Club MaXx
+13
roxxi
Andu.Andrushka
SWEETdreamsLiNNA.
^Secsi.Bitch^
JustSayIt
MatzulaK
ever.green
Catalina
Alexandra.
.Heroin
Bianqita
Flory
:M!run@:
17 participanți
Pagina 10 din 27
Pagina 10 din 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Re: Club MaXx
-Am cazut?Ce?^ramase perplex^
-Ce vrei sa spui cu asta?^se uita la Marta si isi dadu seama ca si ea era noua pe aici^
-Ce vrei sa spui cu asta?^se uita la Marta si isi dadu seama ca si ea era noua pe aici^
Catalina- Publicity Team
- Numarul mesajelor : 701
Data de inscriere : 02/09/2009
Varsta : 29
Localizare : Craiova
*rase si se uita la barman care era la fel de amuzat ca ea*Ed,adune si noua niste specialitati*ii facu cu ochiul,apoi acesta ii adusese 3 bauturi rosiatice;lua usa dintre ele si se ridica usor*acest cartier e cel mai de temut din Vegas
^Statu putin pe ganduri^
-Pai...ok...^asimila informatia primita si lua una din bauturi ,dadu noroc cu Em si o dadu pe gat^
-Ce..era bautura pe care am baut`o?^incepu sa rada^
-Pai...ok...^asimila informatia primita si lua una din bauturi ,dadu noroc cu Em si o dadu pe gat^
-Ce..era bautura pe care am baut`o?^incepu sa rada^
Catalina- Publicity Team
*rase*nu ai vrea sa stii...ins aun sfat,daca cineva o sa iti ofere aceasta bautura,s anu accepti niciodata...respectivul e clar un drogat care vrea sa te omoare*rase usor*
^Se ineca^
-Pai...nu o sa patesc nimic de la ea nu?^se uita speriata^
-Adik...sper ca tu nu imi vrei raul!^se ridica de la masa cu zgomot^
-Pai...nu o sa patesc nimic de la ea nu?^se uita speriata^
-Adik...sper ca tu nu imi vrei raul!^se ridica de la masa cu zgomot^
Catalina- Publicity Team
*rase*wow nu...am baut si eu..e buna sa o bei..singura *chicoti*in cazul in care nu vrei sa te gasesti in patul altcuiva..
*rase*hei..e ok..e doar..ceva mai mult decat suc..nu iti face nimic rau *zambi si la Marta*sa vedem..regula numarul unu pe aici....nu fi o fata cuminte ca altfel profita toata lumea
*rase*hei..e ok..e doar..ceva mai mult decat suc..nu iti face nimic rau *zambi si la Marta*sa vedem..regula numarul unu pe aici....nu fi o fata cuminte ca altfel profita toata lumea
^Se aseza jos si schita un zambet.Inca era incordata dar trebuia sa se acomodeze.Oricum avea sa stea aici mai mult timp daca voia ca parintii sa nu dea de ea^
-Ok...eu de felul meu nu sunt asa cuminte...adik normala...pot spune^chicoti^
^Se ametise putin.Nu era obisnuita sa bea.Incepu sa rada fara motiv^
-Ok...eu de felul meu nu sunt asa cuminte...adik normala...pot spune^chicoti^
^Se ametise putin.Nu era obisnuita sa bea.Incepu sa rada fara motiv^
Catalina- Publicity Team
-Cine eu?Am mai baut si inainte^rase iar destul de zgomotos^
-Ok...si faza cu sucul e ca sa nu ne creada fete cuminti?^ridica o spranceana si incepu sa se acomodeze cu locul^
-Ok...si faza cu sucul e ca sa nu ne creada fete cuminti?^ridica o spranceana si incepu sa se acomodeze cu locul^
Catalina- Publicity Team
*rade*nu..faza e ca nu prea gasesti suc pe aici*rase*doar daca esti tipa noua..pentru aparene..
urmatoarea regula*rade*gandeste-te ce vrei sa devii
urmatoarea regula*rade*gandeste-te ce vrei sa devii
-Pai eu sunt model....si vreau sa continui cu asta^scoase limba la ea^
-Tu cu ce te ocupi?^zambi^
-Tu cu ce te ocupi?^zambi^
Catalina- Publicity Team
*rade*nu m-am referit daca vrei sa devii bucatar sau pompier*chicoti*aici,sa fii sef de banca e o prostie..ce vrei sa devii...o fraiera de care sa isi bata toti joc sau o tipa pe care vor multi sa o aiba *ii facu cu ochiul provocator unui baiat de la o masa retrasa,apoi se uita din nou la fete*
-A...^vazu ceea ce facuse Em^
-Pai logik ca vreau sa fiu o tipa dorita de toti^chicoti^
-Cum esti tu...dupa cum se pare...crezi ca ma poti ajuta?Cu asta si cu o locuinta pe undeva?Ca momentan stau la hotel...ceva mai incolo^dadu din umeri si incerca si ea sa aplice metoda folosita de Em pe un tip.Ii facu cu ochiu` si ii trimise un pupic^
-Deci..ce zici?^rase^
-Pai logik ca vreau sa fiu o tipa dorita de toti^chicoti^
-Cum esti tu...dupa cum se pare...crezi ca ma poti ajuta?Cu asta si cu o locuinta pe undeva?Ca momentan stau la hotel...ceva mai incolo^dadu din umeri si incerca si ea sa aplice metoda folosita de Em pe un tip.Ii facu cu ochiu` si ii trimise un pupic^
-Deci..ce zici?^rase^
Catalina- Publicity Team
*rase uitandu-se la tipul respectiv si ii facu din mana discret*ai pus ochii foarte bine..el e un mafiot elvetian,Samuel Emers
a venit aici...pentru niste afaceri de care nimeni nu stie..defapt vine in fiecare an*zambi*v-v-as ajuta cu mare placere...eu nu am fost ajutata si nu as vrea sa pateasca nimeni ce am patit eu*chicoti*
a venit aici...pentru niste afaceri de care nimeni nu stie..defapt vine in fiecare an*zambi*v-v-as ajuta cu mare placere...eu nu am fost ajutata si nu as vrea sa pateasca nimeni ce am patit eu*chicoti*
^Era incantata^
-Deci..el se ocupa cu droguri si toate alea?^se balbai putin dar incerca sa isi revina^
-Adik...e chiar dragut tipul^chicoti^
-Si...ce ziceai ca ai patit tu?^lua o gura din whiskey^
-Deci..el se ocupa cu droguri si toate alea?^se balbai putin dar incerca sa isi revina^
-Adik...e chiar dragut tipul^chicoti^
-Si...ce ziceai ca ai patit tu?^lua o gura din whiskey^
Catalina- Publicity Team
*rade*mama a fost prostitata,tata un mafiot care m-a lasat pe strada asta pe la 12ani...si restul cred ca iti dai seama..am invatat sa ma acomodez pe aici*chicoti*
regula cea mai importanta..nu te indragosti,altfel vei ajunge rau de tot..
regula cea mai importanta..nu te indragosti,altfel vei ajunge rau de tot..
^Asculta mirata povestea Emmei si o compara cu a ei.Nu aveau nimic comun.Ea avusese tot ceea ce dorea,avea bani,avea o casa,o familie^
-Da...trebuie sa fi fost nasol...si in legatura cu dragostea....ma indragostesc destul repede...si la fel de repede imi trece^incepu sa rada si dadu si paharu` de whiskey pe gat^
-Da...trebuie sa fi fost nasol...si in legatura cu dragostea....ma indragostesc destul repede...si la fel de repede imi trece^incepu sa rada si dadu si paharu` de whiskey pe gat^
Catalina- Publicity Team
*rade*asta e bine...in cazul in care nu vrei sa ajungi la mijloc...in locul acesta nu trebuie sa ai inima sau sentimente...trebuie doar sa rezisti sa nu cazi prada cruzimii
-Vorbesti ca si cum am fi dintr`un film cu mafioti si toate alea^incepu sa rada^
-Nu cred ca este asa de rau...adik eu venisem aici sa imi fac prieteni si un gagik eventual^rase^
-Fac cinste!Ce vrei sa bei?
-Nu cred ca este asa de rau...adik eu venisem aici sa imi fac prieteni si un gagik eventual^rase^
-Fac cinste!Ce vrei sa bei?
Catalina- Publicity Team
*rade*se pare ca ineva ti-a luat-o inainte cu cinstea8chicoti,apoi arata spre barmanul care le dadu niste bauturi*multumim8acesta arata spre un barbat dintr-un colt al barului*hei..o sa vezi si parti naspa..dar ca sa nu te sperii..
-Multumim^mima din buze si ii facu un semn barbatului din colt^
-Se pare ca avem fani^incepu sa rada^
-Sau doar barbati care vor sa profite?^se uita la Em si astepta un raspuns^
-Se pare ca avem fani^incepu sa rada^
-Sau doar barbati care vor sa profite?^se uita la Em si astepta un raspuns^
Catalina- Publicity Team
*rase*toti vor sa profite...dar tu poti face in asa fel incat niciunul sa nu reuseasca..
aa..inca ceva..daca te incurci cu cineva,incearca sa nu ii dai impresia ca ii apartini,altfel te vei trezi ca nu mai scapi*rase usor,apoi vazu o alta fata intrand*se pare ca numai de fete noi avem parte
aa..inca ceva..daca te incurci cu cineva,incearca sa nu ii dai impresia ca ii apartini,altfel te vei trezi ca nu mai scapi*rase usor,apoi vazu o alta fata intrand*se pare ca numai de fete noi avem parte
-Si se pare ca eu incep sa castig experienta^incepu sa rada.Se cam ametise de la bautura^
-As incerca sa ma dau la unu` din ei...am chef sa gust pe cineva...poate doar un sarut si atat^chicoti si ochii ii lucira^
-As incerca sa ma dau la unu` din ei...am chef sa gust pe cineva...poate doar un sarut si atat^chicoti si ochii ii lucira^
Catalina- Publicity Team
*rase*da-i drumul..*ii facu cu ochiul*ma gasesti la tipa cea noua*zambi,apoi merse la ea*salut si tie8zambi*
Pagina 10 din 27 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 18 ... 27
Pagina 10 din 27
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum