Rebeca's House
3 participanți
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 14 din 40
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: Rebeca's House
*marai usor cand simti coltii in gatul lui* Nu-i nimic... *o stranse in brate lasand-o sa bea linistita*
JustSayIt- The Obssesed One
- Numarul mesajelor : 2845
Data de inscriere : 30/08/2009
Localizare : In a corner... cleaning after an emo.
*o stranse slab simtindu-se din ce in ce mai obosit.* Prea... mult... Rebeca... *sopti slab si o impinse prabusindu-se apoi pe podea ametit.*
^Se sterse rapid la gura si se aseza langa el^
-Stiam eu ca nu e o idee buna..IArta'ma..
^Ii puse mana pe obraz^
-Stiam eu ca nu e o idee buna..IArta'ma..
^Ii puse mana pe obraz^
Termina... *chicoti usor* Esti vampir... nu trebuie sa iti ceri iertare pentru nimic... *o saruta cu pasiune muscand-o de buza si sorbind usor din sangele ei.*
^Il mai saruta inca odata,pentru mai multe minute bucurandu'se de faptul ca plamanii ei nu mai aveau nevoie de aer.Se departa usor privindu'l cu drag^
-Cel mai frumos cadou..Si nu e nici macar ziua mea.
^Zambi^
-Cel mai frumos cadou..Si nu e nici macar ziua mea.
^Zambi^
Sa iesi afara pentru prima oara... *zambi usor si se lasa pe podea* N-o sa mai simti caldura soarelui placuta si fierbinte... arzatoare... *inchise ochii* O sa simti fiecare miros al fiecarei persoane care e in jurul tau pe o raza de un km... O sa auzi extraordinar de bine... *deschise ochii si zambi* Pe langa faptul ca va trebui sa omori ca sa traiesti... e chiar extraordinar... *zambi si o trase peste el sarutand-o cu pasiune*
^Zambi si il saruta si ea,apoi isi departa chipul de al sau si il privi,mangaindu'i usor fata.Isi apropie buzele de gatul lui,acolo unde il muscase si isi trecu usor limba peste cele doua urme.Incepu sa il sarute pe gat,tinandu'si mainile pe abdomenul lui^
*inchise ochii stiind ca va musca din nou din cauza foamei si a mirosului. Zambi usor*
^Ii saruta usor buzele,mangaindu'i chipul^ Doamne ce de-a mirosuri.. ^Isi puse nasul pe gatul lui si rtase aer in piept^ Dar al tau.. ^Zambi^
*chicoti* Acum sti de ce e destul de greu sa ma abtin... *zambi si ii mangaie obrazul* Noaptea e ... e un vis... *inchise ochii si zambi* E ... liniste...
^Isi lasa chipul in palma sa,inchizand ochii^ Ma bucur ca nu o sa te mai chinui.. ^Zambi^
*chicoti* O sa fie si mai greu... dar o sa poti sa ma respingi mai usor... *o saruta dulce si ii simti tremurul usor* Daca mai vrei ia... *isi intoarse capul dezvelindu-si din nou gatul* Nu ma supar... mai bine sangele meu decat a cuiva care nu merita...
*zambi si incepu sa o mangaie usor* Te-am blestemat la o viata eterna si cruda... *gandi si inchise ochii pierzandu-se in amintirile blande prin gradina sau pe plaja privind iar si iar rasaritul fara frica sa il arda* Ti-am luat soarele...
^Ofta usor^ Mi'ai daruit o eternitate alaturi de tine... ^Zambi si il saruta usor^
Alaturi de mine... *zambi usor si ii raspunse la sarut* Ma gandesc ce o sa zica prietenii tai cand or sa te vada atat de frumoasa... *zambi fermecator* Pacat ca vampirii nu se pot vedea...
^Rase usor^ Exagerezi..n'am cum sa ma fi schimbat atat de mult incat sa fi devenit "frumoasa" ^Rosti pe un ton amuzat^
*zambi usor* Lasa-ma sa-ti fac o schita... *se ridica strangaci inca ametit si anemic. Lua un creion si o foaie din biroul Rebecai si se intoarse rapid in fata ei. Incepu sa o deseneze si la sfarsit ii arata foaia. Zambi larg*
^Rase cu pofta^ Ai talent la desen..Reusesti sa trasformi asa ceva ^Arata spre ea^ In asta.. ^Arata spre desenul facu de Kael^
Asa arati... *chicoti* Crede-ma! *chicoti din nou apoi o lua usor in brate privind-o cu dragoste. O saruta dulce* Nu poti sa iesi in soare azi... Asteptam noaptea si vreau sa te scot in oras... sa te obisnuiesti cu simturile si cu puterile noi.
^Zambi^ Cum vrei tu.. ^Ii mangaie usor obrazul apoi il saruta delicat^ Ador felul in care ma privesti. ^Zambi mai fericita ca niciodata^
*zambi calm si o stranse in brate* Te ador ... pe tine... *chicoti si o saruta cu pasiune neincetat pana cand in camera se facu intuneric.*
*marai* E un vampir tanar... ti-am spus... doar o ajutam cu sangele. I-am spus sa manance ca sa nu-si piarda controlul... Se pare ca si l-a pierdut pe mine... *ofta si o saruta cu pasiune.* Sunt curios ce gust are acum... *gandi fara sa vrea uitandu-se la gatul Rebecai*
Pagina 14 din 40 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Role-Play :: Role Play :: A bloody drop of life :: Case
Pagina 14 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum