Rebeca's House
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 4 din 13
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Re: Rebeca's House
Hey ma jucam cu el... *spuse acesta amuzat. Zephyr intinse manutele spre el si scanci usor privindu-l*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Il prinse pe Zephyr de manuta^ Pleaca am spus!Nu'mi pasa ce faceai!Cara'te! ^Marai puternic^
*zambi si se duse usor spre ea. Il lua pe Zephyr in brate si il gadila usor apoi il adormi si-l culca langa Aeris. Se intoarse spre Rebeca* Si ziceam ca am tot timpul din lume dupa ce termin cu Kael. Evident ca n-am terminat cu el, dar e ... afara din ecuatie in momentul asta... *rase si o trase in bratele lui*
^Incerca sa il impinga de langa ea dar se simtea mult prea slabita^ Lasa'ma! ^Marai^
Poti sa nu te mai chinuit atat? Sti foarte bine ca n-o sa te las! *rase cu pofta si o impinse pe pat*
^Il privi furioasa in ochi^ De ce? ^Marai tinandu'si mainile pe pieptul lui,incercand sa il tina departe de ea,fiecare atingere a lui dandu'i fiori de gheata^
De ce ce? *rase si ii dadu bratele la o parte incet. Zambi si o saruta pe gat.* De ce fac asta? Ti-am explicat. Iau orice vreau fara sa cer
^Marai puternic si isi infipse unghiile in mainile lui^ Ei bine nici eu nu cer! ^Il musca puternic de gat si se hrani cu pofta^
*zambi larg placut impresionat de ceea ce facuse. O lasa sa se hraneasca, dar o impinse atunci cand simti ca depaseste o mica limita. O saruta cu pasiune lingand sangele lui de pe buzele ei*
^Marai infundat si il musca de buza^ Cine ti;a dat voie sa ma saruti idiotule?! ^Isi intoarse chipul pe o parte,dezgustata^
chicoti si ii intoarse fata spre a lui. O saruta din nou pasiune lung. isi strecura limba printre dintii ei si continua sarutul* Eu...
^Il musca de limba,incercand sa scape de el.Isi inclesta dintii atunci cand isi retrase limba,resimtind probabil durerea^ Esti un idiot!
*rase cu pofta* Si eu te iubesc, draga! *isi baga mana pe sub bluza ei ridicand-o usor si desfacandu-i sutienul. O saruta apasat*
^Tresari cand ii simti mainile reci pe pielea ei si in minte in revenira clipele cand o facuse a lui.Lacrimile incepura sa cada^ Da'mi drumu..Te rog.. ^Continua sa isi tina dintii inclestati,nelasandu'l sa o sarute.Ii prinse mana intr'a ei si il stranse puternic de incheietura,verigheta ei apasandu'l usor^
*simti verigheta si chicoti. I-o scoase si o sfarama in palma.* Mult mai bine asa. *isi folosi puterea de seductie facand-o sa reactioneze la el. Zambi diabolic si ii dadu bluza jos*
^Il saruta cu pasiune,incercarea ei de a se opune fiind inutila^ Sfarama verigheta dar eu il voi iubi mereu! Si tu tot un monstru singuratic si urat de toti vei ramane!
*rase cu pofta* Eu urat? Te inseli... Toti vampirii sunt perfecti! *rase si ii dadu celelalte haine jos. O saruta pe gat si isi desfacu pantalonii. O saruta cu pasiune.* Sti ce... O sa te fac sa ma vrei... *rase si o trase peste el. O privi in ochi* Ma iubesti pe mine si nu pe Kael Goodnight ai inteles?
Nu!!Nu!! ^Urla disperata in mintea ei.Il privi fix in ochi si inclina afirmativ din cap.Isi uni buzele cu ale lui,sarutandu'l pasional^
*Ii raspunse la sarut si zambi. Se rostogoli ajungand deasupra ei. Isi impleti degetele de la maini cu ale ei si o saruta pe gat apoi pe piept. ii ridica picioarele in jurul taliei si intra in ea*
^Inchise ochii si gemu usor de placere.ISi lasa capul pe o parte si privi la mainile lor.Observa mica urma de pe inelarul ei si se incrunta putin^
*chicoti observandu-i privirea. Ii intoarse capul si o saruta cu pasiune. Mari ritmul bucurandu-se de fiecare val de placere.* Au vazut ca nu e asa de greu, zeito? *zambi si o musca usor de gat*
^Zambi usor si inclina afirmativ din cap.Ii trase buzele peste ale ei si il saruta cu pasiune.In minte ii reveni imaginea lui Kael,dar nu il recunostea si nu stia cine este.Se incrunta usor si isi departi buzele de ale lui^
*vazu imaginea lui Kael in mintea lui si o saruta cu pasiune.* Esti a mea, el nu exista... *ii sopti tandru la ureche. Se impinse in ea cu putere marind placerea*
Sunt a ta.. ^Repeta ea asemeni unui copil ce incerca sa aseze toate piesele puzzle-ului la locul lor.Inchise ochii,bucurandu;se de fiecare val de placere^
*zambi privindu-i chipul si o saruta pe piept apoi pe abdomen. O musca cu putere de gat luand doar o gura de sange. O saruta apoi cu pasiune*
Pagina 4 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Rebeca's House
» Lilith Lee's house
» Felicia Margot's House
» Peyton Hope`s House
» Erick Volderno's House
» Lilith Lee's house
» Felicia Margot's House
» Peyton Hope`s House
» Erick Volderno's House
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case