East beach
+11
Rain of sorrow
Waiting.in.Vain
roxxi
Catalina
Flory
JustSayIt
Paradise.Seeker
Andu.Andrushka
Bianqita
:M!run@:
.Heroin
15 participanți
Role-Play :: Role Play :: Summer Camp :: The Beach
Pagina 2 din 21
Pagina 2 din 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Re: East beach
modestule * se stramba la el si se apleca si lua apa in palme...apoi il stropi* ...ai si tu dreptate.. nu om fi prea diferiti...* rase in timp ce se indeparta de el fugind prin apa* crezi ca ma prinzi??? * iesi din apa s incepu sa mareasca pasul fiind in fata lui... *
tin sa te anunt ca am conditie fizica * se opri ...apoi rase zgomotos* hai sa te vad...* rase in timp ce fugea pe plaja*
tin sa te anunt ca am conditie fizica * se opri ...apoi rase zgomotos* hai sa te vad...* rase in timp ce fugea pe plaja*
Paradise.Seeker- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 292
Data de inscriere : 23/08/2009
Varsta : 31
Localizare : Cluj
*Se lasa in jos, pe vine, stand pe varfuri, cu un picior in spate si unul in fata in pozitie de spiderman ()), apoi incepu sa alerge. O ajunse pe Lore in cateva secunde si o prinse de talie pe la spate.* Acum nu mai ai unde sa fugi... Gotcha. *Zambi sarmant.*
Andu.Andrushka- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 337
Data de inscriere : 21/08/2009
Localizare : Bucuresti, pe la scoala cu nasul intr-o carte :(
* rase* crezi tu??? * il privi fix in ochi fixandu.l cu privirea...nici macar nu clipi privindu.l cat putut de profund.... vazu ca "stransoarea" cedeaza si se foi usor scapand*
ce zici de asta???
* incepu sa se indeparteze de el dar nu fugi.. nu ai cum sa ma prinzi si sa nu mai scap... * ii facu cu ochiul smechera si intra in apa pana la genunchi*
ce zici de asta???
* incepu sa se indeparteze de el dar nu fugi.. nu ai cum sa ma prinzi si sa nu mai scap... * ii facu cu ochiul smechera si intra in apa pana la genunchi*
Scuze, Lore, dar... Chiar nu prea am chef de alergat acum... Adica... Nu stiu. Ma simt putin... Deprimat. Nu stiu... Altadata. *Zambi.* Hai sa... Mai vorbim. aca vrei.
nu aveam de gand sa fug * rase* dar cum sa fii deprimat ? uita.te in jur....e apusul.. uita/te ce frumos e...bucura.te de viata si traieste clipa....* il prinse de brat* s.a intamplat ceva???? sau...
Nu, nu, stai linistita... Nu sunt chiar deprimat. Nu stiu cum sa descriu starea in care ma aflu. Sunt... Pur si simplu obosit. Si... Usor plictisit. Atata tot. *Zambi.*
esti sigur??? * il privi ciudat* cum zici...dar.....ok nu conteaza..cum vrei...
* se tranti pe nisip intinzandu.se* as putea dormi aici la cat de frumos e....
hmm vrei sa mergem undeva sau e bine aici?
* se tranti pe nisip intinzandu.se* as putea dormi aici la cat de frumos e....
hmm vrei sa mergem undeva sau e bine aici?
*alerga dupa ea innebunit. O prinse de incheietura si o opri* Andreea... *se opri inchise ochii si ofta. Se uita apoi la ea* Daca pleci faci exact ce ai spus... Imi distrugi sufletul. Te rog... Am pierdut amandoi mult prea mult ca sa facem asta acum... *spuse trist si se uita la ea luptandu-se cu umezeala care ii cuprinse ochii*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Privi in jos^
-Da'mi drumu Adam..E mai bine asa.Crede'ma.Daca am reusit sa te fac sa suferi in cateva zile..Imagineaza'ti.Sa te muti la Galati,pentru mine?Nu..Nu se merita Adam.Continua'ti viata..Uita ca am existat vvreodata.
-Da'mi drumu Adam..E mai bine asa.Crede'ma.Daca am reusit sa te fac sa suferi in cateva zile..Imagineaza'ti.Sa te muti la Galati,pentru mine?Nu..Nu se merita Adam.Continua'ti viata..Uita ca am existat vvreodata.
*ii dadu drumul si se uita la ea trist peste masura* M-ai facut sa sufar? *rase zgomotos* Nu... m-ai facut sa traiesc... m-ai facut sa ma indragostesc de tine iar acum te speri de ce iti pot oferi? Ti-e frica ca o sa se intample cu mine ce s-a intamplat cu Andrei? *intreba simtindu-se dintr-o data obosit* Si merita! Iar eu n-o sa te pot uita niciodata... te rog nu imi rupe inima...
^Isi inconjura abdomenul cu bratele^
-Iarta'ma..Nu meritai asta.
^Lacrimile incepura sa ii cada cand auzi de Andrei^
-Iarta'ma..Nu meritai asta.
^Lacrimile incepura sa ii cada cand auzi de Andrei^
*se aproprie si o lua in brate* Nimeni nu merita asta, Andreea... *ofta si o saruta pe frunte apoi ii sterse zambind lacrimile* Nu fugi de mine ... te rog...
^Ofta si il privi in ochi^
-Tu esti cel care trebuie sa fuga..Sa renunti la tot ce ai la tine acasa pentru ce?Ca sa vii cu mine la Galati?Si ce o sa faci atunci cand o sa te saturi de mine?Crede'ma ca nu mai dureaza mult.
^Se desprinse din bratele lui si merse spre apa^
-Pleaca Adam..Fa'ti un bine.
^Isi sterse o lacrima si se arunca in apa^
-Tu esti cel care trebuie sa fuga..Sa renunti la tot ce ai la tine acasa pentru ce?Ca sa vii cu mine la Galati?Si ce o sa faci atunci cand o sa te saturi de mine?Crede'ma ca nu mai dureaza mult.
^Se desprinse din bratele lui si merse spre apa^
-Pleaca Adam..Fa'ti un bine.
^Isi sterse o lacrima si se arunca in apa^
*se arunca dupa ea imbracat* Da... Sunt indeajuns de liber incat sa am speranta! *spuse cand o ajunse din urma* Tu meriti! Si asculta la mine! Lasa-ma sa fiu naiv, lasa-ma sa fiu un prost indragostit, lasa-ma sa sper ca tot ce s-a intamplat n-a fost doar o aventura, doar summer love...
*isi sterse apa de pe fata si se uita la ea* Tu fugi de tot! Ti-e dor de Andrei... *o lua in brate si ofta* Am inteles, dar nu trebuie sa-ti faci viata in jurul a ce s-a petrecut. Treci peste asta oricat de greu e... *ofta si lasa lacrimile sa ii curga pe obraji* Avem 12 ani cand mi-am pierdut parintii, Andreea... Am trecut peste asta... i-am lasat sa plece...
*isi sterse apa de pe fata si se uita la ea* Tu fugi de tot! Ti-e dor de Andrei... *o lua in brate si ofta* Am inteles, dar nu trebuie sa-ti faci viata in jurul a ce s-a petrecut. Treci peste asta oricat de greu e... *ofta si lasa lacrimile sa ii curga pe obraji* Avem 12 ani cand mi-am pierdut parintii, Andreea... Am trecut peste asta... i-am lasat sa plece...
^Ii sterse usor lacrimile^
-I'ai lasat sa plece pentru ca asta este cel mai bine pentru tine.Asa trebuie sa faci si acum.Sa ma lasi sa plec ca sa;'ti fie bine.
^Il privi bland^
-I'ai lasat sa plece pentru ca asta este cel mai bine pentru tine.Asa trebuie sa faci si acum.Sa ma lasi sa plec ca sa;'ti fie bine.
^Il privi bland^
*se intrista* E mai bine pentru mine sau pentru tine, Andreea? *spuse slab si o privi in ochi* Mie n-o sa-mi fie bine... dar hey! Poate iti face placere sa ramai cu o amintire! *spuse in timp ce se intorcea spre mal cu o urma in ton ce dadea de inteles faptul ca il ranise. Iesi din apa si se tranti pe nisip*
Ce prost sunt Doamne! Am crezut ca putea fi mai mult... *rase luandu-se singur peste picior.* Adam... esti un idiot!
Ce prost sunt Doamne! Am crezut ca putea fi mai mult... *rase luandu-se singur peste picior.* Adam... esti un idiot!
*statuse in tot acest timp in locuri mai retrase. fara sa atraga atentia. intra in apa plictisit*
"Ce plictiseala."
"Ce plictiseala."
Vizitato- Vizitator
^Il privi indurerata si clasa lacrimile sa cada in voie.Lua o gura de aer si se scufunda.Se juca putin cu un delfin dar uita sa mai respire,gandindu'se la Andrei.Isi pierdu cunostinta^
*sari in picioare speriat urmarind-o pe Andreea care nu mai iesise la suprafata* Iarasi!? Mah tu nu te saturi!? *sari in apa dupa ea*
*era sub apa cand o vazu pe fata care se scufunda in apa inconstienta. se duse si o scoase la suprafata. ducand-o la mal. si o aseza pe nisip*
"M-am facut cumva salvamar? Da."
*o apasa incet pe piept. scotandu-i apa din plamani*
"M-am facut cumva salvamar? Da."
*o apasa incet pe piept. scotandu-i apa din plamani*
Vizitato- Vizitator
*iesi dupa ei si se aseza in langa Andreea. Isi scoase tricoul si i-l puse sub cap. Ii lua pulsul*
^Simti cum cineva o apasa pe piept si tusi,scuipand apa.Se lasa pe o parte si tusi puternic^
*O intoarse pe o parte ajutand-o sa dea apa afara* Spune-mi! Tu chiar ai o dorinta de a te sinucide!? *spuse putin ingrijorat*
*se uita la el*
- A facut-o intentionat? Adica a vrut sa se inece?
*se uita din nou la fata inconstienta care incepu sa isi revina*
- A facut-o intentionat? Adica a vrut sa se inece?
*se uita din nou la fata inconstienta care incepu sa isi revina*
Vizitato- Vizitator
Pagina 2 din 21 • 1, 2, 3 ... 11 ... 21
Role-Play :: Role Play :: Summer Camp :: The Beach
Pagina 2 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum