Rebeca's House
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 22 din 40
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Re: Rebeca's House
^Rase slab^ Nici eu...I'am zis eu ca e ca si moarta dar n'a vrut sa ma creada. ^Rase in sinea ei,strangandu'si genunchiul la piept^
*Incerca sa se ridice, dar renunta si se tara pana langa Rebeca. Isi lasa capul pe podea si inchise ochii* Bine tintit... *ii trimise imaginea ultimului vampir*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
^Isi puse mana pe obrazul lui si ofta usor^ Urmatoarea tinta erai tu.N'aveam cum sa ratez. ^Zambi^
*zambi slab si simti mirosul sangelui* Trebe sa scap de gloantele din mine... Ma ard... *scuipa sange din nou*
^Zambetul ii disparu^ Ce'ti trebuie? ^Se ridica cu greu in picioare si se sprijini de perete,asteptand sa ii spuna^
*inchise ochii si ii trimise imagini cu diferite instrumente* Le gasesti pe toate in biroul meu... *se lasa moale pe podea, respirand harsait, sacadat*
^Merse in biroul sau si stranse tot ce ii trebuia;se intoarse la Kael si se aseza in genunchi langa el,stranse din dinti atunci cand ranile ei se atinsera de podea dar suporta.Ii rupse tricoul rapid,fara ca el sa simta macar.ISi musca puternic buza cand vazu ranile^ Kael..nu stiu cum sa fac asta..N'am mai facut niciodata asa ceva.
*se uita la ea slabit si zambi incurajator* Doar taie si scoate gloantele... Nu poate sa doara mai mult decat ma doara acuma... *pufni amuzat*
^Zambi amuzata^ Nu pot sa cred ca tu inca mai ai chef de glume.. ^Clatina din cap apoi privi in mintea lui,vazand ce trebuia sa faca^
*inchise ochii asteptand taietura. Trase aer in piept si expira lung* Curaj... N-o sa mor... *zambi apoi chicoti* Sper...
^Rase usor^ Ai grija ce spui...Viata ta e in mainile mele. ^Zambi usor si il taie apoi scoase usor glontele^
*stranse din dinti abtinandu-si urletele si alegand doar sa maraie cand argintul incepea sa-i arda carnea* E randul tau dupa aceea... *zambi usor* Eu sunt ceva mai gentil... *chicoti*
^Zambi^ Tu esti si mai batran si esti si doctor..La ce te astepti de la cineva care nu a mai pus in viata ei mana pe asa ceva? ^Il mai taie odata si scoase usor si al doilea glonte^
*stranse din pumni. Se intoarse pe o parte si scuipa o gura de sange. Chicoti* E prima data cand nu suport sangele in gura mea... *zambi si ii mangaie usor obrazul lasand cu degetele urme de sange*
^Ofta usor si ii saruta palma.Privi spre piciorul lui^ Mai avem unul si gata.. ^Zambi incurajator si ii taie pantalonul pana la genunchi.Il taie cu grija si rugandu'se sa nu il doara.Scoase rapid glontul si rasufla usurata^ Traiesti? ^Zambi usor^
*rase* Sincer... eu nu mai traiesc de mult...*ofta si se ridica strangand din dinti* Dupa asta trebe sa vanam neaparat. *zambi si o impinse pe podea sarutand-o cu pasiune. Se retrase si se aseza langa ea. Ii rupse pantalonii pe o parte descoperind ranile. Incepu sa taie usor si sa lucreze cu grija evitand muschii si nervii*
^Rase usor dupa ce o saruta^ Asta a fost neasteptata.. ^Inchise ochii si incepu sa se gandeasca la altceva,luandu'si gandul de la gloante si de la durere^
*Lasa gloantele sa cada pe podea si zambi* Gata... *ofta usor si lasa ustensilele langa el. Linse de pe degete sangele si se culca langa ea*
*nu raspunse. Era prea slabit sa mai zica ceva, deapai sa mai si gandeasca. Isi calma respiratia usor si stranse mana ei in mana lui cu drag* Da... *spuse scurt*
^Se ridica usor,sprijindu'se in cot si sarutandu'l,vrand sa ii ia gandul de la durere si de la Siana^
*stranse din dinti* Nu te mai misca atata... Ma doare piciorul... Durerea ta e si a mea de vreme ce eu te-am transformat... *gemu usor si ofta. Deschise ochii si ii prinse buzele intr-un sarut lung*
*ii prinse fata in maini sarutand-o salbatic. Se rostogoli ajungand peste ea si ignora durerea ce il lasase fara suflu pe moment. Cobora sarutand-o pe gat gandindu-se la sangele ei, foamea facandu-si loc in mintea lui.*
Pagina 22 din 40 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 22 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum