi îi deschise. având lacrimi în ochii*
- Mai bine murea atunci când am luat pumnul ăla de somnifere...
Vizitato- Vizitator
-Daca asta crezi tu.*ridica din umeri* eu nu am zis asta.*zambeste ironic*
-Si chiar dramatizezi.
*se ridica,intra in bucatarie,deschide un dulap,ia un cutie de pastile de acolo si o arunca langa ea*
-Poftim!Poti sa incerci din nou.
off: i'm bad b-)
-Si chiar dramatizezi.
*se ridica,intra in bucatarie,deschide un dulap,ia un cutie de pastile de acolo si o arunca langa ea*
-Poftim!Poti sa incerci din nou.
off: i'm bad b-)
*se uită la el nevenindu-i să creadă*
- Gata! Ajunge cu gluma!
*se ridică. şi se duse în baie. trânti uşa după ea şi se spriji de uşă cu spatele. încercând să-şi oprescă lacrimile. înainte de a începe să plângă*
"Lui chiar îi place să mă vadă cum sufăr? Se pare că da. După ce că m-am împăcat cu el, deşi nu merita, întinde gluma prea mult. Unde e Adam cel vechi? A plecat... a dispărut pur şi simplu?"
- Gata! Ajunge cu gluma!
*se ridică. şi se duse în baie. trânti uşa după ea şi se spriji de uşă cu spatele. încercând să-şi oprescă lacrimile. înainte de a începe să plângă*
"Lui chiar îi place să mă vadă cum sufăr? Se pare că da. După ce că m-am împăcat cu el, deşi nu merita, întinde gluma prea mult. Unde e Adam cel vechi? A plecat... a dispărut pur şi simplu?"
Vizitato- Vizitator
-Crezi ca rezolvi ceva cu asta? *se sprijina de usa de la baie*
-Am glumit.Chiar trebuie sa reactionezi asa?*da in cap dezaprobator si intra in dormitor*
-Am glumit.Chiar trebuie sa reactionezi asa?*da in cap dezaprobator si intra in dormitor*
*ieşi din baie şi îl privi serioasă*
- Ai dreptate. Nu rezolv nimic... Absolut nimic. Îmi pare că am apărut în viaţa ta şi că ţi-am ocupat timpul. Şi până la urmă... tot ce mi-ai spus aseară erau doar minciuni. Nu înţeleg de ce ţi-ai mai pierdut timpul ieri să mă faci să revin la tine... Pentru ca să ai pe cine să îţi aplici noile glume? Ce e prea mult, strică. Sper să îţi găseşte pe una mai bună decât mine, pentru că eu, se pare, chiar nu mai sunt pe placul tău...
*plecă cu privirea în jos. pierdută în gânduri*
- Ai dreptate. Nu rezolv nimic... Absolut nimic. Îmi pare că am apărut în viaţa ta şi că ţi-am ocupat timpul. Şi până la urmă... tot ce mi-ai spus aseară erau doar minciuni. Nu înţeleg de ce ţi-ai mai pierdut timpul ieri să mă faci să revin la tine... Pentru ca să ai pe cine să îţi aplici noile glume? Ce e prea mult, strică. Sper să îţi găseşte pe una mai bună decât mine, pentru că eu, se pare, chiar nu mai sunt pe placul tău...
*plecă cu privirea în jos. pierdută în gânduri*
Vizitato- Vizitator
-Nu erau minciuni*o priveste dur*
-Chiar trebuie sa iti repet zilnic?*nu se uita la ea,apropiandu-se de fereastra*
-Dar ok,faci ce vrei*se tranteste in pat*
-Chiar trebuie sa iti repet zilnic?*nu se uita la ea,apropiandu-se de fereastra*
-Dar ok,faci ce vrei*se tranteste in pat*
- Poate că ele nu sunt minciuni, dar le-ai făcut să pară a fi minciuni.
*strigă. şi ieşi din apartament. se duse la lift. fără să-i mai pese dacă se blochează cu ea sau nu. şi apasă pe buton. aşteptându-l să vină*
"Ce spunea? Că nu l-am pierdut? Acum chiar l-am pierdut..."
*oftă. şi se uită la uşa liftului*
*strigă. şi ieşi din apartament. se duse la lift. fără să-i mai pese dacă se blochează cu ea sau nu. şi apasă pe buton. aşteptându-l să vină*
"Ce spunea? Că nu l-am pierdut? Acum chiar l-am pierdut..."
*oftă. şi se uită la uşa liftului*
Vizitato- Vizitator
*priveste tavanul pentru cateva secunde si se intoarce spre fereastra*
Poate e mai bine asa *ofteaza si inchide ochii*
Poate e mai bine asa *ofteaza si inchide ochii*
*văzu că liftul fusese luat de altcineva. şi dadu cu pumnul în uşă furioasă. după începu să o doară. dar îşi ignoră durerea. şi aşteptă iar*
"De ce naiba nu mai vine o dată? Vreau să ajung acasă..."
*oftă şi se mai uită din nou să vadă dacă vine sau nu. şi văzând că rămase blocat. o ia pe scări nefiind atentă la cum le cobora*
"De ce naiba nu mai vine o dată? Vreau să ajung acasă..."
*oftă şi se mai uită din nou să vadă dacă vine sau nu. şi văzând că rămase blocat. o ia pe scări nefiind atentă la cum le cobora*
Vizitato- Vizitator
*se ridica din pat,se duce la bar si isi pune intr-un pahar vodka*
*se duce la fereastra,isi sprijina coatele de pervaz si isi tine barbia in mana uitandu-se pe geam dupa Sophia*
*se duce la fereastra,isi sprijina coatele de pervaz si isi tine barbia in mana uitandu-se pe geam dupa Sophia*
*când ajunse la etajul 2. la ultima treaptă de jos. călcă strâmb şi se prinse de balustradă. oftă şi se aşeză pe scară. frecând uşor locul care o durea*
"De ce am eu norocul ăstă? Ah! Perfect... Acum până acasă o să schiopătez."
*se ridică. şi coborî într-un final şi celelalte scări. ieşi din bloc. schiopătând. şi strângând din ochii din cauza durerii. şi sună la o firmă de taxi. după. mai făcu câţiva paşi. tot schiopătând şi se opri. aşteptând taxiul*
"De ce am eu norocul ăstă? Ah! Perfect... Acum până acasă o să schiopătez."
*se ridică. şi coborî într-un final şi celelalte scări. ieşi din bloc. schiopătând. şi strângând din ochii din cauza durerii. şi sună la o firmă de taxi. după. mai făcu câţiva paşi. tot schiopătând şi se opri. aşteptând taxiul*
Vizitato- Vizitator
*o vede iesind din bloc schiopatand,ia o gura din pahar si isi muta privirea pentur cateva secunde*
Nu cobor!Nu vreau sa ma cert iar cu ea*bea toata vodkaa din pahar si tranteste paharul*
*se mai uita o data la ea si pleaca de la fereastra*
off: nu imi plac hepi endurile:))
Nu cobor!Nu vreau sa ma cert iar cu ea*bea toata vodkaa din pahar si tranteste paharul*
*se mai uita o data la ea si pleaca de la fereastra*
off: nu imi plac hepi endurile:))
*taxiul veni. dar când se apropie de geamul taximetristului simţi un miros puternic de alcool. inventase o scuză. deoarece nu vroia să meargă cu acel taximetrist beat. şi se depărtă. intrând din nou în blocul lui Adam*
"Ah... pe jos nu pot merge, că dacă aş merge, mi-aş rupe piciorul de tot. De ce trebuia să mi se întâmple mie asta?"
*oftă. şi se duse la lift încet. urcă până la etajul unde stătea el. şi sună la sonerie oftând*
off: mie pe jumate:))
"Ah... pe jos nu pot merge, că dacă aş merge, mi-aş rupe piciorul de tot. De ce trebuia să mi se întâmple mie asta?"
*oftă. şi se duse la lift încet. urcă până la etajul unde stătea el. şi sună la sonerie oftând*
off: mie pe jumate:))
Vizitato- Vizitator
*se duce la usa,se uita pe vizor o ved epe Sophia si se da un pas in spate ridicand o spranceana*
-Da?! *deschide usa*
-S-a intamplat ceva?
-Da?! *deschide usa*
-S-a intamplat ceva?
*oftă lăsând privirea în jos*
- Am nevoie de puţin ajutor... Am călcat strâmb mai devreme când coboram scările, şi mă doare piciorul... Am vrut să iau un taxi, dar taximetristul era beat... Pe jos nu prea pot merge, decât dacă vreau să îmi rup de tot piciorul... Deci... m-ai putea duce până acasă, dacă nu te deranjez?
*ridică privirea. şi se uită la el*
- Am nevoie de puţin ajutor... Am călcat strâmb mai devreme când coboram scările, şi mă doare piciorul... Am vrut să iau un taxi, dar taximetristul era beat... Pe jos nu prea pot merge, decât dacă vreau să îmi rup de tot piciorul... Deci... m-ai putea duce până acasă, dacă nu te deranjez?
*ridică privirea. şi se uită la el*
Vizitato- Vizitator
-Bine.*zambeste usor*
-Ăăă stai jos,ma schimb si vin imediat*se duce in dressing se schimba si se intoarce in cateva minute*
-Sunt gata.*ii intinde mana* banuiesc ai nevoie de ajutor.
-Ăăă stai jos,ma schimb si vin imediat*se duce in dressing se schimba si se intoarce in cateva minute*
-Sunt gata.*ii intinde mana* banuiesc ai nevoie de ajutor.
Pagina 7 din 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 7 din 13
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum