Emma Ronson
+2
Catalina
Flory
6 participanți
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 3 din 8
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Emma Ronson
^Termina de mancat si se duse in camera si isi costumul de baie^
-Hai sa mergem^il lua pe Nick de mana^
-Pa Em^ii facu cu mana^
-Si...pa Angel^se intoarse cu spatele si iesi cu Nick din apartament^
-Hai sa mergem^il lua pe Nick de mana^
-Pa Em^ii facu cu mana^
-Si...pa Angel^se intoarse cu spatele si iesi cu Nick din apartament^
Ultima editare efectuata de catre Catalina in Vin Sept 04, 2009 6:37 pm, editata de 1 ori
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 29
Localizare : Craiova
-pa fetelor incanta de cunostinta inca o data ,,,si sper sa ne mai vedem >si le facu cu ochiu<
MatzulaK- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 204
Localizare : Sin City....Craiova Baaa!!!
*il privi la fel de provocator si ii facu cu mana,apoi se uita la Angel*e dragut*chicoti*
^Rase usor^
-Nu e genul meu..Dar mi'ar placea daca ai face'o pe Sara sa sufere..
^Ofta si mai bau putin^
-Nu o plac deloc.IArta'ma..Esti prietena ei,n'ar trebui sa spun asta.
-Nu e genul meu..Dar mi'ar placea daca ai face'o pe Sara sa sufere..
^Ofta si mai bau putin^
-Nu o plac deloc.IArta'ma..Esti prietena ei,n'ar trebui sa spun asta.
*rase*ce ti-a facut?faza cu J.C?
Angel..e noua,ica nu stie ce consecinte poate avea fiecare aventura...dar cand o va pati,isi va da seama..
Angel..e noua,ica nu stie ce consecinte poate avea fiecare aventura...dar cand o va pati,isi va da seama..
-Mda..Si faza cu J.C.Dar si faptul ca imparte sfaturi in stanga si'n dreapta..Daca ar fi mai veche pe aici as mai zice..Dar asa.
^Pufni^
-N'am ajuns atat de rau incat sa am nevoie de sfaturile ei.
^Pufni^
-N'am ajuns atat de rau incat sa am nevoie de sfaturile ei.
*rase*cum ti-am spus...va trebui sa se obisnuiasca si cu partile bune..
ii va lua ceva timp,dar...pacat ca are parte de baieti frumosi *rase*
ii va lua ceva timp,dar...pacat ca are parte de baieti frumosi *rase*
^Rase usor.Lasa paharul pe masuta si se lasa pe spate,tragandu'si genunchii la piept,gandindu'se la J.c^
^OFta^
-Stii deja..J.C.
^Isi lasa capul pe genunchi,gandindu'se la ziua trecuta cand tipase la ea^
-Stii deja..J.C.
^Isi lasa capul pe genunchi,gandindu'se la ziua trecuta cand tipase la ea^
-Nu mi'a facut nimic..Totul a fost bine si frumos pana cand a inceput cu porcarii de genu ca nu ma merita..Ca merit ceva mai bun si chestii de genu asta.Si ca nu vrea sa ma corupa.
^Pufni^
-Ne'am certat intr'o seara la club si apoi am mai incercat odata sa vorbesc cu el.Dar se purta urat cu mine...am renuntat si apoi mi;a venit ideea asta in cap,sa ma bag in afacerile cu droguri.Am reusit sa fac rost de cativa oameni de incredere,bani am suficienti si el urma sa -imi furnizeze marfa,eu o vindeam.Nu vroiam sa stie cine sunt pentru ca nu ar fi fost de acord,asa ca l'am sunat si mi'am folosit accentul ca el sa nu se prinda.A spus ca vrea sa ne intalnim..Sau ma rog sa se intalneasca cu Aundrea.Asta e numele pe care l'am folosit.Si cand am mers la cazino..Sa ne vedem.Era acolo si blonda asta.
^Isi dadu ochii peste cap^
-Daca nu ar fi aparut as fi putut sa stau..Sa mai vorbesc cu el.Dar asa..
^Pufni^
-Ne'am certat intr'o seara la club si apoi am mai incercat odata sa vorbesc cu el.Dar se purta urat cu mine...am renuntat si apoi mi;a venit ideea asta in cap,sa ma bag in afacerile cu droguri.Am reusit sa fac rost de cativa oameni de incredere,bani am suficienti si el urma sa -imi furnizeze marfa,eu o vindeam.Nu vroiam sa stie cine sunt pentru ca nu ar fi fost de acord,asa ca l'am sunat si mi'am folosit accentul ca el sa nu se prinda.A spus ca vrea sa ne intalnim..Sau ma rog sa se intalneasca cu Aundrea.Asta e numele pe care l'am folosit.Si cand am mers la cazino..Sa ne vedem.Era acolo si blonda asta.
^Isi dadu ochii peste cap^
-Daca nu ar fi aparut as fi putut sa stau..Sa mai vorbesc cu el.Dar asa..
*rase usor*Sara nue fata rea...doar ca stii tu cum e...alearga dupa multi..o sa invete ea ca trebuie sa prinda doar unul..
nu-ti fa griji,nu cred ca J.C se uita la ea...adik..nu stiu ..nu il cunosc
dar tu nu a rtrebui sa stai cu mainile in san
nu-ti fa griji,nu cred ca J.C se uita la ea...adik..nu stiu ..nu il cunosc
dar tu nu a rtrebui sa stai cu mainile in san
^Rase usor^
-Chiar daca se uita la ea,crede'ma n'o sa dureze mai mult de o noapte..Si ce sa fac?Daca ai fi vazut ce fel mia vorbit ultima oara..
-Chiar daca se uita la ea,crede'ma n'o sa dureze mai mult de o noapte..Si ce sa fac?Daca ai fi vazut ce fel mia vorbit ultima oara..
*strase doza usor nervoasa*de cand a ajuns asta sa te umileasca pe tine?Angie..tu trebuie sa il ai poe el la mana,sa il facis a iti manance din palma*ii facu cu ochiul*am o idee...il droghezi
^Rase usor^
-Nu sunt eu genul..Sa'l droghez?
^rase^
-Ema..El face trafic cu droguri.S'ar prinde in secunda doi de ce incerc sa fac.
-Nu sunt eu genul..Sa'l droghez?
^rase^
-Ema..El face trafic cu droguri.S'ar prinde in secunda doi de ce incerc sa fac.
*rase*nu asa,mai...sa-l droghezi pe bune..fara sa isi dea seama..nu ai mai facut asta niciodata?bautura la discretie,putin praf in paharel si e al tau...apoi,a doua zi,se trezeste jefuit sau filmat,casatorit sau dependent de tine*rase*
^Rase cu pofta^
-Nu e o idee rea..Dar vreau sa il las sa realizeze ce pierde..daca e sa ne gandim logic,daca nu i'ar fi pasat de mn m'ar fi folosit o noapte si apoi m'ar fi aruncat la gunoi.Dar nu.Am dormit o noapte in bratele lui si nu s'a intamplat nimic.
^rase usor^
-Nu e o idee rea..Dar vreau sa il las sa realizeze ce pierde..daca e sa ne gandim logic,daca nu i'ar fi pasat de mn m'ar fi folosit o noapte si apoi m'ar fi aruncat la gunoi.Dar nu.Am dormit o noapte in bratele lui si nu s'a intamplat nimic.
^rase usor^
*rase*mai stii,poate e inca virgin si asa vrea sa ramana*rade in hohote*atunci..fa-l gelos..iesi cu altii in fata lui si cu el nu..arata-i ca oricine e mai bun ca el si te poate avea
^Rase si ea^
-Sau pot sa il enervez la culme.
^rase^
-O sa trebuiasca sa tinem destul de mult legatura..Acum cu afacerile...Plus ca am de gand sa frecventez locurile prin care merge..Si sa'l ad cum reactioneaza.Trec apoi la planul tau.
^rase^
-Sau pot sa il enervez la culme.
^rase^
-O sa trebuiasca sa tinem destul de mult legatura..Acum cu afacerile...Plus ca am de gand sa frecventez locurile prin care merge..Si sa'l ad cum reactioneaza.Trec apoi la planul tau.
^rase^
^Intra in apartament destul de grabita.Incepu sa strige dupa Em^
-Em?Aici erai^zambi cand o vazu^
^Se uita la Angel^
-Deranjez?
-Em?Aici erai^zambi cand o vazu^
^Se uita la Angel^
-Deranjez?
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Localizare : Craiova
^Rase usor catre Em apoi o privi ironic pe Sara.Isi dadu ochii peste cap si bau putin whisky^
*se uita la ceas si isi cauta geanta*wow..mi-a lasat geanta la club*rase si se imbraca rapid*ma intorc*iesi*
Pagina 3 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Role-Play :: Role Play :: We're the bad boys! :: Case
Pagina 3 din 8
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum