Anne's house
2 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 6 din 7
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Anne's house
*incepe sa ii mangaie sanii si o saruta pasiona, apoi ii baga mainile in blugi si ii strange fesele*
atomic alien- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 441
Data de inscriere : 15/09/2009
*tresare, apoi se intinde spre el, si il saruta, lipinduse de el, si intorcandu-l, lipindu-l cu spatele de usa de la dulap.Isi plimba mainile pe pieptul lui, privindu-l in ochi,apoi isi opreste degtele pe marginea pantalonilor lui, si se intinde pana ajunge la nici un milimetru de buzele lui, dar nu i el atinge.Un zambet pervers ii pare pe buze*
Simple.Word- The Sleepy One
- Numarul mesajelor : 445
Data de inscriere : 02/09/2009
*se intinde si o musca de buza, apoi o ridica in brate si ii da pantlonii jos. o mangaie pe fese apoi o ridica si o intinde pe pat, mangaindu-i sanii si sarutand-o usor*
cred ca pot rezista un pic fara vanatoare...
*o prinde de maini, apoi coboara cu mainile in jos pe talia ei si ii baga usor mana in chliloti*
cred ca pot rezista un pic fara vanatoare...
*o prinde de maini, apoi coboara cu mainile in jos pe talia ei si ii baga usor mana in chliloti*
Cum crezi..*isi arcui spatele, prinzandu-l de umar cu o mana, infigandu-si unghiile in carnea lui si lipindu-l de ea, iar cu cealalta mana il prinse de ceafa si il saruta salbatic, cu pasiune*
Esti sigur ca nu vrei sa bei?Nu mai sunt ata de sigura ca vreau sa ma folosesti pe mine ca bautura*
Esti sigur ca nu vrei sa bei?Nu mai sunt ata de sigura ca vreau sa ma folosesti pe mine ca bautura*
*o mangaie pe fata si se uita in ochii ei, apoi zambeste*
esti sigura ca vrei sa strici momentul?
esti sigura ca vrei sa strici momentul?
Nu*rade, apoi il trage peste ea si il saruta,tinndu-si mainile in parul lui*
*ii desface picioarele si se aseaza peste ea, apoi ii mangaie coapsele si o saruta pasional, apoi ii preseaza sanii in palme mangaind-o*atunci..*ii pune un deget peste buze* nu te mai gandi la nimic...inafara de asta..
*inchide ochii si il saruta, apoi coboara pe gat si pe obraji.Il musca usor de ureche.Isi plimba mainile pe spatele luoi, conturandu-i muschii, si alsandu-i urme rosii cu unghiile pe pielea perfecta, alba ca marmura*
*se apleca peste ea si se sprijini de pat si zambi, apoi cobori cu mainile spre feminitatea ei masand-o incet, si zambind la reactiile ei*
* isi infipse unghiile in umeriii lui, tragandu-l peste ea. Scoase un geamat, apoi deschise ochii si il privi adanc in ai lui, un zambet aparandu-i pe fata*
*o linge pe buze si coboara pe sanii ei si ii musca usor, excitand-o. ii maseaza din nou feminitatea, sarutandu-i buzele*
Ah!*ii ia fata intre maini si il ridica pana la nivelul fetei ei. zambeste si il saruta, jucandu-se in parul lui cu degetele*
*o saruta si apoi isi face loc intre picioarele ei, se ridica in genunchi si ii maseaza usor corpul fin de marmura&
* deschise ochii si se uita fix in ochii lui zambind, plimbandu-si mainile pe pieptul lui, trasand linii fine cu unghiile. *
*o strange in brate si se pune langa ea*
off: bai eu nu pot sa stau aci:))))) k se plimba profu:)))) o sa incerc azi sa intru mai devreme:))e colega lg mine si vede c scriu
off: bai eu nu pot sa stau aci:))))) k se plimba profu:)))) o sa incerc azi sa intru mai devreme:))e colega lg mine si vede c scriu
off: ok. eu sunt lana la 8 :30:))
Off: la 8:30 ajung eu acasa:))))) lasa mai dk e...nu am c face...iti dau beepo knd sunt in pauza ssi sa ma suni sa iti explik dc da?
:*
:*
* se intoarse pe o parte si isi sprijini in cot, rezemandu-si capulde palma. Il privi zambind, apoi isi tercu degetele pprin parul lui, pe funte, peste ochi, ii contura buzele si cobora pe gat. ii mangaie umerii apoi pieptul*
*o saruta si ii zambeste*
a fost frumos sa nu vorbesti si sa nu gandesti nu?
a fost frumos sa nu vorbesti si sa nu gandesti nu?
Da...am facut asta mare parte din viata mea de vampir...m-am obisnuit
*ii zambeste, apoi se lasa pe spate pe pat sis e uita la tavan. ii arata cateva din amintirile ei*
vezi?
*ii zambeste, apoi se lasa pe spate pe pat sis e uita la tavan. ii arata cateva din amintirile ei*
vezi?
hmm..interesant:)
*ii mangaie mana, apoi urca pe umeri si coboara pe sani*
dar nu mai sunt si alti vampiri pe aici?
*ii mangaie mana, apoi urca pe umeri si coboara pe sani*
dar nu mai sunt si alti vampiri pe aici?
*RAde*
Ba da mai sunt. Dar eu nu stateam pe aici inainte...Nu am fost niciodata impacata cu ce am devenit...nu stiam sa ma apar saua lte astfeld e chestii...de asta nu am stat printre oameni si aveam probleme de autocontrol..*continua sa se uite fix la tavam*
Ba da mai sunt. Dar eu nu stateam pe aici inainte...Nu am fost niciodata impacata cu ce am devenit...nu stiam sa ma apar saua lte astfeld e chestii...de asta nu am stat printre oameni si aveam probleme de autocontrol..*continua sa se uite fix la tavam*
hmm..acuma ai unul pentru tine*o saruta*
*ii raspunde la sarut, apoi continua sa se uite pe tavan*
Da...si daca stau sa ma gandesc putin,. e chiar placuta senzatia...oricum sunt sigura ca o sa fi incantat cand o sa vezi cate vampiritze exista , si cant de...bune sunt*rade*
Da...si daca stau sa ma gandesc putin,. e chiar placuta senzatia...oricum sunt sigura ca o sa fi incantat cand o sa vezi cate vampiritze exista , si cant de...bune sunt*rade*
*rade* mmm..o sa fiu cam orb atunci..pentru ca te-am vazut prima data pe tine. poate ca oi mai fi vazut si altele cand eram om, dar...intelegi tu*iizambeste*
Pagina 6 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum