Creaza'ti un personaj!
+22
Scandurik
just.a.dream
Akane_san
atomic alien
roxxi
JustSayIt
^Secsi.Bitch^
Lauryta
SWEETdreamsLiNNA.
Paradise.Seeker
ever.green
MatzulaK
Catalina
Simple.Word
lovethemoonlight
Alexandra.
.Saint Heroin XD
Andu.Andrushka
.Heroin
Flory
Bianqita
:M!run@:
26 participanți
Pagina 2 din 3
Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Re: Creaza'ti un personaj!
Hey Thanks you so much Sara :* ><
si multumesc Miruna
si multumesc Miruna
Paradise.Seeker- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 292
Data de inscriere : 23/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Cluj
dapz..welcome everyone se aduna lumea..si un baietas tupeist ca emma are chef de fufuiala=)))sunt perversa la ora asta
mda )) stiu cum e )
si Sara
si Sara
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 29
Localizare : Craiova
Ce ziceti fetele de o varianta mai rea decat Chuck Bass???asa e Chucky al meu;;)e cam...defapt e mai rau:))
Nume: Christian Visser
Varsta: 24
Locul si data nasterii: Olanda,10 martie 1985
Caracterizare: este un tip de treaba,tine la persoana de langa el [iubita],dar momentan nu are.Are prieteni in Olanda la care tine foarte mult,si de care s-a despartit.I-a placut o singura fata pe nume Sophia timp de 3 ani.Acum s-a mutat in Las Vegas pentru a o cuceri pe fata care i-a furat inima in tinerete.[Sophia].Este putred de bogat si are o masina marca BMW.
Poza: http://ian-somerhalder.com/gallery/albums/shoots/2009/russo/03.jpg
Poza masina: http://www.poze-masini.com/wp-content/uploads/2009/04/sport-package.jpg
Locul si data nasterii: Olanda,10 martie 1985
Caracterizare: este un tip de treaba,tine la persoana de langa el [iubita],dar momentan nu are.Are prieteni in Olanda la care tine foarte mult,si de care s-a despartit.I-a placut o singura fata pe nume Sophia timp de 3 ani.Acum s-a mutat in Las Vegas pentru a o cuceri pe fata care i-a furat inima in tinerete.[Sophia].Este putred de bogat si are o masina marca BMW.
Poza: http://ian-somerhalder.com/gallery/albums/shoots/2009/russo/03.jpg
Poza masina: http://www.poze-masini.com/wp-content/uploads/2009/04/sport-package.jpg
Au mama cata lume! :X Doamne ce ma bucur! ;
Poate va inscrieti si la Gg ca sa putem sa ii dam drumu.
Poate va inscrieti si la Gg ca sa putem sa ii dam drumu.
Care fata sau baiat vrea sa stea cu mine sau eu sa stau la el???ca nu'mi place sa stau singur;)
si eu sunt singura... in apartament....:-??
si ma cam plictisesc ce.i drept...
si ma cam plictisesc ce.i drept...
Poti veni la mine,eu am casa.si asa e mare si nu am cu cine sta:((mi'ar prinde bine o fata in casa;
))) uhm.. da sper ca nu ma pui pe post de menajera =))=))...ok..well first tre sa ne int sau nuj... cum facem? )
am trimis un pm dar vad ca nu se trimite...so soryy de off topic...
well eu nu prea am mare treaba sau mii bine oricand..sia cum si mai incolo ... cum vrei....
well eu nu prea am mare treaba sau mii bine oricand..sia cum si mai incolo ... cum vrei....
da...asa e ale..nu se trimite
ca i`am trimis si eu un pm lu` lovethemoonlight...dar imi zice ca nu s`a trimis :-?
ca i`am trimis si eu un pm lu` lovethemoonlight...dar imi zice ca nu s`a trimis :-?
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Localizare : Craiova
eu am primit;))
scz Catalina:(nu am vrut...dar nu stiam cine esti><
si ale daca vrei ne intalnim acum la un club.
scz Catalina:(nu am vrut...dar nu stiam cine esti><
si ale daca vrei ne intalnim acum la un club.
Nume: Howard
Prenume: Vivien
Data si locul nasterii: 20 august. San Francisco. California
Poveste: S-a nascut intr-o familie de oameni saraci in cartierul pesaresc al orasului. Parintii ei traiau din vechea afacere a bunicilor lor si anume- se ocupau de pescaria"Howard's Fish"-. Lui Vivien ii era mereu rusine sa invite prietene acasa la ea din cauza ca traia intr-o saracie de nedescris. Situatia s-a schimbat insa cand aceasta a implinit 15 ani, iar attal ei a inceput sa faca anumite "afaceri" cu niste italieni: Ricardo si Antonio. Vivien nu stia in ce constau afacerile acelea insa s-a gandit ca trebuie sa fie foarte profitabile din moment ce parintii ei au luat o noua casa in centrul orasului, au trimis-o la o scoala privata si ii cumparau numai haine scumpe. Aceasta s-a conformat cu ideea ca tatal ei a dat pur si simplu de "o mina de aur" pana intr-o zi cand l-a auzit pe acesta vorbind la telefon cu niste dealeri de droguri. Nu a vorbit niciodata cu cineva de mica "descoperire" pe care o facuse atunci, dar nu s-a putut obisnui vreodata cu ideea ca parintii ei fac afaceri cu astfel de oameni. In cele din urma acestia au trebuit sa se mute in Las Vegas unde-spunea tatal ei- "am gasit mai multi clienti interesati".
Descriere: Este o fata timida, cu un talent extraordinar la desen si literatura. Ii place sa calatoreasca si spera ca intr-o buna zi sa ajunga o mare scriitoare. Parintii ei au trimis-o la o facultate de film si televiziune. Lui Vivien ii ramane doar sa spere ca va deveni un regizor faimos la Hollywood.
Poza:
Prenume: Vivien
Data si locul nasterii: 20 august. San Francisco. California
Poveste: S-a nascut intr-o familie de oameni saraci in cartierul pesaresc al orasului. Parintii ei traiau din vechea afacere a bunicilor lor si anume- se ocupau de pescaria"Howard's Fish"-. Lui Vivien ii era mereu rusine sa invite prietene acasa la ea din cauza ca traia intr-o saracie de nedescris. Situatia s-a schimbat insa cand aceasta a implinit 15 ani, iar attal ei a inceput sa faca anumite "afaceri" cu niste italieni: Ricardo si Antonio. Vivien nu stia in ce constau afacerile acelea insa s-a gandit ca trebuie sa fie foarte profitabile din moment ce parintii ei au luat o noua casa in centrul orasului, au trimis-o la o scoala privata si ii cumparau numai haine scumpe. Aceasta s-a conformat cu ideea ca tatal ei a dat pur si simplu de "o mina de aur" pana intr-o zi cand l-a auzit pe acesta vorbind la telefon cu niste dealeri de droguri. Nu a vorbit niciodata cu cineva de mica "descoperire" pe care o facuse atunci, dar nu s-a putut obisnui vreodata cu ideea ca parintii ei fac afaceri cu astfel de oameni. In cele din urma acestia au trebuit sa se mute in Las Vegas unde-spunea tatal ei- "am gasit mai multi clienti interesati".
Descriere: Este o fata timida, cu un talent extraordinar la desen si literatura. Ii place sa calatoreasca si spera ca intr-o buna zi sa ajunga o mare scriitoare. Parintii ei au trimis-o la o facultate de film si televiziune. Lui Vivien ii ramane doar sa spere ca va deveni un regizor faimos la Hollywood.
Poza:
Lauryta- The New One
- Numarul mesajelor : 46
Data de inscriere : 04/09/2009
Varsta : 32
Localizare : Neverland.
bine ai venit laurita
MatzulaK- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 204
Localizare : Sin City....Craiova Baaa!!!
Thanks a lot ...
Sper ca ma voi integra repede ...
We'll see.
Sper ca ma voi integra repede ...
We'll see.
Lauryta- The New One
- Numarul mesajelor : 46
Data de inscriere : 04/09/2009
Varsta : 32
Localizare : Neverland.
Nume: Eva Knightley
Varsta: 23 ani
Data nasterii: 13 sept 1986.
Poveste: S-a nascut la New York,dar s-a mutat in Las Vegas cand a devenit majora.Are un Bugatti Veyron.Este foarte bogata,datorita faptului ca provine dintr-o familie instarita,dar si faptului ca este model profesionist. Este foarte cocheta,frumoasa si ii place sa flirteze cu barbatii.Nu s-a indragostit de niciun barbat pana acum.A fost plecata o perioada in strainatate,dar acum s-a intors in Las Vegas.
Poza:
Data nasterii: 13 sept 1986.
Poveste: S-a nascut la New York,dar s-a mutat in Las Vegas cand a devenit majora.Are un Bugatti Veyron.Este foarte bogata,datorita faptului ca provine dintr-o familie instarita,dar si faptului ca este model profesionist. Este foarte cocheta,frumoasa si ii place sa flirteze cu barbatii.Nu s-a indragostit de niciun barbat pana acum.A fost plecata o perioada in strainatate,dar acum s-a intors in Las Vegas.
Poza:
Ultima editare efectuata de catre ^Secsi.Bitch^ in Mier Sept 23, 2009 4:25 pm, editata de 4 ori
^Secsi.Bitch^- The Willing One
- Numarul mesajelor : 533
Data de inscriere : 05/09/2009
Localizare : Bucuresti
Nume: Drake Milles
Varsta: 24 nascut pe 30 octombrie 1985.
Poveste: S-a nascut in Los Angeles. S-a mutat in Las Vegas din cauza unor afaceri pe care trebuie sa le supravegheze de aproape. A ramas singur de la varsta de 17 ani, dar a invatat repede cum sa se descurce in lumea afacerilor.
Este foarte calm si rabdator dar cand atinge o limita este foarte periculos. Sarcastic si foarte istet cand vine vorba de a scapa de politie.
Parintii lui au fost ucisi intr-un schimb de focuri intre politie si ei.
Face trafic cu arme, droguri ocazional, dar traieste din afaceri imobiliare si jucand la bursa.
Poza: https://2img.net/h/oi32.tinypic.com/352j5mo.jpg
Poza 2: https://2img.net/h/oi32.tinypic.com/2qth4qa.jpg
Poza motocicleta: http://www.ducati-sportbikes.com/gallery2/d/26-1/black+ducati+999+sportbike.jpg
Varsta: 24 nascut pe 30 octombrie 1985.
Poveste: S-a nascut in Los Angeles. S-a mutat in Las Vegas din cauza unor afaceri pe care trebuie sa le supravegheze de aproape. A ramas singur de la varsta de 17 ani, dar a invatat repede cum sa se descurce in lumea afacerilor.
Este foarte calm si rabdator dar cand atinge o limita este foarte periculos. Sarcastic si foarte istet cand vine vorba de a scapa de politie.
Parintii lui au fost ucisi intr-un schimb de focuri intre politie si ei.
Face trafic cu arme, droguri ocazional, dar traieste din afaceri imobiliare si jucand la bursa.
Poza: https://2img.net/h/oi32.tinypic.com/352j5mo.jpg
Poza 2: https://2img.net/h/oi32.tinypic.com/2qth4qa.jpg
Poza motocicleta: http://www.ducati-sportbikes.com/gallery2/d/26-1/black+ducati+999+sportbike.jpg
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
Nume: Hoffman
Prenume:Robert
Caracterizare: Este istet inteligent cu un simit al umorului foarte bine dezvoltat provine dintr-o familie saracacioasa din Amsterdam a locuit acolo o buna perioada de timp dar a trebuit sa plece in LV deoarece era cautat de politie.
Este diller de droguri si este cel mai cautat diller ca acoperire si afacere se ocupa cu un magazin de haine de lux
Poza: http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/robert-hoffman-robert-james-hoffman-956588_375_500.jpg
Prenume:Robert
Caracterizare: Este istet inteligent cu un simit al umorului foarte bine dezvoltat provine dintr-o familie saracacioasa din Amsterdam a locuit acolo o buna perioada de timp dar a trebuit sa plece in LV deoarece era cautat de politie.
Este diller de droguri si este cel mai cautat diller ca acoperire si afacere se ocupa cu un magazin de haine de lux
Poza: http://images1.fanpop.com/images/image_uploads/robert-hoffman-robert-james-hoffman-956588_375_500.jpg
roxxi- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 253
Data de inscriere : 08/09/2009
Varsta : 30
Localizare : honolulu=)))
Nume: Portman
Prenume: James
Varsta: 23 de ani
Caracterizare: este un tip foarte simpatic, amuzant, si foarte sociabil. arata bine, si este foarte bogat. locuieste singur de cand avea 17 ani. este politist sub acoperire
Poza:
Prenume: James
Varsta: 23 de ani
Caracterizare: este un tip foarte simpatic, amuzant, si foarte sociabil. arata bine, si este foarte bogat. locuieste singur de cand avea 17 ani. este politist sub acoperire
Poza:
atomic alien- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 441
Data de inscriere : 15/09/2009
Bun bun James asta:>))
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
da da:))))
atomic alien- The Sleepy One