Diamond shop
+2
Crazy.Demon
Scandurik
6 participanți
Pagina 9 din 14
Pagina 9 din 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Re: Diamond shop
- Asta... spui acum...
*ajunseră amândoi la punctul final. îşi lăsă capul pe spate. înfigându-şi unghiile în pielea lui. suspinând puternic. iar după câteva secunde reveni şi îl sărută lung pe buze*
*ajunseră amândoi la punctul final. îşi lăsă capul pe spate. înfigându-şi unghiile în pielea lui. suspinând puternic. iar după câteva secunde reveni şi îl sărută lung pe buze*
Cenuşă de zahăr ars.- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 366
Data de inscriere : 31/10/2009
Varsta : 30
Localizare : Pe undeva prin Bucureşti.
*o strange in brate si o saruta si mai pasional*
Eu zic sa nu ne gandim deocamdata la viitor prezentul conteaza...
*se uita in ochii ei cu adoratie si o mai saruta inca o data aoi o i-a in brate si ii mangaies spaele gol*
Eu zic sa nu ne gandim deocamdata la viitor prezentul conteaza...
*se uita in ochii ei cu adoratie si o mai saruta inca o data aoi o i-a in brate si ii mangaies spaele gol*
*dădu din umeri*
- Mda... Cum spui tu...
"De parcă aş conta pentru tine sau pentru oricare altul..."
- Cred că e timpul să revin la muncă...
*îl dădu la o parte şi apoi se ridică. după care se îmbrăcă şi îşi aranjă părul*
- Mda... Cum spui tu...
"De parcă aş conta pentru tine sau pentru oricare altul..."
- Cred că e timpul să revin la muncă...
*îl dădu la o parte şi apoi se ridică. după care se îmbrăcă şi îşi aranjă părul*
*se ridica si-o prinde de talie*
De ce sa te apuci de munca?? Eu mai vreau sa stau cu tine in brate....
*o strange in brate si se tranteste pe canapea cu ea*
De ce sa te apuci de munca?? Eu mai vreau sa stau cu tine in brate....
*o strange in brate si se tranteste pe canapea cu ea*
*se încruntă şi îl privi nedumerită*
- Mă apuc de muncă pentru că asta trebuie să fac... Dar, de ce faci asta? Eu nu contez pentru tine...
"De fapt, nu contez pentru nimeni..."
- Sunt doar secretara ta, şi nimic mai mult.
- Mă apuc de muncă pentru că asta trebuie să fac... Dar, de ce faci asta? Eu nu contez pentru tine...
"De fapt, nu contez pentru nimeni..."
- Sunt doar secretara ta, şi nimic mai mult.
Mda..daca asta ..vrei.....
*nu se astampara si o mai saruta o data*
Mda esti secretare mea si eu am a liitle cruch on you....si nu ai ce sa-mi faci....te dorec...si cu asta basta...sper sa ma intelegi....
*ii mangaie fata*
*nu se astampara si o mai saruta o data*
Mda esti secretare mea si eu am a liitle cruch on you....si nu ai ce sa-mi faci....te dorec...si cu asta basta...sper sa ma intelegi....
*ii mangaie fata*
- Dar m-ai avut o dată... acum câteva minute.
*oftă uşor*
- Nu mă poţi dori şi a doua oară. Nu mai sunt atât de bună... Te vei plictisi imediat de mine.
*îi făcut cu ochiul şi zâmbi ironic*
*oftă uşor*
- Nu mă poţi dori şi a doua oară. Nu mai sunt atât de bună... Te vei plictisi imediat de mine.
*îi făcut cu ochiul şi zâmbi ironic*
*ii punedegetul pe gura*
Lasa-ma pe mine sa decid..eu iti spun doar ce simt....daca nu ma lasi sa-ti demonstrez ce simt....*ofta*...asta e...
Lasa-ma pe mine sa decid..eu iti spun doar ce simt....daca nu ma lasi sa-ti demonstrez ce simt....*ofta*...asta e...
*închise ochii pentru câteva secunde. apoi îi deschise şi îl privi serioasă. dar în acelaşi timp şi tristă. şi îi dădu mâna la o parte*
- Jesse, eu am avut încredere deja într-un bărbat, iar el ce a făcut? M-a înşelat imediat ce s-a plictisit de mine, iar eu am pierdut totul din vina lui... prietenii... familia... tot. După cum am spus, a doua oară nu mai sunt destul de bună pentru nimeni. Nu mai sunt atât de proastă cum am fost atunci.
*zâmbi tristă. dar după oftă*
- Pentru tine sunt doar o aventură... O persoană în care doar să te descarci... Nu poţi ţine la mine, la fel cum nimeni nu ţine la mine.
*se ridică*
- Dacă se poate, eu aş dori să îmi continui munca...
*lăsă privirea în jos. apoi ieşi din birou. şi se aşeză la biroul ei. începând să analizeze alte acte*
- Jesse, eu am avut încredere deja într-un bărbat, iar el ce a făcut? M-a înşelat imediat ce s-a plictisit de mine, iar eu am pierdut totul din vina lui... prietenii... familia... tot. După cum am spus, a doua oară nu mai sunt destul de bună pentru nimeni. Nu mai sunt atât de proastă cum am fost atunci.
*zâmbi tristă. dar după oftă*
- Pentru tine sunt doar o aventură... O persoană în care doar să te descarci... Nu poţi ţine la mine, la fel cum nimeni nu ţine la mine.
*se ridică*
- Dacă se poate, eu aş dori să îmi continui munca...
*lăsă privirea în jos. apoi ieşi din birou. şi se aşeză la biroul ei. începând să analizeze alte acte*
*ramane inmarmurit si se duce upa ea ii intoarce scaunul in fata lui si se aseaza in fata ei, jos
De unde stii ca esti doar o aventura pentru mine, nu ai de unde sa stii asta..si te rog nu mai zi asta despre tine, si ai dreptate nu esti buna....esti foarte buna si inceteaza, am sa te ajut si cu familia, la fel cum te-am ajutat si cu jobul, promit si nu am de ce sa ma descar in tine..nu vreau, sa fii o simpla aventura..
*ofta si tot timpul asta se uita in ochi lui*
De cand te-am intalnit te-am lasat la greu vreo data?
De unde stii ca esti doar o aventura pentru mine, nu ai de unde sa stii asta..si te rog nu mai zi asta despre tine, si ai dreptate nu esti buna....esti foarte buna si inceteaza, am sa te ajut si cu familia, la fel cum te-am ajutat si cu jobul, promit si nu am de ce sa ma descar in tine..nu vreau, sa fii o simpla aventura..
*ofta si tot timpul asta se uita in ochi lui*
De cand te-am intalnit te-am lasat la greu vreo data?
*se sperie când el o întoarse cu scaunul şi îşi puse mâna la inimă. îl ascultă. dar după lăsă privirea în jos*
- Nu ai cum să mă ajuţi cu părinţi mei. Ei vroiau să mă mărit cu un tip bogat, pe care îl cunoşteam de mică. Am fost bună cât i-am ajutat cu planurile lor de mărire a averii, că după m-au înlăturat din viaţa lor. Pentru ei sunt ca şi moartă...
*se încruntă şi se uită la el*
- Dar pentru ce îţi spun ţie toate astea? Eşti şeful meu... nu ar trebui să te intereseze de mine...
*oftă*
- Şi ai pentru ce să te descarci în mine. Şi nu sunt foarte bună, sau cel puţin bună, pentru că dacă aş fi fost, el nu m-ar fi înşelat... Probabil că tu eşti deja bărbat însurat, sau cel puţin ai o iubită... Acum... pot să îmi continui munca? Doar pentru asta m-ai angajat...
- Nu ai cum să mă ajuţi cu părinţi mei. Ei vroiau să mă mărit cu un tip bogat, pe care îl cunoşteam de mică. Am fost bună cât i-am ajutat cu planurile lor de mărire a averii, că după m-au înlăturat din viaţa lor. Pentru ei sunt ca şi moartă...
*se încruntă şi se uită la el*
- Dar pentru ce îţi spun ţie toate astea? Eşti şeful meu... nu ar trebui să te intereseze de mine...
*oftă*
- Şi ai pentru ce să te descarci în mine. Şi nu sunt foarte bună, sau cel puţin bună, pentru că dacă aş fi fost, el nu m-ar fi înşelat... Probabil că tu eşti deja bărbat însurat, sau cel puţin ai o iubită... Acum... pot să îmi continui munca? Doar pentru asta m-ai angajat...
*ii pune mana pe fata si o mangaie*
Nuj de ce imi zici ..dar ma bucur...daca pentru ei esti moarta pentru mine nu esti...
*ii zambi cald* Asa de ce as avea sa ma descarc in tine?? Imi mrge destul de bine pe toate planurile..mai putin intr-unul..lucrez inca la aia.. asa nu am nici o sotie...nu inca ..si nici iubita....
*ofta* de ce incerci sa faci pe dura cu mine?
Nuj de ce imi zici ..dar ma bucur...daca pentru ei esti moarta pentru mine nu esti...
*ii zambi cald* Asa de ce as avea sa ma descarc in tine?? Imi mrge destul de bine pe toate planurile..mai putin intr-unul..lucrez inca la aia.. asa nu am nici o sotie...nu inca ..si nici iubita....
*ofta* de ce incerci sa faci pe dura cu mine?
*se uită fix în ochii lui*
- Pentru că nu mai vreau să sufăr din nou. Nu mai vreau să fiu minţită. Nu mai vreau să îmi pun încrederea în nimeni, ca după totul să se ducă de râpă. Pur şi simplu nu aş mai suporta. Aşa se va întâmpla mereu pentru mine. Aşa că mă mulţumesc mai bine să fiu o simplă aventură, decât, mai târziu, să ajung să sufăr din nou.
*se uită în altă parte*
- Pentru că nu mai vreau să sufăr din nou. Nu mai vreau să fiu minţită. Nu mai vreau să îmi pun încrederea în nimeni, ca după totul să se ducă de râpă. Pur şi simplu nu aş mai suporta. Aşa se va întâmpla mereu pentru mine. Aşa că mă mulţumesc mai bine să fiu o simplă aventură, decât, mai târziu, să ajung să sufăr din nou.
*se uită în altă parte*
*se ridica si o saruta iar*
So pentru mine nu esti doar o aventura...intelege ast...
*ofta se uita in alta parte cateva secunde apoi se uita in ochii ei*
Eu chiar vreau sa ai incredere in mine...pentru ca eu nu vreau de la tine, dar o simpla aventura. Intelegi??
So pentru mine nu esti doar o aventura...intelege ast...
*ofta se uita in alta parte cateva secunde apoi se uita in ochii ei*
Eu chiar vreau sa ai incredere in mine...pentru ca eu nu vreau de la tine, dar o simpla aventura. Intelegi??
*se uită la el tristă*
- Jesse... eşti bărbat. Poate că acum mă vrei doar pe mine, dar mai târziu te vei plictisi de mine, şi vei vrea altceva. Orice bărbat vrea asta. Suntem în Las Vegas, nu? Aici nimeni nu caută o relaţie stabilă.
*spuse cu ironie ultimile două propoziţii şi îşi aduse aminte de Adam. oftă*
- Jesse... eşti bărbat. Poate că acum mă vrei doar pe mine, dar mai târziu te vei plictisi de mine, şi vei vrea altceva. Orice bărbat vrea asta. Suntem în Las Vegas, nu? Aici nimeni nu caută o relaţie stabilă.
*spuse cu ironie ultimile două propoziţii şi îşi aduse aminte de Adam. oftă*
*o i-a de talie si o ridica in brate*
Lasa-ma pe mine sa deci asta..
*o tine usor de cap si o saruta pasional*
Deocamdata te vreau si nu ma pot satura de tine! Si nu ma schimbi.nu ai ce sa-mi faci accepta-ma cum sunt! si nu o sa regreti....numai te rog asculta-ma..
Lasa-ma pe mine sa deci asta..
*o tine usor de cap si o saruta pasional*
Deocamdata te vreau si nu ma pot satura de tine! Si nu ma schimbi.nu ai ce sa-mi faci accepta-ma cum sunt! si nu o sa regreti....numai te rog asculta-ma..
*îl privi puţin ameţită*
- Ok... să zicem că te cred acum... dar dacă mai târziu o să se întâmple cum am păţit cu el? Dacă mă vei înşela şi tu?
*îl privi pentru câteva secunde. dar simţi cum ameţeala pune stăpânire pe ea. se smulse din braţele lui. şi se aşeză la loc pe scaun. închise ochii şi încercă să îşi revină*
"Acum de ce îmi vine ameţeală? Probabil că o fi din cauză că iar nu mănânc mai nimic şi am devenit din nou anemică..."
- Ok... să zicem că te cred acum... dar dacă mai târziu o să se întâmple cum am păţit cu el? Dacă mă vei înşela şi tu?
*îl privi pentru câteva secunde. dar simţi cum ameţeala pune stăpânire pe ea. se smulse din braţele lui. şi se aşeză la loc pe scaun. închise ochii şi încercă să îşi revină*
"Acum de ce îmi vine ameţeală? Probabil că o fi din cauză că iar nu mănânc mai nimic şi am devenit din nou anemică..."
Ahh..dar eu nu stun el! *isi da ochi peste cap*
Ti-am demostrat si si o sa-ti mia demonstrez
*se uita ingrijorat la ea*
So ce ai patit? Esti bine?
Ti-am demostrat si si o sa-ti mia demonstrez
*se uita ingrijorat la ea*
So ce ai patit? Esti bine?
*deschise ochii şi se uită la el*
- Mă simt bine... Probabil sunt din nou anemică, nimic special. Cred că ar trebui să mănânc ceva...
*dădu din umeri şi se ridică*
- Ok...
*îl luă în braţe şi îi şopti la ureche*
- Atunci eşti liber să îmi demonstrezi cât vrei.
*se retrase şi îl privi încercând să zâmbească*
- Mă simt bine... Probabil sunt din nou anemică, nimic special. Cred că ar trebui să mănânc ceva...
*dădu din umeri şi se ridică*
- Ok...
*îl luă în braţe şi îi şopti la ureche*
- Atunci eşti liber să îmi demonstrezi cât vrei.
*se retrase şi îl privi încercând să zâmbească*
*i i-a in brate si se invarte cu ea, apoi o saruta*
Multumesc...
*rade usor apoi o saruta iar*
HAi sa mergem sa papam...si dupa mergem si la doctor..te vreau sanatoasa!
*o mai saruta inca o data dar de data asta si mai pasional si mai doritor*
Multumesc...
*rade usor apoi o saruta iar*
HAi sa mergem sa papam...si dupa mergem si la doctor..te vreau sanatoasa!
*o mai saruta inca o data dar de data asta si mai pasional si mai doritor*
*îi răspunse la sărut. dar apoi se uită la el nedumerită*
- Eu tot nu înţeleg ce ţi se pare atât de amuzant.
*se duse şi îşi luă geanta. apoi se duse spre uşă*
- Dar mai întâi mergem la mine ca să mă schimb. Şi nu merg la nici un doctor... mi-a ajuns experienţa de data trecută...
*se strămbă. amintindu-şi*
- Eu tot nu înţeleg ce ţi se pare atât de amuzant.
*se duse şi îşi luă geanta. apoi se duse spre uşă*
- Dar mai întâi mergem la mine ca să mă schimb. Şi nu merg la nici un doctor... mi-a ajuns experienţa de data trecută...
*se strămbă. amintindu-şi*
*zambi*
Rad de fericire pur si simplu..nu ai ce sa-mi faci...
*se intoarce la el si isi i-a cheile de la masina, apoi iese si o i-a de mana si o saruta iar*
MErgem unde vrei thu!
*iese cu ea urcandu-se in masina si tulind-o*
Rad de fericire pur si simplu..nu ai ce sa-mi faci...
*se intoarce la el si isi i-a cheile de la masina, apoi iese si o i-a de mana si o saruta iar*
MErgem unde vrei thu!
*iese cu ea urcandu-se in masina si tulind-o*
*ajunse la magazin arătând exact aşa şi se aşeză la biroul ei tristă. încercând să nu atragă atenţia în nici un fel. îi sună pe cei de la contabilitate. şi apoi se uită peste alte foi*
*intra in magazin era imbracat , o vede pe Sohia si o saluta apoi intra in brou si incepe sa de-a telefoane*
*bătu la uşă. şi apoi intră. având o figură serioasă. şi veni în faţa lui*
- Am sunat azi la cei de la contabilitate şi nu era nici o problemă adevărată. Erau de vină calculatoarele. Au spus că vor rezolva chestia asta astăzi, sau cel târziu mâine.
- Am sunat azi la cei de la contabilitate şi nu era nici o problemă adevărată. Erau de vină calculatoarele. Au spus că vor rezolva chestia asta astăzi, sau cel târziu mâine.
Pagina 9 din 14 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14
Pagina 9 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum