Rebeca's House
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 38 din 40
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Re: Rebeca's House
^Il privi confuza,nestiind ce sa faca^ Ar fi trebuit sa ma avertizezi KAel.. ^Se ridica si pleca din camera.Il lua pe baietel si merse in camera fetitei.Ii lua pe amandoi pe brate si se aseza pe balansoar,privindu'i cu dragoste^
*ofta si se ridica cu greu mergand incet durerea dintre picioare aproape facandu-l sa se intoarca la loc in pat. Se duse in camera unde era Rebeca si ii privi pe cei doi. Zambi si se aproprie de ei. Ii saruta pe frunte pe amandoi iar apoi se lasa pe podea.* Imi pare rau... *isi ingropa fata in maini*
Kael... *incepu Coltisor* Da, da stiu. Abel... *spuse Kael* Te-ar putea ajuta cu controlul, Kael. Uita ce a fost... El te considera inca prieten. *spuse Coltisor inspectandu-si unghiile* Mda...
Kael... *incepu Coltisor* Da, da stiu. Abel... *spuse Kael* Te-ar putea ajuta cu controlul, Kael. Uita ce a fost... El te considera inca prieten. *spuse Coltisor inspectandu-si unghiile* Mda...
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Ofta usor si ii privi pe Aeris si Zephyr ingrijorata^ Esti sigur ca ti-ai revenit? ^In ochi ii sclipeau cateva lacrimi^
*se lasa in genunchi* Nu... dar ma lupt cu el... *zambi si ii sterse lacrimile. O saruta cu pasiune* Nu le-as face nimic. Mi-as da viata inainte sa le fac ceva..
^Il indeparta usor;nu era in stare de nimic,prea distrusa de tot ce se intamplase..Privi in jos^
*ofta si o privi trist. Se ridica in picioare si se duse in cealalta parte a camerei* Mai bine asa?
^Ofta usor si o aseza pe fetita in patut.Reveni in balansoar si ii dadu lui Zephyr sa suga^
^Tresari si il stranse protector pe Zephyr la piept cand isi dadu seama de ce urma sa se intample.Ramase tot incordata si dupa ce atentia lui KAel fu intreptata in alta parte.^
*simti nelinistea Rebecai si zambi* Ma controlez... fi fara grija... *ofta trist si isi scoase mobilul. Forma rapid si asculta tonul de apel. O voce perfecta, masculina ii raspunse rapid*
...
Abel, prietene...
...
Da... Controlul...
...
*kael izbucni in ras* Tot burlac, Abel, saracule...
...
Nu ma injura ca o sa-ti ramana vreun oscior in gat. *Kael chicoti*
...
Da. Sotie frumoasa ca o zeita si gemeni...
...
Nu... N-o dau la nimeni... *chicoti* Puneti pofta in cui ca nici la gemeni nu tratezi...
...
...
Abel, prietene...
...
Da... Controlul...
...
*kael izbucni in ras* Tot burlac, Abel, saracule...
...
Nu ma injura ca o sa-ti ramana vreun oscior in gat. *Kael chicoti*
...
Da. Sotie frumoasa ca o zeita si gemeni...
...
Nu... N-o dau la nimeni... *chicoti* Puneti pofta in cui ca nici la gemeni nu tratezi...
...
^Ofta usor si il lasa pe Zephyr in patut.O lua pe Aeris in brate si o privi cu dragoste,ignorand total discutia lui Kael.Auzi doar partea cu zeita si gemeni.Chicoti usor^
Da... *Kael isi trecu o mana peste fata* Ai un loc liber ... doua trei zile? Ca sa...
...
Da... Am zilele alea...
*se auzi un ras zgomotos*
Scuteste-ma Abel... Rade ciob de oala sparta!
...
*Kael chicoti*
O sa o cunosti... Daca ai inca un loc si chef sa-mi vezi familia da... *zambi larg privind spre Rebeca*
...
Ok. Multumesc mult, Abel...
...
*Kael inchise*
...
Da... Am zilele alea...
*se auzi un ras zgomotos*
Scuteste-ma Abel... Rade ciob de oala sparta!
...
*Kael chicoti*
O sa o cunosti... Daca ai inca un loc si chef sa-mi vezi familia da... *zambi larg privind spre Rebeca*
...
Ok. Multumesc mult, Abel...
...
*Kael inchise*
^Nu avea chef sa priveasca in mintea lui.Simtea nevoia sa fie cat mai umana posibil^ Despre ce e vorba? ^O hrani si pe Aeris si o lasa in patutul spatios^ Haio sa'i lasam sa doarma.. ^Merse in sufragerie si vazu dezastrul de acolo.Oft usor^
*o urma pe Rebeca si o lua de mana si zambi in coltul guri* Hai cu mine... *o duse in dormitor. O puse pe pat cu grija si se aseza langa ea*
Abel... Nightroad - vampir... unul dintre cei mai vechi si puternici vampiri care exista... numai ca puterea vine cu un pret. Controlul. El e singurul care se poate controla in ciuda puterii... Ma poate ajuta sa-mi recapat controlul... Sunt unele ierburi si alte nebunii ... *dadu din umeri si o saruta pe gat unde se vedeau urmele ultimei muscaturi* Ne primeste pe toti... *zambi* E un tip de treaba...
Abel... Nightroad - vampir... unul dintre cei mai vechi si puternici vampiri care exista... numai ca puterea vine cu un pret. Controlul. El e singurul care se poate controla in ciuda puterii... Ma poate ajuta sa-mi recapat controlul... Sunt unele ierburi si alte nebunii ... *dadu din umeri si o saruta pe gat unde se vedeau urmele ultimei muscaturi* Ne primeste pe toti... *zambi* E un tip de treaba...
^Ofta usor privindu'l,inca avand in minte amintirile de acum cateva ore^ Pentru ce sa mergem si eu si copii?
*ofta si isi culca capul pe abdomenul ei luand-o de mana* Am nevoie de voi... *sopti cu drag si ii saruta mana. Se intoarse si o privi in ochi* De voi toti... Abel o sa se asigure ca n-o sa patiti nimic... Ma bate cu un deget de la picior legat la ochi... *chicoti*
Maine... *ii citi gandurile si abtinerea. Se ridica si se aseza pe marginea patului*
^Ofta usor si se ridica in fund^ Cam cat stam?Trebuie sa iau hainute pentru aia mici..Scutece..
Doua trei zile... *zambi amar si isi ingropa fata in maini. Privi pe geam vazand luna si marai spre ea*
*ofta si se uita spre ea. Inchise ochii* Vampirii ar trebui sa iubeasca noaptea, luna... eu o urasc... *o privi trist si zambi usor*
^Ofta usor si merse langa el.Se aseza langa el in genunchi si ramase asa,privindu'l^
*o privi in ochi si o trase in picioare* Nu sta pe jos... *zambi si se ridica si el imbratisand-o strans cu dragoste de parca ar fi fost ultima atingere inainte de o plecare*
^Zambi si ea si il imbratisa,bucurandu'se de imbratisarea sa si de faptul ca era din nou Kael al ei.ISi lasa capul pe pieptuil sau si inchise ochii^
Pagina 38 din 40 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 38 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum