Anne's house
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Anne's house
*radde*
Da, probabil nu ti-ai dat seama ce sunt si nici ele nu ti-au dat de inteles si nici nu ti-au zis, si mai mult de atat, nu te-au transformat si pe tine*chicoteste si se intoarce pe o parte, cu fata la el*
Pacat ca nu imi pare rau...
Da, probabil nu ti-ai dat seama ce sunt si nici ele nu ti-au dat de inteles si nici nu ti-au zis, si mai mult de atat, nu te-au transformat si pe tine*chicoteste si se intoarce pe o parte, cu fata la el*
Pacat ca nu imi pare rau...
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009
*se pune peste ea*
asta e bine..mai inainte iti parea*rade*
asta e bine..mai inainte iti parea*rade*
atomic alien- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 441
Data de inscriere : 15/09/2009
*zambeste*
M-am razgandit...cred ca pot sa am grija si de tine*rade* asta daca esti cuminte si ma asculti. Isi intoarce mana si si-o pune peste gura, cu incheietura in sus*
Sa nu zici acum ca nu:-w
M-am razgandit...cred ca pot sa am grija si de tine*rade* asta daca esti cuminte si ma asculti. Isi intoarce mana si si-o pune peste gura, cu incheietura in sus*
Sa nu zici acum ca nu:-w
*ii saruta incheietura si ranjeste diabolioc* vreau sa beau altfel de sange..*rade*
*il priveste surprinsa*
Altfel??Ce fel?*rade*
Hmm de fapt cred ca ai dreptate, te invat prost..nu o sa iti mai placa sangele oamenilor daca il tot bei pe al meu*rade, apoi il impinge cu o mana si se ridica*
Altfel??Ce fel?*rade*
Hmm de fapt cred ca ai dreptate, te invat prost..nu o sa iti mai placa sangele oamenilor daca il tot bei pe al meu*rade, apoi il impinge cu o mana si se ridica*
*se ridica si isi cauta hainele pe jos*
si unde meregem sa ne hranim?
si unde meregem sa ne hranim?
* se duce langa dulap si isi pune pe ea o roche alba decoltata si scurta*
Nus tiu..pe aici..oricum nu in oras...nu vreau sa facem prapad...e un sat aproape de aici..cred ca e ok acolo*ridica din umeri si isi trece mainile prin par*
Ai vre o alta preferinta??
Nus tiu..pe aici..oricum nu in oras...nu vreau sa facem prapad...e un sat aproape de aici..cred ca e ok acolo*ridica din umeri si isi trece mainile prin par*
Ai vre o alta preferinta??
*rade*
nu stiu. nu ma pricep. fa-mi o introducere in ale voastre...ale noastre*ranjeste*
nu stiu. nu ma pricep. fa-mi o introducere in ale voastre...ale noastre*ranjeste*
ok.,..* sta pe ganduri putin*
Nu pot a iti explic...e aiurea. Mai bine vezi tu singur. A, si m-am razgandit, hai in oras*ii afce cu ochiul si il ia de mana, tragandu-l dupa ea *
Nu pot a iti explic...e aiurea. Mai bine vezi tu singur. A, si m-am razgandit, hai in oras*ii afce cu ochiul si il ia de mana, tragandu-l dupa ea *
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum