Anne's house
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Anne's house
*il prinde de mana, privindu-l de sus pana jos*
Esti bine?
*aveam impresia ca hainele ii erau mici probabil asa fusesera si innainte si nu observasem eu. M-am ridicat pde pe pat, tinandu-l inca de mana si m-am plantat in fata lui, privindu-l in ochi fara sa zambesc de data asta. Eram constienta ca nus unt inc ea mai buna stare. Nu vanasem de 3 zile, poate 4, si ami erau si arsurile de la soare...*
Esti bine?
*aveam impresia ca hainele ii erau mici probabil asa fusesera si innainte si nu observasem eu. M-am ridicat pde pe pat, tinandu-l inca de mana si m-am plantat in fata lui, privindu-l in ochi fara sa zambesc de data asta. Eram constienta ca nus unt inc ea mai buna stare. Nu vanasem de 3 zile, poate 4, si ami erau si arsurile de la soare...*
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009
Tu esti aia care nu se simte bine.....
*o prinde de mana si o lipeste de el*
cred ca ar trebui sa mergi la vanatoare...
*o prinde de mana si o lipeste de el*
cred ca ar trebui sa mergi la vanatoare...
atomic alien- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 441
Data de inscriere : 15/09/2009
*rase*
Crezi?Eu cred ca tu ar trebui sa mananci ceva mai mult decat mine. Eu am descurc.*zambi incercand sa se departeze putin de el, dar mana lui o tinea strans*
Ce face?
Crezi?Eu cred ca tu ar trebui sa mananci ceva mai mult decat mine. Eu am descurc.*zambi incercand sa se departeze putin de el, dar mana lui o tinea strans*
Ce face?
Eu fac bine..dar tu?
cum poti sa vorbesti cu buzele lipite una de alta?*se uita nedumerit la el*
cum poti sa vorbesti cu buzele lipite una de alta?*se uita nedumerit la el*
*se holba la el un minut apoi o bufni rasul*
Rahat!
Nu vorbeam...doar ma gandeam...vampirii isi pot citi gandurile unii altora.De asta auzi tu ceva ce au nu zic cu adevarat* zambi incurajator. Acum chiar ca nu mai putea sa isi puna intrebari fara ca el sa le auda Trebuia sa nus e gandeasca la nimic ce cl-ar putea nelinisti *
Rahat!
Nu vorbeam...doar ma gandeam...vampirii isi pot citi gandurile unii altora.De asta auzi tu ceva ce au nu zic cu adevarat* zambi incurajator. Acum chiar ca nu mai putea sa isi puna intrebari fara ca el sa le auda Trebuia sa nus e gandeasca la nimic ce cl-ar putea nelinisti *
aaa...ce tare...deci tu auzi ce gandesc???*rade si o prinde de ambele maini*incepe sa imi placa!
Da eu aud ce gandesti...dar nu e chiar asa de super, pentru ca asta inseamna ca o sa stiu cam..tot ce faci fie ca vrei tu fie ca nu...si viceversa...* zambi, eliberandu-si o mana din stransoarea lui si frecandu-si o pata rosie de pe umar*
Sa inteleg ca est ica nou...daca pot spune asa , nu?
Sa inteleg ca est ica nou...daca pot spune asa , nu?
normal ca sunt*rade*
mda...asta cu stiutul a ce fac eu nu e chiar asa misto..da' in fine*ii zambi*
scuze...te-am ranit nu-i asa?
mda...asta cu stiutul a ce fac eu nu e chiar asa misto..da' in fine*ii zambi*
scuze...te-am ranit nu-i asa?
Nu nu m-ai ranit, astea sunt de la soare, o sa imi treaca curand*zambi apoi il privi in ochi sis e aseza pe scaun, inca examinandul*
Probabil ca o sa iti poti comtrola gandurile, o sa iti dai seama mai tarziu da ca le poti ascunde*ii facu cu ochiul, apoi se repezi iar la fereastra sa o acopere. puse panza imediat dupa ce razele ii atinsera corpul*
Firar sa fie! * nu avea rani noi, doar avusese o senzatie de usturime*
Probabil ca o sa iti poti comtrola gandurile, o sa iti dai seama mai tarziu da ca le poti ascunde*ii facu cu ochiul, apoi se repezi iar la fereastra sa o acopere. puse panza imediat dupa ce razele ii atinsera corpul*
Firar sa fie! * nu avea rani noi, doar avusese o senzatie de usturime*
Ciudat..pe mine nu ma doare*se apropie de ea, si o mangaie pe umar* imi pare rau ca trebuie sa suporti asta....*ii zambi*
*se intoarse spre el, privindu-l fix in ochi si zambind. Erau foarte aproape unul de celalalt si ii putea simti respuiratia rece, invaluindo*
Nu a apucat sa te atinga de asta nu te doare...s-ar putea ca la tine sa fi ..simai ..rau..*il privea fix in ochi si cuvintele i se pierdura..pe undeva*
Nu a apucat sa te atinga de asta nu te doare...s-ar putea ca la tine sa fi ..simai ..rau..*il privea fix in ochi si cuvintele i se pierdura..pe undeva*
*ii zambi* mai rau decat ce am suportat 2 zile...?
pot sa ma imbrac bine, astfel incat sa nu ma atinga. *o mangaie usor pe fata* dar ai grija...nu vreau sa iti rranesti chipul asta frumos..
pot sa ma imbrac bine, astfel incat sa nu ma atinga. *o mangaie usor pe fata* dar ai grija...nu vreau sa iti rranesti chipul asta frumos..
Nu mai rau decat cele 2 zile..mai rau de atat nu o sa fie niciodata.*inchise ochii simtind mana lui pe fata ei*
Nu e nevoie de haine multe, trebuie doar sa stai la umbra*zambi si deschise incet ochii, privindu-l pe sub gene*
Stiu sa am grija de mine, asta a fost o exceptie..*respiratia i se accelera treptat si nu isi dadea seama de ce*
Nu e nevoie de haine multe, trebuie doar sa stai la umbra*zambi si deschise incet ochii, privindu-l pe sub gene*
Stiu sa am grija de mine, asta a fost o exceptie..*respiratia i se accelera treptat si nu isi dadea seama de ce*
*ii zambi si se apropie mai mult de fata ei*
cand am venit aici...nu mi-am imaginat ca va fi asa...am venit aici...sa vad ce se intampla..si acum...ma indragostesc de un vampir..si sunt si eu unul...*se uita in ochii ei profund, nu stia ca se apropie prea mult si o saruta, lipind-o de patura ce acoperea geamul*
cand am venit aici...nu mi-am imaginat ca va fi asa...am venit aici...sa vad ce se intampla..si acum...ma indragostesc de un vampir..si sunt si eu unul...*se uita in ochii ei profund, nu stia ca se apropie prea mult si o saruta, lipind-o de patura ce acoperea geamul*
Te indragostesti..de un vampir?*il privi in ochi, simtindu-l cum se apropie si cum o obliga sa se dea innapoi. Ii simti buzele perfecte strivindui-le pe ale ei.Isi puse mainile in jurul gatului lui, raspunzandu-i la sarut*
Acum tu esti cel care ar trebui sa invete tehnici de autocontrol*chicotii, continuand sa il sarute*
Acum tu esti cel care ar trebui sa invete tehnici de autocontrol*chicotii, continuand sa il sarute*
hmm....dar nu prea vreau...*continua sa ii mangaie fata, in timp ce buzele lui le masau pe ale ei. isi baga mana usor pe spatele ei si simte urmele rosii de la soare. le maseaza usor si revine cu mainile pe talie, apoi se uita la ea indurerat*
Annee....*o mangaie usor pe fata, apoi simti cum raceala ce ii invelea se transforma in caldura, si cum mainile ei erau moi, si la fel de fine ca inainte*
Annee....*o mangaie usor pe fata, apoi simti cum raceala ce ii invelea se transforma in caldura, si cum mainile ei erau moi, si la fel de fine ca inainte*
off: a treb sa ioes...
*deschise ioncet opchii, privindul fix*
Da?Ai patit ceva?*intreba cu o nota de ingrijorare in glas. Ii trecura prin cap mai multe idei legate de transformarea lui, dar parca era altceva in ochii si in glarul lui*
*isi puse un deget pe buzele lui*
Shh*il saruta uor pe obraz*
Da?Ai patit ceva?*intreba cu o nota de ingrijorare in glas. Ii trecura prin cap mai multe idei legate de transformarea lui, dar parca era altceva in ochii si in glarul lui*
*isi puse un deget pe buzele lui*
Shh*il saruta uor pe obraz*
n'am patit nimic...*o lipeste de el*
vad ca tu ai patit ceva..*e uita in ochii ei si o saruta din nou pasional, apoi o prinnde de maini*
vad ca tu ai patit ceva..*e uita in ochii ei si o saruta din nou pasional, apoi o prinnde de maini*
*privirea lui, cea nou, o ametea, acum intelegea de ce i se paruse ceva special la el inca de cand era om. Il strange usor de mani, continuand sa il sarute apoi isi desprinde o mana din stransoarea lui si i-o pune pe fata, mangaindu-i apoi cu un deget obrazul si coborand usor pe gat, pana la umar, urmarind cu privirea linia pe care o desena. seopri pe cicatricea mica pe care coltii ei oi-o lasasera.Se intinse si i-o saruta incet, urcand apoi pe gat, pana langa ureche*
*ii pune din nou mainile pe spate, ridicandu-i bluza usor, lasandu0si buzele sa i le m,aseze in continuare pe ale ei, si strangand-o usor de spate. o apuca de fund si o ridica usor, apoi merge cu ea pana pe pat si o intinde, apoi coboara cu saruturile pe gat, mangaindu-i abdomenul, lasand o mana sa ii maseze sanii, apoi isi baga mainile sub bluza ei si o saruta in continuare, privind-o in ochi adanc*
*un alt fel de sentiment ii umplea acum toata fiinta. tresarea la atingeile lui, fara sa se poata controla.Isi plimba mainile pe spatele lui, zgariindu-l prin tricou.Continua sa il sarute cu pasiune, apoi cobora pe gatul lui. Isi baga mainile sub tricou si il dadu jos. Il privi cateva secunde in ochi zambind slab, apoi il prinse de gat si il trase peste ea*
*o ia in brate si apoi ii da bluza jos, sarutand-o pe gat si o musca usor* asta e ca un raspuns al muscaturii tale..*ranji si se rostogoli peste ea, coborind cu sarutarile pe sanii ei si mangaindu-i abdomenul fin si rece ca gheata*
Nu e acelasi lucru, nu ar avea cum sa fie*il prinse de umeri si il ridica pana la nivelul fetei ei, privindu-l in ochi*
Sa nu am urasti pentru asta*isi plimba degetele pe gatul lyui, peste cicatrice*
Sa nu am urasti pentru asta*isi plimba degetele pe gatul lyui, peste cicatrice*
nu am de ce sa te urasc...a fost o gluma*zambeste si o trage peste el*
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case