Rebeca's House
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 9 din 13
Pagina 9 din 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: Rebeca's House
^Il stranse usor in brate.Deschise ochii si il privi^ Nu'l poti opri,KAel..Stii asta. ^isi musca buza cu putere^
Ba il pot opri... *ofta si o stranse la piept* Nu stiu cum inca, dar o sa-l opresc... *o saruta dulce*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Isi intoarse chipul fara sa il sarute,fiecare atingere amintindu'i de Abel.Inchise ochii strans^
Scuze... *ii mangaie usor obrazul privind-o in ochi.*
^Se desprinse usor din bratele lui si urca in camera copiilor.O lua pe Aeris in brate si o privi cu dragoste,dorinta de a trai devenind mai puternica atunci cand isi vedea copii^
*se duse si il lua pe Zephyr in brate. Ii zambi si-l saruta usor pe frunte ca sa nu-l trezeasca. Se uit la Rebeca*
^Continua sa o priveasca pe Aeris,simtind privirea lui Kael atintita asupra ei.ISi bloca mintea astfel incat el sa nu fie obligat sa vada tot ceea ce se intamplase^
Deja stiu, Rebeca... *ofta si inchise ochii trist. Il stranse pe Zephyr la piept cu drag*
Inghiti in sec.O lasa pe Aeris in patut si pleca spre baia camerei ei,vrand sa faca o baie calda,sa alunge mirosul pielii lui Abel de pe pielea ei.Isi sterse o lacrima din coltul ochiului^
*o urmari cu privirea* O sa-l omor pentru ce ti-a facut... O sa-l las in bucatele in soare!
^Se intoarse si il privi trista^ Nu vreau sa faci asta..Vreau sa continui sa fii Kael cel bun si iubitor de care m;am indragostit eu.
*se ridica si lovi cu pumni in perete* Crezi ca mai pot sa fiu ce eram atata timp cat nenorocitul ala exista? *spuse disperat privind spre ea amintindu-si tot ce ii facuse Rebecai*
^Il privi indurerata,vinovata de tot ce se intamplase.Ofta adanc si se intoarse,mergand spre baie.Intra si dadu drumu la apa in cada.Se aseza pe marginea cazii si se juca usor cu mana in apa,urmarind hipnotizata micile unde^
Lasa un urlet cuprins intre un marait profund si un tipat sa-i urce din piept. Zephyr se misca usor in somn, Aeris scanci usor adormind la loc. Kael se puse in tocul usii si privi spre Rebeca*
^Ofta usor si il privi pe Kael pentru o secunda^ A stricat totul.. ^Se ridica si lasa capotul sa cada de pe ea.Intra in cada si ramase asa,cu ochii atintiti pe perete^
*inchise ochii si se duse pe marginea cazii* Nu chiar tot... *zambi usor si se uita fugar la ea. Chicoti strengareste. O saruta usor pe gat* Sincer... Nici nu stiu ce facem cu el/ ea ... *se uita la burtica ei. Ofta*
Ba da..A stricat tot..Nu mai sunt eu.Nu mai esti tu. ^Isi puse mana pe burtica^ N'o sa ne lase niciodata in pace..Iubeste pruncul asta.O sa vina dupa el. ^Cateva lacrimi ii sclipira in ochi^
marai* N-ai auzit ce-am spus? O sa-l omor... iar dupa aceea totul va reveni la normal, amintirile se vor uita, vor disparea in timp, iar noi ne vom continua viata... *zambi bland*
^Ofta usor^ Povesti de adormit copii,Kael..Cum o sa'l omori? E mai puternic decat noi doi la un loc..Crezi ca eu..^Inghiti in sec^ Crezi ca eu am vvrut sa fiu a lui?Dar n'am avut incotro..M'a obligat. ^Inchise ochii si ofta prelung^ Asa cum a spus si el..Obtine ce isi doreste..
*se uita la ea* Am asi in maneca, Rebeca... *zambi malefic* Crezi ca a fi fiu de conte nu inseamna nimic in lumea vampirilor? Ba din potriva... sunt considerat sange roial...
^Zambi slab si ii arata cu mana un capot de baie agatat intr;un suport^ Da'mi si mie ala te rog..
*lua capotul si i-l intinse.* Daca nu-l distrug eu singur... mai multi vor face treaba... am un cuvant greu in lumea asta.
^Ofta usor si se ridica.Lua capotul din mana lui si il puse pe ea.Il stranse in jurul trupului si iesi din cada.Il privi cu dragoste in ochi si zambi slab^
*zambi si o lua in brate. O saruta scurt, dar cu dragoste. Zambi cu drag*
^Zambi slab,cu o anumita retinere in gesturi.Zambi usor privindu'l in ochi,in fiecare gest al lui vazandu'l pe Abel si in fiecare atingere a lui simtindu'se a lui Abel.Isi bloca mintea^
Pagina 9 din 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Subiecte similare
» Rebeca's House
» Lilith Lee's house
» Felicia Margot's House
» Peyton Hope`s House
» Erick Volderno's House
» Lilith Lee's house
» Felicia Margot's House
» Peyton Hope`s House
» Erick Volderno's House
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case