Rebeca's House
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 5 din 13
Pagina 5 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: Rebeca's House
Nu'i face bine copilului... ^Sopti ea incet,simtindu'se confuza^ Ce se intampla cu mine?!
Nu se intampla nimic cu tine, zeito. Esti a mea... Asculta-ma... Esti a mea... *spuse Abel si se impinse odata cu putere intrand adanc in ea. Stranse din dinti cand un val de placere il lua pe nepregatite*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Zambi slab si il saruta.Isi strecura limba printre dintii lui,explorand fiecare coltisor al gurii sale^ Sunt a ta.. Tu esti al meu? ^Il intreba ea mental^
Numai al tau... *ii transmise mintal apoi zambi larg si mari ritmul in timp ce o privea in ochi*
^Zambi larg,privindu'l in ochi si simtindu'se ceva mai bine^ Doar al meu.. ^Ii sopti ea tandru la ureche^
*zambi si o saruta salbatic tintuindu-i mainile pe perne.* Doar al tau... *repeta in gand convingand-o*
^Zambi si il saruta usor,deranjand'o putin sarutul sau^ Doar al meu.. ^repeta ea asemeni unui copil in minte^
*se rostogoli si o lasa pe ea deasupra. Mainile ii cuprinsera fesere, iar buzele lui o sarutara cu pasiune tragand-o peste el*
^Zambi larg si il saruta cu pasiun;isi puse mainile pe chipul sau apoi isi departa buzele de ale lui si il privi in ochi.Zambi usor apoi chipul i se schimba.Il privi cu teama,fiind confuza;nestiind de ce se simte asa^
*ofta exasperat* Se pare ca al naibi Kael te-a luat in amintirile lui... *intra in mintea ei si o convinse ca Kael nu exista, si doar el, Abel era al ei. Iesi zambi usor de parca nimic nu s-ar fi petrecut* S-a intamplat ceva, zeito?
^Zambi si ii saruta usor buzele.Ii sopti la ureche^ Nimic zeule.. ^Il musca usor de ureche si cobora cu sarutarile pe gat^
*se lasa pe perne lasand-o sa-l sarute in continuare. O privi cu interes apoi inchise ochii razand in sinea lui*
*deschise ochii si zambi usor. Mainile lui ii explorara corpul in voie in timp ce ea bau sangele lui*
*inchise ochii si zambi larg. O musca si el band cu pofta. Isi opri gandurile in asa fel incat ea sa nu vada ce avea el prin minte. Se arcui usor sub ea marind placerea pe care o aveau cand beau unul de la celalalt in acelasi timp*
^Zambi usor si il intreba^ De ce nu ma lasi sa iti vad amintirile? ^Il privi curioasa^
zambi* Pentru ca viata mea nu e prea placuta vederii. Nu vreau sa te intristez... *isi folosi puterea de convingere si se rostogoli ajungand deasupra ei. O privi calm cu o falsa dragoste afisata pe expresia lui. Isi culca capul pe umarul ei si se arcui rapid intrand adanc in ea*
*o saruta cu pasiune si continua in acelasi stil. Kael urla si sari in picioare. Vampirul-doctor tresari violent trezit si el de printr-o amintire placuta* La naiba tu esti crima, omule! *spuse acesta punandu-si mana pe piept* Unde e Rebeca? *intreba Kael simtind legatura cu ea slabita, mult prea slabita* Te referi la tipa care a venit cu tine? A plecat furtuna dupa ce te-ai gandit tu sa tragi un pui de somn... *dadu din umeri*
^Il saruta pasional,jucandu'se cu mainile in parul lui,simtind o falsa fericire.Ii sopti usor la ureche^ Spune'mi ca ma iubesti.. ^ZAmbi usor si il musca de lobul urechii apoi isi trecu limba peste el^
Te iubesc... *spuse acesta zambind. O saruta apasat apoi pasional. Kael iesi inca ametit din spital si incepu sa alerge spre casa*
^Zambi si il saruta cu pasiune.Isi departa chipul de al sau si il privi fix in ochi.Isi dadu o suvita dupa ureche apoi sopti^ Si eu te iubesc...
o privi in ochi zambind larg. Buzele lui coborara cu sarutari tot mai jos. Kael incerca sa intre in casa, dar nu putu semn ca altcineva era stapan al casei. Isi abtinu un urlet. Lovi cu piciorul in usa*
^Tresari usor si il privi speriata pe Abel in ochi,simtind o nevoie ciudata de a merge si de a deschide usa.Dadu sa se ridice^
Pagina 5 din 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Subiecte similare
» Rebeca's House
» Lilith Lee's house
» Felicia Margot's House
» Peyton Hope`s House
» Erick Volderno's House
» Lilith Lee's house
» Felicia Margot's House
» Peyton Hope`s House
» Erick Volderno's House
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case